Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• haladó

tag

válasz benfolds #53419 üzenetére

Nekem biztos nem az állítható magasságon fog múlni, mert azt valahogy megoldom, ha nem jó. Nem tűnt fel hogy van hangszóró az LG-ben de ez mindenképpen plusz, mert komplett gép összerakás van és így nem kell hangfal (legalábbis azonnal).

A válaszidő csak jó már egy ilyen monitornál, viszont az LG input lag-járól nem találtam infot, míg a delléről igen, bár most hirtelen nem találom azt az oldalt. Itt 1 másik oldalról bevágás:

"Input lag was measured on the monitor using the same method described in this review. Around measured under 3ms (under 1/4 of a frame) of input lag. This indicates a very low signal delay on the monitor which will not impede gaming."

Az átlátszó talp sztem jó, ugyanis "nem látszik" :) Ha rákeresel képkeresőben erre a monitorra "valós környezetben" látva, nekem ott tetszik igazán ez a monitor (nem fehér háttérel mögötte).

Brekk
    Persze, valóban papirvékony keretet írtam, és talán még láttam is a kávára ráhúzott képet, de csodálkoztam volna ha valójában olyan is:)

Ezt a foltosodást erősebb bevilágítottságot jó lenne élőben megnézni, hogy mégis mennyivel szembetűnőbb a dell-hez képest. Amúgy jó tudom hogy ezt a panelt használja a p2414 is? Ha így van az input lag azonos?
    Az LG input lagját jó lenne tudni.

Ez a keret nélküliség nálam nagyot nyom a latba, pedig már a p2414 mellett döntöttem, de most nagyon hajlik erre az LG-re főleg hogy még egy hajszállal olcsóbban is meg lehet kapni, mint a dellt

Új hozzászólás Aktív témák