- VR topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Na kollégák!
Egy rég elfeledett nagykeres havernak köszönhetőn - aki még azért sem haragudott meg, hogy évekig hanyagoltam (Ez úton is köszönöm, ha olvasod!), itt van most nálam hétvégére egy LG 850B kipróbálásra. Tehát nekem most van Dell is (bár az össze van csomagolva), és van LG is. Ha bárkinek kérdése van, most tegye fel.
Elsőre: kép szebb, mint a Dellnél, de lehet, hogy csak a gyári kalibrálása jobb. Állvány egyértelműen rosszabb.
Szerk: Kézi beállíthatósága is jobbnak tűnik. Ez persze megtévesztő lehet, mert én az elmúlt tíz évben LG monitorokhoz és azok menüjéhez voltam szokva.
Szerk2: Feketéjét is szebbnek látom, de ezt talán még az Rtings teszt is megemlítette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged