Hirdetés

Aktív témák

• Declare

őstag

Sziasztok!

Notebookot keresek (milyen meglepő:) ) 200 ezer forint körüli összegig. A lényeg hogy kisebb kijelzős ( 13-14 coll) legyen, és megbízható, minőségi legyen. Teljesítmény igényről kb annyi, hogy egy win7 fusson rajta probléma nélkül, szóval nem erőgép kell.

A két márka amit favorizálok Lenovo, Hp. Igazából a bajom a jelölések megértésével van :F Lenovoból az R400 as szériát néztem, de ott az SL400 meg a T400 is, amik mind hasonló árban is vannak (200-230 ezer). Szóval nem értem akkor minőségben nem lenne különbség ezek között ?

A másik a hp. Van ahogy utánanéztem a probook sorozat, ami állítólag ez az üzleti szegmens, de én nemrég láttam egy ilyen gépet (képek alapján legalábbis azt hiszem az is probook lehetett ) és az valami isszonnyat gagyinak tűnt, ilyen zongoralakk csillogós fekete....borzasztó volt. Itt van pl ez probook S Itt van egy 6545b b azaz buisness :F meg itt van a probook M. Most ezek között minőségben mi a különbség ?

Előre is köszi a segítségeket, ajánlásokat :) régebben valahogy tisztább volt a kép a notebookoknál, jelölésekből is egyértelmű volt, voltak az "otthoni felhasználásra" notik 100-200 ért amik ilyen műanyag 1-2 év alatt széthullik típus, volt a 200-300 közötti több évig is húzza típus és vaolt a 300k feletti buisness, amik hp nál pl magnézium borítású masszív kiváló notik ( most is egy ilyet használok nagy megelégedettséggel). De most nem igazodom el a számok tengerében :)

Aktív témák