- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
haladó
tag
válasz
benfolds #53419 üzenetére
Nekem biztos nem az állítható magasságon fog múlni, mert azt valahogy megoldom, ha nem jó. Nem tűnt fel hogy van hangszóró az LG-ben de ez mindenképpen plusz, mert komplett gép összerakás van és így nem kell hangfal (legalábbis azonnal).
A válaszidő csak jó már egy ilyen monitornál, viszont az LG input lag-járól nem találtam infot, míg a delléről igen, bár most hirtelen nem találom azt az oldalt. Itt 1 másik oldalról bevágás:
"Input lag was measured on the monitor using the same method described in this review. Around measured under 3ms (under 1/4 of a frame) of input lag. This indicates a very low signal delay on the monitor which will not impede gaming."
Az átlátszó talp sztem jó, ugyanis "nem látszik"
Ha rákeresel képkeresőben erre a monitorra "valós környezetben" látva, nekem ott tetszik igazán ez a monitor (nem fehér háttérel mögötte).
Brekk
Persze, valóban papirvékony keretet írtam, és talán még láttam is a kávára ráhúzott képet, de csodálkoztam volna ha valójában olyan isEzt a foltosodást erősebb bevilágítottságot jó lenne élőben megnézni, hogy mégis mennyivel szembetűnőbb a dell-hez képest. Amúgy jó tudom hogy ezt a panelt használja a p2414 is? Ha így van az input lag azonos?
Az LG input lagját jó lenne tudni.Ez a keret nélküliség nálam nagyot nyom a latba, pedig már a p2414 mellett döntöttem, de most nagyon hajlik erre az LG-re főleg hogy még egy hajszállal olcsóbban is meg lehet kapni, mint a dellt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- E-roller topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- SzoftverPremium.hu
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest