- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Akkor mégsem téves a fekete elképzelésem.
A "korszakok" mondjul akármit takarhat. Éppen ki, mire gondol.
Nálam ez a nagyon színes piros, kék, zöld téma, ami mostanában a konyhai gépek esetén is felütötte a fejét, nagyon kiesett. Egyszerűen nem tudom hova tenni. Ezért is érdekes ezekről a színes írógépekről készült képeket nézegetni. Ezekszerint nem csak valami fallout fellángolás. -
nyunyu
félisten
válasz
JulianSinulf #9 üzenetére
1930 előtti írógépek nagy része fekete volt, viszont utána már a jöttek a színes modellek.
Elnézve az írógép adatbázis képeit, nekünk valami 1961-1962 körül gyártott Erika 12-ünk volt, mert azon már jobb oldalt volt az Erika felirat, nem középen, mint az ötvenes években gyártottakon.
-
dqdb
nagyúr
válasz
JulianSinulf #1 üzenetére
Mechanikus írógépben a fekete meglepően ritka volt (legalábbis engem meglepett, hogy milyen sok modell jött színes házzal és/vagy kupakokkal).
Jó a gépelős videó, mert bemutatja, hogyan ne gépelj, ha nem akarod kinyírni a csuklódat egy ilyen magas és meredek billentyűzeten.
-
Solten
őstag
Erdemes a videot is megnezni rola, a hang alapjan is garantalt a retro-elmeny...
-
ViZion
félisten
Kapom a hírlevelüket, de engem ez nem nyert meg, pedig szeretem a retrós billencseket.
JulianSinulf: jogos, +1 vmi brutál kattintósra!
Enternél meg egy "kocsivissza-soremelés" hangot is toljon
pg up-down-ra is lehetne hangeffekt -
nyunyu
félisten
válasz
JulianSinulf #1 üzenetére
Hasonló zöld volt nagyapám Erikája (mármint a hordozható szövegszerkesztő egység)
-
bambano
titán
Az lett volna az igazán vicces, ha belesűrítenek egy nyomtatót is...
-
JulianSinulf
őstag
Lehet, hogy csak a billentyűstopic átka, de én elvártam volna a fém házat és a clicky kapcsolókat, meg a fekete színt, hogy tényleg azt lehessen mondani, hogy korszakok találkoztak.
Így csak az írógép formája van valamennyire meg, a többi elvész az éterben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az 50-es évek Amerikájának és füstös irodáinak esszenciája egy retrós hangulatot árasztó, vezetékmentes eszközben igyekszik testet ölteni.
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- iPad topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Politika
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest