-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishoop
tag
válasz
baluka26 #6947 üzenetére
Olvastam hogy vannak háttérvilágítással rendelkező billentyűzetek, viszont nem találtam olyat amelyiken csuklótámasz is van. Azt olvastam, hogy a csuklótámasz nagyon kényelmessé teszi a gépelést, nem tudom hogy ez mennyire igaz? Proof speciel felsorol jónéhány világítósat, de egyiken sincs csuklótámasz. Azért 10 K felett nem akarok billentyűzetet vásárolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 20% Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 2.000ft-tól.
- Keychron K2 Pro Wireless, hotswap Red switch, RGB háttérvilágítás, alumínium ház, ISO-UK
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek - Áresés!!!
- Keychron V5 Max mechanikus billentyűzet - ISO-HU - BROWN switch
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest