- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
cz.istvan
tag
válasz Tomessz85 #22988 üzenetére
Egy v3505ér 50-60at adni vétek. 30-40et ér ugy igazándiból. Volt szerencsém pár v3505el, többet hoztak ugyanazzal a problémával, hogy idővel elöregszenek az alaplapon a forrasztások és itt vagy ott nyomva tartva megy a gép másképp nem, aztán vagy sikerült ujracinezni vagy nem, necces dolog, ebbe a szériába ne nyulj bele szerintem, pláne ne ennyiért. Pedig szép kis gép, csak nem a külselye számit és az sem h volt e már javitva...
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomessz85
tag
és mondjuk 15" méretben ? mert mind a kettő 14"es
-
stratova
veterán
Nem rossz ez sem, csak hozzá kell csapnia még egy akku árát.
Nem árt élőben megnézni 14"-on az 1400x1050-es felbontást sem. Hely van bőven csak nekem speciel XP alatt szemkifolyós történet, de egyénje válogatja. (Pár napig használtam ilyen masinát, ezt leszámítva teljesen élhető gép).[ Szerkesztve ]
-
HPAA
őstag
válasz gabika0013 #22987 üzenetére
(OFF)azért írtam
látom azért kapcsoltál (dv6-6002eg?)(/OFF)************* censored
-
Tomessz85
tag
Sziasztok !
érdeklődnék ,hogy a mai világban mennyire lenne ésszerű beruházni egy Amilo pro V3505 -re ,ha arról van szó ,hogy olcsó ,megbízható laptop kell ? a keret az 50-60 000 huf.
-
HPAA
őstag
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
3 laptop közül ti melyiket választanátok (játékra is):
[ Asus K53TA-SX029D]
[HP Pavilion dv6-6035ed]
[HP Pavilion dv6-6002eg]
vagy valami más 170.000-ig?[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
100 ropi kornyeken milyen notit javasolnatok vetelre? 63 eves holgynek lenne, aki most ismerkedik a szamitastechnikaval, ergo jatekra nem igazan fog kelleni
-
skater86
tag
Köszönöm a gyors válaszokat és a segítséget! Minél több infót gyűjtök és akkor úgy könnyebb lesz neki is dönteni a végén.
-
Tibiajax
nagyúr
Sziasztok,
Milyen notebookot vegyek? -
Borote
addikt
válasz skater86 #22967 üzenetére
Fontos amúgy a 17"-os kijelző? Mert akkor EZT mondanám.
A legjobb az lenne, ha árulnák dedikált kártya nélkül is, mert akkor annak az árából futná a HDD mellé egy SSD-re - nem kellene nagy méretű, csak a rendszer meghajtónak, de az gyorsítana a legtöbbet a mindennapi használaton. -
Alexios
veterán
válasz skater86 #22967 üzenetére
Szia!
Nem rossz gép amit kinéztél végül is, de ennyiért meg lehet kapni az újabb verzióját is(7750g). Illetve ha nem kell játékra akkor nem hinném, hogy szükség lenne ilyen belsőre Amúgy márkáknál: Packard Bell-t nem nagyon szoktuk itt ajánlani, mivel 1 év garancia van rá amit nem lehet bővíteni. Az Acer-re is 1 év garancia jár, de ott plusz x összegért ki lehet bővíteni a garanciát akár 3 évre is. Amúgy márkák nem annyira fontosak szerintem, minden márkában vannak gyengébb szériák, és jobbak. -
skater86
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! Anyum szeretne notebookot venni. A keret 150-180 k körül van. A foglalkozása tanár, ezért inkább a média dolgok, meg a net kerülne előtérbe. A játékok nem.
Én kinéztem egy laptopot:http://www.tv-planet.eu/spd/432888/ACER_AS7745G5464G64Mnks_Core_i5_460M2x2GB_DDR36
Az az igazság, hogy a hardver dolgokat értem benne, meg tudom mennyire lenne "gyors". Csak notebook téren nem vagyok otthon és nem tudom ilyen ár kategóriában milyet érdemes venni. A márka menyire számít? Ezért kérném a tapasztaltabbak véleményét!
Szívesen veszek bármilyen segítséget és köszönöm előre is!
-
Lonsi
tag
válasz sketchifun #22963 üzenetére
Neked is köszi!
Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
sketchifun
senior tag
-
Alexios
veterán
K52 szériahibás, nem ajánlott. Asus K53TA-SX029D most 125ezer az edigitalban, az e-350nél jóval erősebb proci, 6650vga, 4gb ram. Akku kibír kb 3-4 órát, nyílván nem max. terheléssel, és egész jó minőségben van összerakva, 2 év garanciával. (Amúgy az i3 és e-350 nagyon nem egy kategória az i3 javára)
Vagy a sketchifun által ajánlott fujitsu, szintén nagyon jó gépek, ha nem kell erős vga.
[ Szerkesztve ]
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Egy ismerősöm kért meg, hogy segítsek neki notebookot vásárolni. 15,6-os kijelzővel szeretne gépet i3-as, vagy e-350-es processzorral. Memóriából úgy gondolom a 4 Giga maximálisan elég. Aksija bírjon ki 3-4 órát. Videókártya Ati 6370 környéke, lehet geforce is. Esetleg tudnátok ajánlani valamilyen márkát, típust olyan 130 pénzig? Első körben az ASUS K52JT találtam, esetleg erről tudna valaki mondani véleményt? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
harry3
őstag
Néztem egy új notebookot: ASUS K53U. Ez milyen lenne játékhoz? Köszönöm.
-
NTonee
veterán
válasz keeper014 #22952 üzenetére
Olvass utána, elég izmos hűtése van.
Tapasztalat nincs túl sok, az asus fórumban érdeklődhetsz róla, ők jobban meg tudják ezt válaszolni remélhetőleg. Vagy majd itt valaki tud konkrétabbat. Egyébként magamnak én is ilyet szeretnék, szerintem van annyira megbízható, mint bármelyik Asus. A mostani gépem is az. Tudom, márkán belül is vannak különbségek. -
NTonee
veterán
válasz keeper014 #22950 üzenetére
Például Asus G53SX.
-
keeper014
csendes tag
Sziasztok
tudnátok nekem ajánlani olyan laptopot amin az összes új játék elfut fullon szaggatás nélkül? olyan 280ezerig? -
d@minator
addikt
Sziasztok! Mostanában elveszítettem a fonalat. 140e-ig mi most a best buy? Amire kollégámnak kellene: általános használat, játékok low-ba menjenek, garanciát nem fog bővíteni. Több is jöhet. Köszi!
-
harry3
őstag
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
2 noti között filózom:
- HP Compaq Presario CQ56-205SH LK825EA 2Y FDTalán egy kicsit jobban hajlok az AMD-s verzió felé, mert abban talán erősebb a vga. Igazából játékra nem igazán lenne használva, mert arra ott egy X360.
Érdemes esetleg inkább a 90K-s vasba beruházni vagy nem ér annyit a 2 vga közti külömbség?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Alexios
veterán
válasz sketchifun #22943 üzenetére
Mert szériahibás az alaplapjuk
-
-
harry3
őstag
Üdv.
Mit gondoltok ezekről a gépekről a mai játékok elmennének rajtuk, ha nem is full grafon?
ASUS K52D
ASUS X52J -
csotesy
csendes tag
válasz Borote #22937 üzenetére
Hát maradok is a Lenovonál, nincs már +110€-m, és, hogy Sk8erPeterhez catlakozzak, elég transformers feelingje van az Asus,nak. Fontos a hordozhatóság, azért is tettem le már az elején a 17"ról...erre ott a bifla hátulja, meg jo 1,5 kiloval nehezebb is. Aláírom, biztos jobb a hűtése meg minden. De ronda...naggyon fHD-t meg megoldom. Ha szükségem lesz fHD-ra(ami még nem mostanában lesz) veszek egy 19"-os fHD montirort és letudva.
Elvileg a napokban meg is rendelődik a gépezet, kb jövö hó elején itt is lesz már az asztalomon. Kíváncsi leszek rá. Köszi mindenkinek a segítséget
-
Borote
addikt
válasz csotesy #22936 üzenetére
Ha tudsz itthon is áfát visszaigényelni, akkor továbbra is azt mondom, hogy jobban jársz az Asussal Az € árfolyam meg pont, hogy számít, mert így 'olcsóbban' tudod megvenni az itthoni gépeket
Áfa mentes ár: Lenovo:625€
Asus: 735€ (forintból visszaszámolva)Tehát mint láthatod, 110€-ért egy klasszisokkal jobb videokártyát, fHD kijelzőt, második HDD befogadására alkalmas kasznit és jobb hűtést kapsz.
Tudod mit? Vedd a Lenovot, ha tovább tamáskodsz
-
csotesy
csendes tag
Posta költség az 2 Euro(mivel apu német lakcímére rendeljükés csak a DHL-nek kell fizetni), és igen, visszaigénylem az áfát. Nekem elég a kinti gari is, bármikor ki tudom juttatni, ha vmi baja van, illetve a német billhez hozzászoktam édesapám laptopján.^^ Ja és az Euro árfolyam nem nagyon szól bele Nekem csak jobb ha többe kerül egy Euro
-
-
NTonee
veterán
-
muveszur
addikt
Notebookzone...
Nem tudjak beszerezni, buktam ezt is....
Nyomorek egy banda, meg jo hogy hirdetve van...[ Szerkesztve ]
-
cz.istvan
tag
Volt már valamelyikőtöknek a kezébe az uj asus n45sf-ből? Nemrég volt nálunk egy srác aztán erről a gépről kérdezgetett, de azt leszámitva h mi van benne én sem ismerem, raktáron meg nem tartunk ilyet uh még nem volt hozzá szerencsém. Bár képek alapján olyan gagyi műanyagnak nézem az egér körüli boritást. Pedig nem lehet rossz gép a maga 14"os kijelzőjével meg gt555mes karijával...
-
HPAA
őstag
válasz edemke007 #22921 üzenetére
próbáld ki , tapasztalat még nincs , de magyar bolt
************* censored
-
bazsimano
őstag
válasz PainKiller13 #22917 üzenetére
sziasztok, usb3at lehet valahogy belevarazsolni?
altalanos muvekre photoshop, videoszerkesztes, internet, office-re ez vagy a531?
usb3 eleg fontos lenne. -
edemke007
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni véleményetek a következő notiról: http://www.ipon.hu/webshop/product/_asus_k53sv_sx835d/187322
Érdemes volna megvenni, vagy esetleg van alternatíva?Előre köszi: Ádám
-
aag
őstag
"Milyen notebookot vegyek?"
Semmilyent, vegyél helyette tabletet!
-
muveszur
addikt
Szia!
Én az Asus K53/N53 hűtéséről csak jókat olvastam... Előbbihez volt is szerencsém egy koliban, i7-es verzió volt, játék közben nézegettem meg, elég jónak tűnt, csak amolyan "kézmeleg" volt...
De egyébként volt is egy ilyen matrica, hogy elvileg a hűtés nem engedi felforrósodni a burkolatot....nyílván marketing, volt valami érték is hozzáadva, hát ki tudja. Nekem az maradt meg, hogy nem forrósodott...stratova: Nagy dilemma ez)
Sk8erPeter:
Itt kaptam egy üzit, hogy egy srác majdnem ilyen laptopot rendelt, de egy i5-ös gyengébb verziót kapott...Ez nem túl kóser...
De ha én gépet veszek, az nagyon biztos, hogy ott leszek személyesen, mindent ellenőrzök, hogy át ne b@sszanak...Sajnos ezt leghamarabb jövőhét hétfőn tudom elintézni... Holnap Zh, csüt-péntek kari rendezvény 3 kreditért ....
[ Szerkesztve ]
-
-
M3oH
addikt
válasz muveszur #22910 üzenetére
Nem tunik rossznak, csak nem tudom ilyen lehet a hutese, i7 + erosebb vga, par ora komolyabb munkat nemtom hogy visel. Amugy az asus G sorozata lehet, hogy nem tul szep, viszont nyolc ora jatek utan sem erzel semmi meleget
Sk8erPeter: Ami nalunk 100euro az USAban 100dolcsi, persze hogy megeri De a rendelessel csak ovatosan, mivel rad verhetik nagyon konnyen az ertek+szallitas afajat. Es alt.ban meg is teszik 100$ feletti erteknel. AMig nem fizetsz nalunk dekkol a cucc. Probalj EUn belul maradni, nalunk nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Borote #22911 üzenetére
Akkor magyarul USA-n kívülre elvileg nem vonatkozik a szállítás? Csak mert Hungary is látható a Shipping résznél... Abban a shippinggel kiegészített árban nem tudom, minden költség ténylegesen benne van-e amúgy, ennyire nem néztem utána.
Egyébként az általam korábban kinézett Acer laptopnál is csak 1 év gari van, de ott alapból ennyi, nem úgy, hogy egy felújított laptopról van szó. Ettől függetlenül ez a konfig szerintem még mindig meggyőző.Egyébként én akár hajlandó lennék külföldről is rendelni, ha a garit itthon is tudom érvényesíttetni, és nem kell szopni a postázással, ha para van...
(#22910) muveszur: én a boltról annyit tudok, hogy a kollégasrác ott vette az előbb linkelt Acer laptopot, azt mondta, nem volt gond velük (eddig), lefoglalta a cuccot, megkapta, annyiért, amennyi fel volt tüntetve, a laptoppal meg nem volt para (kopp-kopp-kopp).
Sk8erPeter
-
Borote
addikt
válasz Sk8erPeter #22909 üzenetére
Egy év garancia annyira nem biztató Mondjuk ha tovább szeretnél rajta adni, még akkor is megérheti, de van ott valami érdekes felirat:
"US lower 48 states only!" - ami nem sejtet túl sok jótA jó vételekből mi mindig kimaradunk Na meg ha USA-ból rendelsz, ott van sok minden más is jó áron.
Illetve 10e-ből meglenne a szállítás + az esetleges vám is?[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Srácok, találtam egy ilyet is!
Asus N53SV
i7 2630QM, GT550M, 6 GB memória, FullHD kijelző....
Csak itt az akksi nem 5200mAh-s, hanem csak 4400mAh-s.. Mit szóltok hozzá? Az ára sem vészes...a boltról tudtok valamit? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Borote #22906 üzenetére
Sejtettem, hogy van szerepe annak, hogy akkora a segge a laptopnak.
Én ezt az ajánlatot néztem Y570-re, brutálisan jó: [link] DE az a gáz vele, hogy ez elvileg valami felújított laptop, nem zsír új. Ettől függetlenül brutálolcsó, átszámolva szállítással együtt 185k körül jön ki. Most épp azon gondolkozom, hogy érdemes-e így venni, hogy elméletben nem zsír új...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz stratova #22907 üzenetére
Ja, értem, így már minden világos, közben megtaláltam róla a német Wikipédia-szócikket is.
Mondjuk a srác annyit írt, hogy "többen is panaszkodtak melegedésre és throttlingra", ebben nincs benne, hogy konkrétan mi is volt a panasz ezzel kapcsolatban...
A melegedést vajon úgy kell érteni, hogy felmegy a proci hőmérséklete a francba az egekbe (de kívülről ez nem érzékelhető, tehát csak "belső" melegedés), vagy pedig úgy, hogy a kéztámasztó résznél a billentyűzet alatt melegszik a külső felület?
Utóbbira kollégám azt mondta, hogy ezt a jelenséget ő nem tapasztalta. Azt mondjuk mondta, hogy legutóbb pár óra játék után 93 fokra felment a procihőmérséklet - de ez még mindig 100 fok alatt van.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
stratova
veterán
válasz Sk8erPeter #22905 üzenetére
A throttling egyfajta hővédelem. A proci feszültségét és órajelét veszi vissza automatikusan, amikor elér egy kritikus hőfokot.
Intelnél nem tudom pontosan milyen mértékben és hőmérsékletnél, de AMD Sabine prociknál (külföldi) felhasználói tapasztalatok szerint 77-80°C-on áll először P6 (legalacsonyabb) majd P0 (a turbo alatti legmagasabb) állapotba.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Sk8erPeter #22904 üzenetére
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Borote #22903 üzenetére
"picit többért"?
A 313k "picit" több? >> [link] Bár ha mondjuk 50k-val olcsóbb lenne ennél, akkor sem "picit" lenne több.
Amúgy hogy néz már ki ez a gép, milyen ocsmány a hátsója
(Mondjuk nyilván van, akinek tetszik ez a Transformers-es külső)[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Borote
addikt
válasz csotesy #22899 üzenetére
Jelenleg 300ft egy darab ájró, úgyhogy az a 180 az inkább 190+postaköltség Annyiért meg már megvan itthon is, cserébe itthon magyar billentyűzetet adnak hozzá
Apropó, hogy tervezed az áfa kifizetését mellőzni? Ha visszaigényléssel, olyat itthon is tudsz
Mindenesetre a gép jó, nekem is ilyenem van, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Habár most nem ezt venném, hanem egy picit többért a G53-as Asust.
-
tibcsi226
csendes tag
Sziasztok
Olyan ügyben szeretnék segítséget kérni hogy venni szeretnék egy laptopot....van rá olyan 90.000 Ft-om....maximum még egy 10.000-el meg tudom tolni ha szükséges.......minél korszerűbbet és újabbat szeretnék hogy az újabb játékokat is tudja futtatni......videókártya ne legyen integrált, minél minőségibb annál jobb......a vinchester mérete nem számottevő , olyan 150GB-al megelégszek de ha több akkor az nem probléma.....a többi alkatrészre nincs különösebb kivetésem..............nah ien paraméterekkel szeretném ha ajánlanátok nekem minél többet és megfelelőbbet számomra.
Előre is köszönöm aki írt. -
RoYaL8
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlása előtt állok, és ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Az ár max 160ezer legyen. Ennél többet nem szeretnék rá szánni.
Amire használnám az leginkább játék, filmnézés, net, photoshop.
Talán amit elvárnék tőle, az az h 4GB ram legyen benne, minél nagyobb winyó, és minőségi VGA. Processzor i3 vagy ha belefér az árba akkor jó lenne egy i5. De ezt már rátok bízom.
Külsőre legyen sima egyszerű, nem kell csicsa. Aquanál vagy iponnál szeretném vásárolniElőre is köszönöm a segítséget, remélem minden fontosabb dolgot leírtam.
Üdv!
Aktív témák
- Motoros topic
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Path of Exile 2
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/512GB 680M 4GB FHD+
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Lenovo ThinkPad L380, 13,3" FHD Érintőkijelző, I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás szá
- Lenovo ThinkPad L490, 14" FHD, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garanci
- Lenovo ThinkPad L490, 14" FHD, I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garanci
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest