- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Notebookot keresek (milyen meglepő
) 200 ezer forint körüli összegig. A lényeg hogy kisebb kijelzős ( 13-14 coll) legyen, és megbízható, minőségi legyen. Teljesítmény igényről kb annyi, hogy egy win7 fusson rajta probléma nélkül, szóval nem erőgép kell.
A két márka amit favorizálok Lenovo, Hp. Igazából a bajom a jelölések megértésével van
Lenovoból az R400 as szériát néztem, de ott az SL400 meg a T400 is, amik mind hasonló árban is vannak (200-230 ezer). Szóval nem értem akkor minőségben nem lenne különbség ezek között ?
A másik a hp. Van ahogy utánanéztem a probook sorozat, ami állítólag ez az üzleti szegmens, de én nemrég láttam egy ilyen gépet (képek alapján legalábbis azt hiszem az is probook lehetett ) és az valami isszonnyat gagyinak tűnt, ilyen zongoralakk csillogós fekete....borzasztó volt. Itt van pl ez probook S Itt van egy 6545b b azaz buisness
meg itt van a probook M. Most ezek között minőségben mi a különbség ?
Előre is köszi a segítségeket, ajánlásokat
régebben valahogy tisztább volt a kép a notebookoknál, jelölésekből is egyértelmű volt, voltak az "otthoni felhasználásra" notik 100-200 ért amik ilyen műanyag 1-2 év alatt széthullik típus, volt a 200-300 közötti több évig is húzza típus és vaolt a 300k feletti buisness, amik hp nál pl magnézium borítású masszív kiváló notik ( most is egy ilyet használok nagy megelégedettséggel). De most nem igazodom el a számok tengerében
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch 2
- Macska topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Trollok komolyan
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Dell Latitude 5280 - Intel Core i7-7600U - 16 GB DDR4 RAM - 512 GB SSD - 14" IPS LED kijelző
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest