Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy mikor jön meg az első szállítmány, hogy már elő lehet rendelni? Illetve tesztre mikor bocsájtotok ki egyet?
Borote: Jaja így már egyre jobb az áruk is, egy tesztet várnék már végre... Viszont itt már kíváncsi leszek az i5 kihajtja e maximálisan a vga-t...
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Azért nem hemzsegnek az olyan emberek, akik pont 14"-ost keresnek, és nem jó nekik a 13" vagy a 15"
Viszont valóban, nem a ProBookot kellett volna mondanom, hanem mondjuk az E5420 Latitude-ot, ami ugyanúgy 14"-os, csak 160-ért három év helyszíni garanciával kapod Ja, meg háttérvilágított billentyűzettel. (tudom tudom, kisebb vinyó, kisebb RAM, nincs USB3 - csak expresscard).Képet nem tesztek ki róla? (vagy legalább ne egy teljesen más gép lenne kint )
(#46936) giorgio: hatékonyabb bizony, azonos órajelen alacsonyabb fogyasztással, illetve azonos órajelen magasabb teljesítménnyel
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Szép Képet nem tesztek róla ki?
(Igazán adhatná a Lenovo alap 3 év garanciával, mert így garanciabővítéssel drágább egy ProBooknál )Ja, ITT még optimista voltál a IdeaPad garanciáztatással remélem azért ez változni fog majd
(#46931) Duliee: remélem ez majd változik pár hónapon belül.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Jó a színe Fekete alumínium, amúgy szépek ,de Thinkpad-hoz képest fura a fém használata, eddig jellemzően belül volt fém, Nekem az E520-as designja és gumiszerű burkolata ellenállóbbnak tűnik.
Félek hogy leesik ez tény, de ha az alu burkolatos leesik akkor az sajnos deformáció áldozata lesz...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
runner 125
nagyúr
Faxa.
..és végre Lenovo-ék is elkezdik az USB3.0-át pakolgatni.
mod.
Már csak a széria billentyűzetvilágítás hiányzik nekem.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Ez tuti?
Tudom h kis szelet Mo. a Lenovo-nak, de ha majd csökkennek itthon az eladási mutatók, vagy piszok sok lesz a homárhoz hasonló bejegyzés, pont ezen okok miatt, csak tesznek valamit.
Alapvetően nem örülök a külföldi szervizelésnek egyik gyártónál sem. Acer-nél pl ez szokott lenni az egyik ellenérv, mivel számtalan hasonló storyt lehet olvasni a távolságból és a leszarom stílusból fakadó 'szervizelések' miatt.
De, h a Lenovo is ilyen sorsa fog jutni, - el nem képzeltem volna.
Mellesleg az is elgondolkodtató, h nincs egy normális call-center, ügyfélszolgálat.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DeckardCain
senior tag
Gondolom ki kell szórni az SB procikat
Na nézegettem teszteket erről a HD 4000-ről. Hát sajnos kevés lesz ez nekem.Ha lesz 13as edge Trinity-vel, megfelelő grafikus teljesítménnyel akkor az lesz a nyerő..
De erősen kacsingatok a Lenovo z470(SB i3 + GT540) felé. Bár lehet, hogy mire megvenném addigra kifut. -
Tikakukac
titán
x200 és x200s között hatalmas különbség van. Egyikben p8600 is lehet, másikban meg L-es procik vannak, max 1,86ghz órajellel, de inkább kisebbek. Ezeket 2 egyszerű mozdulattal 0.925voltra lehet feszelni és 65 fok felett életben nem fog menni. A venti meg tényleg ilyen, van pár bios amit kerülni kell, vagy ott az opcionális fan control Még mindig jobb egy néha furán induló venti, mint egy Dell noti, ami játék közben melegszendvics(!) készítésére is alkalmas levegőt nyom ki. Nem vicc, előadáson a srác gépe mellett sütögettem a kajáimat
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ZweiTiger
tag
Úristen holélnek ezek...ennyiért ? Best Buy pont ilyet akarok de , csak ballagás után tudok venni. Akkor megmár gondolom már nem is lesz kapható vagy hasonló.. ivy bridge miatt... nincs igazam?
Elmennek a picsába ezekkel az árakkal.... mire meg majd én akarnám venni lesz vagy 220 ezer , vagy még a forgalomból is kivonják... -.-
5GB SSD Webtárhely / CloudLinux / Directadmin / 10000/év bruttó http://spaceweb.hu/ - MINDEN KORLÁTLAN! -
-
ZweiTiger
tag
Úristen holélnek ezek...ennyiért ? Best Buy pont ilyet akarok de , csak ballagás után tudok venni. Akkor megmár gondolom már nem is lesz kapható vagy hasonló.. ivy bridge miatt... nincs igazam?
Elmennek a picsába ezekkel az árakkal.... mire meg majd én akarnám venni lesz vagy 220 ezer , vagy még a forgalomból is kivonják... -.-
5GB SSD Webtárhely / CloudLinux / Directadmin / 10000/év bruttó http://spaceweb.hu/ - MINDEN KORLÁTLAN! -
-
Borote
addikt
Na akkor ezt a Z575-t most be is linkeljük
Z575 A8-as processzorral, 6GB memóriával, ingyenes kiszállítással, Win7 nélkül 160k - külön pirospont Nektek, hogy most már helyesen szerepel a specifikációban a videokártya(#44487) greenmaur: az imént említett Lenovo Z575, nagyon megéri a 160k-t
Vagy ha kell az eredeti Win7, akkor edigitálnál ugyanez gyengébb processzorral, kevesebb memóriával, szintén ingyenes kiszállítással 165k.(#44497) moreno526: tv-planet külföldi gépeket árul, ahogy néztem... ha külföldi gépet szeretnél, akkor vagy rendelj Te, vagy vegyél innen az apróról, vagy ott a Tomtekshop, ők legalább becsülettel kiírják, hogy külföldi gépeket árulnak.
(#44505) polip: i3-mal amúgy nincs egy kicsit olcsóbban? Mindenesetre ez baráti ár
Ha már crazy weekend, az NP300V5 is jó áron van![ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Azt hírdetjük, h 260K KÖRÜL lesz az indulóára. DE javarészt olyan emberek keresik, akiknek a kerete eléri a 300K-t is, hoppá
Mégha 275K lesz, akkor is jobb vétel , mint a mostani G53 De azért ne legyen annyi...Ha én 250K-t akarnék költeni gamer gépre, és tudomást szereznék róla, h 15-20K-val többért lesz jóval erősebb konfig határos időn belül, persze, h összekaparnám rá a plusz pénzt. Verném a fejem a , ha utólag szereznék tudomást róla, h lett volna egy ilyen Y580 opció is!!!!
MOD: (#42937) ImI87
+1 az asztali konfigra...100X jobb képet kapsz asztali monitorokban, jóval erősebb VGA konfigot ezér a keretért. Ha nem egyértelmű, h asztali vs lapos, pusztán a teljesítményi alapon vacilálsz, akkor ne vacilálj Asztali..
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Jó csak te jössz itt nekem hogy félre vezetem az embereket mert felvettettem hogy lehet a y570 ára esni fog y580 megjelenése után, erre te beírod 260 lesz a y580, és akkor most jössz azzal hogy nem is biztos, ilyen alapon én is jöhetnék ezzel a hülye szöveggel amit te mondtál nekem...
-
NathanCullen
senior tag
attól, hogy valami csicsás és a birka amerikaiak eszik, mint a cukrot, attól még nem nagy márka valami....
Na látod, hogy nem tudod olyan szemmel látni, mint azok akik nem értenek hozzá. Igenis attól lesz nagy márka valami, mert vagy divatos és hírhedt, vagy mert nagyon jó, minőségi. Neked nem, de a felhasználók kb. 80%-ának igen. Egy átlag felhasználónak lehet, hogy alig dereng valami a ThinkPadről vagy pl. egy EliteBookról. De ha azt mondod: Mac: Ja az nagyon jó gép, nagyon drágák... De a Vaióval is sokan meg vannak áldva. Sokszor kérdezik, hogy: "Macet vagy Vaiót vegyek?" Attól, hogy te nem így látod, a hozzánemértőnek mégis ezek a csúcsgépek, bár nem alaptalanul.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
NathanCullen
senior tag
ivatlaptopokat csinál, túlárazva
Pontosan. Ettől lett nagy márka, a felhasználók szemében. Mondj egy nagy, hírhedt márkát, amelyik olcsó! De ne olyat, amit a te "profi" szemszögedből nagy márka, hanem amit a felhasználók 80%-a (akik még rendszert sem tudnak telepíteni) tartanak annak... Nem találsz. Ellenben ott van a Mac, Vaio, ThinkPad, EliteBook, XPS stb., ami mind drága és az átlag felhasználók körében nagyra tartott. Bár a ThinkPad már lecsúszott árban...
Így gondoltam, hogy a Vaio a nagy márkák között van...
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Borote
addikt
Volt szerencsém megnézni pár Vaio-t élőben.... az olcsóbbak szerintem egyáltalán nem voltak jók, ami meg tetszett volna, azért nem adnék fél milliót... a gépek nagy részén speciel borzasztó volt gépelni, és némelyiknek még a kijelzője sem volt az igazi
Azért hogy jót is mondjak, az egyik baromira tetszett, kijelző, bill, anyag, egyszerűen minden. Kivétel az árcédula, ami 6-ossal kezdődött -
Borote
addikt
Húú, ezt most vettem észre, melyikre érted a gagyit? A GT650M-re vagy a GTX660M-re?
Vagy olyanról tudsz, amiről mi nem? Ami mondjuk biztos így van, de jönni fog a fent említetten kívül másik videokártyával is?Mondjuk GT640M és afölött már marhára nem lehet ezekre azt mondani, hogy gagyi.
-
runner 125
nagyúr
Inkább "ilyentet" - úgy szebb.
Apropó, a shop-otokban az A6E33EA cikkszámú ProBook-nál a régebbi, barna 4520-as fotója van. Cikkszám alapján annak így kell kinézni.
Khaosz55
Biztosan van, specifikációknál is szerepel mindenhol.
-
Mercutio_
félisten
Hm, egész jó vétel, egy Intel i3 2330M-hez képest a mindennapi használatban (netezés, web, office, filmezés, flash-es játékok, háttérben torrent, skype, néha film kódolás, képszerkesztés) mennyivel érezni gyengébbnek?
Az alábbi 2 proci közötti difi (azonos notiban) megér 12k-t?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ktommy91
addikt
Ha már itt vagy akkor lenne egy kérdésem. A lenovo itt miért akarja 220k-ért adni az i3-mas y570-et és miért adja ugyanannyiért i5-tel és SSD-vel Németországban?
Ez nem kötekedés, tényleg érdekel hogy azon kívül hogy sokkal kisebb a piac és kevesebb az ÁFA, mi az oka ennek...[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt se értem, de természetesen elhiszem neked, de most ha belegondolsz én sem azért írtam mert félre akarom vezetni az embereket, és igaz nem tudtam hogy lejjebb fog menni az ára, de ha te is belegondolsz nagyon ritka az ilyen ha kijön egy új termék, és van belőle még ne vigyék le az árát...Sőt még nem is hallottam ilyenről hogy emelnék csökkentés helyett...
-
B-L-A-C-K
titán
Pedig te írtad április közepén jön az újabb adag, abból gondolom eleve megfog maradni...Ezt meg hogy ki mennyit rendel ezt honnan tudhatnám, vagy más is. Én azért írtam mert mindig így volt, ha kijön az új beakciózzák a másikat. Ha viszont nem lesz kapható egyáltalán akkor egyértelmű nem is lesz olcsóbb.
Viszont i3-as y570-esekre lenne kereslet szerintem 190 ezer körül, akkor is ha kijön a Y580.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Igen tudom nem lesz Y570, de szerintem értelmesen le is írtam:
"Gondoltam nem az áprilisi-májusi y570 szállítmány fog csökken hanem mikor kijön a Y580 június elején utána a megmaradt y570 ára esni fog."
De minden termékkel így van ha kijön az új lemegy a régi ára míg el nem adják mindet, de akkor pont rátrafálhattam hogy a Y570 árra egy forinttal se fog esni, azért kíváncsi leszek, kétlem ne akciózná be majd pár bolt...
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem nemcsak én mondom hanem elég sokan, de úgy látom megint csak engem találsz meg. Gondoltam nem az áprilisi-májusi y570 szállítmány fog csökken hanem mikor kijön a Y580 június elején utána a megmaradt y570 ára esni fog. Vagy szerinted logikus lesz ugyan abban az árban adni, mert egy i7-es y570 annyiba kerül mint egy i7-es Y580 majd...
[ Szerkesztve ]
-
-
darvak
senior tag
Zsanérral nem szoktak rossz visszajelzések lenni? Nemrég volt itt valaki ,akinek G570-en hamar engedett (jó ez itt épp GH)
MOD: (#41545) szasanyi ,ha a saját arckép elérésére célzol itt a fórumon, hát az -6+, azaz nem hat meg. Akkor nem tudnék már képet váltani
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Lehet, hogy felületes voltam és elsiklottam felette... mikor várhatók a korábban említett új notebook üzlet(ek)be kerülése? Azért érdekel, mert bár nagyon drága lesz nekem és úgysem tudok olyat venni akármilyen jó lesz, viszont reményeim szerint lentebb tornázhatja egyes "régi" modellek árát.
-
darvak
senior tag
És milyen változások lesznek a 150-180 ezres kategóriában Ivy alapon?
Tehát 660-nál gyengébb gpu, de a mostani gt520m - gt525-nél erősebb?
Nem követtem a cikkezéseket Ivy gépekre, szóval nem tudom mik várható!!
Én akkor akarom őket tüzetesen megismerni, mikor már kézzel fogható modellek keringenek a userek körében.üdv
-
félisten
-
vagabor
aktív tag
Úgy értem hogy a benne lévő 660m-ről nincs még semmi specifikáció, hogy legalább kicsit összehasonlíthassuk Bár a türelmetlenségem miatt sem fogják előbb kihozni szóval mindegy is.
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
B-L-A-C-K
titán
Tudom én is használatlan kicsit (fél napig, de semmi teszt), szerintem is korrekt...(bár még mindig Y570-t tartam kicsivel jobbnak). De kinek ez kinek az. A lényeg tényleg egyben van, tudásban meg szerintem ugyan az.
szörnyeteg77: Legalább tanultál belőle hogy nem egyből a legrosszabbra kell gondolni...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11