- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nálunk van Mediamarkt.
Ott ki tudtam próbálni kétféle barnát, a korábban említett Asus Mech RGB-t, és a Tesoro Excalibur Spectrumot. Red switch-el, akkor még nem volt összehasonlítási alapom, ezért nem tudtam, hogy mit is jelent az, hogy a barnának van egy kis taktilis visszajelzése a piroshoz képest. Formára nagyon megtetszett a Tesoro Gram Spektrum, ami wiszont red switches, és megrendeltem. A billentyűzet formájára továbbra sem tudok rosszat mondani, jól összerakott masszív darab hatását kelti. De a red switch nekem nem igazán jött be. Ezután újra elmentem kipróbálni a MM-ba a brown-t, és mostmár határozottan érzem a kettő közti különbséget. Gépelésre jobb a brown, de szerintem játékra is. Én játszottam a red switches Tesoro Gram Spektrummal a Doom-ban, és az Euro Truck sim-ben is, mindkettőben rendszeresen előfordult, hogy nem vettem észre, hogy nem nyomom elég erősen, és szép lassan, pár másodperc alatt felengedtem a gombot, persze megállt a kamion, utolért a szörny, satöbbi, szóval játékra sem vált be. Ez az én személyes véleményem a red switchről.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- SSD kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest