- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimcsi
senior tag
válasz
TeeJay #70532 üzenetére
Nyilván tavasszal érdemes kérni egy tisztítást. Sosem volt gondom azzal hogy járattam egy kb 20 percet fűtés üzemben, ahogy a klímások javasolták ilyenkor a munka végeztével.
Nyáron jól jöhet annak aki mindennap teljesen kikapcsolja és előtte a fan mode járatása jót tehet.
Én ezért szoktam, úgy hogy ha nincs erre a klímára szükség, nem kapcsolom ki, hanem 30 fokra felviszem (cool mode), ilyenkor rövid időközönként bekapcsol a venti pár másodpercre.
Visszatérve quiet mode/éjszakai mode stb mode---
Mindig úgy gondoltam, hogy ezek mind csak feature-ök különböző márkákhoz, de lényegében hasonlóak. Csak te most írod hogy ha én quiet modeot használok az miért nem az igazi, de te meg éjszakai módot használsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest