- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz ExtremeClock #38826 üzenetére
Jó cucc, erős hardver, nagyonjó ár, egyedül az 1 év gar ami elrettentő, de pavilion-ok elég megbízhatók, valszeg nem lesz gondod vele.
-
-
PainKiller13
őstag
válasz LaptopSystem #34494 üzenetére
Gondoltam csak segítségnek mondtam hogy egy irányárat érdemes kirakni
-
PainKiller13
őstag
válasz LaptopSystem #34491 üzenetére
Szerintem ha raksz egy árat könnyebb eladni
-
PainKiller13
őstag
válasz doser0717 #33594 üzenetére
Hát ilyet már nem találsz szerintem sehol, több hónapos akció és énis már december elején az utsót vettem. Crysis 2 very high-on akadásmentesen fut 50 fp körül, extremen 30 fps átlag de jobb very highon, főleg multiban neten ott jóval nagyobb gépigénye van mint single playerben.
-
PainKiller13
őstag
válasz xlinux #33590 üzenetére
Én tökéletesen megvagyok elégedve, 99%ban asztalinak használom, napi 24 órát megy mivel csendes és nem zavar alvás közben sem Jó a hűtése, 2 óra crysis 2 után is alig melegedett a műanyag, de azért biztonság kedvéért raktam alá egy hűtőpadot és amikor játszok bevan kapcsolva Teljesítménye nagyon jó, minőségre pedig mindenképp megérte a 160ezret. Billentyűzete kényelmes, nem hajlik, igaz kb 5 percig használtam de addig megfelelt tapipad is megfelelő. Kijelzője a szokásos szerintem ugyanolyan mint bármelyik másik matt consumeré. Távirányító nagyon hasznos, külső monitorra kötve igazi kis média center Ja és a másik hasznos az USB 3.0 rajta, külső winyóra 60-100 megával másolok így. Egyedül a hangkimenetekkel nem vagyok megelégedve, mivel csak 2 csatlakozó van ezért nemtud anallóg 5.1et, de ezt külső hangkártyával megoldottam. Én jobban szeretem a "csilivili" tervezést, hát ez full letisztult szóval külsőre olyan alapnak tűnik nekem.
-
PainKiller13
őstag
Brutál jól néz ki az az MSI Én több mint 3 évig nyúztam egy GX610-et és semmi gondom nem volt vele. Egyszer volt szervizben venti pucolás miatt, de 2 hét alatt megvolt.
-
PainKiller13
őstag
válasz pokerstar85 #33165 üzenetére
Van benne USB 3.0. Igen az az oldal megbízható.
-
PainKiller13
őstag
válasz Motion_Blur #33066 üzenetére
Az E-450 akadva játsza a FullHD-t, kb 20 FPS-el. Magyarán nézhetetlen, a sima HD-t gond nélkül viszi. Hasonló áron van B800 esetleg B950 vmivel drágábban, ezek gond nélkül viszik és jóval erősebbek.
-
PainKiller13
őstag
válasz forzaroma #32951 üzenetére
A 16K változatban a 6540G2 jóval erősebb mint a másikban, ez a kártya valamivel gyengébb egy 525M-nél, szóval talán még játszani is lehet rajta, persze nem maxon, de low/mediumot elviszi szerintem a játékokat. A másik gép nem.
Én inkább vennék egy Asus K53TA a4+6650-el(árban azis itt van), persze ez magánvélemény, a sok "hozzáértő" itt csak fikázza az Asust, nekem viszont van, volt is sok, és sokat is hoznak ide Többnyire szoftveres hibával. Ha később gyengének bizonyul az a4 akkor elég olcsón kicseréled a6/a8-ra mert bírja azt is az olcsó kis gép.
[ Szerkesztve ]
-
-
PainKiller13
őstag
válasz <Mateus> #32898 üzenetére
Nem Ez még sokáig kifogja a szüleimet használni Nekem Medion van, de volt már MSI vagy Acer is, sőt heti 10 újfélét is látok kb Garanciát kérdezd meg van e még rá, az azért nemárt egy használt noti cserénél, hangot próbáld ki hogy max-ra felhuzod és hogy nem e kezd el sípolni, ilyen baja szokott ezeknek lenni. Amúgy Undervolting-al szerintem melegedni se fog, és anyaghasználatra is korrekt.
-
PainKiller13
őstag
válasz <Mateus> #32894 üzenetére
Aha hát szerintem hasonló árban van a kettő, nincs vele semmi gond, 1 éves, napi 10 órát ment legalább. Játék és mindenre használva, most raktam fel crysis 2-t, gamer fokozaton 30 fps körül megy. (van hogy csak 25) de azért ez dx11-es motor, jelenleg kb a legjobb a piacon.
-
PainKiller13
őstag
Egyetértek Polip-al, ez ugyanolyan mint a medion, akinek van az elégedett vele akinek nincs az meg nem ajánlja senkinek mert nemtud róla semmit. Kb a többi notival is ez van itt. K szériát is fikázzátok nekem az állítólagos szériahibásból van, faterék napi 8-10 órát használják ölben és az ég világon semmi baja. Pedig abból 5 óra játék. Én is dolgoztam szervizben, igaz nem márkaszerviz volt hanem általános, vagy 300 notit magam szedtem szét, őszintén szerintem egy Dell sem volt közte, Packard Bell-el is ugyanez volt a helyzet, hoztak be olyat amin kocsi ment át és ezer darabban volt mégsem mondom itt hogy nem ajánlom mert nemlehet rajta kocsikázni, viszont hoztak be nem egyet újratelepítésre és korrekt volt a minősége, nemtudom mi pénzbe kerülhetett neki de volt olyan minőségű mint a HP. MSI detto, 3 évig használtam a G szériás notim, melegedett rendesen mert turion x2-es volt benne HD 2600-al, de egyszer nem volt vele bajom a 3 év alatt, újrapasztáztam néha meg egyszer cseréltettem ventit garban, de aztis csak azért mert zavarta a fülem, amúgy ment rendesen. Amúgy anno ( 2-3 éve ) Asus-nak hihetetlen jó supportja volt, azt sem értem hogy csúszhatott le ennyire, ezis hogy hónapokat kell várni alkatrészre elnem tudom hinni. Van fogyasztóvédelem kicsit határozottan kell fellépni aztán máris nem 3 hónap. Behoztak a hibás notit(Asus), felvittük nagykerbe, másfél-2 hét múlva már hoztuk is megjavítva olyan állapotban ahogy átadtuk.
Ja és amúgy meghibásodás alapján Asus volt a legmegbízhatóbb akkor, szervizünk tapasztalata szerint.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz tothir #32792 üzenetére
Nekem nem volt még SSD-m, de asszem ebben az akoya p6812ben 5400as 750es hitachi van, win7 64 bit van fenn, és bármit megnyitok azonnal indul(paint, driver softwarek, média center kb 1 mpet tölt de valszeg az a külső winyó felpörgési ideje miatt van(2tb usb3), crysis 2 kb 3 mpet tölt mielőtt bejön a játék képe. Én mint hétköznapi ember egy 60as SSD-re beruháznék ha látnám értelmét(cirka 20ezer ft), de kb hetente inditom ujra a gépet, és azt a 30 mpes bootolási időt kibírom. Másnál nem látnék változást, aki munkára használja, word meg ilyenek az biztos hogy hasznos, meg mellette 6 millio emailben keresgél, de például egy 3d-s tervezőprogram már a 60asra a win mellé nem biztos hogy felférne, ahhoz már 128as kellene ami jóval drágább(netalán 256os).
-
PainKiller13
őstag
válasz bubimaci #32785 üzenetére
Ez jobb mert 555m van benne ami azért erősebb annál, pl crysis 2 hardcoreon sosem szaggatott be. SSD ebbe is belemegy az optika helyére, bár én baromságnak tartom mivel asztalinak használom 99%ban. Igen nekem a P6812-es van. 750es winyo, 2330+555m, 4gb rammal. 2 hónapja napi 24 órát megy mert éjszaka sincs semmi hangja.
mokus1: Notebookcheck szerint erősebb valamivel.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
-
PainKiller13
őstag
válasz endruboy1 #32395 üzenetére
Az államnak az használ ha felkötik a politikusokat, az államcsőd a lakosságnak hosszútávon jó lesz, az államnak lesz nagyobb szivendöfés, mi elvegetálunk addig a pár hónapig mint eddig, utána viszont szebb jövő várható, ha viszont marad a kormány, vagy esetleg lecserélik az "okos" emberek vmi másra még rosszabb lesz. Itt a csőd csak javulást hozhat a nép számára, lásd oroszország, argentína... Euró-ra pedig igenis akinek van esze váltsa át, hacsak nemakar tapétázni vele, vagy az viktor bácsinak adnak.
-
PainKiller13
őstag
válasz spurika #32390 üzenetére
Hétfőn mindenképp olcsóbbak lesznek a webshopok, mivel már mais jóval olcsóbb az Euró mint tegnap, ezt hétfőn fogjuk érezni a webshopokon. Jövőhét elején további javulás várható, utána kis ideig talán tartja magát aztán megintcsak romlás/államcsőd.
Jövőhét elején érdemes a vagyont átváltani Euro-ba.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz Anthony001 #32214 üzenetére
Jó gép, i3 már elég erős proci is, bár a 6470 szerintem felesleges bele. Ha meg játékra szeretnéd akkor inkább a4/6+6650 inkább.
christofer: Elviszi a starcraft 2-t, persze nem fullon, inkább low/mediumon, fHD filmekkel biztos nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Azonnali játékos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)