- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrviceguy
tag
válasz Yoshique #79635 üzenetére
Én a Q2-ről váltottam Q8-ra, onnan egy wireless ergodox-ra és most építek éppen egy wireless crone-t. Tapasztalatok:
- A Q8 dupla thumb clustere indított el a lejtőn, előtte boldog ember voltam. A 4-6 layer pozícióváltás nélküli elérhetősége brutálisan megnyitja a teret, nekem előtte nyűg volt a layerezés, mert a gyűlölök az alsó sorba nyújtózkodni.
- Az ergodox az egy kész kit volt kapcsolók meg sapkák nélkül, mert nem akartam időt/utánajárást fektetni az egészbe, amíg nem próbálom ki a columnar spliteket, hogy egyáltalán tetszik e
- Indításból nem tetszett, bár vakon gépelek elég rég óta, de a columnaron kijön ha más ujjal ütöttél adott billentyűt, és nálam volt pár ilyen, de pár hét monkeytype rendberakta
- Viszont már meg tudtam fogalmazni, hogy agresszívebb stagger kell, mert a kisujjamnak nem komfortos, illetve elég egy kisebb billentyűzet is, mert egy csomó gombnál gondolkoznom kellett, hogy mit tegyek oda, és végül a layerek miatt ezeket nem is használom
- Körbenéztem hogy milyen opciók vannak, és elkezdtem először 58, majd 42 gombra lesűríteni a kiosztásomat az ergodoxon, hogy lássam működőképes lesz e.Így már pontosan tudtam, hogy mit keresek, be is rendeltem az aurora wireless crone kitet a splitkb-tól, és felujítottam a forrasztó eszköztárat is.
Szerk: Szvsz a hangot engedd el, én silent kapcsolókkal dolgozok, de azért ezeknél az épített cuccoknál a Q széria case minősége nem elvárható, nem lesz olyan hangja, ha fejre állok akkor se. Kupakból én xda és dsa profilt használok, még nem döntöttem el, melyik billencsen melyiket szeretem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- AKKO Monsgeek M1 Barebone, ISO Layout 75%
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest