Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz Atmil #40831 üzenetére

Nálunk van Mediamarkt.
    Ott ki tudtam próbálni kétféle barnát, a korábban említett Asus Mech RGB-t, és a Tesoro Excalibur Spectrumot. Red switch-el, akkor még nem volt összehasonlítási alapom, ezért nem tudtam, hogy mit is jelent az, hogy a barnának van egy kis taktilis visszajelzése a piroshoz képest. Formára nagyon megtetszett a Tesoro Gram Spektrum, ami wiszont red switches, és megrendeltem. A billentyűzet formájára továbbra sem tudok rosszat mondani, jól összerakott masszív darab hatását kelti. De a red switch nekem nem igazán jött be. Ezután újra elmentem kipróbálni a MM-ba a brown-t, és mostmár határozottan érzem a kettő közti különbséget. Gépelésre jobb a brown, de szerintem játékra is. Én játszottam a red switches Tesoro Gram Spektrummal a Doom-ban, és az Euro Truck sim-ben is, mindkettőben rendszeresen előfordult, hogy nem vettem észre, hogy nem nyomom elég erősen, és szép lassan, pár másodperc alatt felengedtem a gombot, persze megállt a kamion, utolért a szörny, satöbbi, szóval játékra sem vált be. Ez az én személyes véleményem a red switchről.

Új hozzászólás Aktív témák