Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovits00
csendes tag
válasz
Domonkos #47681 üzenetére
Nem találtam a Kailh Speed switchekről hirtelen erő-diagramot (azokból lehet választani a Cherryk mellett) és nem is próbáltam még egyet sem, de az mx brownnál jóval taktilisabbra gondoltam. Ha pl. a speed brown olyasmi, mint a box brown, akkor arra nyomkodás nélkül egy határozott talánt tudok mondani, hogy megfelel-e. És akkor már létezik is olyan billentyűzet, ami ideális lehet (bár nem néztem, az ergodox-ot mennyire/hogyan lehet programozni).
Ha határozott követelménynek állítom az Alps/Matias taktilis kapcsolót, akkor jó minőségű vastag kupakot lesz rá kb. lehetetlen szerezni, ha a piacon lévő kit-ek kompatibilisek a kapcsolóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Honor 90 - modellalkat
- BMW topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest