- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
mokus1
addikt
Hp dv6 15"6os alá valami jó kis hütőpadot tudtok ajánlani esetleg?
Ilyesmi kéne amibe így megáll és az döntés se utolsó[link]
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz GaborGh #42439 üzenetére
,,Fürdő" ezt nem tuti élvezi a gép. Egyébként én se veszem ki, egyrészt azért van hogy használjam másrészt ha véletlen amit mondtál kirántom és dolgozom valamin biztos elég dühös lennék.Egyébként nekem szinte all-in töltőn van kb 2-3 naponta egyszer leszedem ha főzök vagy csak tudom hogy pár órát leszek máshol és egyelőre semmi elhasználódás hál'istennek.
-
mokus1
addikt
Pont jókor kérdeztem
Nvidia.Érthető nevezések a GT650m-nél. Bár fura hogy mindenhol 384 van.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Kepler alapú VGA-k mikor érkeznek notikba?
-
mokus1
addikt
válasz ExtremeClock #40065 üzenetére
Az a kettő 2 hét múlva 4
-
mokus1
addikt
válasz ExtremeClock #40035 üzenetére
dv6-3104et
-
mokus1
addikt
válasz bmollszeptim #40018 üzenetére
Lenovo a Dell az már elég gyengécske szerintem nem éri mg.
-
mokus1
addikt
válasz tomeedey #39733 üzenetére
Le fognak róla beszélni de szerintem számodra ahogy nézem az alkalmazásokat szükséged van az i7-re mivel jóval hamarabb,kész egy konvertálás real-time vágáshoz meg elengedhetetlen szinte a nagyon erős proci.Nekem vágás terén, az i3 és i7 között ég és föld volt a különbség.
-
mokus1
addikt
Szerintem a Z570am-el járnál a legjobban.Erős proci erős vga.(Lenovos GT555 nagyon kevésben különbözik a GT540-től) Ramot is tudsz bővíteni és a keretben is bent maradsz!
DV6-ot kiejteném mindenféleképpen, nem tudom milyen szoftvereket használsz de a CUDA-t elég sok program képes kihasználni szóval jó ha van. -
mokus1
addikt
Ennek elég bestbuy szaga van még ha csak 1 év gari is van rá. Hp dv6
-
mokus1
addikt
-
-
mokus1
addikt
Csak egy kérdés: a noteszomon a billentyű egyik ledje kialudt ha egyszer ezt bevinném hogy kialudt kicserélnék vagy elhajtanának vele?
-
mokus1
addikt
válasz ExtremeClock #38770 üzenetére
A notis Hp-s Spyduck?
-
mokus1
addikt
válasz molnarpeter #38643 üzenetére
Jaja Gt540 és az i3-i5 kombót se bírja el sajnos.
-
mokus1
addikt
válasz molnarpeter #38616 üzenetére
Nagyon melegedős. Nagyon sok a panasz hogy 10 perc intenzív használat után belassul a gép mert nem bírja a hűtése.
-
mokus1
addikt
válasz GaborGh #35877 üzenetére
Nem rossz gép ez, tesómnak ilyesmije van llanoval és teljesen jó amire kell neki. Persze ilyenkor nem is fémes hatásra számít az ember de attól függetlenül jól összevan rakva.Egyedüli hibája hogy beesett neki a balegérgomb vagyis megsüllyedt.De hűtés,hardverileg,támogatottság összeszerelés teljesen rendben van.Nem recseg ropog.
-
mokus1
addikt
válasz runner 125 #35875 üzenetére
Ha ez olyan mint amit hoztál tesómnak akkor ez bal alul szív.
De ahogy nézem ez tuti olyasmi -
mokus1
addikt
válasz slayer93 #35780 üzenetére
Szia!
a 6775g2 egy dual vga végülis igen a lianoban lévő integrált+ a dedikált 6770 tartozik ide.
Igen erősebb a i3 viszont nem mezei 2 magos, van HT ami miatt 4 szálon képes dolgozni másrészt erős architectúra.
A következő kérdés hogy a 6775 vs gt555m?
Nos én úgy gondolom hogy nagyjából egy szinten vannak én bizonyos dolgok miatt támogatottság, képességek miatt nvidia-t választanám. -
mokus1
addikt
válasz PainKiller13 #35771 üzenetére
Ohh annál fanatikusabb vagyok Az összes évadot végig néztem ez egy játékszerű valami www.familyguyonline.com
Seth Macfarlane-t borzasztó módon tisztelem a sorozatai hatalmasak
-
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
Ez a liano tuningolás nagy elmebetegségnek tünik.
Ma megnéztem alapórajelen 66fok volt a maximum 1,05v 1,4ghz ezt állítottam 1,1v 2,3ghzre. körülbelül 10mp után 95 fokosak voltak a magok szóval nem volt kedvem kísérletezgetni. -
mokus1
addikt
válasz B-L-A-C-K #35610 üzenetére
Én nem akarok ez konfrontálódni szóval nem írok semmit.
Igen de ha alapból 160 ezerrel áll oda és azta 20ast is nehezen rángatná ki a zsebéből akkor pláne nem szeretne még 50et.
Értem én amit mondasz egyébként csak én inkább az alsó-felső határt néztem míg Te a legeslegfelsőt -
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
válasz bercsi #35386 üzenetére
Hát VGA téren. Hd6870m vagy GTX560m talán.
Az ilyen gépek jellemzően 300< de inkább 350 körül. Amibe meg ilyen vga van ott már a proci is elég de i3asnak nincs itt akkora órajele csak az i5ösöknek.Itt a teljes konfig jó 100w körül megkajál.
Ami nem ajánlott:Lenovo,HP,samsung,Dell
Szerk:unalomból játékra elég viszont egy GT525 esetleg hd6650 ilyesmi notesz.Milyen árban keresel?
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
tomtek nem ismerem ezt a boltot de most jó olcsó ez a gép ott feltéve ha nem olyan mint a rádium
Viszont a Lenovo-s GT555 lebukott mert a N12P-GT mag az bizony Gt550 -
mokus1
addikt
válasz Regirck #35140 üzenetére
Arra bármilyen HDMI-s laptop jó hogy küldjön rajta hangot és videójelet is.( Ha jól emlékszem az intel HD is tudja de remélem megerősítenek ebben)
Optikai kimenettel én még nem láttam laptopot esetleg bővítőkártyáből lehet olyan de ilyen pici noteszokba nincs arra hely.[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz Kornel #35087 üzenetére
Azért azt mondom mindennek megvan a maga miértje.
Tesómnak én egy A6-os notit választottam, és ő tökéletesen elvan vele.Igaz én az i7esemet tuti nem cserélném el ráSolano: Eddig is így volt, AMD jó GPU-kat csinál.intel processzorai meg borzasztó erősek.
Szerk: Valaki itt probálta a Skyrimet?
[ Szerkesztve ]
-
-
mokus1
addikt
válasz ->Raizen<- #35078 üzenetére
,,2ghz-en"
Notit nem tuningolunk, amd nem úgy adja. -
-
mokus1
addikt
válasz Maddoxtomi #34899 üzenetére
Szia!
Bármilyet tehetsz, az igényeidnek megfelelően. -
mokus1
addikt
Be lehet valahogy állítani hogy mikor bekapcsolom a gépet megálljon a gépa felhasználói fiókoknál és csak akkor tudjak belépni ha az ujjlenyomatolvasón lehuzóm az ujjam?
A másik néha elfelejtem a jelszavam, azért se használok windows jelszót viszont megyek most olyan helyre ahova kelleni fog.Szóval hogy amikor megadom a jelszót hozzárendelem a lenyomatot? Ha a jelszavat elis felejtem, az ujjam remélhetően megmarad
-
mokus1
addikt
válasz Borote #34795 üzenetére
És még most is így látom
Valóban a többit félértékűnek látom, tisztábban vagyok vele hol kezdődnek az árai azoknak azoknak a gépeknek.Egyébként ami volt itt főoldalon eurocom megnéztem a honlapját, azt néztem hogy a VGA-knak nincs is nagy felára a quadro-n kivül.Bár 1 év alapgari azért elég hernyó.
-
mokus1
addikt
válasz Borote #34731 üzenetére
1. Kis játékot szeretne, ilyenkor lowon elég szar játszani.
2. Kirakna videót is HDMI Te is írtad hogy néha az intel berakogat fekete kockákat.Na ez gáz!
3. PC-t váltana ki,szóval gyanítom ott se az integráltal játszogat.Én ezért i3+ Gt520-525 v hd 6650-5650 körül keresgélnék esetleg ha nyárig elterjed jobban a 7es sorozat.
Vagy a6-a8 aput néznék
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Suzuki topik
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)