- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
Üdv!
Jó barátom megunta a görnyedést a dell e6230-as gépe fölött, amit egyébként imád.
Laptop állványt és egy billentyűzetet szeretne, lehetőleg minél olcsóbban.Milyen billentyűzetet ajánlanátok? Laptopra kötné USB-vel, legyen jó ár/értékű, semmi csicsa, multimédia, miegymás. Legyen kényelmes és ne kerüljön többe, mint amennyit muszáj kiadni érte. Remélem érthetően fogalmaztam.
Szóval melyik olcsó billentyűzet ajánlott egyáltalán fogyasztásra?
Hirtelen ezt néztem ki: Dell SK-8115[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
ivana
Ármester
válasz Rathrol #18497 üzenetére
A durandal kapcsolói ezerszer jobbak, azok eredeti cherry-k nem másolatok ez biztos. A kailh saját kapcsolói nem állnak túl jó hírben. De a razer kapcsolóra nincs annyi panasz, ha nagyon tenkeyless-t szeretnél akkor esetleg.
Gondolom játszol, ha fekete vagy vörös kapcsolókat szeretnél, szerintem inkább a fekete, azon lehet értelmesen gépelni, mondjuk arra a tactile jobb.(#18498) concret_hp Model F kiosztás nem lesz semmiben
[ Szerkesztve ]
-
Rathrol
senior tag
Most akarok venni razer mecha bill-t, miért mi a baj a narancs Kailh kapcsolóval?
Razer BlackWidow Tournament 2014 vagy Tesoro Durandal G1N között gondolkozok,de lehet inkább összespórolok Tesoro Durandal Ultimate G1NL-re (black vagy red kapcsolósra)!
Razer jól hangzik 60 millió billentyűleütés élettartam, míg a Tesoro csak 50 millió.[ Szerkesztve ]
-
vlaho
aktív tag
válasz nyunyu #18494 üzenetére
2014-es, ezt is akartam. Tudom, hogy nem ajánljátok a kailh kapcsolókat, de majd idővel elválik milyen a minősége. 2 év garancia van rá, és az egyik ok amiért ezt választottam, az a narancssárga kapcsoló. Ez ugyebár halkabb a többi típusnál. Bár összehasonlítási alapom nincs, számomra ez egyáltalán nem hangos.
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
vlaho
aktív tag
Megvan az első mechanikus billentyűzetem, Razer Blackwidow Ultimate Stealth. Egy napos használat után már kezdem érteni, hogy miért próbáltok mindenkit a mechanikus billentyűzet felé terelni.
Mivel eddig csak magyar kiosztást használtam, féltem a US kiosztástól, de eddig az egyetlen "hátrány" a kis enter, ezt bizony szokni kell. Az ékezetes betűk feliratának hiánya viszont nem zavar, pedig nem tudok vakon gépelni.A billentyűzetről: az összeszerelés minőségére nem lehet panasz, nagyon jól össze van rakva.Ezt a Razer tényleg a játékosoknak tervezte, a gombok nagyon hamar érzékelnek. A világítás teljes fényerőn brutális, az én szememet bántja, de több fokozatban állítható, így nem probléma. A gombok hangja számomra egyáltalán nem zavaró, sőt, nekem kifejezetten tetszik. Szoftveres támogatás kiváló, tökéletesen testre szabhatóak a gombok.
Igaz még csak egy napja használom, de aki teheti, próbáljon ki egy mechanikus billentyűzetet. Nem véletlenül ajánlják itt sokan a topikban.
-
qisqaqas
senior tag
-
qisqaqas
senior tag
válasz concret_hp #18486 üzenetére
Építs! (Nem bonyolult) Tudnék csinálni, de jelenleg nem minden eszköz áll a rendelkezésemre, van amit külső cégre kéne bízni, ammeg nem biztos hogy jó.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
Rathrol
senior tag
Razer BlackWidow Tournament vélemény?
-
vlaho
aktív tag
válasz concret_hp #18486 üzenetére
Apróban láttam Razer Nostromo-t.
-
concret_hp
addikt
tudtok olyat, mint a Razer Tartarus csak mondjuk negyed (vagy legalább fele) annyiért? nem kell über strapabírónak lennie, a lényeg, hogy fel tudjam programozni a gombjait.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
marec1122
senior tag
jah most ezt kell mondani. ez a trendi. de a fórumon még vissza lehet keresni hogy amikor x éve megvettem ezt a billt mi volt róla a vélemény. talán nem kéne lefikkantani mindenkit aki nem rohant el mechát venni. köszi
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
ivana
Ármester
válasz marec1122 #18480 üzenetére
Ja kb. 3k-t érhet, egy ilyen gumis fos.
(#18482) Wasp91 Ha bekrepál egy switch akkor én először a pause-t szoktam kiszedni, mondjuk teljesen döglött switchet még nem láttam, csak olyat ami nem mindig érzékel (kb. 1-szer nem a 30-ból), de abba is bele lett öntve valami érdekes folyadék (szétmart egy vezetéket a nyákon )
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz Khaosz55 #18479 üzenetére
most amellett döntöttem mivel nem kompatibilis a g103 meg a g15 (megjegyzem kicsi híja van) hogy kivágom f9 től f12 ig és kicsrélem a tól f-ig. meglátjuk mi lesz.
megjegyzem hogy egy jó fizikai állapotú v2 es g15 még mindig bír némi értékkel.[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
esetleg ismer valaki lehetőséget arra vonatkozóan hogy hogyan lehet javítani egy logi g15 szétment gumi harangját? vagy beszerezhető e csere darab ehhez? a billentyűzet attól eltekintve hogy elfáradtak benne az a és d gombok teljesen jó állapotnak örvend.
ezenkívül felmerülhet hogy a g103 és a g15 gumiharang elhelyezése megegyezik?üdv Marec
-
PitLee
őstag
Barna kapcsolós mechanikus bill.-eket nézegettem, eljutottam a tömör gyönyör CM Storm QuickFireTK-ig, ha jól tudom ez egy ANSI kiosztás, de egy másik képen mikor keresgéltem egy ISO-t láttam.
A kérdés az lenne hogy a MO.-on kapható bill.-ek végződése SGK-4020-GKCM1-UIez mit takar ANSI-t vagy ISO-t? -
ivana
Ármester
válasz qnadam #18470 üzenetére
Jó is ez a tp-men, de desktopra azért nem kellene Könnyű, de annyira nem jó mint a plate mounted mecha. Jó lenne szerezni egy model M 13-at
-
Pocok256
veterán
Sziasztok érdeklődnék, hogy létezik e bluetooth os bill ami normális méretű numpaddal rendelkezik és az enter sem töpörödött rajta ?
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
veterán
sikerült beszereznem egy ilyet
valaki nem akarja elcserélni olyanra, amin numpad is van? (iso kiosztás érdekelne csak)
hanyas vagy, te disznó?
-
Khaosz55
addikt
válasz nyunyu #18468 üzenetére
Hali,
én írtam nekik és válaszoltak.
A következő billentyűzet van barna kapcsolósba.
Én eléggé gondolkoztam nekem bejön ez a billentyű kinézetre. Ha jól látom Plate mounted.
Ez az ANSI kiosztás. Ha jó értem az eltérés csak az Í estében van, a többi egyezik, persze nincs rajta felirat. Ha lehetne szerezni hozzá magyar Keycap-et akkor az sem lenne gond, de lehetetlen.
-
nyunyu
félisten
válasz Exfury #18467 üzenetére
Ugyanez az adatlap van kint a tegnap linkelt aliexpress oldalon, oda van irva, hogy 4 fele kapcsoloval szerelik.
Gondolom, ha megrendelesnel a megjegyzes mezobe odairod, hogy barnaval kered, akkor azzal kuldik.
key features: Cherry MX gold contact switch
-black shaft、Green axis、Red axis、Tea axis.Gondolom google translate lehetett angolra, mivel a kinaiaknak nincs kulon szavuk a barnara, nekik minden barna "tea szinu".
Zold meg jelentheti a keket is, arra sincs kulon szavuk.
Es meg en vagyok szinteveszto
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz PitLee #18456 üzenetére
Ezt az elbarmolt kiosztast meg honnan vetted?
Egysoros enter miatt akar ANSI kiosztas is lehetne, de azokon nincs +1 gomb a bal shift es a Z/Y kozott.
105 gombos ISOkon van ott gomb, de azokon meg nem ilyen az Enter.Egy sorral lejjebb tett Ins/Del hatosert meg sokan olni tudnank.
Szerencsere a szokasos billzeteken nem szoktak ezt elkovetni.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
ivana
Ármester
válasz mSchumi87 #18460 üzenetére
Ezt eddig észre se vettem Van néhány embernek ilyen majd meg mondják milyen a magyar. De ha már a hosszú shiftet sikerült rárakni miért szar iso enter van? Ha valami egy idióta dolog, az az iso enter, pont ott vékony ahol nem kellene, még a bigass is jobb, de csak az enter, bigasson a backspace szar.
-
mSchumi87
senior tag
Megtudná nekem valaki mondani hogy ennel a billnél a baloldali SHIFT hosszu e vagy szétvan osztva? Képek szerint hosszu de az attol fugg milyen layouttal veszem? Koszi
A4Tech Bloody B120
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
PitLee
őstag
A hozzá értőktől kérdezném ezt a billentyűzet gomb kiosztást minek hívják ?
Én annak idején a nyilakkal játszottam és az ilyen gomb kiosztású a bill.-eket preferáltam amin az "előre" nyíl felett rögtön voltak gombok. (sárga pöttyel jelölt gombokra, állítottam a játék bill. kiosztását)
[ Szerkesztve ]
-
Exfury
tag
Neked és nyunyu kollégának is igazatok van a meghibásodást tekintve
most elkezdtem szemezgetni a Razer BlackWidow Tournament 2014-el mer mégiscsak haza garancia ha itthon veszem
viszont közben aliexpress-en egy oem gyártónak a marketingesével beszéltem, sajnos csak egyféle billentyűzetet árulnak, de az cherry mx kapcsolós(nem kérdeztem még rá melyik), tenkeyless (numpad nélküli),és megfelelő rendelés esetén akár kérhetnénk egyedi logot ingyen (próbálok alkudozni vele, hogy esetleg több rendelése esetén olcsóbb posta összejöjjön)Róla [link] lenne amúgy szó érdekelne esetleg valakit ?
-
netpeti98
addikt
A QPAD MK-50-ről mi a vélemény? A legolcsóbb csuklótámaszos mechanikusnak tűnik, az előbb említett weboldalon 23K körül már kapható.
-
nyunyu
félisten
válasz Exfury #18450 üzenetére
Az mitol noveli a meghibasodasi aranyt, hogy van rajta par plusz gomb, amit ritkabban hasznalsz?
Ez nem gumimembran, ami mar attol tonkremegy, hogy eltelt 3-4 ev.
Numpad hianyatol max a rendes szamgombokat fogod tobbet hasznalni, a betuket nem.
-
ivana
Ármester
válasz Exfury #18450 üzenetére
Én szeretem a numpadot, mondjuk most épp valami 122 gombos model f-t akarok szerezni Minél több annál jobb. A kapcsolók meghibásodási esélyét pont az növeli ha kevesebb van belőlük, egy gombra több leütés jut. De nem hibásodnak meg csak úgy ezek a cuccok, max. oxidálódnak de arra ott a kontakt spray.
-
Exfury
tag
-
Khaosz55
addikt
Valaki próbált már NovaTouch billentyűt?
Az is lineáris mint a red vagy a black ?
-
netpeti98
addikt
válasz nyunyu #18441 üzenetére
Közben találtam egy magyar webshopot (ránézésre inkább németből szerezhetnek be), ahol 23000 Forintért van az összes switchel és német kiosztással.
Szerk.: ők lennének azok
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
válasz Meridius11 #18444 üzenetére
Én nem billentyűt vettem hanem GPU ventit.
Ok az olcsóbb volt.
-
ivana
Ármester
válasz Khaosz55 #18442 üzenetére
Most nem tudom a pontos összeget, vagy 20 vagy 40 dollár után a vámon megnézik ha a csomagot akkor ráraknak áfát. És azért megesik, de van, hogy átcsúszik. Viszont $80 az 22k huf annyiért meg kap egy durandalt amiben legalább rendes cherry switch van, nem ilyen kínai fos.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz netpeti98 #18438 üzenetére
Neten talalt reviewkben ugyanolyan gagyinak tunik, max az aljara tettek pluszban piros csuszasgatlo beteteket, ami meg nincs a 2.0-an.
Elvileg a 3.0 mar plate mounted, nem PCB mounted mint az enyem, talan ez segit valamit a strukturalis merevseg hianyan.
Viszont amennyibe kerul a 3.0, annyiert meg mar mas gyartmanyu, rendesen megepitett mechanikus billzetet is lehet kapni ugyanolyan kapcsolokkal.
2.0-nak az egyeduli elonye az ara volt, de a 3.0-nal mar nincs meg ez az elony.[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Csak kíváncsiságból. Az MX-Board 3.0 anyaghasználata javult valamit a 2.0-hoz képest?
[ Szerkesztve ]
-
Gundark
csendes tag
Szóval kedves társaim a fórumon, akkor javasoljátok a Tesoro Excaliburt (bárt tudom kailh) avagy sem? Nem cserélném le az Ozone Blade-met, ha nem kopna. Ami egy év után elég vicces.
Az Excaliburnak is festett gombjai vannak vagy lézer gravírozottak? Mert a Loberánál ezt kiemelik. Itt meg nem Köszönöm!
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan billentyűzetet ami viszonylag halk gépelésnél és nincs embertelen áron, esetleg gumiborításúak a gombok bár ez nem kitétel. Köszönöm.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
haxiboy
veterán
Én olyan 85-95 között ingadozok. De ezekre nem lehet adni. Amikor olyan szöveget kell begépelned ami "a fejedben van" sokkal gyorsabban is lehet gépelni. Kíváncsi leszek hogy az mx Red ront vagy javít a teljesitményemen. Amúgy az mx rgb (corsair felé) kapcsolókat is szét lehet szedni ugyanúgy a közepét mint a simákat? Mert ha igen úgy néhány kapcsót kicserélnék feketére.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
csiga8
senior tag
Néhány éve van egy angol billentyűs Logitech Cordless Wave Pro biilentyűm+ mx1100 egerem.
Rettentően jó a csuklótámasza, emiatt is van még meg. De.
Az előző Logitechez képest néha mintha megállna, ill belassítja a gépet. Arról nem is beszélve, hogy nagyon hangos. Idegesítő, meguntam.
Szeretnék egy legalább ilyen jó csuklótámaszos, magyar billentyűs,rádiós, csendes billentyű+egér kombót.
Egyszerű halandóként a Logitech MK710-et néztem ki, de az tán csak angol billentyűs.
Legfőképp gépelek, ritkán játszom.Mit ajánlotok?
Nagyon max a 30.000 pénz.Előre is köszi a sígítséget
-
Exfury
tag
böngésztem a napokban az internet bugyrait és találtam egy ilyet: [link]
vélemény így elsőre ? -
Khaosz55
addikt
Lenyomtam egy gépírás 1 perces tesztet. Hát mit mondjak a 180 karakter / perc-nél gyorsabb nem vagyok.
Ez van. Ez inkább pötyögés mint gépírás
-
-
vlaho
aktív tag
válasz PitLee #18416 üzenetére
Egyetértek.
Egy ideje figyelemmel követem a topikot, és mivel mindenkit a mechanikus billentyűk felé próbáltok terelni, kipróbálom én is. A választott egy Razer Blackwidow Ultimate Stealth. Ozone Blade-t fog váltani.
-
nyunyu
félisten
válasz haxiboy #18422 üzenetére
köszönöm és a < karaktert hogyan tudom bevinni majd ?
Pontosvesszo mellett is megvannak a kacsacsorok.
AltGr-M: <
AltGr-pont: >
Majdnem ugy, mint az angol kiosztason. (ott ugye shift-vesszo/pont a ket kacsacsor, ehhez kepest a vesszon magyar kiosztason a pontosvesszo van, igy a kisebb jel eggyel balrabb koltozott, nagyobb jel ugyanott van.)Ha magyarra van allitva egy ANSI kiosztasu billzet, akkor csak annyi az elteres az ISOhoz kepest:
- Ű helye
- Enter alakja (jobb also sarka mindegyiken ugyanott van!)
- nincs Í gomb -> AltGr-I/J
- </> AltGr-Í/Y helyett AltGr-M/pont (AltGr-Y persze mukodik, de ki akarja ugy hasznalni, hogy a parja a billzet tuloldalan van?)[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz nagyArc #18423 üzenetére
Köszi. A m$ félét én is megtaláltam. 8.1-et használok amúgy ha már ingyen van Jövőhét végén kiderül mennyire fogom szeretni a piros kapcsolókat. Sajnos csak a feketéket sikerült megnyomogatnom.
@ivana : engem igazából csak az érdekelne hogy a speciális karakterek maradjanak a helyükön, legalábbis nagyrészt maradjanak. Bár lehet megtanulom az ansi-t ez majd használat közben fog kiderülni. 15év alatt már túlságosan hozzászoktam az iso kiosztáshoz
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Mechanikus tényleg jó. Viszont nekem az ollos is tetszik. Munkahelyemen ollós van vékony rapoo, teljesen elégedett vagyok vele. Mivel van rendesen feedback az ollóson ezért jobban tudok rajta írni mint a red kapcsolós billentyűmön. Na de hónap végén érkeznek a brown kapcsolók.
-
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok szerintete ebben az árban ez jo vétel lenne? Koszi
A4Tech Bloody B120
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Norbee87
tag
Sziasztok lenne 2 billentyűzet amit kinéztem
SteelSeries Apex
Roccat ISKU FX
Hasonló árkategória de az egyik magyar Játék netezés chat amire kellene ...
Pro és kontra
Köszi előre is -
PitLee
őstag
A Zalman ZM K500 féle billentyűzet több féle néven is forgalomba került.
Link, Link2, .....
tenkeyless_keyboards(#18415) vlaho
Ez az amit sokan elfelejtenek a kínai árukkal kapcsolatban amikor a minőséget emlegetik, ha van megfelelő minőség ellenőrzés akkor a termék egy európai szemmel kifogástalan minőség, ha ez elmarad akkor még a hobbi kategória szintjét sem képes megütni (fúrógép élettartam 1 perc és hasonlóak). -
netpeti98
addikt
Szerintem itt még az első szériából lehetnek a switchek.
Ha tudnám, hogy kitart mondjuk 5 évig probléma nélkül (ennyi ideig a membránosok is kitartanak bőven), akkor vennék egyet ennyiért. Legfeljebb később ki lennének cserélve Cherrykre.
Azt persze nem vitatom, hogy a Kailh azóta fejlődhetett, de ennél a billnél már kevesebb mint egy év után is lehet olvasni a problémás switchekről. -
PitLee
őstag
A javulás ha van a Razer-nak köszönhető, mert velük készítetti a narancs, zöld 60 millió klikkes kapcsolóit.
Gondolom volt egy kis fejtágítás a cégnél, plusz pár új szerszám esetleg gép a precízebb munkához, megfelelő keménységű és kopásálló műanyag használata....A Kínai-ak szorgos ügyes kezű emberkék csak a kultúrájukból kifolyólag nem működik a párbeszéd a osztályok között, így egy kicsit mindig megragadnak a minőséggel, nincs fejlődés mindenki felfelé csak hallgat, nincs építő hozzászólás alulról, csak fentről parancsok.[ Szerkesztve ]
-
Exfury
tag
válasz netpeti98 #18410 üzenetére
netpeti98 : a kalihokról mindenhol mást olvasok/látok ezért nem tudok már hinni semmiben, nézegettem a durandal-t én is de a méret nálam fontos szempont ezért mindenképp tenkeyless-t szeretnék
ivana :na igen csak kitudja mióta "porosodik" egy-két bolt polcán az a billentyűzet amúgy ez tűnt fel nekem is, hogy az ekéző kritikák és a dicsérő kritikák között eltelt jó pár hónap
-
ivana
Ármester
-
Exfury
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek
Nézegetem egy ideje ezeket a mechanikus csodákat és megakadt a szemem a Zalman KM K500asán.
Tudnátok véleményt mondani róla?
Miért ilyen olcsó a többihez képest? Illetve megéri-e az árát?Köszi előre is!
-
ivana
Ármester
válasz haxiboy #18406 üzenetére
Lehet ansi-val magyar kiosztást használni, csak a í lesz altgr+j, különösebb probléma nincs vele, a í nem olyan gyakori karakter. Viszont a hosszabb enter és shift kevésbé terheli a kisujjakat, szóval előnye az van, hátránya nem nagyon megszokás után. Én laposba is lecseréltem az iso-t ansi-ra, mert kényelmetlen a magas enter rendes gépelésnél (az ansit pont elérem kisujjal).
-
dan390
aktív tag
Valakinek saját tapasztalat erről : Logitech Washable Keyboard K310 .
Ami főleg érdekelne:
-zavaróan hangos pl egy DELL notebook billentyűhoz képest?
-gyors írásnál nem hagy ki?Munkára kellene: programozás, szövegírás.
Vagy esetleg valami jobb javaslat 8000ft-ig. -
haxiboy
veterán
Üdv! Valaki tudja esetleg hogy tudok corsair k70-et (vagy rgb változatát) iso kiosztásban beszerezni? Vagy milyen érvek szólnak az ansi kiosztás mellett? Illetve ami még nagyon érdekelne, hogy be lehet-e állítani hogy bár ansi kiosztáson vagyok qwertz legyen és az ékezetek nagyrésze illetve a ! / ? : stb ugyanott maradjanak? tehát magyar kiosztást használni?
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni:
Megjött fiamnak a Trust gxt280. Szuper bill, de a kukac jelet és a bal zárjeleket nem lehet előhívni... Miért lehet ez? Nem működik az altgr+kukac jel...mit lehetne tenni? Rossz a bill?
F.K.T.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Microsoft Wired 200 billentyűzetet senki ne vegyen aki néha játszani is szokott. Hosszan tartó nyomás után rendszeresen beragadnak a billentyűk, még koca játékra is teljesen alkalmatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest