Hirdetés

Aktív témák

• Borote

addikt

válasz ImI87 #42957 üzenetére

Ha van lehetőséged asztali és notebook között választani, és szeretnél játszani, akkor mindenképpen az asztalit ajánlom. Egyrészt, mert sokkal nagyobb teljesítményt kapsz még alacsonyabb áron is, másrészt mert olyan monitort vehetsz, amiről lemászik a kép a notebookokhoz képest :)

Szóval én a helyedben vennék 200k körül egy asztali gépet (amit később még bővíthetsz is), mellé hordozásra pedig egy használt üzleti notit :)

Jelenleg 17"-ban amúgy sincsenek olyan jó vételnek számító gépek játékra, esetleg a Lenovo G770 :) De az meg nem sokkal erősebb a GT425/435M-nél. HP DV7-t itthon nem árulnak, Asus N75-t nem láttam megbízható helyen a kereteden belül, az XPS meg drááááága.

(#42958) S40: rosszul tudod. Asus G53 példának okáért.

Aztán, Y580 nem lesz SB-s, Ivy Bridge lesz benne, itthon i7-es lesz (bár tudnám mi a halálért) az alapverzió, 260k-ért (GTX660M természetesen), második vinyó pedig jó eséllyel egy mSATA SSD mehet majd bele. 15"-ban elvétve fordul elő, hogy 2db 2,5"-es HDD megy bele (pl Asus G53), hacsak nem az ODD helyére, de azt meg a legtöbb gépnél meg lehet oldani.

Én azt mondom, hogy várj :) főleg azért, mert küszöbön a Kepler és az Ivy Bridge ;)

[ Szerkesztve ]

Aktív témák