- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
Értem, köszi a válaszokat, olyan hudenagy játékok nem futnának rajta nem is arra lesz véve, de pár azért ha elfut rajta szépen akkor jó lesz ez, engem meggyőzött
=^-^=
-
padra
aktív tag
válasz L-e-f-i-e #23285 üzenetére
130k-ból ez a legjobb amit ki lehet hozni ha játszani is akarsz rajta.Nem egy izombajnok a proci az igaz,de játékra,és általános dolgokra(net,zene,film,stb.)tökéletesen megfelel.
Ha jól tudom van bent turbo mod ami 2.5ghz-ig emeli az órajelet ha szükség van rá.[ Szerkesztve ]
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
Sanyabá
senior tag
Erről kérnék :[link] véleményt!
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
GaborGh
őstag
válasz GaborGh #23283 üzenetére
-Fontos lehet még, mennyire könnyű szétszedni, tisztítani, bővíteni...
-Ezt elvégezheted-e otthon gari vesztés nélkül, vagy be kell vinned a szervizbe és jattolni érte...
-Matt vagy fényes kijelző
-Mennyire gyűjti az ujjlenyomatokatTalán még ezek azok a szempontok, amikre érdemes odafigyelni, hogy tökéletesen elégedett legyél és ne csalódjál az idő múlásával.
[ Szerkesztve ]
-
dio2389
csendes tag
köszönöm a segitseget
-
GaborGh
őstag
Nagyon nehéz a döntés, szinte azonos felszereltség, azonos áron.
Mindkét noti kiváló, mindegy melyiket választod nem jársz rosszul.Talán a HP mellett szól a 3 év gar az ODD és az anyaghasználat(alumínium).
Szerintem ez már az a kategória, ahol a szubjektív, személyes benyomások, tapasztalatok fogják eldönteni melyiket válaszd...
Tehát menj be az üzletbe, vedd kézbe, próbáld ki, nyomogasd meg, ha lehet kapcsold be, gépelj rajta, nézd meg a kijelzőt, zsanérok, színek, árnyalatok, betekintési szögek, pixel garancia...
[ Szerkesztve ]
-
dio2389
csendes tag
szeretnek egy laptopot venni 120k-150k környeken.
kettöt neztem ki:
packard bell tk85(136k)
pentium dual core p6200
4gb ddr3 ram(1333mhz)
500gb hdd(5400)
gt 540m
w7 hppackard bell tk81(156k)
amd phenom x4 970
4gb ddr3 ram(1333mhz)
640gb hdd(5400)
hd 6650m
w7 hpmelyiket? vagy mas marka es gep? melyik melegszik jobban? es melyik a jobb jatekra?(mindenkeppen laptop kell)
-
Mat86
tag
Sziasztok!
Melyik a jobb vétel?
Samsung NP350U2B vs HP ProBook 4330s -
padra
aktív tag
válasz Grekooo #23273 üzenetére
Általában a gép alján 1db csavar fogja,kitekered,és kihúzod a helyéről a meghajtót.De nem hiszem hogy az a kb. 20dkg-os meghajtó kivétele olyan sokat számítana súlyban hordozhatóság terén.
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
padra
aktív tag
válasz Grekooo #23263 üzenetére
Esetleg még ez,mellé garancia bővítés,+ 1évvel.
ui.:az Iponon 2db usb 2.0 portot írnak,az Acer shop-ban pedig 1db usb 3.0 port,2db usb 2.0 port,valamelyiknél elírták
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz Grekooo #23263 üzenetére
Ennél jobb gépet ebben az árban és méretben nem fogsz találni, nagyon kitett magáért a Samsung ebben a 3-as szériában és alaposan feladta a leckét a konkurenciának...
Pheke nemrég tesztelte a készüléket és nagyon meg volt vele elégedve!
Érdemes megnézni a tesztet vásárlás előtt..."Kis géptestben ép lélek"
[ Szerkesztve ]
-
DJZoliboy
aktív tag
Kérdésem lenne felétek!
Szerintetek megéri az a plusz felár a win7-nek? vagy vegyem inkább Freedos-al?
Hogy lenne célszerűbb? Köszi!
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_n55sf_sx077v/187323
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_n55sf_sx255d/188038 -
Grekooo
csendes tag
Sziasztok!
Milyen 11-13" közötti gépet tudnátok ajánlani kb 150K-ig bezárólag? Lényeg a hordozhatóság, minimális súly (nem kell dvd író) és, hogy azért alapszinten elfusson rajta néhány tervező szoftver pl: solid edge (de nem erre lenne elsődlegesen használva)
Én ezt láttam eddig megfontolandónak:
http://ipon.hu/webshop/product/_samsung_series_3_np350u2b_a01hu_ezust/185354 -
gabsz227
tag
válasz ilililililil #23237 üzenetére
Nekem is van egy K53-asom, írtam is róla logout tesztet, keress rá. Én nem csalódtam benne azóta sem, s nekem is napi 10-12 órákat megy, de volt már arra példa h 1hetig folyamatosan ment és még csak meg sem izzasztotta.
-
-
GaborGh
őstag
Ha pedig használtat szeretnél, jó áron 2+2 év garral akkor ezt
Fuji Lifebook -
cz.istvan
tag
válasz _adaml21_ #23241 üzenetére
A garos szerviz nem biztos működni fog hozzá, aki szétszedi hamar rájön a "turpisságra"
Ha ovatosan meghuzod a gombot kipattinthato. 4 kis fül pattan bele a gomb hátuljába. kipattintod utána csak le kell törölni, visszarakni meg már könnyebb.
Az "ovatos" alatt azt értem h OVATOSAN, ha letörik vmelyik kis kallantyú a 4ből már nem ül vissza a gomb a helyére -
tevfik
tag
Sziasztok!
Alkalmam van lecserélni régi gépemet! ( ASUS K50C - SX002D - gép ha minden igaz ) nagyon jó kis szolgáltatott tett... csak néha picit lassú az alapigényeknek is. Böngészés, Youtube, stb...netezés!
K53 széria bevezető mondelljeit néztem 80-85k vonzás körzetben. De nekem túl csicsás már! Ez az K50C széria egy olyan burkolatot kapott ami az én kezeim között még a zsirfolt és kopás sem látszik 3 év után! [link]
Ilyen konstrukciót fogok még találni esetleg egy erősebb gépet? 85k-ig?
Láttam van, volt a k50c nek több fajtája is ami már 220D procivel szerelt, gondolom az már jobb illetve 4gb rammal. De ezeket gondolom már nem gyártják.
Ebben kérném segítségeteket! Hátha..
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz dave118 #23225 üzenetére
Ebből az összegből újonnan és az igényeidnek megfelelően egy netbookra futja:
Kicsi, könnyű, jól hordozható 1,3 kg, Win 7 oprendszerrel, a szivárvány minden színében, 2 év garanciával és max. kb. 8 óra akkumulátor üzemidővel(ez gyári adat, ami szvsz. kissé túlzó, bár jól hangzik ).
Acer Aspire One Happy 2Ha viszont rá tudsz dobni még egy 20k-t akkor abból az összegből már egy erősebb és nagyobb 15"-os notebook is futja, 2,3GHz dualcore procival és 2 év garral 80k-ért.
Csak memóriát kéne bele még venned 2GB-ot...
HP Compaq Presario -
padra
aktív tag
válasz mbazsi #23238 üzenetére
Azt neked kell eldönteni hogy az i5-ös proci,és az usb3 megér-e neked +30k-t.A 2gb-os vga teljesen felesleges,csak parasztvakítás,az i5-os,i3-az proci között pedig nincs nagy különbség, játékban pedig ugyanazt tudja az i3,mint az i5.Itt egy beszámoló a Lenovoról hátha ez segít valamit,igaz ez i5-ös de ez teljesen mindegy.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok!
Mostanában nem követtem annyira nyomon a notebookok piacát ezért kérem a segítségeteket, hátha tudtok ajánlani valami jobbféle darabot. Olyan kb 130k-ból szeretném kihozni a legjobbat. Elsődleges a jó processzor és a videó kártya megléte.
A többi, mint pl akku uzemidő , merevlemez méret inkább másodlagos.
Előre is köszi ha tudok segíteni!=^-^=
-
andras.telke
csendes tag
Sziasztok! Én is notebook vásárlás előtt állok, és ki is néztem egy AS5742ZG-P613G32Mn gépet (~105ezer forintért), de többen elbizonytalanítottak az Acer-rel kapcsolatban... Én már 5. éve zúzok egy Aspire 5613zwlmi-t és sok problémám nem volt még vele. Valakinek van esetleg valami pozitív/negatív tapasztalata a géppel amit kinéztem? Vagy tudnátok ajánlani hasonló teljesítményűt a 100ezer-120ezer forintos árkategóriában?
A merevlemez mérete nem fontos, szeretnék bele legalább 3 GB DDR3-mas RAM-ot, és valami rendes VGA-t is. Az AMD processzorokat nem nagyon ismerem, szóval inkább Intel párti vagyok.
Előre is köszi a segítséget!
-
_adaml21_
őstag
A Dell l502x-emben az ó gomb borzasztóan ragad (lehet, hogy van egy kis köze hozzá a belecsöppent szörpnek, bár ahhoz szerintem túl kevés volt, de ki tudja).
Valami tipp, hogy megpróbáljam itthon kitakarítani? Vagy garanciaszerviz, és nem mesélem el ezt a szörpös dolgot? -
Sundesz
őstag
Sziasztok!
Lenne két Packard Bell notebook egy árkategóriában, de nem tudom melyik lenne a jobb választás teljesítmény, ill. üzemidő szempontjából. Csak CPU+VGA párosban van eltérés köztük.
1. Intel Pentium P6100 + Geforce GT540M
2. AMD Athlon II P360 + Radeon HD 6550MKöszi!
Hörcsög Powa'
-
padra
aktív tag
válasz ilililililil #23237 üzenetére
A K53-as szériáról nem igazán hallottam rosszat itt a fórumon,pedig egy-páran már vettek,ilyen árban,ilyen hw-el nem kapsz ennél jobb gépet.Az Acer régebben nem tartozott a legmegbízhatóbb gépek közé de mára sokat fejlődtek,így az ajánlott gépek közé lehet nyugodtan sorolni.A garancia 1év van rá,de 1éven beleül bővíthető +2évvel
[ Szerkesztve ]
-
mbazsi
tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Hordozós, asztali PC helyettesítő laptopra lenne szükségem. A 15"-os kategóriát tartom találtam ideálisnak, ez még hordozható, és élvezhető is a képmérete, persze kompromisszumokkal mind a két oldalról. Két laptopot találtam:
Asus N55SF
http://www.ipon.hu/webshop/product/_asus_n55sf_s2256d_feher/188037+ Nagyobb felbontású kijelző
+ USB 3.0
+ 2 GB-os videokártya (DDR3)
+ i5-ös processzor
+ Nem kell feleslegesen megfizetni a Windowst
- 30.000ft. -al drágább
- Számomra nem annyira tetszetős, kényes külcsín
- kevesebb memóriaLenovo Y570
http://www.laptopesztergom.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Y570_i3_GT555.jpg+ olcsóbb
+ Tetszetősebb a kinézete, talán minőségibb is(Élőben egyiket sem próbáltam, így nincs pontos képem róluk)
+ jobb hűtés
+- DDR5 videokártya (de csak 1GB)
- gyengébb processzor
- nincs USB3.0
- Benne van az árban a WindowsSzeretnék megkérdezni valami hozzáértő embert is, hogy mit gondol, jók e az érveim amiket felállítottam, mennyi igazságalapjuk van.
Melyik videokártya a jobb? Ez érdekelnem illetve esetleg még más laptopok amik szóba jöhetnének, filmre, játékra, hurcibálásra egyaránt.Köszönöm
-
ilililililil
csendes tag
válasz gabsz227 #23233 üzenetére
Valóban ez a Lenovo az eddigi legszimpatikusabb gépezet, de sajnos az a 180ezer is egy nagy érvágás, még 20ezer sajnos lehetetlennek tűnik.
Az ASUS-okkal eddig nekem csak rossz tapasztalatom volt, mindig kilazultak a kijelzők, lötyögött, hűtést meg fél évente kellett cserélni a winyóval együtt, mert megsütötte azt is.
(Persze a páromnak ugyanolyan laptopja volt mint nekem, annak a mai napig semmi baja, az enyémet meg tegnap kellett eladnom alkatrésznek...pedig nem mondhatom h nem vigyáztam rá, de napi 10 órát be volt kapcsolva.)
Acer-ekkel nincs még tapasztalatom, pár ismerős mondta hogy nem épp a legjobb minőségűek, meg hogy 1 év garancia van csak rájuk.
Esetleg a laptop.hu-n körbe tudnál nézni ha van időd, hogy ott lenne-e valami jó ár/érték arányú masina? -
gabsz227
tag
válasz sketchifun #23234 üzenetére
Hát szerintem több sebből vérzik ez a gép. Ezt az árat, korántsem éri meg, főleg annak tekintetében hogy:
régi AMD proci
régebbi videókártya
1 év gari.
ha játszol rajta, vagy bármi megterhelőbbet csinálsz rajta, úgy felforrósodik a ventinyílásnál, hogy süthetsz rajta baconszalonnát simán... Ráadásul gépelni nem a legjobb rajta, mert elvan tolva a gyorsgombok miatt jobra. nagyon nem jó rajta gépelni ( tapasztalat)Az Asus sokkal jobban megéri.
-
padra
aktív tag
válasz sketchifun #23234 üzenetére
Én a helyében nem a HP-t venném,az Asus sokkal jobb választás,erősebb proci,jobb vga,és 2év gari,ellentétben az általad linkelt HP-val amire csak 1év gar. van.
[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
válasz ilililililil #23230 üzenetére
Én [ezt] ajánlanám.
De vannak még további jó gépek is, ha ennyi pénzem lenne, én ezt venném.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
gabsz227
tag
válasz ilililililil #23230 üzenetére
Ha esetleg tudnál hozzárakni még 20k-t akkor ennél nincs jobb választás, de ha a 180K a legteteje, akkor esetleg ezek még jók lehetnek:
Asus K53SV
Acer+2 év garancia (20k, de 1 éven belül szükséges bővíteni.) -
gr3g18
csendes tag
sziasztok! Valaki tud nekem olyanban segíteni, hogy melyik a legjobb online laptop/notebook bolt? Vásárlás előtt vagyok és nem tudom hol vegyek lapost!
Aki válaszol annak: -
dave118
senior tag
Kösz a válaszokat!
... Ami ami, az az.
-
ilililililil
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Laptop vásárlás előtt állok, 180.000ft áll a rendelkezésemre, ebből (vagy akár kevesebből) szeretném kihozni a maximumot.
Az elvárásaim a következőek:
-sokat fog futni napi szinten a leendő laptop, szóval szeretném ha nem kellene tojást sütni rajta fél év után, és állandóan újrapasztázni a hűtőket.
-pár játék is fog futni rajta remélhetőleg, (pl Diablo 3, Oblivion, és hasonló szintű (ugye az Oblivion 2006-os játék, hasonlóakat szeretnék csak ha elvinné a gépezet rendesen)
-fontos a hűtési rendszere, és hogy ne legyen nagyon hangos
-garancia minimum 2, lehetőleg 3 év.
-márkát tekintve bizonytalan vagyok, eddig a Toshibát és a Lenovo-ot ajánlották.
Eddig a laptop.hu-t ajánlották, annak a szevízpartnerét is ismerem, ott nézegettem, de nem merek egyedül döntést hozni, félek hogy mellényúlok vagy esetleg nem a megfelelőre beszélnek rá.Ha más boltot ismertek onnan is mondjatok nyugodtan ötletet, nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm ha valaki időt szakít rá! -
gabsz227
tag
válasz dave118 #23225 üzenetére
Ennyiért, nem fogsz, olyan gépet kapni ami 1-2 óránál tovább bírja aksiról, és normális anyaghasználat lenne, és normális garanciája sem nagyon lenne.
Ez a lehető legolcsóbb amit én mernék ajánlani:
HP
ennek nemolyan rossz az anyaghasználata, 2 év gari, elfogadható teljesítmény. Könnyűnek nem könnyű, de olyan ilyen árkategóriában nemtalálsz. -
dave118
senior tag
Sziasztok
Barátnőmnek lenne szüksége egy kisebb, kezesebb gépre (15"körül). Teljesen átlagos felhasználásra kellene, net office film stb., játék kizárva(esetleg sims pffff). Fontos lenne egyrészt hogy minél olcsóbb legyen ~60-70k, lehetőleg ne legyen túl nehéz és az aksi is bírja. Ja és gari sem árt ha van rá. Ha tudnátok ajánlani best buy, jó árérték arányú gépet, azt megköszönném. Sajnos sosem voltam otthon a laptopokban.
Előre is kösz!!
ÜDv... Ami ami, az az.
-
cz.istvan
tag
válasz Borote #23211 üzenetére
Konvertálgatás mellett hamar kijön milyen is az az i5 2410m. Játékhoz lehet nem sokat dob egy i7 qm de amint vmi komolyra akarod használni a gépet, már hiányzik a jobb proci, vagy ha nem is hiányzik, mert az i5 is megcsinálja, csak épp időbe lassabban.
Nem véletlen van i7es procibol is több változat, ára akár a csillagos égig. Megvan a különbség.Hasonlo a helyzet a 2gb vga-nál is. Bár azért a jobb stratékiai játékok már 1,2-1,5gb ramot használnak. Az fölött tényleg nem sokan használják ki
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Dealer #23221 üzenetére
Asus K53TA
És akkor még marad pénzed táskára meg egy hűtőre akár, az sose árt.
HD 6650
Netezésnél 40 fok körül van, ami AMD-hez mérten nem rossz, játék alatt 66 fok, az se vészes. Alapból az APU-ban lévő GPU-t használja a noti, és be lehet állítani, hogy egy adott alkalmazás a diszkrét 6650-et használja.
szvsz én nem bántam meg, hogy megvettem[ Szerkesztve ]
-
Dealer
tag
Sziasztok! Notebook vásárlás előtt állok, a keret 130-140E. Fontos lenne a gari, és a VGA teljesítmény ami kb GT540 szintjén legyen. Milyen gépet tudnátok nekem ajánlani?
-
mokus1
addikt
Eszembe jutott valami a 17es gépekről.
Nekem most a 15'6os acer van. Ugye erősebbet szeretnék.
2 variáció van:
17es monitor kicsit gyengébb vga.
15-ös monitor erősebb vga.
Viszont eddig ragaszkodtam a 17hez mert ha nézek filmet és játékoknál se utolsó a nagyobb képméret.
Most viszont hogy egyre hűvősebb van szeretem ha az ölembe tudom esténként néha venni a gépet. Ez mennyire nehéz egy 17es géppel? -
DJZoliboy
aktív tag
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_n55sf_sx077v/187323
Akkor ez szerintetek megfelelne? bőven?
Még vmi az Ipon szokott memóriabővítést csinálni gari vesztés nélkül?
ha esetleg vki tudja
Köszi!
-
Borote
addikt
Kis érdekesség, hogy mit is jelent a CUDA konvertálásnál... Ma szembesültem vele:
720p-s mkv konvertálása, hogy egy régi lejátszó is megegye.Procit használva (i5 2410M 4 szál, teljes kihasználtság) 5 órás konvertálás.
GT555M-et használva (94%-os GPU load, 30% proci) 1 óra a konvertálás.ImTOO MKV convertert használva. Nem értek hozzá, hogy mik a legjobb konvertáló programok, de az tisztán látszik, hogy sokkal többet ér a videokártya a konvertálásnál, mint a proci. Azaz aki ilyenolyan tervezőprogramhoz szeretne 'i19'-es procit, gondolkozzon el a jobb videokártya választásán - ha kihasználja a tervezett program.
NTonee: és még azon belül is vannak eltérések, hogy hány bites a memória busz, illetve hány Hz-n ketyegnek a magok Grrrrrr NV......
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz DJZoliboy #23209 üzenetére
Az n55sf-ben a gt555 ddr3-as memóriával dolgozik. Viszont igaz amit Borote írt.
Borote:
Viszont, ha egyszerű júzer vagy, akkor ez alapján honnan fogod tudni, hogy melyik chip került bele? Mert hogy én utánanézek, az rendben. Egyébként elfelejtettem a chip különbséget, köszi![ Szerkesztve ]
-
DJZoliboy
aktív tag
http://ipon.hu/webshop/product/_asus_n55sf_sx255d/188038
Szted ez GDDR5-ös?
-
DJZoliboy
aktív tag
Még vmi, érdemes oprendszrest venni? mert itt ipon-on van egy freedos-al és hát azt hogy lehet megoldani hogy win-7-es legyen? iponon belül?
-
Borote
addikt
válasz NTonee #23204 üzenetére
A GT555-höz visszatértve... Ugye tudod, hogy a DDR3-as és a GDDR5-ös változat nem csak memóriában tér el? Az előbbinek ugyanis 144 CUDA magja van 96 helyett.
Tehát nem csak az kérdéses, hogy az a 2GB memória az GDDR5-e, hanem hogy melyik chip került a kártyára, azaz hány számolóegységet tartalmaz, és azok milyen órajelen működnek. -
padra
aktív tag
válasz DJZoliboy #23203 üzenetére
A 2gb vram teljesen felesleges,2430 és 2410 között 100mhz a különbség ami nem igazán figyelemre méltó.Nem fontos a 8gb ram,elég a 4gb is,de ilyen alacsony ram árak mellett érdemes bővíteni.
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz DJZoliboy #23203 üzenetére
A 2gb vram-nak olyan sok értelme nincs. Nekem is jobban tetszik, mint az 1gb, de inkább csak parasztvakítás. Ami fontosabb, hogy ddr5 memória legyen mellette.
8gb ram-ra manapság még nincs szükség, 4gb-al minden megy, ahogy kell. Persze egyszer majd... szóval, ha benne van, akkor nem baj. Feltéve, hogy nem nagy a különbözet a 4gb-os verzióhoz képest.
A két proci között nem nagyon van különbség tesztekben. -
DJZoliboy
aktív tag
Fontos a 2 giga vram egy gt555-höz vagy nem? és van-e jelentős különbség i5 2430 és 2410 között? Fontos -e a 8 giga ram? vagy elég-e? a mai játékok alatt értendő ez a sok kérdés.
Köszönöm
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Politika
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11