- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovits00
csendes tag
válasz
Domonkos #47681 üzenetére
Nem találtam a Kailh Speed switchekről hirtelen erő-diagramot (azokból lehet választani a Cherryk mellett) és nem is próbáltam még egyet sem, de az mx brownnál jóval taktilisabbra gondoltam. Ha pl. a speed brown olyasmi, mint a box brown, akkor arra nyomkodás nélkül egy határozott talánt tudok mondani, hogy megfelel-e. És akkor már létezik is olyan billentyűzet, ami ideális lehet (bár nem néztem, az ergodox-ot mennyire/hogyan lehet programozni).
Ha határozott követelménynek állítom az Alps/Matias taktilis kapcsolót, akkor jó minőségű vastag kupakot lesz rá kb. lehetetlen szerezni, ha a piacon lévő kit-ek kompatibilisek a kapcsolóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Napelem
- Medence topik
- Nintendo Switch 2
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged