- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz neduddgi8456 #43896 üzenetére
K2 alá max 43mm-es RAM fér be, tehát az általd választott Kingston HyperX Predator nem fog beférni!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
seederking
őstag
Na most lenne egy új felállás.
Vettem egy ilyet Alpenföhn Matterhorn rev a venti nélkül. Csak a hűtő borda+lefogató+venti lefogató.
Jó döntés volt,5k-ért?
Mennyire számíthatok változásra az ekl cold towerhez képest?Tuningos phenom ii 955-re rakom.
Ide tartozna még,hogy milyen ventit vegyek rá?szerintetek rendesen elférek majd az asrock 970ex 3 lapon?ram stb nem ér majd bele?
[ Szerkesztve ]
-
Taragas
aktív tag
Srácok, lenne egy kérdésem. Melyik az a léghűtés, ami hasonló tudású mint az Alpefhön Brocken, esetleg hallkabb nála, és hasonló árkategóriában van? Egy ideje (fél-1 éve), nem nézegettem proci hűtőket, a brockent vettem volna meg, de AMDre lentről felfelé szívja a levegőt, nem elölről hátulra. Választ előre is köszi. Szeretnék tuningolni, és kéne egy normális hűtő. Azóta biztos jelent meg valami...
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
neduddgi8456
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem az új konfigom összeállítását, ami eddig megvan:
-Intel i5 3570K
-Asus P8Z77-V
-Kingston HyperX Predator 8GbMost olvastam egy tesztben, hogy a RAM-om magassága miatt(5.5 cm) csak kevés processzorhűtőt tudok használni!
Tudnátok segíteni ezen hűtők megtalálásában?
Én elsőnek az Alpenföhn K2-t szúrtam ki, ez befér a RAM fölé?Előre is köszönöm!
-
kromatika
veterán
válasz BlessedElroy #43892 üzenetére
ha alap feszes tuning lesz csak,akkor Alpenföhn Matterhorn Pure nagyon jól teljesít intelen,és elég is a procidhoz ,főleg ebben a jól szellőző házban.Hasonló árban még a Mugen 3,és Mine II is befigyel Ezeket 10-11000Ft között megkapod. Kicsit drágábban 15-ig Thermalright HR-02 Macho.Halk és hatékony.Ezektől drágább 20000Ft körüli bordákat csak extrém tuning esetén van értelme venni,mert csak ott jön ki az előnyük.pl
Thermalright Silver Arrow,Noctua D14 stb...[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
A CM Hyper T4 és CM Hyper 212 közül melyik a jobb és a halkabb? Ja és hogy kell beszerelni a hűtőt, hogy lefelé nyomja a levegőt vagy felfelé vagy mindegy?Előre is kösz válaszokat.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Acheron
őstag
válasz Merlinclub #43880 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az az eretnek gondolatom támadt, hogy mivel 2 plusz házventit is betennék a házba, az SB-E vagy az Extreme ventillátorait külön megrendelem (attól függően, hogy melyik coolert veszem meg), így akár SB-E, akár Extreme lehetne belőle. Persze lehet, hogy elegánsabb (és olcsóbb), ha valahogy leszabályozom az Extreme ventijeit - kétáramú gázturbinás sugárhajtómű hangot nemigen szeretnék alapjáraton, de nem szívesen mondanék le a szükség esetén elérhető plusz teljesítményről sem(#43879) netguru10: Nem rossz hűtő, de a maiakhoz már nemigen mérhető, kicsit inkább design, mint teljesítményorientált eszköz - de pofás
[ Szerkesztve ]
-
-
kromatika
veterán
-
kromatika
veterán
válasz seederking #43883 üzenetére
szia. igen cm 612s sokkal jobb mint a ekl cold tower.nem egy kategória a két hűtés. zsoca74:igen amd-re csak úgy lehet.ha van a házad tetején venti,akkor hűtés szempontjából az úgy jó megoldás hogy a hűtő ventije is felfelé fúj,és a ház tetejében lévő venti meg kiszippantja a meleg levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
Sziasztok guruk!
I7 3770K hűtésére szeretnék tippet, tanácsot kérni.Most építem a gépet, de ezen a téren teljesen el vagyok veszve.
Adott egy I7 3770K, NZXT Phantom 410(3 venti alapból), gtx 680, v gene lap, 2x 4G corsair red kit(2133).
Csak játékra, egy egészséges tuning mellett(nem hyper-extrém).
Gondolkodtam a corsair h100i-n, de azt mondták a másik topicban, hogy csak a procira felesleges vízhűtést rakni.Tehát átvándoroltam ide, SEGÍTSÉG!!!
köszi a választ!Origin: BlessedElroy
-
-
zsoca74
csendes tag
ilyen lapom van ezen el férne a mugen 3?
-
seederking
őstag
Üdv urak.
Egy cooler master 612s nagy előre lépés lenne egy ekl cold tower-hez képest? -
zsoca74
csendes tag
Sziasztok teljesen kezdő vagyok és a gyári hűtést szeretném le cserélni AMD Phenom II X4 965 3.40GHz ez a processzorom, tudnátok valamit ajánlani rá?
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Nemrég vaciláltam itt a fóromon a Phanteks PH-TC14PE és a Thermalright Silver Arrow SB-E (meg még néhány jobbfajta hűtő) között. Végül a Silver Arrow mellett fogok dönteni (jobban tetszik... ), de két dologról kérnék infót a tulajoktól (SB-E és SB-E Extreme):
- Az SB-E és az SB-E Extreme bordája különbözik valamennyiben, vagy csak a nagyobb fordulatú ventillátorok adják különbséget? (valamelyik oldalon mintha továbbfejlesztett bordáról írtak volna, de nem találom, hol olvashattam ezt)
- Az alaplapra felszerelt bordán cserélhetők a ventillátorok a borda leszerelése nélkül?És egy sokadrangú kérdés: jelenleg CM V8 működik a gépemben. Nem találtam olyan tesztet, ahol a fenti újabb modellek összehasonlíthatók akár hang, akár hűtés terén ezzel a most már korosodó hűtővel. Tud valaki ilyen oldalt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Üdv
Ha vennék egy Alpenföhn Matterhorn rev.b csak a borda semmi más,arra sokat kellene költeni,hogy hűtő legyen belőle?
-
GeriCool
aktív tag
Bocsánat javítanám. Elnéztem és futott valami a háttérben ami 25%-ra lefogta a CPU-t. Így most már csak 34 C a legmelegebb. Ez így már tetszik
-
bigdady
nagyúr
Asrock e350m1 alaplapi cpu gyári hűtő helyett ez elég, halkabb: Colink SWiF2 9cm--es 900rpm
Esetleg halk 4cm-es jó áron vmi, félek hogy egy csavarral felfogatni egy ilyen nagyot nem elég. -
kungzi
veterán
sziasztok
Ajánljatok már nekem légyszi FX6300(AM3+ Asrock 990Fx Extreme 3 lap) procira olyan hűtőt, ami bivaly és befér egy CM Elite 430 házba. És ami alatt elfér a Low profile Corsair DDR3 RAM is.
Előre is köszi a segítséget
-
zsole84
senior tag
Korábban ajánlottátok itt a Bequiet Shadow Rock Topflow hűtést. Most azon gondolkodom, hogy nem-e lenne valamilyen kisebb hangtalan hűtés, ami megfelelne a CM Silencio házamba. Mivel i5 2400 procim van (65 w), így nem kellene komoly teljesítmény ( ezért túlzásnak is érzem a bequiet-ot, de ha nincs más, akkor az lesz), de fontos, hogy nagyon csendes legyen.
Tehát tudtok ajánlani alternatívát?
Köszi!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz nVIPER #43866 üzenetére
Thermalright Silver Arrow SB-E (nem az extreme hacsak nem vagy halláskárosult/nem tudod megoldani a saját szabályozást max 5-7V között általános esetben), Archon SB-E; Alpenföhn K2, Phanteks kéttornyos.
légen kb ez a max, h100nál jobbak.
arra figyelj, hogy jellemzően ezek mellé szinte kivétel nélkül csak normál magasságú ram jó.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nVIPER
senior tag
Sziasztok. Érdekelne, hogy melyik a legjobb hűtő 3770K-ra? Néztem H100i-t de sokan panaszkodnak rá (sípol, stb). Köszi!
-
Matyó83
tag
Napot!!
Kérdésem a következő: EZ a proci hűtő fel megy FM2-re, vagy az teljesen egyforma ilyen téren az FM1-el??
Illetve a "B" opció egy coolermaster hyper 212 plus, ami szintén fel megy e az FM2-re?Kössz a válaszokat.
Ha kérdezel valamit és ÉN válaszolok és nem tetszik vagy nem kell a cuccom, legalább vedd a fáradtságot, hogy visszaírsz, hogy; Bocs, de nem kell!
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani nekem olyan progit, aminek a segítségével ki tudnám íratni az óra mellé a CPU; mag1/mag2; alaplap; stb ... hőmérsékleteket, mint pl. a Hard Disk Sentinelből?
Fent van az AIDA64, abból lehet és csak én nem találom?
Köszi,
a -
r6man123
senior tag
Mennyire bevett szokás a gyári hűtőbordáknál kicserélni a gyári ventilátort? A hűtésfokkal nincs gond, csak picit hangos nagy terhelésnél (i5). Ha lehet szeretném minél olcsóbban megúszni a dolgot
-
Sziasztok!
A mostani mugen2-őt szeretném valami korrekt is kompakt víre cserélni. Mit ajánlotok, ami még nem annyira húzós árban (max 25k), de egyben előre lépés is, és fontos, hogy támogassa a későbbi foglalatokat is.
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
GeriCool
aktív tag
Na végre valahára sikerült egy kis időt szakítanom és fel tudtam szerelni az új hűtőt. Pontosan erről lenne szó. A hűtendő proci egy alapon menő i5-3450. A borda nagyon szép és szellősen vannak a lamellák egész szép kialakítás. Aránylag könnyű felszerelhetőség (nekem kevés hely van a gépben). Eddig egy gyári hűtő tette a dolgát, aminél IDLE a magok max értéke:37 C, kb 1050 fordulatra állítva. Itt nem is volt olyan vészes hangja. Terhelésnél LinX alatt bizony felment 60 C is (igaz még itt nem volt max-ra állítva kb 1600 pörgött) és meg is jött a hang.
Most az új hűtővel IDLE max 31 C a legmagasabb, de igazából nem is itt volt az érdekes hanem LinX alatt 1400 fordulaton (még lehetne egy picit pörgetni) max 45 C ment fel a legmelegebb mag. Hát igen itt jön ki igazán a nagy méret. Pozitívum még, hogy adnak plusz venti rögzítőt így mehet második venti is ha kell, és adnak hozzá pasztát. Én nem ezt hanem Artic MX-4 használtam.
A pici negatívum, hogy alapon a venti hangja hangosabb mint a gyári és csak 1100 fordulatig tudom levinni (1000 helyett) AI Suite II-vel. Igaz a terveim szerint amúgy is le akarom cserélni egy BeQuiet! Silent vagy egy Alpenfön Winboost-ra. A teszthez még hozzá tartozik az is, hogy jelenleg mindkét oldalfal le van véve, van 3 db ház venti, amik 600-600-800 rpm-en mentek. Viszont nálunk 27-30 C között van a szoba hőmérséklete. Játékok alatt még nem teszteltem de majd fogom. És persze bezárt házikóval.
Amúgy nagyon tetszik a kis vas, a ház miatt épphogy elfér magasságában. Ajánlani tudom mindenkinek. Jelenleg is mag max 29 C és mag min 22 C
Ha van esetleg kérdés, akkor abban igyekszem segíteni. -
netguru10
aktív tag
Üdv.
Lehet egy 1szerű kérdésem?
Ez a hűtő,(már mint a pumpája) elboldogulna egy tripla radival plusz tartállyal meg megspékelve egy alaplap blokkal? (cpu:amd x6 1100t lap: Crosshair IV Extreme)Arbeit Macht Frei
-
Potzee
addikt
válasz Silentfrog #43841 üzenetére
SCT - azaz Snowy Cooling Technique
Bocs mindenkitől...tegnap egy kicsit berúgtam...ma egy kicsit hülye vagyok...
Csináltam magamon egy CMOS reset-etPICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Silentfrog
veterán
válasz Merlinclub #43839 üzenetére
Így is van!
#43840) Potzee ha kirakod a 20 centis hóba akkor lesz az 10 fokos is!
[ Szerkesztve ]
-
Potzee
addikt
Egy Arctic Cooling Alpine 7 GT egy Intel E2180-on!
A CoreTemp szerint 22 - 22 C fok a proci!Na, jó ...épp szellőztettem...
[ Szerkesztve ]
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Merlinclub
senior tag
válasz Silentfrog #43838 üzenetére
AM2 óta effektíve tök mindegy m i a neve, rámegy
Az AMD ugyanazt a lefogatót használja kicsit figurázva. -
dances
tag
Üdv!
Egy Alpenföhn Brocken -t fel lehet tenni FM2 -es foglalatú APU -ra?
Mert a gyártó oldala csak FM1 -et ír.Illetve még valami:
ez a hűtő nagyjából egy szinten van a Mugen 3, Ninja 3 párossal?[ Szerkesztve ]
Only the Good die young.
-
Silentfrog
veterán
válasz Merlinclub #43835 üzenetére
A logikája kikezdhetetlen!
-
Merlinclub
senior tag
válasz Silentfrog #43834 üzenetére
De tök logikus, nem?
-
Silentfrog
veterán
válasz Mahrenburg #43832 üzenetére
Érdekes gondolat menet.
-
Mahrenburg
őstag
válasz Silentfrog #43819 üzenetére
Azért gondold meg, mivel láttam képeken, hogy az angyalok egy szál hálóingben repkednek a Mennyországban, tehát nem tartom kizártnak, hogy ott is 32 fok feletti a hőmérséklet, főleg, ha azt nézzük, hogy repülés közben a saját maguk keltette menetszél ellenére sem fáznak, a Pokolban uralkodó hőmérsékleti viszonyokról nem is beszélve, ott meg állítólag feleslegesen túlfűtik a helyiséget, úgyhogy szerintem inkább maradj köztünk itt a Földön, a processzor hűvösen tartására még mindig itt vannak a legjobb körülmények...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
AMD FX 6320-hoz elég a gyári hűtő ha nincs piszkálva meg tuningolás a procin. Inkább a wot játék fut a gépen.
Ha érdemes más hütőt akkor mit ajánlotok?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
pipo112
őstag
válasz Silentfrog #43825 üzenetére
Köszi szépen
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
INTEL Core i5-2320 3.00GHz 1155 BOX-hoz keresnék halk hűtőt. Nem tuningolok, a gyári hűtő is tökéletes hőfokot biztosít, de játék közben irtó hangos tud lenni, de alapjáraton is el tudnám viselni, ha egy picit halkabb lenne. 10ezer Forint körül lehet találni már halk ventit, esetleg tudtok olyan boltot, ahol be tudnám számíttatni a gyári hűtőt?
Félig off, de cpu hűtőhöz tartozik: Egy Midgard2-es házam van, jelenleg előröl egy 140mm-es venti tolja be a levegőt, a CPU felett szintén egy 140mm-es tolja ki, valamint a "stock" hátső venti fúj még ki. A gépház oldalán vannak szellőző lyukak. A CPU hűtésének szempontjából van jelentősége ezeknek az oldalsó lyukaknak, vagy elég, ha a CPU feletti 140-es venti kifújja tőle a levegőt? Fapados módszerrel egy párnát tennék az oldalsó kiömlőkhöz, hátha halkabb lenne a móka bocs az offért[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Az adatlapomon található konfighoz kellene CPU hűtő úgy 10-14000 forintig.
Nem eget verően szükséges a csere,csak abban az esetben,ha sokkal jobban hűtene,mint a TX3.
Low profile RAM-jaim vannak,tehát ez nem befolyásol semmit.
Előre is köszi. -
pipo112
őstag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy szeretnék venni egy amd 6300 vhisera procit
és ehhez használhatnám e a régi hűtőmet ami egy asus royal knight 2 es mert nagyon szeretem ezt a hűtőt mert csendes és jól teszi a dolgát a phenom 2 840 es procimon ezért nem cserélném le ha nem muszály
külföldi topikokba olvastam amelyik hűtő jó az am2+ os vagy am3 as procikra azok jók az am3+ sokra is a válaszokat előre is köszönöm
a cpu hűtőm képeAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
Potzee
addikt
-
KAMELOT
titán
válasz Silentfrog #43816 üzenetére
Majd nyáron is megmutaom a hőfokokat. Nyáron ebben a szobában 30-32fok van. Akkor lesznek szép hőfokok.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
-
Silentfrog
veterán
válasz Potzee #43807 üzenetére
A Ninja 3 -at sikerült megvennem normális áron. Befért volna a HR-02 Macho is/mit utólag kiderült/ de mondtad,hogy az apróban nagy ritkán van csak eladó,újonnan meg majd a duplája annak mit amennyit a Ninja-ra adtam.
Jó ez.
Ami furcsa az a hőátadás a proci kupakja és a hűtő talpa között.
Ha túlhajtott orajellel baromi gyorsan emelkedik a höőérsékelet a cpu-nak viszont a hűtő hideg. Utána szépen beáll a hőfok. Lehet,hogy egy kicsit sok pasztát raktam alá,de már le nem szedem a lapról.
Viszont ha elveszem a terhelést a cpu-tól akkor egyből drasztikusan esik a hőfok.
Tehát jól van fent a hűtő.csak vastag lehet a paszta.
Szerintem.(#43813) KAMELOT Ez ugye idle hőmérsékletek?
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
-
egzo672
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, biztosan megtalálom a nekem megfelelőt
-
Potzee
addikt
-
egzo672
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek: processzor hűtőt keresek. Engem nem zavar,ha hangos csak a teljesítménye legyen számomra megfelelő. Jelen pillanatban egy 965 BE dolgozik gyári hűtővel, de nem azért szeretnék cserélni mert esetleg túlmelegedne, hanem mert később AMD vonalon fejlesztenék tovább valamelyik FX-re amit tuningolni is szándékoznék. Találtam egy Alpenföhn Matterhorn Pure Edition-t 9000+postáért itt az aprón, nem tudom hogy megfelelne-e a terveimnek, ezért kérném a segítségeteket. Nem csúcskategóriás Noctua-t keresek, hanem tényleg a legjobb ár/értékkel rendelkező hűtőt. Köszönöm
-
Potzee
addikt
válasz Silentfrog #43804 üzenetére
Még mindig jó cucc a Ninja...
HR-02 Macho alatt egy 65W-os proci alapbeállításon, passzívan, netezés közben 40 C fok.
Nincs venti a házban - egyedül csak a tápban...de ennek a hangja már idegesítő...és a Seagate HDD is...PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
vacs
veterán
Üdv.
Egy jó ár/érték arányú hűtőt szeretnék a procimra. Nincs húzva, játékra is csak ritkán használom (leginkább Farming Simulator & NFS Underground 1-2).
CPU: Intel Core i5 CPU 760 @ 2.80GHz (QuadCore Intel Core i5, 3300 MHz)
Alaplap: Asus P7H55D-M Pro(^)(>.<)(^)
-
Blue@X
senior tag
válasz Silentfrog #43802 üzenetére
Szép eredmény, ebből is látszik jó kis hűtő ez a Ninja 3. Bár ahogy hallgattam, passzív és 500-as fordulat között semmi különbség, akkor meg már inkább pörögjön ha van Milyen proci amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- LEGO klub
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest