Új hozzászólás Aktív témák

• mrviceguy

tag

válasz Yoshique #79635 üzenetére

Én a Q2-ről váltottam Q8-ra, onnan egy wireless ergodox-ra és most építek éppen egy wireless crone-t. Tapasztalatok:
    - A Q8 dupla thumb clustere indított el a lejtőn, előtte boldog ember voltam. A 4-6 layer pozícióváltás nélküli elérhetősége brutálisan megnyitja a teret, nekem előtte nyűg volt a layerezés, mert a gyűlölök az alsó sorba nyújtózkodni.
    - Az ergodox az egy kész kit volt kapcsolók meg sapkák nélkül, mert nem akartam időt/utánajárást fektetni az egészbe, amíg nem próbálom ki a columnar spliteket, hogy egyáltalán tetszik e
    - Indításból nem tetszett, bár vakon gépelek elég rég óta, de a columnaron kijön ha más ujjal ütöttél adott billentyűt, és nálam volt pár ilyen, de pár hét monkeytype rendberakta
    - Viszont már meg tudtam fogalmazni, hogy agresszívebb stagger kell, mert a kisujjamnak nem komfortos, illetve elég egy kisebb billentyűzet is, mert egy csomó gombnál gondolkoznom kellett, hogy mit tegyek oda, és végül a layerek miatt ezeket nem is használom
    - Körbenéztem hogy milyen opciók vannak, és elkezdtem először 58, majd 42 gombra lesűríteni a kiosztásomat az ergodoxon, hogy lássam működőképes lesz e.

Így már pontosan tudtam, hogy mit keresek, be is rendeltem az aurora wireless crone kitet a splitkb-tól, és felujítottam a forrasztó eszköztárat is.

Szerk: Szvsz a hangot engedd el, én silent kapcsolókkal dolgozok, de azért ezeknél az épített cuccoknál a Q széria case minősége nem elvárható, nem lesz olyan hangja, ha fejre állok akkor se. Kupakból én xda és dsa profilt használok, még nem döntöttem el, melyik billencsen melyiket szeretem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák