- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecoq
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok és kérnék egy kis segítséget.főleg játékra,netezésre kellene.
A videókártya Asus Ati HD5670 512Mb.A kinézett 2 típus: Lg W2243s és Samsung P2270 EMDKUA választ előre is köszönöm.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A két 19 colos monitor közül melyiket érdemesebb megvennem?
Samsung E1920W vagy Samsung B1940W. A gépen főleg szimulátor játékokat játszanék, Asus ENGTS450 1 GB ddr5 top videokari mellett. -
Tesómé sem húz utána az 5ms-el, bár van olyan pont a elhasználásban ahol látszódik az 5ms, játékok alatt nem fog. Kérdés ugye hogy az 5ms tipikus vagy hol értendő.
Amit mondasz moncsi azt néztem eredetileg annak idején. Sztem jobb választás lenne mint az LG. Olvass teszteket róla. -
kpal
nagyúr
válasz
Kolondrum #2589 üzenetére
És esetleg ez Samsung Syncmaster 2243NW igaz ez nem full Hd de nem is lényeg . Szerinted játékoknál nagy az utánhuzás 5ms miatt ? Vagy inkább 2ms a jobb persze kisebb 19"-os méretben ? Használtat nézegetek.
Azért kérdem mert lassan beérik a monitor csere jelenleg 19"-os CRT Fujitsu Siemes van és a szemem már készen van tőle hosszabb időután. -
kpal
nagyúr
Ez az alaptudású ASUS ASUS Vh222 monitor mennyire jó játékra ? 5ms nagyon rossz ?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Pár monitor közül van módomban választani, ti melyiket választanátok?
Szempont a filmezés, de a játékok is, és nincs pénzem FullHD-t meghajtani képes VGA-ra, tehát marad az arany középút az 1680x1050
Asus VW225N 22" Wide
BenQ G2200W 22" Wide
és
Samsung E2220NW 22" LCDTalán még ez a BenQ G2200WT 22" Wide szóval ezek közül kinek melyik teccik jobban?
Köszi: RR
-
whiskyman
csendes tag
Lehet rá kell szánnom magam egy Dell U2311H-ra....
-
whiskyman
csendes tag
válasz
Levin01 #2581 üzenetére
Ennyire rossz játékra meg filmre a Benq BL2400? Pedig én is bedőltem az Ipon tesztnek, hogy egészen jó és már rendelni akartam.
Helyette melyik LED-es Samsungot nézted? -
darky4e
tag
Szeretnék tanácsot kérni,mert én nem vagyok annyira tapasztalt még jó monitor vásárlásában! 22" os LCD monitort szeretnék 40 ezer forint környékén! Néha játékra,de főleg filmnézés,sorozatolás és az éter böngészésére! Néztem már párat! Főleg ledeseket néztem,mert tvben nagyon szép képük van,erről mi a véleményetek LEDes vagy sem?
BENQ G2222HDL 35e Ft
KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 21,5"
FELBONTÁS: 1920x1080
KONTRASZTARÁNY: 1000:1
FÉNYERŐ: 250
VÁLASZIDŐ: 5ms
DVI CSATLAKOZÓ: Igen
FORGATHATÓ: Nem
SZÍN: Fekete
SZÍNEK SZÁMA: 16,7 millió
MULTIMÉDIA: Nem
3 NAPOS PIXELHIBA GARANCIA: Nem
TV TUNER: Nem
HDMI: Nem
LED KIJELZŐ: IgenSAMSUNG EX2220 40e Ft
KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 21,5"
KONTRASZTARÁNY: 1000:1
FÉNYERŐ: 250
DVI CSATLAKOZÓ: Igen
3 NAPOS PIXELHIBA GARANCIA: Igen
LED KIJELZŐ: IgenASUS VH222D 32e Ft
KÉPERNYŐ ÁTMÉRŐ: 22"
KONTRASZTARÁNY: 20000:1
FÉNYERŐ: 300
DVI CSATLAKOZÓ: Nem
3 NAPOS PIXELHIBA GARANCIA: Nem
LED KIJELZŐ: Nem -
fatallerror
addikt
válasz
evitiguF #2574 üzenetére
magyarán hagyjam a fenébe, mert az UT elég pörgős
mondjuk ez a lag dolog nem tudom mennyire durva, én 2008ban 1 samsung 957mb crt-ről tértem át 2043bw-re és nem vettem észre lagot, mondjuk néztem youtube-on ilyen lag teszteket, 30-40 ms-os eredmények jöttek ki és láttam h a csávó megnyomja a kontrolleren a lövést v ugrást és tényleg csúszik a dolog :/
egyáltalán miért van input lag? annyi dolgot tudnak már az okosok nehogymár a tv-ket ne tudnák azonos input lagra hozni a monitorokkal, szándékos lehet a dolog h 100e fölött is vigyék a monitorokat (persze a full hd-nál nagyobb monitorok biztonságban lennének akkor is ha az lcd tv hozná a monitorok szintjét) vagy nem tudom
bár konzoloknál is hasonló lagot mutattak be -
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok!
LCD monitort szeretnék vásárolni. 24" körül játékra. 60-80.000 Ft-ot (nettó) szánnék rá. LED-es vagy S-IPS paneleset szeretnék. Tudna valaki ajánlani nekem kijelzőt?
Köszi előre is!
-
Levin01
őstag
Benq BL2400: böngészésre, munkára tökéletes. Nagy szépek a színei. kontrasztos képet ad.
DE, semmilyen játékra és filmre nem jó. 8ms van a monitoron feltüntetve de nagyon érezhető és látható szellemképe/utánhúzása van a monitornak. Most próbálom intézni, hogy kicseréljék TN paneles Led-es Samsungra. -
BiP
nagyúr
válasz
Psysoul99 #2575 üzenetére
Én inkább a 19"-ost ajánlanám. Az pixelméretben közelebb van a 17"-os CRT (látható 16") 1024-es felbontásához, 17"-on az már lehet, hogy kicsi lenne.
Ha újonnan kell, akkor pont pár hsz-szel ezelőtt ilyenről beszéltünk. Újonnan többnyire csak wide-ok vannak, az 5:4-esek (1280x1024) drágábbak valamivel.
De ha használt is jó, akkor hardverapróban 20 alatt lehet találni jókat.Én is pont hasonlóban gondolokodom amúgy. Apukám szeme sem lesz jobb, ezért jobb a nagyobb pixelméret, igényei nem nagyok, és főleg netezésre, word-re kellene, így TN panel bőven elég. Így egy 1280x1024-es használtat keresek majd.
-
lorenzen
aktív tag
-
SOAD19
addikt
válasz
Kacsy21 #2576 üzenetére
[link] Nem tudom, itt nézted-e a 2209wa-t, nagyjából belefér a 60k környékébe (62k).
Hogy melyik a jobb, azt nem tudom, de korábban egy kedves kollega írt egy összehasonlítást, tessék : [link]Még annyit tennék hozzá, hogy felszokták hozni azt, hogy érdemes megnézni élőben, hogy ideális az adott delikvensnek a fullHD-s felbontás 22"-on.
Mod: Most nézem, hogy a 2311-gyel hasonlította össze, bár nem hiszem hogy sok különbség lenne a 2311 és 2211 között a képátlón kívül.
-
Kacsy21
csendes tag
Letettem a tn panelról viszont újabb segítséget kérnék.
Kinéztem magamnak a Dell 2209wa típust de nem találom semmi megbízható helyen 60k körül.Lehet hogy kezd kimenni a forgalomból ez a típus...:S De találtam még egyet is ami ugyancsak Dell u2211 ezt 60k ért be lehet szerezni csak nem tudom melyik jobb.A másodiknak annyi biztos hogy nagyobb a felbontása és 8s a válaszidő.Játéknál nem probléma ez?Nem mintha olyan sokat játszanék inkább a képszerkesztés van előtérben. -
Psysoul99
csendes tag
Üdv!
Édesapámnak szeretnék egy LCD-t venni, most egy iiyama 17-es CRT-t használ, 1024x768-ban, ezért hasonló natív felbontású LCD kellene 17-19".
Net / szkennelés, alap dolgok.
Ár: 30 körül.
Mit ajánlanátok?
-
evitiguF
senior tag
válasz
fatallerror #2573 üzenetére
Én 42"-on szoktam játszani, és szerintem elég jó, bár hozzá kell tennem, hogy a TV is minőségi, még most is jó árban van, pedig már 2éves...
FPS-ekben Single Playerben sem volt vele gondom, sokat játszottam szimulátorokkal (kormánnyal) az valami hatalmas élmény, belső nézetből tényleg majdnem olyan, mintha kocsiban ülnél, akkora a képernyője. Néha csak olyan gondom volt, hogy jó lett volna a TV magasságát állítani, illetve kicsit távolabb ülni tőle, mert szó szerint elfáradt a fejem a nagy képernyőtől.
Multiban is megállja a helyét, bár ott azért már látszott, hogy ha visszaültem a "kis" monitorhoz, ott jobb eredményt értem el, de csak pörgős fps-ekre igaz ez, szimulátorokat mindig TV-n játszom. -
fatallerror
addikt
erősen gondolkodtam h a közeljövőben lecserélem a monitorom (samsung 2043bw) egy 32 v 40 colos tv-re de olvastam 1 csomót az input lagról és az jött le nekem h nem javasolt monitornak 1 ilyen aranyos kis tv akármilyen csábító is h fotelból nagy képernyőn netezzek, játsszak v filmezzek (mármint gépről)
ráadásul imádok ut2004zni és online játék alatt állítólag katasztrófa 1 lcd/led tv
tehát a kérdésem h tényleg felejtsem el a dolgot? ja és aki követi a monitorhíreket megtudná mondani h 100e alatt (v körül) rendes panelos 30"os monitorok mikor várhatóak, köszi :] -
Kacsy21
csendes tag
Hali.Segitségre lenne szükségem.Lecserélném karácsonyra a monitorom viszont nem tudom melyikre.
Amit tudok az hogy: 22" szélsesvásznu legyen és max. 50.000 Ft.Minimális játékra és netezésre ill. jobbára fotó szerkesztésre amatör szinten (photoshopban).Légyszi segitsetek. -
cass
aktív tag
Szerintetek van esély újan vagy nagyon keveset használtan, de garanciásan találni olyan monitort max. 40k-ért ami 24"-os, szép képe van, játékra, és filmnézésre alkalmas? Ja és full hd-s legyen.
-
El Kebir
őstag
válasz
fagylalt #2560 üzenetére
ha tényleg fontosnak tartod a látószögeket, akkor csak IPS vagy xVA paneles monitor jöhet szóba.
Dell u2311 amit nagyon ajánlanak mostanában, és játékhoz is tökéletes.
IPS paneles gtg 8ms válaszidejű, de ez ne tévesszen meg, a gtg érték a teljes reakciónak csak egy paramétere, nem csak ettől függ az utánhúzás. (tesztek alapján jobb a gtg 5ms tn paneles monitoroknál)
Kicsi az input lagja, ami még fontos játéknál..."Azt, hogy LED és sima LCD között mi a jobb azt nem tudom..."
Amit led-nek reklámoznak az is lcd...és alapvetően az lcd panel határozza meg a monitor tulajdonságait, a háttérvilágítás (LED vagy CCFL) és az elektronika csak az után számít.
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Egy főleg játékokra használt géphez szeretnék egy jó, megbízható monitort. Fontos lenne, hogy, az ajánlott felbontás 1920x1080 (full HD) vagy még jobb lenne, ha 1920x1200-as (+ full HD); szükségem volna a gyors frissítési időre is, ami 5ms vagy kevesebb. A kijelzője 23 col felett legyen. Azt, hogy LED és sima LCD között mi a jobb azt nem tudom...
Én minden féle képpen a jobbat (szerintem ez a LED-es) szeretném.Fényerőhöz nem értek...(300cd/m2???) A látószögek pedig legyenek nagyok nem bankautómata stílusú kell.
A kiválasztottak:
-ASUS VH242H 24" Wide TFT LCD monitor
-SAMSUNG P2370HD (MPEG4 DVB-T TV tuneres) 23" Wide TFT LCD monitor
-LG E2350V-PN 23" Wide FullHD LED monitorTi mit ajánlanátok?
-
neilszab
őstag
És akkor egy kérdés is:
Szeretném megkérdezni, hogy mennyi minőségbeli változást jelent egy LED-es képernyő?
- Úgy hallottam homogénebb a háttérvilágítás, nincs bevilágítás és valamivel szebbek színek, ez menyire igaz, észrevehető?
- Azt is olvastam, hogy kevesebbet fogyasztanak, de ez normál használat közben is igaz?Jelenleg én egy Samsung B2240W-én gondolkodom (nekem fontos a HAS állvány és soknak találom a HD felbontást 22 colon), de ezek a LED-es újabb típusok most elbizonytalanítottak...
-
neilszab
őstag
Szia
Én egy SAMSUNG 943BW-ét használok lassan 2 éve, ezidáig teljesen hiba mentes, pixelhibával sem találkoztam.
Meg vagyok elégedve vele, jó a képe, a bevilágítás is nagyon minimális. Én sokat szimulátorozom, a kép reakcióidejével sincs gond.
Ami a típus előnye, az a HAS állvány (állítható magasság, dönthetőség, forgathatóság, pivot funkció) és persze DVI-os, ami szerintem fontos. (sok típuson csak D-SUB van)
Egyébként most gondolkodom nagyobbra cserélésén, szóval akit érdekel, az írjon.
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Egyik ismerősömnek kell beszereznem 19"-os Samsung Monitort, újonnan karácsonyi ajándéknak. A maximum keret 30k, ebbe kellene beleférni. Fix paraméterek:
- Samsung
- 19" Wide
- Új, garanciálisTi melyik típust ajánlanátok?
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat... -
cass
aktív tag
Esetleg erre valaki választ?
-
subkulture
csendes tag
Hali,
Monitorvásárlás előtt állok és a segitségeteket szeretném kérni.
Leginkább játékra használnám a monitort és a keret 35-45eFt.
Méretnek 21-23' közötti jó lenne.
Előre is köszönöm,
subkulture
-
BiP
nagyúr
Én erre a célra inkább egy 5:4-es (1280x1024) képarányú 19"-os monitort ajánlanék. Ha nem filmeznek, felesleges a szélesvászon. Net+msn-re jobban megfelel a nagyobb pixelmagasság, nem fognak megharagudni, ha kevesebbet kell görgetni.
Pixelmennyiségre kb. ugyanannyi, de a nagyobb felület miatt nagyobb a pixelméret, jobban olvasható. -
[Ixub]
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Anyósomék új monitort szeretnének venni karácsonyra maguknak. Keret 30k ők nem tudják de én kiegészítem max .5-6k-val. Aminek meg kéne felelnie:
1. Nem kell nagy monitor árba bele se fér egy normális.
2 Nem fontos a nagy felbontás mindketten nyugdíjasok, nem kell hogy kifolyjon a szemük.
3. Viszonylag szép kontrasztos képe legyen előző indok.
4. Felhasználási cél 99.5% internet+msn a családdal.
5. Nem árt a kis fogyasztás nem watt milliomosok.
6. Nem egy erőmű a gépük ---> 2. pont.
Ezt néztem ki:[[link]Ne habozzatok, ha tudtok jobbat.
-
aor
tag
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni, és következőket néztem ki:
samsung p2470hd
samsung fx2490hd
samsung xl2370hd
samsung t240hd
LG M2380D-PZAz lenne a kérdésem, hogy melyiket lenne érdemesebb, melyiknek van szebb színe, melyik használhatóbb egyszóval JOBB.
Vagy van e ezeknél jobb?? Ezek olyan 70-90eft körül vannak, ennél többet nem tudok áldozni.
Fontos lenne, hogy előre is dönthető legyen, erről infót még nem találtam. És miért combo? Mert 3×5-ös szobám van és így is alig férek el, no meg költség hatékonyság évét írjuk.Előre is köszönöm a segítséget!
Zolio -
zone
őstag
Már egy ideje kinéztem magamnak egy Benq G2420HDBL monitort. 24", LED, 50e alatt, jókat is írnak róla.
Ma sajnos megláttam ezt és nagyon nagyon (értsd: nagyon) megtetszett, csak egyvalami nem: kb. 7 ezerrel drágább. Lehet, hogy furcsának fog tűnni a kérésem, de próbáljatok lebeszélni róla, mert egyedül nem tudom meggyőzni magam.
Ellene az szól, hogy mindjárt itt a karácsony, fűtésszámla, meg amúgy is 50 ezres határt szabtam magamnak. Mellette az, hogy ez a talp nélküli dizájn sokkal jobban tetszik, mint a Benq. A szlogenjét csak később láttam, "love at first sight", ezt jól eltalálták az Asusnál. Azért valaki meg is erősíthet
-
cass
aktív tag
Most akkor légyszíves a 2531-esre is választ kérnék, köszönöm.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
szasanyi #2536 üzenetére
Én úgy értettem a dolgot, ahogy MSI52 írta.
De most már megnéztem a monitorjaikat és mivel, hogy ár szempontjából eléggé kötött vagyok (max. 30000Ft-ot tudok rászánni) ezt a típust néztem ki: http://benq.hu/products/LCD/index.cfm/product/1162 Szóval most már konkrétan erről kérném a véleményeket, de ha tudtok másikat ajánlani (többi márka is érdekel) akkor szívesen megnézem azokat is. (csak olyat szeretnék aminek van DVI csatlakozója)
-
Esetleg ránézne valaki a Samsungos topic kérdésemre?
-
szasanyi
félisten
válasz
///Krisz\\\ #2535 üzenetére
Ez hasonló ahhoz, mintha azt kérdezted volna milyen autó a Skoda? A 120L vagy vagy a SuperB?
Nekem sosem volt BenQ monitorom és fenntartásaim is vannak az olvasott tesztek és felhasználói vélemények alapján - persze ez nem feltétlenül mérvadó -, de valszeg más is jobban tud(na) segíteni - esetleg konkrét tesztet ajánlani - ha adott típus felől érdeklődnél.
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
BenQ monitorokról mi a véleményetek? Mennyire megbízhatóak? Milyen minőségűek?
-
_aDm
csendes tag
sziasztok!
monitort szeretnek venni, mert a regi crtm mar az utolsokat rugja
. Leginkabb gamer monitor kene FPSekhez, de filmeznek is vele. KB 45ezret szánnék rá. Mit javasoltok?
Szegedi vagyok ha esetleg tudtok valami jobb boltot, irjatok pls: és innen néznék:
http://www.abinformatika.hu/index.php?mit=30&t_kat1_id=1&t_kat2_id=61198&tcsop=Monitor
http://bestbyte.hu/termekcsoport/MON/Monitor.htmlelőre is köszi!
-
-
cass
aktív tag
Erről a monitorról mi a véleményetek? LG W2452TX
Érdemes lenne megvenni 38k-ért nagyon keveset használtan, garanciálisan?
Nekem nem volt túl bíztató, mert alig találtam róla valamit a neten.
Segítségeteket köszönöm. -
whiskyman
csendes tag
-
evitiguF
senior tag
Ma körülnéztem monitorok terén, itt a lista, érvelésekkel stb. ki melyiket javasolná, és miért?
Hanns.G LCD HH251DPB - 43.500
Hanns.G LCD HF257HPB - 50.045Főleg az áruk miatt vonzó ez a kettő, és a jó ár mellé nagy képméretet is kapok. 251-es verzió a régebbi, ezen VGA+DVI van, az újabbon VGA+2HDMI. Minden egyéb adatban megegyeznek. ha valaki tud linkelni ezekről a monitorokról tesztet, azt szívesen fogadom!
LG W2363V-WF - 60.000
Ezt csak teszt alapján választottam, igazából nem teszik a designja (vagyis csak az, hogy fehér), de állítják róla, hogy nagyon jó játékra, és szépek a színei. Ez feledtetné a kinézetét, aztán ki tudja, lehet hogy élőben tetszene, és megszoknám.
BenQ V2410T - 60.000
Állítható magasságú, dönthető forgatható, ennek tetszik a designja is. Láttam itt hardveraprón használtan is, így akár olcsóbban is meg lehetne kapni.
Samsung BX2440 - 65.525
Állítható, dönthető forgatható, jó játékra, jók a színek stb stb...
Vélemények? Megér mondjuk a Samsung +20k-t a HannsG-vel szemben?
-
Levin01
őstag
No, megrendeltem a Benq BL2400PT monitort. Reményeim szerdán megkérkezik és rok egy rövid beszámolót a tapasztalataimról.
-
adm
őstag
válasz
Laccoss #2523 üzenetére
a rontás mondjuk lehet hogy erős és egyébként is szemfüggő, és nem is fogalmaztam pontosan. inkább más a komfortérzet és kevésbé fárasztó lehet egy jobb minőségű monitor. és ennek még nagyobb jelentősége van, ha a munkavégzés nagyobb része a gépen történik.
azonnal nyilván csak a zavaró körülményeket látod (ha látod), a vibrálást az frc miatt, a "fényes" kijelzőkön megjelenő visszatükröződött környezetet, stb. viszont (együtt és nem a szemnek megfelelő pixelsűrűséggel) 6-8-10 óra alatt brutálisan terhelik a szemet.
az átlagosan jóval gyengébb színvisszaadás inkább funkcionális probléma, de a csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem belőhető fényerő-kontraszt-szín kombináció érinti a szemed is. sokszor ellensúlyozzák eltekert rgb értékekkel, plusz szaturációval vagy fényerővel a hiányosságokat. ha a munka közben több programmal dolgozol, akkor szinte esélytelen mindenhez egyformán jól belőni. nekem pl évek alatt sem sikerült a régi tn-es monitorom a világos gui-s cad-hez, a sötét gui-s 3d-hez és fotókhoz és más tevékenységhez. amikor egymás után a második szemcseppet vettem meg, akkor döntöttem el hogy váltok...
aztán vannak a járulékos előnyök, a drágább monitornak valószínűleg komolyabb talpa lesz. valószínűbb hogy ideális magasságba tudod emelni (horizont a monitor középső harmadában).
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Monitorvásárlás előtt állok. 23 col körül, mi manapság a best buy? 50k a keret rá. Full HD jöhet. Mostanság elég sokat hallok a Samsungok tápbajairól és be nem kapcsolásáról. Köszi.
-
paranoid5
csendes tag
Sziasztok!
Zeneszerkesztésre szeretnék nagy méretű monitort venni, lehetőleg nem CRT-t mert hely szűkében vagyok.
Nagy elvárásaim nincsenek lényegében a 2 monitoros megoldást szeretném lespórolni, és ár érték arányban kedvező ajánlatot találni, mivel az asztalira azon belül is a hangkártyára tervezek nagy kiadást
De persze mivel sok használatra lesz tervezve ezért nem mindegy a minősége sem, a szemem szempontjából sem de nem vizuál médiára használnám.
Viszont teljesen analfabéta vagyok a monitorokhoz, a felbontást még értem de a kontraszt és képarány nekem teljesen kínai
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
kpal
nagyúr
Szerintetek ez jó játékra Asus VH222 használtan mennyit érhet ?
-
boozoo
tag
Amatőr kérdés, amatőr tőlem.
Most egy Samsung SyncMaster 959NF-em van, CRT 19"-os, natural flat asszem, jó évjárat volt..., anno 93 ezerért
Most árban olyat néztem, hogy Samsung SyncMaster BX2331 (23"-os, 2ms-os LCD-LED monitor) kábé 53 ezerért.
Azt szeretném tudni, hogy a régi monitorhoz képest, ennél milyen képre számítsak?
Játékhoz (akár FPS is, de nem "versenyszerűen"), filmnézéshez, internethez, fényképek retusára használnám, tehát semmi komoly munkához.(Esetleg hasonló áron másik márkát, jobbat, mit javasolnátok? )
Köszönöm a segítséget!
-
szasanyi
félisten
-
VIPowER
őstag
Ezzel a monitorral van valakinek tapasztalata? [link]
-
szasanyi
félisten
Sztem jobb, mint a hasonló kategóriájú CCFL panelek. Általában jobb, mélyebb fekete szint, homogénebb háttér és szép színek jellemzik. Samsungéknál a második 2 számjegy 2370 a panelt kategorizálja, kvázi ez a legjobb jelenleg elérhető, és a TV tuner valamint ki-, és bemeneteit is dicséret illeti. Én biztosan ezt választanám, ha ilyet akarnék venni!
Mivel a fiamnak karácsonyi ajándéknak egy jó monitort szeretnék, ez ideális lenne a TV tuner miatt... sajnos drágább mint szeretném.
-
xLt`
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a két monitor között melyiket válasszam?
Karácsonyi ajándék lesz, magamnak
LG 23" wide M2362D vagy Samsung 23" P2370HD?
Árban és méretben ugyanannyiba kerül. Én Samsung mellett voksolnék, de hátha valakinek van tapasztalata.
Köszi a válaszokat.
Ui: Esetleg még ő LG 23" wide M2380D-PZ is szóbajöhet, nemsokkal drágább és LED-es. Bár azt olvastam, hogy a LED technológia még nem az igazi. -
pudzi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni 2 monitor közötti döntésben.
A versenyzők BENQ G2420HDBL és Samsung BX2331. A benq-ról csupa jókat olvastam de a samuról sajna eddig sok mindent nem sikerült megtudnom.Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest