Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz szegto #23202 üzenetére

jó, de asus, giga, msi?:) amiatt érdekes, mert feszeket máshogy adják. namost egy auto feszen hagyott asus lapnál ha a lap szokás szerint az egekbe feszelte a procit, akkor 55 fok egy közepesen szellőző házban lazán megvan.

prime smallFFT alatt hány fok a különbség a magok között? ha 5 foknál több, akkor lehet a hűtő nincs meghúzva rendesen.

mennyire szabad meghúzni felfogatásfüggő, talán a hűtő topikjában vannak tapasztalatok. enyémen pl a lap/hátlap rögzítőt nem szabad túlhúzni, viszont a bordáét koppig kell tolni az én esetemben (viszont, políros, szóval ez is bennevan!).

Zohan: van itthon egy 1201, hugom gépében (sajátomba vettem, nem véletlenül nem az enyémben van már). a 1201 tud 94m3/ht, a CM 130at.

ami a fő baj a swif2vel, hogy légnyomás szempontjából egy nulla. tényleg. lehet, hogy halk, de nálam olyan szinten bőgött le amikor teszteltem 10 hűtőt az IFX14en, mint annak a rendje. egy 900as Glacialtech verte hűtési teljesítményben pár fokokkal, és a Glacialtech volt a halkabb.

Új hozzászólás Aktív témák