- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Harcsai
senior tag
Nagggyon láma kérdés. A videós gépben i5-ös proci van, lehet hogy az izomból segít a vga-nak, és az általam kinézett A6-3420M-mel gyengébb lenne játékban? Vagy ez úgy b..ság, ahogy leírtam?
Különben ez a minőség nekem game-ben bőőőőven elég lenne!!! Amennyit én játszom.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
valaki tudna nekem segíteni???http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=23000&category_id=1251&option=com_virtuemart&Itemid=1
ilyen laptopot szeretnék, de magyarországon csak a rádiumnál lehet kapni.
Erről a boltról meg csak rosszat hallottam, valaki nem tud valami boltot vagy személyt aki be tud szerezni ilyet??vagy esetleg ehhez hasonló laptopot tudtok mutatni amit itthon is meg lehet vásárolni???? tudásban kb ez legyen
-
Dhampir
félisten
Ez csak "szépséghiba".
Nekem az nem tetszik, amikor az optikai meghajtó elé helyezik el az USB-csatlakozókat.
A consumer Lenovokra ez jellemző, de a HP ProBooknál is rossz az elrendezés, ha ott csatlakoztatsz valamit az USB-portra, akkor a jobbkezes egérhasználat során zavaróan beleütközhet a kéz. Például az EliteBook esetében hátra helyezték el, a kijelző felé, sokkal okosabb megoldás.
-
Köszönöm szépen, azt nagyon megköszönném, ha megnéznéd. Még notebookchecken is a rangsorban is, és a külön cikkben is azt írják, hogy ez is "TurbeCore"-os, azaz 2,5 GHz-ig felpörgeti, ha szükség van rá.
Gondolom azért csak vannak hasonló érdeklődésű emberek a fórumon, akik ilyen helyen voltak, úgyhogy biztosan lesz valaki, aki meg tudja mondani, hogy elég-e
-
Dhampir
félisten
Alig várom már, hogy visszatérhessek desktopon Linuxra, már hiányzik a sok kerneles szívás.
A SUSE az egyik legjobban használható Linux disztribúció, a SLED pedig kimondottan vállalati munkára van kitalálva.
A Windows 7-et nyilván nem múlhatja felül kényelemben, de biztonságban talán igen.
-
Dhampir
félisten
Előre volt telepítve?
Amire gondoltam az valószínűleg a Gnome Desktop valamelyik korábbi (?) verziója, remélhetőleg az Unity (user interface) nélküli kiadása.
Új szoftvereket telepíteni (feltételezhetően) a YaST-tal tudsz.
Bár nem a SLED-hez készült, de itt [link] találsz magyar nyelvű dokumentációt az OpenSUSE 11.3-hoz, pdf és epub formátumban.
-
Dhampir
félisten
Nekem a 4730s tetszik a ProBookok közül.
Néhány kérdés a ProBookkal kapcsolatban:
A betekintési szögek elfogadhatóak a kijelzőn?
A Suse Linux előtelepítéssel a gépen van?
A Wi-Fi antennát külső kapcsolóval is el lehet indítani?
A beépített hangszórók elfogadhatóan szólnak?
Alulról szívja a hűtéshez szükséges levegőt?
-
runner 125
nagyúr
Köszi!
Grat a géphez.Pont egy ilyet linkeltem ipon-tól nem régiben, csak abban Full HD kijelző volt, s ők is ennyiért adják.
Köszi.
Igazából mindent leírtál amire kíváncsi voltam.
..ezen infók szerint is simán ajánlott gép.Élményindex szerintem is csak egy mutató, bár a gyorsteszt számítások alapján készül, így némi iránymutatása mégis van, ami ennél a gépnél már nagyon zsír kategória.
Bill. világítást még én is hiányzolom a consumer és az alsó közép kategóriás gépekből, talán jövőre már rákapnak a gyártók, h illene megoldani ezekben is, hisz nem egy brutál összeg a kivitelezés.
Még egy dolog; műanyag krómkeret csak az egér körül van, igaz?
-
GaborGh
őstag
-
GaborGh
őstag
-
runner 125
nagyúr
-
hajraolaj1
tag
Radium
Egyébként angollá nem tudjátok,hogyan lehet átvarázsolni?Ahhoz mégiscsak jobban értek...
Amugy az nem baj hogy a win 7 is német,mert tudok leszedni hozzá nyelvi csomagot...
Eddig amugy nem nagyon volt bajom se a laptoppal se a Radiummal,elég segítökészek...
Annyi bajom van,hogy német lokalizációs a gép,tehát német op rendszer meg átfestett billentyüzet,de szépen van legalább lefestve -
-
tomeedey
csendes tag
Hát ettől félek énis hogy tojást sütne. Marad a várás.
Dorottya, most mondanám, hogy vidd el tőlem Ezt a szép lányos gépet, de ez nem a reklám helye
3 napon belül hirdetem meg, csak még az árán godolkodom. (Sony Vaio P6100, 4GB Ram, 500Gb vinyó, Intel GMA HD, karcmentes, magyar bill)
-
tomeedey
csendes tag
Jaja, csak mindegyiknek van valami vérző pontja
2630 i7 de csak gagyi hd5470, Pöpec GT540 de csak 720-as i7 ... és így tovább.
Ez is fasza gép és az ára is kedvező lenne, de mééééért ilyen eszméletlenül csúnya
Méért gépek istene mért teszed ezt velem?
-
Borote
addikt
Közel fél éven keresztül használtam... Lehet, hogy csak az én példányomnak voltak hangosak a gombjai, de az biztos, hogy kattogott mint a fene
Miért adod el a Toshibát? Meguntad?(#38399) andr3w88: mindkét memóriát elviszi, de olyan hatalmas különbség nincs közöttük. Llano prociknál többet számít, mert az IGP nem használhatja az L3 cache-t. (Főleg azért, mert ez utóbbi nincs bennük
)
-
Borote
addikt
-
olahmate1991
tag
sziasztok!
laptopvásárlás előtt kikértem a véleményeteket, két gép között gondolkodom, igazából szinte ugyanaz a kettő mégpedig Asus G53sx-s1146 valamint Asus G53sx-s1147-es gépek!
Sajnálatos, hogy készlethiány van mind a kettő gépből, persze a normális áron felül még kaphatóak
, egy két őrültebb helyen....
Igazából a nettó keret 250körül lenne! Játékra szeretném használni elsősorban, fontos lenne a gtx560m típusú grafikus kártya.
Tanácstalan vagyok, nagyon sok helyen leltár van, felhívtam pár helyet azt mondták január közepe, vége felé a leltár is kész, valamint akkor érkeznek be a gyártóktól, hogy milyen gépeket küldenek ki, na és persze elvileg már ezek a gépek kifutott termékek, ahol beragadtak a raktáron ott lehet még kapni horror áron...
Azt nem tudom eldönteni, hogy most várjak-e még, hátha lesz valahol leltár után, esetleg mikor jönnek az új modellek, vagy vegyem meg horribilis áron?!
-
Zekone01
csendes tag
A kiterjesztés rendkívül egyszerűen működik. Bemegyünk valamelyik laptop boltba, és külön csomagként megvásárolhatjuk. Ha éppen új gépet veszünk, akkor jó eséllyel rá is kérdez a forgalmazó, hogy szeretnénk-e hozzá még egy év garit, esetleg kettőt. Ilyenkor nem kell elfogadnunk rögtön az ajánlatot, mert minden esetben utólag is lehet rendelni ilyen szolgáltatást. Menjünk szépen haza, gondoljuk át, hogy mennyi ideig akarjuk használni a gépet, kérdezzük meg a bővítési csomag árát és mérlegeljünk!
-
GaborGh
őstag
ZSÍÍÍRoskenyér
(#31516) sketchifun
(#31515) Borote
Én "hekkeltem" meg a HardverAprót, hogy visszanyerje a régi kinézetét, úgyhogy nem kellenek az okosítások a jelszavakról meg a gyerekdalokról...
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest