- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
senior tag
Kösz az ajánlást.
A vajdaságból írok, tehát egyszerűbbnek tűnt euróban megadni az anyagiakat, habár forintban sem lett volna bonyolult. Az alábbi oldalakon szoktam nézelődni az árakkal kapcsolatban:
http://www.itsvet.com/kategorija/laptopovi/comp_comp_laptop
http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/
http://www.racunari.net/komponente/index.php?k=28"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
GaborGh
őstag
válasz 389Flamingo4 #22295 üzenetére
WTF???
Leég a töltőd és azt mondják nem garanciális?!
Mégis mit gondolnak mit üzemeltettél róla, az otthoni infraszaunádat és jakuzzi-dat egyben?!
A legszutykabb cég is 1év garit vállal a töltőre és az akkura egyaránt!U.i: Eddig azt hittem az
Asusa nevesebbek közé tartozik.[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
Sziasztok.
Laptopot keresek viszonylag jó áron, ebben kérnék segítséget, hogy tudtok e olyan helyet/webshopot ahol viszonylag kedvezőek. Nagy elvárásaim nincsenek, egy 2 magos processzor, 2gb ram minimum, esetleg egy külön, nem integrált videókártya bele, és 300 gb + HDD. Elsősorban netezésre, tanulásra, multimédiára (filmnézés) kéne, de nem játékra, és valahogy azért kinézzen. Ötlet? Köszi!
szerk.: ja és még amit fontos, hogy legalább egy 15" kijelzője legyen és hosszabb üzemideje. Ár: 100-200ezerig.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz 389Flamingo4 #22295 üzenetére
Azért ez a történet megérne egy fogyasztóvédelmi állásfoglalást.
-
389Flamingo4
csendes tag
ASUS-ról
Három hónapja vásároltam egy TF101-t, a töltő leégett. Az ASUS Shop-nál vásároltam még egyet, de azzal sem töltött. ASUS szerviz csak úgy mükszik, hogy az egész készüléket feladod DHL-lel, utnána közölte az ASUS szerviz, hogy szerinte, nem garanciális a baja és akkor kapom vissza a készüléket ha előre befizetek 80 €-t. A szerintük nem garanciális alkatrészt nem küldik, ergo még panaszra sem tudsz menni sehova. Mindez több hetes procedúra.
Ha biztos vagy abban, hogy nem romlik el, csak vegyél az ASUS-t. -
B1T3
addikt
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Üdv.
Tanulási célra szeretnék notebookot vásárolni, a "költségvetési plafon" ~400€ (vagyis inkább ~350€). Nem kell, hogy bivalyerős legyen, csak normális körülmények között tudjak szöveget szerkeszteni vele, internetezni, legyen elég nagy kijelzője, stb. Mivel nem szeretnék melléfogni a vásárlással, ezért inkább titeket kérdeznélek, hogy milyen laptopokat ajánlatok ilyen használatra. Karácsony környékén tervezném a vásárlást, mivel a kedvezmények miatt akkor lenne előnyös, viszont a jövő év végéig nem tudnék várni. Az ötleteket előre is köszönöm.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
GaborGh
őstag
"Nektek mi a véleményetek arról a gépről?"
Nekem nem a gépről, hanem rólad lenne véleményem, még pedig az, hogy KATASZTRÓFA(atom) vagy!!!GaborGh
(tag)
Itt egy brutál felszereltségű Elitebook 8540 160GB SSD-vel 300k-ért!
U.i: Olyan finom, hogy megnyalhatod utána mind a 20 ujjadat
[ Szerkesztve ]bok92
(senior tag)
Tudom ezt a gépet.Tényleg nagyon jó, de nekem magyar billes kell.Nem akarok matricákat vagy egyéb más dolgokat ráragasztani.Cyrin
(őstag)
cserélhetsz rajta billentyűzetet gyári magyarra is.bok92
(senior tag)
Hát de az, ha jól tudom még +20k? Vagy??
GaborGh: Hát akkor szúrhatod is.... -
BoC1ka
senior tag
Az OKPC valóban not bad. 1hónapja vettem, csütin rendeltem, szerdán kaptam meg...utánvét házhozszállitás free.
Annyi, hogy én nem kaptam garancialevelet, mivel online beregisztrálták.
ÉS nem ott dolgozom
YNWA
-
grandtour2
tag
válasz Akcept #22273 üzenetére
Intel Pentium P6200 @ 2.13GHz => 1636
AMD Turion II P560 Dual-Core, => 1563
AMD Athlon II P360 Dual-Core => 1352
AMD Athlon II P340 Dual-Core => 1305http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Athlon+II+P340+Dual-Core
a P560 alig rosszabb mint a P6200 es ha rakeresel 71 nettoert mar kapsz HP-t belole 2 ev garral es HD4200 -al.
en is ilyet veszek :-) - motto : legolcsobban a leggyorsabbat!
[ Szerkesztve ]
-
VateRicsi
aktív tag
válasz Majy000 #22284 üzenetére
A keresésre én sem gondoltam, pedig nemrég egy másik topicban én is rákerestem valamire. Mondjuk én már csak privátban írtam az illetőnek, mert nem akartam régi hozzászóláshoz a fórumban válaszolni, mert nem valószínű hogy az illető el is olvassa.
Légyszíves írd le a tapasztalataidat, ha tényleg megveszed a gépet! A webáruház is érdekel, de főleg maga a laptop minősége, stb. Köszönöm.Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
Majy000
csendes tag
Valóban rosszmájú vagy, semmi közöm a bolthoz, kb. 2 napja láttam először életembe a weblapját, mivel mint írtam szeretnék venni egy laptopot és elég sokat keresgélek. Lehet hogy a bolt egy szar én csak tényeket állapítottam meg, hogy nem nagyon tudnak/tudják átverni ha ott vásárolsz. 4 napos kommentet is azért dobta ki google mert a gépre kerestem rá (és megtalálta ezt is), és gondoltam leírom a véleményem. Bocsánat ha rossz benyomást keltettem vele.
-
VateRicsi
aktív tag
Lehet hogy tényleg reklám, főleg mert rengeteg bejegyzés volt a két hozzászólás között, de én azért lehet hogy rendelek majd egyet, mert tényleg megéri. Inkább egy ismeretlen webáruház (ha nem kell előreutalni), mint egy használt gép. Csak jó lenne egy magyar nyelvű teszt róla, amit sajnos nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
HPAA
őstag
válasz Majy000 #22281 üzenetére
csak nekem sántít az hogy egy 4 napos hsz-re reagálva , frissen azért regisztráltál ide
/Regisztrált:2011-10-04 08:32, azaz 0 napja/ , hogy a boltot fényezd az első kommentedben ? , lehet rosszmájú vagyok , csak észrevételként írom , és senkit nem akarok vele megbántani
maga a gép jó , csak hát feltünt másoknak is a bolt/weboldal sajátossága , itt a fórumon[ Szerkesztve ]
************* censored
-
Majy000
csendes tag
válasz takkert #21972 üzenetére
Én is most akarok Laptopot venni és pont ezt néztem ki OKPC-nél. Ugyan nem vásároltam még itt de a boltról annyit hogy elég csak akkor fizetned ha megkapod a cuccot tehát ilyen szempontból nem tudnak átverni... a garanciát az ASUS szervizébe csinálják nem ők tehát ezzel sem lehet baj. Plusz kérdeztem tőlük pár dolgot e-mailbe és 5 percen belül válaszoltak, nálam ez is pozitív benyomást kelt.
A gépről nézegettem teszteket és elég jól tejesít. A komolyabb játékokat is viszi medium-hight grafikai beállítással (pl. Crisys 2 full grafikával (Ultra asszem) 17 fps de kicsit visszaveszed vígan fut 40-60 fps-el akadás-mentesen. Persze ezek csak tesztek még nem vettem meg csak 2 hét múlva lesz fizu, de ha van valakinek ilyen gépe szívesen várom és is a véleményeket. -
HPAA
őstag
az olcsóbban 2x2gb , vagy 1 db 4 es modul van ?
ha 4 es akkor nem kérdés , mert veszel mellé 1 másikat és jónapot
ha a 2x2 -es verzió van és tényleg kell a 8 ,akkor elgondolkodtató , mivel a 2x2-től meg kell szabadulni ...1066-ot kezelő notikba is /többnyire/ 1333-as modulokat tesznek , mivel az az olcsóbb /nevetséges nem ? / , minőségi különbséget csak olyan notiknál érhetnél el extra modulokkal , ahol biosban támogatott az időzítések bizgatása .. nem sok ilyenel találkoztam , de attól még vannak persze
************* censored
-
moadr
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy szerintetek melyik opciót lenne érdemesebb választani?
Az egyik lehetőség egy ASUS K53SV-SX260D, amely 4Gb rammal van szerelve, a másik pedig egy ASUS K53SV-SX562D, amely 8Gb-al. Végeredményét tekintve szükségem lenne a 8Gb memóriára, csak az a kérdés, hogy melyikkel járnék jobban. Ha megveszem az olcsóbb laptopot és az árkülönbözetből veszek 2*4Gb valami jobb minőségű memóriát (pl. Kingston?), vagy pedig ha az alapból 8Gb-os verziót választom? Csak mert nincsen tapasztalatom, hogy milyen minőségű memóriával szereli az ASUS a laptopjait. Ha esetleg van valami ötletetek, azt megköszönném
(Még eltérés a két lapos között a +250Gb HDD és a Bluetooth a drágábbik javára, de ezek annyira nem döntő tényezők).
Köszi szépen a segítséget előre is!
-
taccotacco
csendes tag
köszi!
-
Ghoston
csendes tag
Köszönöm a segítséget, már úton az ASUS G74XS-em
-
BIROD5
tag
Hali !
Egy ilyen mire elég?
ASUS
Köszi ! -
Akcept
tag
válasz enginev3.0 #22269 üzenetére
Nem írnál róla pár mondatot?
(Kénytelen vagyok valami költséghatékony megoldást választani.)- Zaj
- Melegedés
- (gondolom) Win7 gördülékenység, élményindexIlletve valaki tudja mi a különbség a P340 P560 ill Intel P6200 közt a gyakorlatban? (A P560 sebességtesztjei nem elérhetőek)
-
Murphys2
tag
Na megvettem az új gépem:
Packard Bell EasyNote TK81-SB-465HG Notebook fekete win7 HPre
Kicsit beszarattatok, hogy vékony a borítása, és hogy benyomható a touchpad... ez kemény, mint a kő. Ököllel sem menne. És mivel a Mamutban a Saturn most csak 139.990-ért adja, nem rossz egy négymagos prociért, HD 6650m kari és 4 GB DDR3-ért. A buktató az 1 év gari. Reménykedek... és tesztelek. De 1 óra hajtás után nagyon szupernek látszik. A win7 belső tesztjei 6.9/7.0/6.7/6.7/5.9.
-
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
fcsaba89
csendes tag
válasz Borote #22267 üzenetére
Nagyon ritkán játszok, igazából a fő szempont a hordozhatóság és a jó minőség lenne, csak a "gyerekkoromból" (22éves vagyok) bennem marad, hogy hátha egyszer unalmas óráimban jól jön majd ez a kártya
Ám itt a ph tesztben (3830) olvastam hogy igen jó anyagokból és jól összerakott gépről van szó, azért gondoltam hogy ez is "minőségi" és még ott figyel a kártya is, ezért szemeztem vele.
Esetleg tudsz ajánlani valami mást? Árban a maximum ez lenne, feljebb már nem nagyon tudok menni.
Köszi.
-
Borote
addikt
válasz fcsaba89 #22266 üzenetére
Érdemes eldönteni, hogy szeretnél-e játszani, vagy sem, illetve hogy ha igen, akkor mivel.... ugyanis ennyi pénzért már egészen pöpec (jó minőségű), dedikált videokártya nélküli gépeket lehet kapni.
Ha beéred a régebbi játékokkal is, akkor az iHD3000 is elég.
Amúgy ezek a TimelineX-ek nem rossz gépek, csak érdemes egy Deákért +2 év garanciát bővíteni hozzájuk.[ Szerkesztve ]
-
fcsaba89
csendes tag
Sziasztok,
A véleményeteket szeretném kérni erről a kis acer-ről. Egy kicsit félek az acer márkától őszintén szólva.Na de inkább mondjatok Ti valamit. Íme tehát
Acer timelineX 4830tg
[link]Átlagos felhasználásra lenne, nagyon ritkán egy kis játék, de azért úgy vagyok vele hogy nem árt ha van benne egy VGA. Esetleg valakinek tapasztalat vele? Bármelyik boltba megyek érdeklődni mindenki mást mond (ami épp gondolom a raktáron van), ezért kérném a ti független segítségeteket!
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
taccotacco
csendes tag
Hali!
Lenne valami noti ajánlatotok 90000ft.-ig?
ACER AS5733Z-P623G32MIKK 15, 6" / Intel Pentium Dual-Core P6200 2, 13Hz / 3GB DDR3 / 320GB / ezt a tipust néztem.
Ha van valami jobb ötletetek azt irjátok le.Köszi!
-
biglion-lord
tag
válasz GaborGh #22209 üzenetére
Na biosba sikerült belépnem F2 segédletével, de ahogy bekapcsoltam egyből nyomni kellett a gombot mert 1 pillanat alatt át ugrott. Sajna win7-re meg adta magát állandóan újra indult még a biost sem töltötte be aztán gondoltam xp próba hátha segít na az fel is ment rá és mükszik is most win7-et próbálok 1 másik verziót feltolni hátha. Érdekes hogy elsőnek próbálva telepítettem a win7-et rendesen fel is lett telepítve minden ahogy kell, és újraindításkor mégsem volt ott a rendszer még a bios futtatása is el tűnt csak a logo jött be. Próbálkozom egyébként köszönöm a segítséget.
-
janston
aktív tag
Valaki tud véleményt mondani erről?
Samsung np350 -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Egyenlőre csak nézelődöm laptopok bő választékkörében. Erről mi a véleményetek?:
[link]Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
őstag
Ide is felteszem:
Asszonyomnak kéne valami kisebb méretű notebook, pontos méretet nem tudok mondani, 10 és 13 " közé tudnám belőni. Főleg netezésre, filmnézésre és szövegszerkesztésre lenne, de nem lenne hátrány ha megbírkózna a sims 3al is h lefoglalja magát 100k lenne a határ amit rászán.
Eddig ezt a két gépet néztem: 1, 2.
Esetleg tudtok jobbat? -
HPAA
őstag
meg tudom érteni , én is így vagyok az EliteBook gépekkel , szerintem míg valaki ki nem próbálja személyesen pár hétig , annak úgy sem tudjuk leírni azt az érzést amit ezek a gépek nyújtanak /sajnos irdatlan áron , de ugye idővel, régebbi modellekhez olcsóbban hozzá lehet jutni/
************* censored
-
PainKiller13
őstag
válasz ThorsHUN #22242 üzenetére
Szerintem semmiképp nemér +100ezret, ekkora kijelzőn nemhiszem hogy annyira számítana a fullHD, nekem még 15,4esem van 1280x800as gamer laptopon és tökéletesen megvagyok elégedve vele. FullHD a nagyobb monitorokra kell, pl 21,5es LED-eset már alap h nemveszek HD-ready képpel mert pixeles lenne a kép. Vagy mondjuk a nagy tv-knél...
-
b.lajos
tag
Nemrég kaptam kézhez a HP ProBook 4535 notebookot, néhány szót ejtek elsősorban azoknak akik ebben az árkategóriában keresnek laptopot.
A külseje elegáns, hűvös tapintású ami nem meglepő lévén fém a borítás. Apropó fém borítás, itt a fórumon a minap írta valaki, hogy a fém borítás nem egyenlő a jobb védelemmel, ez csak a jóval drágább, belső merevítésű gépekre érvényes. Egyet kell értenem a kijelentéssel, hiszen érezhetően nem páncél vastagságú a lemez, ellenben mégsem mondható hajlékonynak. Ugyanitt a fórumon elhangzó vélemény hatására a MM-ban megnéztem, megnyomogattam egypár 100-150ezres gépet (Acer 5750,-5660, Toshiba ...) és valóban volt olyan amelynek a billentyűzete és a monitor fedlapja is eléggé ijesztően engedett a nyomásnak, a Probook -ra ez nem jellemző, persze az ésszerűség határán belül. A billentyűzet (magyar) elrendezése, érzékenysége rendben van, a gépelés kényelmes. A hang laptophoz viszonyítva jó és elég erősen, tisztán szól. A zsanér nem tűnik masszív darabnak, az 5 éves IBM R52-ek még most is erősebbek a zsanérjai. Ettől függetlenül remélem az idő megcáfol és 1-2 év múlva még mindig tartani fognak rendesen. Játékot még nem próbáltam de nem is a játék volt az elsődleges szempont a vásárlásnál, általános célokra pedig megfelelő.
Negatívum, hogy a le-fel nyilat egy gomb helyére zsugorították össze, a Caps locknak van, ellenben a Numlocknak nincs visszajelzője, nincs telepítő lemez a géphez, az Amd oldaláról leszedett vga driver nem működött rendesen -remélhetőleg ez is csak idő kérdése- szerencsére a Hp oldaláról letöltött igen.
Röviden ennyi és első benyomásként szerintem megéri az árát, habár csendben meg kell jegyeznem, hogy egy hete 10000Ft-al olcsóbban vettem az iponos árnál.b.lajos
-
őstag
Szerintem a legjobb felbontás még 15,4-en volt a wsxga+ (1680*1050). Nu de ne álmodozunk ennek már vége..
15,6-ra én 1600*900-at preferálnék, de simán megvettem volna a w520-at full hd-vel mert nagyon jókat hallottam arról a képernyőről.
17,3-ra pedig már egyértelműen full hd.
-
Ghoston
csendes tag
Jogos, bár az 555m-es is FHD-hoz kéne -már persze ha kizártuk a delleket- (ami nem garantálja hogy maxon is játszanék vele...)
illetve 17 colos kijelzőről beszélünk (csak hogy védjem a fullhd-m).
Viszont ha kizártuk a delleket, akkor az általam választott asus-okon belül megéri-e azt a +30e ftot a jobb videokártya a G74 javára? -
ThorsHUN
őstag
GT560m vs gt555m...
A nagy kerdes, hogy amig egy 555m-hez szimpla HD felbontas tartozik (15,6-os monitoron) addig egy 560m-hez fullHD felbontas tartozik szinten 15,6-os monitoron.
1, Szerintem az amugy gyengebb 555m-es VGA kari jobb eredmenyeket produkal HD felbontason, mint az amugy erosebb 560m fullHD-n.
2. egy 15,6-os monitoron kell-e fullHD felbontas? (Erre meg is kerestem a valaszt es azt irtak, hogy maximum ~63 cm nezesi tavolsag javallott fullHD tartalomnal...)Szal megeri-e a fullHD+560m azt a cirka +95-100K Ft-ot amivel tobbe kerul? (Vagy mondhattam volna +52%os felarat, vagy masfelszeres arat...)
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy laptopot kb. 150-180.000Ft környékén.Főként Autocad illetve Pro/engineer-re lesz használva. Különösebb elképzelésem nincs. Asus illetve HP-t nézegettem, de más márka is jöhet. Előre is kösz
-
Ghoston
csendes tag
Sziasztok!
Főleg játékra illetve tv-re kötve minőségi filmnézésre keresek laptopot 300k körül (+/- 50e).
A legfontosabb tehát egy értelmes videókártya lenne.
Aztán 17", illetve FHD.
Proci tehát lehetne i5 is akár.
Mem és HDD csak az ár/érték arányba szól bele, mivel később még költenék rá (SSD, +mem)
Lássuk a jelölteket:
ASUS_G74SXTZ197D ez bár az oldalon nem látható, nVidia GTx560-al lenne szerelve.
ASUS N75SF jó kritikát kapott itt, illetve az ára magasan a legjobb.
Dell XPS L702X szintén jónak ismertem meg a netes böngészés alapján, illetve még régen ezt néztem ki, de valamiért most nagyon megugrott itthon az ára:S.
Vagy, az előző Dell laptopot rendelem Angliából +2giga memóriával, "csak" HD+ kijelzővel és pluszba még egy 1 TB-os usb 3.0ás külső vinyóval, Fedexxel kábé 1100fontért (340000Ftért).
Megjegyzem jelenleg fontom van a vásárlásra. Szóval mint látjátok a probléma elég komplex, főleg mivel az asus gépekről kevés információm van, illetve nem tudok semmit a linkelt hazai boltokról. (az angol táppal és billentyűzettel tisztában vagyok, ha az angol mellett döntenék a bill nem számít, a táp extra költség de nem számít)
Minden választ és észrevetélt örömmel olvasok! Köszönöm. -
spyduck
nagyúr
-
Janos0501
csendes tag
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni! Edesapamnak szeretnek laptopot venni 120.000-140.000-ert.
Internetezesre + skype-ra + office-ra hasznalna.
Miket ajanlanatok?Elore is koszonom mindenkinek a segitseget!
-
GaborGh
őstag
bocsi srácok, edzésem van mennem kell...
U.i: I'll be back
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz GaborGh #22231 üzenetére
Engem is érdekelne, +1!
Még kérdeznélek egy kicsit... Az N55-t ua. a specifikáció mellett mennyivel ér szerinted többet, mint egy N53? Sajnos legalább 60-70 Ft van közöttünk...Ennyit megér, vagy tökéletes lesz az N53?
Egyébként ma néztem meg egy N53-t, nem volt rossz darab, elég jól volt összerakva.... Ebben vajon javult az utód?
-
cass
aktív tag
erre valaki?
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
muveszur
addikt
válasz GaborGh #22227 üzenetére
Köszi a válaszodat!
De azért kérdeznék még...Ez az N55 sajnos "csak" i5-s és csak HD kijelzője van... Szerinted az i7 2630QM-nek mennyi előnye, illetve hátránya van egy ilyen i5-tel szemben? Elég ez az i5 is a fenti felhasználáshoz?
Ha elég lenne, akkor egy gond már kilőve, márcsak a kijelző a problémás...
-
GaborGh
őstag
válasz muveszur #22225 üzenetére
Hát igen ez már egy od@b@szós gép, teljesítményben, biztos, hogy nem lesz hiány, sem pedig felbontásban
Tessék egy N55-ös 210k-ért, ha ez a szíved vágya, mondjuk egy kicsit gyengébb kiszerelésben...
Ipon szerint ajánlott és ár -érték bajnok:
Asus N55SF: Kompromisszumok nélkül[ Szerkesztve ]
-
Xterms
tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy ez a laptop 90e-ért megéri-e. Elvileg újszerű, alig (szinte nem) használt, telepített w7-el és ofisszal.
Ha valaki átnézné a konfigját és objektíven nyilatkozna róla, azt nagyon megköszönném.
Üdv,
XA barátok olyanok, mint a hó…………ha rájuk pisilsz, eltűnnek.
-
muveszur
addikt
Szia GaborGh!
Látom, te most nagyon benne vagy a témában, ezért is kérdeznélek meg Téged is a dolgokról...
Tehát úgy néz ki, a héten, jövőhéten jön el az én időm, hogy megvételre kerüljön az új notebookom.
Eddig Asus N53-ban és Asus N55-ben gondolkodtam, utóbbi szerintem kilőhető, mert horror lett az ára az N53-hoz képest.
Felhasználási területek főleg internet, photoshop, programozás, AutoCAD esetleg néha videóvágás is. Játszani nem akarok, nincs rá időm és vannak hasznosabb dolgok is.
N53-ból ez kellene nekem: [link]
Szerinted megéri, jó lesz a megadott használatra? Illetve azt kérdezném még, tudsz-e mondani esetleg valamilyen alternatívát ebben az árkategóriában?Válaszodat előre is köszönöm!
-
norral
aktív tag
válasz Sanyig4 #22211 üzenetére
Nemrég beszéltem egy notebookstore-ban dolgozó ismerősömmel. Most rendeltem egy 8540p-t 160-as ssd-vel, home preimum w7-tel, 4gb rammal, 260k HUF-ért. Összesen 2 volt belőle, azaz már csak 1 van.
Ahogy néztem a honlapjuk éppen haldoklik, de vannak még ezek a jóárú 8540p-k.
Szerintem mindenképpen telefonon érdeklődj.
Valószínű ez amit fent írtam 270 lesz nemsokára, legalábbis a mostani honlapon lévő árak szerint.Azóta el is tűnt... Ha sietsz még talán elviheted 260-ért, feltéve, hogy elég a 4GB ram. Nekem bőven, w7-tem meg van otthon saját.[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz muveszur #22217 üzenetére
Megelőztél, pont ezt szerettem volna kérni én is ...
(#22218) bazsimano
Anyaghasználata jó, néhány karcot leszámítva nagyon egyben van.
Csendes nem melegszik, bár csak egy int.vga van benne...[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Fiúk-lányok!
Ha nem nagy kérés, tanuljatok már meg normálisan linkelni! Nem olyan bonyolult feladat, és a végeredmény nagyon szép lesz, ráadásul mobilról is csak egy kattintás a link megnyitása, nem pedig egy hatalmas copy-paste folyamat...
Hogyan linkeljünk tanfolyam?
A helyes linkeléshez a következőt tedd:
A beilleszteni kívánt URL-t másold ki (tedd vágólapra), majd a szövegdoboz alatt látható Link gombra nyomj rá! A felugró ablakba illeszd be a kívánt URL-t, majd nyomj az OK gombra.
Lehetőségünk van a megjelenő "link" feliratot lecserélni másra, ehhez nem kell mást tenned, mint [link]-ket kitörölni és mást írni a helyére.
Példa: GoogleHelytelen linkelés:
http://www.google.hu/http://www.google.hu/---------------------------------------------------------------------------
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bacsi
csendes tag
Sziasztok!
Két laptop között gondolkodom, és ebben kérném a segítségetek.1) Acer Aspire 5742-3373G50MN
-memória: 3GB, merevlemez 500Gb, processzor:Intel Core i3 370M
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5742-3373g50mn-barna/1065/2) Acer Aspire 5749-2334G50MN
- memória: 4GB, merevlemez 500Gb, processzor:Intel® Core i3 2330M
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5749-2334g50mn-szurke/1771/Amire nekem kell: net, filmnézés, munka, játszani nem nagyon szoktam. Lány vagyok így eddig csakis a barna szín miatt az első tetszene:-).Viszont azt olvastam róla hogy nem annyira jó a hangja és az aksija sem.
Melyiket választanátok?
Köszi a segítséget!!!!
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
nekem tovabbra is a fujitsu a531 tetszik de asszonynak annyira nem szoval a lenyeg, hogy 100-150 kozott otthoni hasznalatra kellene gep. min felt:-usb3
-magyar lokalizacio
-photoshop, kis videovagas szerkesztes.azt hiszem, hogy ennyi...
toshibak milyenek amugy?
elore is koszonom a tippeket segitsegeteket!
-
andben
csendes tag
Hali!
Segítenétek választani? 150ezer Forintért kellene laptop az egyetemre! Programozásra kellene, játszani, filmet nézni nem annyira szeretnék rajta!
Én inkább Lenovóban gondolokozom! Az előző is az volt és valahogy az ő konfigjaik tetszenek a legjobban ezen a szinten! Minidg erős processzorral jönnek és ezekbe még lehet később bővíteni a memóriát! Mást csak keveset is néztem!**********************
1. Lenovo IdeaPad Z560A
http://www.laptopolis.hu/lenovo-ideapad-z560a/P21969
150eFt
i5,de asszem régebbi2. Lenovo IdeaPad G570A Brown 59-070143 W7
http://www.laptopdiszkont.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=13762&op=details&mode=laptop_uj
152eFt
4G ramThinkpad Edge-ből:
4. Lenovo
ThinkPad EDGE E420(NZ148HV)
http://www.notebooksarok.hu/notebook/lenovo/thinkpad-edge-e420nz148hv/5168
152eFt5. Lenovo ThinkPad Edge E520 15”
http://www.usanotebook.hu/lenovo-thinkpad-edge-e520-15-nz35xhv/P24398
153eFt, és i3-ös, 2G ram6. LENOVO ThinkPad Edge Plus E520 (NZ39LHV)
http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=LENOVO+ThinkPad+Edge+Plus+E520+%28NZ39LHV%29+Fekete&mid=1&lkod=110&skod=10047
157eFt, i3, de h mennyire jó az EDGE Plus azt nem is tudom*********************
Igazából összefoglalva 3 érdekes igazán:
Ideapad G560A vagy esetleg a Z570A vagy ThinkPAd Edge E520 Plus-t-et javasoljátok?
Ha csak a paramétereket nézegetem, akkor elég hasonlóak! Nálam a videókártya nem annyira fontos! Bár azt látom h a
talán a Z560-nak van a jobb,mint a G570A-nak és a E520-asnak csak integrált videókártyája van!köszönöm,
András -
GaborGh
őstag
válasz biglion-lord #22204 üzenetére
Ja a akkor itt a gond, ha még a biosba sem tudtál belépni...
Amikor elindítod a géped és betöltődnek a progik, ki kell írnia a gépednek, hogy milyen gyors billentyűvel lehet belépni a BIOS-ba, ez általában F2, F12 szokott lenni, tehát nézd figyelmesen a képernyőt és ott 100% feldobja ezt a lehetőséget!
Ha pedig sikerült belépni a BIOS-ba beállítod a boot sorrendet, hogy CD-ről induljon a géped!
-
KINIZSI
tag
Sziasztok!
A köv kérdésem lenne, ez reális ár ezért a notiért?
köszi,üdv:[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy notebook-ot amit filmnézésre, netezésre használnék. Szeretném ha min. 15,4, de előny ha 17-es kijelzője lenne, de nekem a legfontosabb szempont az, hogy nagyon könnyű és vékony legyen. Úgy hallottam most jönnek ezek az ultrabook-ok, ezek biztos nagyon jók lesznek... Szóval a lényeg az, hogy ilyen ultra vékonyt szeretnék. Legyen hosszú aksiideje, megbízható, kitartó, halk stb... 200.000 HUF-ot szánnék rá maximum. Ebben az árkategóriában a most kapható notebook-ok közül melyiket ajánljátok nekem? Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
Cardea
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudtok esetleg olyan gépet ajánlani, vagy mondani, ami esetleg hamarosan kikerül a piacra, vagy már megjelent, amiben legalább gt555 vagy ati6770 van, 2630QM procival és 17'? Ezt azért kérdezem, mert találtam egyet a HP Pavilion DV7-6000-es szériát, de az magyarországon nem kapható normális bolttól (a radiumtól nem akarok venni), ugye nem kell mondanom neked hogy egy 17'-os monitoron élvezhetőbb egy lövöldözős típusú játék. Az ASUS új n73-asán és G74-esén kívül? Mert az előbbi kinézetre nekem ultragáz utóbbi meg picit drága (meg az is ultragáz kinézetre )
Ami szóba jönne HP, LENOVO, Fujitsu, Samsung.Nagyon köszönöm a segítségeteket.
Toshiba Qosmio x770-10x
-
biglion-lord
tag
válasz GaborGh #22174 üzenetére
A gépet rendszer nélkül vettem win7-et próbálok eredetit, pendrive-ról még nem próbáltam.
Az a gondom nem enged csinálni semmit. Ennél a típusnál a bios-ba hogyan lehet belépni mert próbáltam, de nem sikerült? A formázást is hiába adom meg dos alatt nem reagál rá.HPAA
Próbáltam már jó pár dolgot, de nem sikerül. Azt meg jegyzem az új termékek működési információjával nem vagyok jártas, ki maradt pár év így lehet amit én tudok ezekre az újabb készülékekre nem teljesen igaz.
Próbálkozom Köszönöm a segítségeteket
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11