Aktív témák
-
cass
aktív tag
Szerintetek érdemes ilyet venni?
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
cass
aktív tag
erre valaki?
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy notebook-ot amit filmnézésre, netezésre használnék. Szeretném ha min. 15,4, de előny ha 17-es kijelzője lenne, de nekem a legfontosabb szempont az, hogy nagyon könnyű és vékony legyen. Úgy hallottam most jönnek ezek az ultrabook-ok, ezek biztos nagyon jók lesznek... Szóval a lényeg az, hogy ilyen ultra vékonyt szeretnék. Legyen hosszú aksiideje, megbízható, kitartó, halk stb... 200.000 HUF-ot szánnék rá maximum. Ebben az árkategóriában a most kapható notebook-ok közül melyiket ajánljátok nekem? Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Nos én szeretnék notebook-ot vásárolni és nem nagyon értek hozzá. Ebben szeretném a segítségeteket kérni!
Igényeim:
- min 15 colos legyen a kijelző
- tartós, jó minőségű legyen(tudtommal az a HP)
- Netezésre, photoshop-ra, egyéb programokra, film nézésre, zene hallgatásra, meg ha lehet régebbi játékok futtatására is kéne(pl. GTA vice city, NFS most wanted...)
- 120.000ft a max amit tudnék rá szánni
- újszerű használt is szóba jöhet
Ha nincs ebben az árkategóriában az igényemnek megfelelő akkor, mutassátok meg melyik van hozzá a legközelebb!
Köszönöm előre is!Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Aktív témák
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6