- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Haha, ez nekem tökéletesen megfelelne... ha nem kerülne többe, mint egy jobb fajta teljes billentyűzet.
[Drop GMK Red Samurai]
Facepalm ez az egész piac. Irgalmatlan pofáraesés ez egy hozzám hasonló laikus, egyszerű vásárlónak, aki full alap dolgot akarna. Mindenféle extra szín, extra layout kapható millió kombinációban, csak épp sima ISO, sima teljes szett átvilágítósban nem, már nyelvben is csak angolt kerestem. Pedig már a billentyűzetvásárlásról is lemondtam, csak kupak legyen... de hát LOL.szerk.: ez még egész szimpi, de már kompromisszumos: [Graphite]
szerk2: pff, most látom, a Samurai ABS. OMG, €150-ért!
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
micafighter
nagyúr
válasz Molydeus #92693 üzenetére
Ha már magyar kupakszett a téma.. Ha igazak a pletykák, XMI nagyon alacson MOQ-t is elfogad, és az egyik legjobb dyesub PBT készleteket gyártják egész jó áron, ezek a készletek 30 USD-ért mennek kínában: https://qwertyqop.com/products/xmi-pbt-keycaps-v3 Ha sikerül befejezni a magyar layoutot hogy elküldjem nekik, akkor lehet lesz majd belőle egy jó minőségű és nem túl drága magyar kupakszett. 30 USD-nél nyilván biztos drágább lesz, MOQ és layout függvényében, de meglátjuk mit mondanak JCS / LeekBros hasonló minőséget tudna hasonló áron, de nem tudjuk ők milyen MOQ-val dolgoznak, talán dqdb-nek van róla több infoja.
-
Mephike
őstag
válasz sophon #92695 üzenetére
Szerintem ne kapkodj, ismerkedj még egy kicsit a billentyűzettel. Tudom ilyenkor ott van az inger, de nem érdemes megvenni valamit, aztán meg rájönni, hogy igazából nem is kellett. A K10 Pro-ba minden MX kompatibilis kapcsoló bele fog menni.
Amit végig kellene gondolnod. Milyen switchet is szeretsz valójában?
1. Taktilis vagy lineáris. (Piros vagy brown switch lett a billentyűzetedben?) Ha mondjuk lineáris switchel vetted el kellene menni egy Media Markt-ba vagy haverhoz és kipróbálni milyen a másik irányvonal.
2. Jó-e a rugó erőssége? Nem ütöd-e le gyakran véletlenül a gombokat gépelésnél. Ha játszol van-e akaratlan lenyomásod, stb.
3. A családot vagy bárkit zavar-e a hangja a billentyűzetnek. (Silent vonal. Ha senkit nem zavar én pl. nem váltanék, de ez is egyénfüggő.) -
sophon
újonc
válasz Molydeus #92652 üzenetére
Na tegnap be is üzemeltem a K10 Pro-t. Eszméletlen a másik után, kisebb orgazmust okoz minden billentyű leütés. Hasonló, mint amit tizenéve dobozos HP szerverek mellől szedtem el, csak annál lágyabb. Nagyon fasza, háttér világításnak beállítottam a leütésre pulzáló vöröset miközben Cyberpunk 2077-et játszok, marha hangulatos.
Szerintetek rendeljek hozzá már most tartalék mikro kapcsolót? Később is tudok majd venni hozzá kompatibiliset?
[ Szerkesztve ]
-
Molydeus
őstag
válasz nyunyu #92691 üzenetére
A legendek olyanok, amilyenek, erre emlékeztem, de a magyarító készlet szürkéje kicsit meglepett, amikor így pár év távlatából megint a kezembe került*. Arra gondoltam, hogy nem saját használatra, de kezdek vele valamit, csak ahogy látom, a KPR kivezette a moduláris kitteket és csak pár sublegend-es teljes készlet maradt (az árukat meg hagyjuk...).
Ez a Granite féle világos-közép szürke páros amúgy tetszik, de a 9009-cel (?) tényleg nem mutat sehogy sem.*: Anno azt gondoltam, hogy a magyar kit előbb fog eltűnni, mint az alapja, szóval az egyik rendeléshez biztos, ami biztos alapon bedobtam egyet. Aztán feledésbe merült, mert gyorsan kiderült, hogy személy szerint nincs rá szükségem. Most meg a többi alfa nélkül nem tudom kombinálni sem...
M.
-
nagyúr
-
nyunyu
félisten
-
Molydeus
őstag
-
nyunyu
félisten
válasz Molydeus #92684 üzenetére
L9 nekem a Cherry bézs alapszínének tűnik.
Siemens 1000-esemen meg kifejezetten világít a KPR kupak. (fogalmam sincs, annak a világosszürkéjének mi a modern GMK színkódja. CB? BJ?)
Mikor sárgult meg ennyire az évek óta nem használt 1800-am???
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Synthwave #92686 üzenetére
"A hangja jobban bejön a Bobáknak, a jobb oldali spacebaré egyenesen eszményi azzal a magas koppanással"
*magas, üveges koppanással. Acél plate btw.
Boba:
WS Brown:
Összességében eddig talán az U4T Clear a kedvenc taktilis, második helyen a Wuque-val. Az egyetlen hátrány az ára; a WS sem annyira olcsó (15,5k/70 db), de a Boba már tényleg nem filléres tétel (~21k/70 db).
Szerencsére viszonylag kedvező összegért sikerült hozzájutni; a 0 km-es, 70 darabos pakk egy hónapos aprós érdektelenség után (sejtettem, hogy nem fognak rá ugrani a népek) belefért FOXPOST-tal együtt 17-be.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Tsebacsi #92675 üzenetére
Elvileg Mephikével már van csujujuj, de lehet, hogy egy harmadik fél tovább csökkentené a postaköltséget.
------------------------------------------------------
Más: Amúgy nagyon durván precíz a gépelés a 62 gF-es Gazzew Boba U4T Clear kapcsolók + AFSA profil kombóval.
Érzésre egyébként eléggé hasonló, mint a Wuque Studio WS Brown switch-ek, csak egy hangyányival nehezebb és egy picivel még taktilisebb, illetve a D-alakú tactile bump egy kevéssel még hamarabb, gyakorlatilag azonnal, a kapcsolóút legelején érződik.A hangja jobban bejön a Bobáknak, a jobb oldali spacebaré egyenesen eszményi azzal a magas koppanással (a stab alatt IXPE film van).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Molydeus
őstag
Retro kérdés egy retro kupakról:
Akinek esetleg van/volt a KPRepublic féle magyarító készlete és valamilyen L9 szürke kupakja, meg tudná írni, hogy mennyire ütnek el egymástól?M.
-
MrSealRD
veterán
-
-
Yany
addikt
Most, hogy a monitorok miatt elnapoltam a billentyűzetvásárlást, eszembe jutott, hogy van-e olyan PBT kupak szett magyarul, amit hagyományos Cherry Brown kapcsolókra tudok feltenni? Színe mindegy szinte, csak átvilágítos kéne.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Mephike #92672 üzenetére
Ha valaki rendelne, szóljon, kellene egy-két apróság (pl. knobok), és felezünk a postán! : >
-
Mephike
őstag
A Keychron oldalán 20-50% Prime Day akció van. (Billentyűzetek/keycapek/switchek/kiegészítők.)
-
micafighter
nagyúr
Ha minden jól megy hamarosan várható majd infó a Geon Venom 60 HE PCBkről. Ezen felbuzdulva szétnéztem az oldalán, és úgy látom, már kapcsolókat is gyárt, legalábbis ennél a kettőnél így van feltüntetve: Manufactured by GEONWORKS (OEM)
GEON Raw ZERO Switch
GEON Raw HE SwitchAz általa gyártott billentyűzetek és rugók azok nagyon jók, úgyhogy kíváncsi vagyok a kapcsolókra. Illetve mivel standard MX rugókat gyártott már eddig is, és a fentebbi alapján már gyárt HE kapcsolót is, kíváncsi vagyok várható-e, hogy gyártani fog HE kapcsolókhoz külön kapható rugókat is. Hall Effectnél többek között jelenlegi kompromisszumok még a minimális kapcsoló kínálat, de ami engem jobban zavar, a rugócsere lehetőségének hiánya. Ezen kívül nem láttam még másik HE kapcsolókhoz gyártott, külön kapható rugót: https://wooting.io/product/lekker-spring-packs?Weight=Linear35 (érdekes mód a legnépszerűbb 50g és 55g rugóerő hiányzik a kínálatból)
-
Molydeus
őstag
válasz viperabácsi #92669 üzenetére
Az csak egy felirat. A billentyűzet nem magát a karaktert küldi az OS felé, hanem a leütött billentyű "pozícióját", a Win ebből a beállított nyelvnek megfelelő karaktert fogja megjeleníteni.
M.
-
nyunyu
félisten
válasz viperabácsi #92666 üzenetére
JIS a japán kiosztás.
- ISO Enter
- hosszú bal Shift
- osztott jobb Shift
- osztott BackSpace
- +2 layer váltó az Altok mellett
- extrarövid szóközHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
viperabácsi
addikt
válasz eagleberg #92665 üzenetére
Ezt néztem már.
Amikor be lépek a program felületére , miért látok angol bill elrendezést , ha maga az eszköz használat közben magyar karaktereket üt le ?Illetve melyik kell nekem ?
Download K10 Pro ISO RGB Keymap JSON File
vagy
Download K10 Pro JIS RGB Keymap JSON FileGondolom az iso a jó , de mi az a " jis "
eddig ANSI ls ISO tipusról halottam[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
eagleberg
tag
válasz viperabácsi #92664 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #92663 üzenetére
Nagy nehezen hozzá tudtam adni a json file-ot így látja. ha ki lépek a programból és vissza akkor ismét be kell tallóznom , hova kellene berakni , hogy meg jegyezze a via ?
-
viperabácsi
addikt
válasz Synthwave #92661 üzenetére
Kábelen próbálom , de nem sikerül. ( eleve kábelen is használom win 11 pro )
A Keychron gyárija látja , a Via ( már az appot is telepítettem ) csak keres -keres , ha rá nyomok hogy hozzá akarom adni a billt akkor írja , hogy csatlakoztatva van .
A programban ( via ) a key teszter mőködik ( és k10 pro iso ként látja )[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz viperabácsi #92660 üzenetére
Csak kábellel fogja látni. Feltételezve, hogy megfelelő json fájl van a belső memóriában.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Üdv srácok.
Vettem aprón egy Keychron k 10 pro hun iso bill-t -
Lenne egy olyan problémám , hogy nem vagyok képes csatlakoztatni a via szoftverhez.
Ha edge alatt keychron launcher látja , de a via csak keresi.Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Molydeus #92658 üzenetére
Epomaker Sailing? Cherry-ben itt is van, most a One 3 SF Yellow Ducky-n csücsül.
A módosítókon nem a legszebbek a legendek, de kellemes tapintású és hangú doubleshot ABS szett.
[ Szerkesztve ]
-
bmakszim
senior tag
válasz Mr.Csizmás #92654 üzenetére
Jaja, közben láttam én is az előttem lévő kommentet, ez a K10Pro nekem is jónak tűnik.
-
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni magamnak egy mechanikus billentyűzetet, de teljesen el vagyok veszve a hatalmas kínálatban. Kérlek segítsetek!
1. Összegben nincs határ, de nyílván szeretném minél olcsóbban megúszni.
2. Újat szeretnék, lehetőleg hazai forgalmazótól.
3. Valami pár ezres Logit cserélnék.
4. Munkára (szoftver fejlesztés) és offline, single player játékra használnám.
5. Mechanikus billt keresek, az összefoglalóban lévő leírás alapján talán brown switch-csel lenne a felhasználásomra legalkalmasabb.
6. Nincs preferencia, nem ismerem a palettát.
7. ISO angol, vagy magyar kiosztásút keresek.
8. Örülnék, ha teljes méretű lenne, de a numpad elhagyásával tudok kompromisszumot kötni. A funkció billekre és a nyíl fölötti gombokra viszont szükségem van.
9. Örülnék, ha világítana és vezeték nélkül is működne. Windows-zal használnám.Köszönöm előre is!
-
Molydeus
őstag
válasz Mr.Csizmás #92646 üzenetére
A rakéta és juharlevél novelty-s készletek teljesen jók.
Nekem a rakétásból a Fishing klón van a Q8-on lassan 2 éve. Teljesen lefedi (jobb a kittingje, mint az eredeti MG-nek), az SA-hoz hasonlóan R3-as alsó sora van, nem fényesedik és kellemes a hangja is.
A linkeden látható Hyperfuse klón egy ideje már fent van a wishlisten, csak még nem döntöttem el, hogy valóban kell-e nekem lila felirat.M.
-
sophon
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy új billentyűzetet venni:
1.Mekkora összeget szánsz rá?
~50k irányadónak. Ez változhat, ha nem jól lőttem be az árfekvést.2.Használt szóba jöhet?
Nem.
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
Sima klasszik asztali qwertz. Öreg már és újonnan is gagyi volt.
4.Mire használnád a billentyűzetet?
Játék + munka, de főleg játék.
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
Mechanikus vagy ami érzetre olyan.
6.Van konkrét modell ami tetszik?
Nincs.
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
Magyar, qwertz.
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
Kell numpad, fn sor, minden ami egy klasszikus "egyenes", nem ívelt stb. billentyűzeten rajta van.
9.Extra igények
Ne pl. Kínából kelljen rendelni, megveszem és pár nap múlva már püfölhessem. Ne olyan lapos gombjai legyenek, mint egy laptopnak.[ Szerkesztve ]
-
norby_42
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #92648 üzenetére
Kíváncsi leszek rá, mondjuk az nem tud VIA-t, meg engem idegesítene a balra rakott gomb. Viszont a többi gomb nincs elrontva.
Eat pasta, run fasta
-
norby_42
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #92643 üzenetére
Az Ajazz-ról írtam, nem hangos, mondjuk silent switch van benne
Eat pasta, run fasta
-
Mephike
őstag
válasz Mr.Csizmás #92643 üzenetére
Mi a cél? Gondolom kísérletezés.
Én a Weikav Record billentyűzettel tennék egy próbát, mert a Leaf Spring Mount engem érdekelne. Illetve az árához képest egész pofásan néz ki. -
Mr.Csizmás
titán
halp: keycap dilemma mellett ez is:
[Ajazz AKS068pro Alice 68 keys] - olcsó, és switch, keycap is van benne gondolom hangos plasztik házas.
[Weikav Record Alice 68%] ez fém, kérdés a csillapítás, és azzal pakolom meg amivel akarom.
[Monsgeek M6 Alice] drágább, nagyobb, és valószínűleg a legjobb minőségű onposztból.ha valakinek 1-2 szava, tapasztalata van, azt megköszönöm
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Domonkos
Ármester
válasz Synthwave #92638 üzenetére
- Hogyan ne kovesd el ketszer ugyanazt a hibat?
- Kovesd el haromszor!
vegulisA blogbejegyzesnek valoszinuleg az olvasoja lennek. Foleg akkor ha az altalad hasznalt kiosztas es par QMK feature is meg lesz benne emlitve.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Molydeus
őstag
-
Enton
addikt
válasz Synthwave #92638 üzenetére
"" :
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Megjött az utólag vágatott, szőtt szénszálas kompozit és POM plate a Q8-hoz. Maguk a plate-ek eléggé gyárinak néznek ki, bár a csavarhelyeknél kellett egy kis izmozás a furatok megfelelő méretűre tágításához. Mindenesetre nem tudja valaki, hogy honnan tudnék szerezni olyan bakokat és alátéteket, amiket a Keychron polikarbonát és FR4 plate-ekhez adnak? Mivel ezeket is így kell rögzíteni, nem csak simán alulról becsavarozod.
Egyelőre csak a CF-et próbáltam, és eléggé hasonló, mint az acél, de valamivel ruganyosabb. És elég komolyan néz ki. Mindenesetre nem tetszett a hangja a KTT Kang White V3-akkal, szóval visszatértem a Gateron frankenswitch-ekhez (Gateron Unsilent Smoothie).
Most így néz ki a dolog:
Fekete: taktilis
Gazzew Boba U4T Clear 62 gF
DaYe Chocolate Mocha | AFSA doubleshot ABS
acél plate
plate foam
gyári tape mod
EVA stabilizátor padokEzüst: lineáris
Gateron Unsilent Smoothie (Gat. Silen Red PC/milky ház és rugó + Smoothie stem + Krytox 205G0)
Shenpo 1953 Retro Grey | Cherry dye-sub PBT
szőtt szénszálas kompozit plate
plate foam
no tape mod
EVA stabilizátor padok
1 mm vastag EVA foam legalulKék: kattogós
TTC Gold Blue
Shenpo WS2 Pink Japi | Cherry dye-sub PBT
sárgaréz plate
plate foam
gyári tape mod
fehér knobEgen, az ANSI only, barebone-ként nem kapható Shell White special edition lehetne a silent build, de nononononono...
Eredetileg a kék lett volna a lieáris, de a szürkét szerintem többet fogom használni, szóval megcseréltem. A következő kísérlet a POM lesz bele, még pont van annyi gasketem, amivel egész jól implementálható, viszont jó lenne szerezni még a fentebb említett bakokból és alátétekből, mert elég kiábrándító, hogy nem lehet egyszerre nyomulni a CF és POM plate-tel. Ha nem lett volna itthon polikarbonát, akkor még kipróbálni sem tudtam volna, buhuhu.
Lehet, lassan össze kellene rittyenteni egy blogbejegyzést a billencsről.
[ Szerkesztve ]
-
Molydeus
őstag
válasz Mr.Csizmás #92636 üzenetére
Ha nem akarsz egy vagyont költeni rá, akkor nézz rá az Ali-n az AFSA (Aifei "SA") készletekre. A nevével ellentétben inkább az MT3-ra vagy még inkább az MG-re hasonlít. Ha nem a 3 majom novelty verziókat nézed, akkor a kitting is elég jó. Inkább selymes fényű a felülete, nem matt, bár nem is tükörsima, inkább finoman szemcsézett.
M.
-
Mr.Csizmás
titán
halp: keycapet terveznék előre:
- SA, DSA, MT3 ? valami "erkélyes", gödröcskés kéne
- Akko ASA fain, 5075B-n tesztelve (a matt felület is tetszik, de nem muszáj)
-lehetelőnybenakárretró színvilágú is, csak ne világos alap/többség, pl. 1976 vagy Jorus elftárs liláskék dolgaimit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
[DCS SMRT]
A szürke alfákkal visszafogott, a kék alfákkal vad. Kár, hogy vagy eszméletlenül drága lesz, vagy el fog hasalni, de inkább mindkettő.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dabadab
titán
LOL, megjött a CandyKeystől a keycap puller
DRM is theft
-
Polllen
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Polllen #92624 üzenetére
Ha meg nem tudsz várni addig, akkor apróról egy patika, DE ISO kiosztású Ducky One 3 TKL (ne Matcha vagy Fuji, azokban nincs LED) ~20 körüli összegért, 1.07-es firmware-rel.
mod: De ott az Akko is, lásd egy poszttal feljebb.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő billentyűzet kiválasztásához:
1.Mekkora összeget szánsz rá? 20-30k
2.Használt szóba jöhet? Igen
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Ventaris K300 Túl nagy.
4.Mire használnád a billentyűzetet? Játék + iroda
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) Mindegy.
6.Van konkrét modell ami tetszik? Visszaolvasva az Akko 5075B tetszik.
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) ISO
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) Max TKL, dedikált kurzorblokk, home/pg up/pg dn/end gomb kell
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) Világítás kell.
Köszönöm a segítséget előre is."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Molydeus
őstag
RGB pohártartó? Tudod mi hiányzik hozzá? Egy megfelelő racsnis kulcs, amivel bele lehetne tekerni néhány kNm-t...
Dolch
Értem, köszi!Cycle8
Erre nem is mertem kitérni, de emlékeztem, korábban írtad, hogy mennyire kiváló a 7-es.
Szóval igen, abszolút megértem, ha valaki adott esetben még akkor is ezeket választja, ha nem a TKL vagy az FRL a preferált mérete.M.
-
dqdb
nagyúr
válasz Molydeus #92620 üzenetére
Ha egy ilyen apróságon fennakadsz, akkor ez komplett rendszerösszeomlást fog okozni nálad
A "hagyományos" Dolch, azokkal a melegebb szürke árnyalatokkal?
Az eredeti Dolch PAC színeit hozza, azaz melegebb szürkéket.a minőség is jobb, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy még jobb
Igen, a minőség jobb. Nem mintha a Zoom vagy Neo vonallal probléma lenne, de a Cycle7 olyan minőségű anodizálást hozott azon az árszinten, aminél háromszor annyiért kaptam láthatóan rosszabbat (ami amúgy nem volt rossz).Az egyetlen pont, ahol a spórolást láttam a Cycle7 esetében, az a hordtáska volt. Adhatták volna az egészet 5 dollárral drágábban egy sokkal jobb táskával.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Molydeus
őstag
válasz Synthwave #92615 üzenetére
Lassabban haladnak, mint ahogy a Zoom vagy a Neo verziók megjelennek, de innen nézve konzisztensebb az elgondolás a kialakítás mögött és megkockáztatom, hogy a minőség is jobb, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy még jobb.
Én pl. nagyon örültem neki, amikor ebben az ársávban is megjelentek a gyors belső cserét lehetővé tevő megoldások, amik túlmutattak a gummy o-ringen mount-on és ha jól emlékszem az is a Cycle 7-ben jött először.
M.
-
dqdb
nagyúr
Érkezik az MTNU Dolch. Nem group buy lesz, hanem azonnal megvásárolható, szóval egyetlen dolog biztos: nem lesz olcsó.
-
Mr.Csizmás
titán
[billentyűzet, mint célszerszám] remek esszé, bár az öregeknek nincs benne újdonság
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szép, szép, de kár, hogy szimpla TKL.
Na jó, egy Geonworks Glare TKL-t alu plate-tel és felturbózott vintage MX-ekkel azért elviselnék a polcon.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Pöttön
őstag
Nagyon köszönöm mindenkinek a tippeket!
Úgy fest a fw frissítés megoldotta a problémát!A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Pöttön #92610 üzenetére
Ha priviben dobsz egy mail címet, csatolmányként elküldöm.
-
Pöttön
őstag
válasz Synthwave #92608 üzenetére
Az fw-t megköszönném, háttér világítás nélküli, nagy enteres német iso kiosztású.
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
dqdb
nagyúr
[link]
Holnap indul a Cycle8 group buy, ami a tavaly futott Cycle7 után az idei év ár-érték bajnoka lehet.* F12 WK vagy WKL
* alumínium ház, üresen 2 kiló felett van
* rozsdamentes acél külső súly
* opcionális SS vagy réz belső súly
* forrasztható mellett van ISO hotswap nyák opció is, valamint, ANSI-ban HE és tri-mode wireless
* hordtáska (eléggé alap darab, talán a csomag leggyengébb része)
* alu, PC vagy FR4 plate
* nagyon jó minőségű anodizálás vagy coating rengeteg színnel
* bármiféle szivacs nélkül jó hang
* 155 dolláros kezdőár
* kétféle gasket mount
* csavarmentes szerelhetőség
* év végi szállítás
* C3 stabilizátorHa valaki szivaccsal építené meg, akkor tökéletesen megfelel a 155 dolláros legolcsóbb opció. Ha szivacs nélkül és magasabb hang a cél, akkor SS belső súly és akkutakaró kell 175 dolláros áron, ha szivacs nélkül és minél mélyebb hangzás a cél, akkor réz belső súly és akkutakaró kell, ez már drágább, 206 dollárért.
Az EU vendor a DeltaKeyCo, de ők szeretik túlárazni a dolgokat, így van rá esély, hogy a ProtoTypist UK vendorként olcsóbban adja a magasabb szállítási költség ellenére (még egyik helyen sincsenek kint az árak, PT-nél holnap délelőtt 10-től érhető el). A group buy relatíve limitált, így bár kapkodni nem kell, de nem érdemes sokáig sem húzni.
[build stream] (kulturált)
[build stream] (kevésbé kulturált, szivacs nélküli építésre fókuszált, jó hangteszttel)Már csak egy olcsó, de jó dyesub PBT kupakkészlet kell (XMI, JCS, Shenpo) 30-40 dollárért és egy adag jó és olcsó kapcsoló, és készen van egy közel tökéletes minőségű billentyűzet nettó 230 dollár alatt, bruttóban és forintban valamennyivel 100e felett.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Pöttön #92597 üzenetére
Szerintem firmware frissítés kéne, de nem a legújabbra, hanem 1.07-re.
Melyik TKL? Ha olyan, amin nincs háttérvilágítás, akkor tudok adni egy fw-t.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
TheProb
veterán
Új NuPhy 75-ös klavi, ez is elég jól néz ki. Szerintem még szebb, mint az Air. Kár, hogy wired only.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
nyunyu
félisten
válasz Mephike #92605 üzenetére
Ha már 96%-nak mondják, akkor lehetett volna normálisan is csinálni.
Ezen a kiosztáson esélyed sincs kitapogatni, hol vannak a kurzorok, meg az Enter és a numpad közé bezsúfolt +3 gomb sem segít rajta.
1800compact kiosztással szerintem használhatóbb lenne.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Mephike
őstag
Újabb nap, újabb Keychron billentyűzet. Itt a Keychron K17 Max. (LP+knob)
-
Marci112233
addikt
válasz ohje00 #92602 üzenetére
Lehet a Ducky-t is macro-zni, csak nekem nincs rá szükségem, így azt a leírást csak átfutottam, de tuti hogy babrálható az is. Gyártói oldalon a a letöltések alatt a manual szépen levezeti, persze nem magyarul.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
ohje00
csendes újonc
Köszi!
Ryzen 7 7800X3D, Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB, Asrock B650E PG Riptide WIFI, MSI RTX 4060 Gaming X, Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000 CL30, Kingston KC3000 2TB SSD, Deepcool PX850G, Be Quiet! Shadow Base 800, AOC 24G4X, Beyerdynamic DT 990 Pro, Sound Blaster X G6, Razer Viper V3 Pro
-
ohje00
csendes újonc
válasz Marci112233 #92596 üzenetére
Nem ártana egy RGB szofter, mert összeszinkronizálnám a fényt a pc-vel és nem kell egyesével beállítani a dolgokat pl. Open RGB-vel. Illetve ami most még eszembe jutott pl. macró írás, hogy a játék végén egy gombbal beküldjek a chatbe egy "GG"-t vagy az elején egy "GLHF"-et vagy a Windows kijelölt printscreen-t egy gomb nyomásra állítsam (Tudom, lusta vagyok). Ezek hiánya nem kizáró ok nálam, ezért csak egy "-"-t tettem az opcionális jelöltek mögé.
Ryzen 7 7800X3D, Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB, Asrock B650E PG Riptide WIFI, MSI RTX 4060 Gaming X, Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000 CL30, Kingston KC3000 2TB SSD, Deepcool PX850G, Be Quiet! Shadow Base 800, AOC 24G4X, Beyerdynamic DT 990 Pro, Sound Blaster X G6, Razer Viper V3 Pro
-
dqdb
nagyúr
válasz Pöttön #92597 üzenetére
Lehet, hogy a sockettel van valami. Szedd ki a kapcsolót, és egy csipesszel zárd rövidre a két oldalt. Ha a javasolt Switch Hitterben végig lenyomva látszik eközben, akkor a következő esetek szoktak előfordulni:
1. sikerült részben letépni a socketet a nyákról, amikor kapcsolót cseréltél, ez pákával javítható, ha nem cseréltél kapcsolót a probléma megjelenése előtt, akkor következő pont
2. kilazult a hotswap foglalatban a kapcsoló lábait tartó rész, ez használat közben is előfordul, ekkor az amúgy is kezedben lévő csipesszel össze kell nyomni kicsit, hogy erősebben tartsa a kapcsoló lábát
3. a nyákkal van valamiValószínűleg a második pont lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Asztalos klub
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...