- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Táp ventilátor csere
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
lenovo thinkpad t431 (t440nek van hasonló) billentyűzetet szeretnék kiváltani mert dockolóban 2 23"-os monitoron van és lecsukva szeretném használni így a gépet...
milyen billentyűzetet tudnátok ajánlani ami bírja a napi 10 -12 órás használatot és "laptopszerű" billentyűi vannak? (esetleg jó feature ha van háttér világítás[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Pont most volt itt szó róla nemrég, hogy a magyar kiosztású másfajta billentyűket kapott mint az "eredeti", magasan vannak a gombok és WASD se olyan "díszes". Érdemes vetni rá egy pillantást döntés előtt: [link] [link]
Én is rákerestem mert az eredeti verzió nekem is tetszik, a magyar már nem annyira...
-
flymi
addikt
Kérdés az Ozone Blade-el kapcsolatban. Ebből létezik angol és német kiosztású is? S konkrétan magyar? Jó-jó tudom, csak más van ráírva, de akkor is!
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Locutus
veterán
válasz Pacee87 #17394 üzenetére
A KB910-nek NINCS alternatívája. Hidd el nekem, több mint 2 évig használtam. Még drágábban se kapsz ilyet, hogy elegáns fekete lapos billentyűzet, szolid fehéren világító betűkkel. Szóval ha jót akarsz megveszed a német kiosztásút. Elvégre minden ugyanúgy van rajta mint a magyaron, csak más van ráírva a gombokra
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Pacee87
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Fujitsu-Siemens S26381-K370-L211 (olcsó slim) billentyűzetet használok, mellyel egyébként tökéletesen meg vagyok elégedve, de hiányozni kezdett a gombok megvilágítása. A fórumot olvasgatva nagyobb falatnak mutatkozik a megfelelő utód kiválasztása mint gondoltam elsőre. Elvárás a magyar kiosztás, a slim kivitel (a mostanihoz hasonló mértékben), a gombok nagysága szintén a jelenlegihez hasonló legyen, (dedikált!) multimédia gombok, lehetőleg fehér megvilágítás, USB-s.
Tökéletes választás lehetne a márkánál maradva a Fujitsu KB910, ha lenne magyar kiosztással....
Ezen kívül az A4TECH KD-126-ost találtam, viszont fázok tőle, mert nem tűnik képről sem egy minőségi cuccnak, kicsit kevés médiagomb van rajta (halkítás, hangosítás, némítás jó lenne) ráadásul nem túl szépeket olvastam róla az iponon.Szóval a kérdésem, hogy milyen egyéb választási lehetőségem van?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Vidual001 #17383 üzenetére
Genius Manticore Gaming GX ezen billentyűzetet szerintem kizárt dolog ,hogy magyarul találj,mert nincs sehol sem,tehát csak angol kiosztású van és a feltüntetett boltokban amit linkeltél,de szerintem a csicsán kívül nem igazán tud többet mint a többi akár olcsóbb is.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
flymi
addikt
Minél többet nézem, annál jobban tetszik ez az Ozone Blade! És még az ára is a lélektani határon belül van nálam. Remélem ilyet kapok magamtól Jézuskára!
Most már csak meg kéne találni azt a helyet, ahonnan ez a kanfasztikus klaviatúra a legjobb választás lehet./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Vidual001
tag
válasz Pityu. #17382 üzenetére
Értem, köszönöm!
Még ülök rajta pár napot, úgysem égetően fontos.
Két kérdésem maradt, az egyik lehet, hogy nem ebbe a témába vág.Az első:
Belőle van magyar nyelvű, és ha igen, hol lehet megvenni, mennyiért?A másik:
Ilyen egérpad ajánlott/nem ajánlott? Esetleg lehet hasonló paraméterekkel más színűt kapni (más gyártótól esetleg)?
Előre is köszönöm a válaszokat!
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
Pityu.
nagyúr
válasz Vidual001 #17380 üzenetére
A trust gxt280 sem rossz,itt jó árban van [link] pick pack pontra szállítva meg van 10720Ft ből de után véttel si max 11000Ft 3 év garancia,és nem rossz cucc,de majd biztos lesz aki írja hogy szar,pedig nem.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Vidual001
tag
Sziasztok!
Szeretnék tippeket, tanácsokat kérni, hogy milyen billentyűzetet vegyek?
Főként a laposabb billentyűzetek állnak nekem kézre, amiknek a gombjaik hozzásimulnak az aljzathoz. Jelenleg ilyen van, és teljesen kézre áll, nagyon szeretem.
Szóval ez lenne a fő kritérium. A legjobb ha vezeték nélküli lenne, esetleg háttérvilágítással, de persze ezek nem fő feltételek.
Ha azonban vezeték nélküli, akkor kb 5-7.5 méteres, vagy nagyobb hatósugárral rendelkezzen.
Ha egér és/vagy egérpad jár hozzá, az sem baj. (A gépházam Battlefield témájú, tehát ehhez is passzolhatna akár )Szerk.: Magyar nyelvű legyen, ez a másik fontos dolog!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
NY124
tag
(#17373) Horvi: Ugyanúgy szokott lenni Massdropon, figyelj mikor aktiválódik a következő.
(#17374) Asbee: Nem mondtam, hogy jobb a Tesoro, csak azt, hogy akkor inkább már az. A Roccatről nem tudni, hogy kicsoda az OEM (legalábbis én nem találtam infót róla) és enyhén túl van árazva.
-
NY124
tag
(#17362) SHiZUx: 37k-ért van még Roccat Ryos, ami szintén nem ajánlott billentyűzet. Akkor már inkább a Tesoro
(#17370) Sobriety: A Leopold jelenleg elérhető a Massdropon 25k körül. Valószínűleg Poker II is lesz a közeljövőben.
A Poker II a képen Granite keycap settel van, nem olcsó, de nagyon szexi és a legjobb minőség.
[ Szerkesztve ]
-
dyuri
csendes tag
válasz Sobriety #17370 üzenetére
Granite DSA, per pillanat nem lehet rendelni, de másodkézből esetleg beszerezhető, illetve lehet, hogy lesz még belőle újabb kör.
Sajnos egy szépen megtervezett, minőségi keycap-set ára vetekszik az olcsóbb billentyűzetek árával...
-
NY124
tag
válasz Locutus #17367 üzenetére
(#17367) Locutus: A Tesoro határozta meg amikor az iOne-t választotta mint OEM-et.
(#17366) Sobriety: Értem, akkor főként a designra értetted. Amúgy a "gamer" jelzővel járó extra dolgok nagy része parasztvakítás. Nem az határozza meg, hogy mennyire jó egy billentyűzet, hogy rá van-e írva ez a jelző és hogy hány db. (felesleges) macrogomb van rajta.
A Leopold FC660M-hez és a Poker II-höz hasonló numpad és funkciógombok nélküli kompakt billentyűzetekre gondoltam. Az ilyenek mennyire jönnek be?
-
Polllen
nagyúr
Lehet már kapni itthon olyan BT billentyűzetet, amit több eszközhöz is lehet társítani egyszerre?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Locutus
veterán
Ezt amúgy ki is határozta meg, és mi alapján, hogy a Tesoro nem ajánlott márka?
Mert ok, hogy minden cuccok meglehetősen b*zis, de valahogy nem látom a statisztikát, miszerint mindenük nagyobb mértékben lenne szar, mint más márkák.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Sobriety
tag
válasz nyunyu #17361 üzenetére
Finom, igazi klasszik! Bár a "homloka" batár nagy.
(#17357) NY124 Na ez az, hogy csak a feel, meg a név miatt kár technikát váltani, az ilyen olcsósított utánérzéseket utálom, úgy gondolom joggal.
Két vonal él bennem: a tákolt és a készen kapott. Az előbbit sugallja a numpad hiánya, még ha ma már készre gyártott klaviatúrák is készülnek így. Az egér-bill távolság miatt mindenképpen előnyös lenne ez a hiány, ugyanakkor nem ezt szoktam meg, nem ez égett belém, szóval a válaszom igen is, meg nem is, érdekel mindkét irány.
Simán vennék külföldről is, ha azt mondjátok, hogy innen és innen OK. A gaming az a szememben egy külön, speciális vonal, ami ugye játékosok számára van megteremtve, annak minden stíluselemével, sajátosságával, ezek tipikusak, ismerjük őket; tinédzserer szemmel extravagáns vonalak és kialakítások, funkciók, ezeket kerülném. Igen, akár a multimentességre is érthetjük ezt.
A klasszikus vonal is érdekel (pl. fehér-szürke M-model stílus), de ha lenne emberi áron egy cyberpunk-feel billentyűzet mecha vonal, arra mondjuk vevő lennék. De alapvetően a régi korokat tükrözze ésszerű keretek között: magas profilú billentyűk, ingás- és lötyögésmentesen, dizájnja lehet, sőt (pl. billentyű-oldalra nyomott betűk vagy bármi jól kinéző, nem vaskalapos vagyok). Világítást nem preferálom, de ha kultúráltan van megoldva és kikapcsolható, nem határolódom el tőle. -
dragonfx
veterán
[link]
valaki használ ilyet tényleg magyar kiosztású csak a kép nem az?
etzen akkor hogy van az éáű és a pőú karakterek?
a F9-10-11-12 programozható?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
netpeti98
addikt
Egyedül a német amazonon találtam Blue-t 17000 FT körül, de ott szerintem a garanciával lennének gondok.
nyunyu: a g80-3000 gyártásával leálltak, vagy csak felénk nem hoznak belőlük.
Egy csomó billt forgalmaznak itthon angol kiosztással is, ezeket miért nem tudják?[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Instant get lenne, ha Cherry ismet meltoztatna magyar kiosztassal gyartani.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
törölt tag
25k körül milyen magyar kiosztású mechanikus bill lenne jó, ami MX Blue kapcsolós ? Vagy ez missön impásziböl?(kizárólag *ponról)
[ Szerkesztve ]
-
NY124
tag
válasz Sobriety #17356 üzenetére
A Cherry MY kapcsolókat az MX olcsóbb verziójának szánták, de még a membrános billentyűzeteknél is gagyibb gépelési élményt nyújtanak. Akkor már inkább rubber dome.
Külföldről is vásárolnál mechanikus billentyűzetet vagy csak itthoni webshop jöhet szóba? A gaming-mentes mit jelent? Ne legyenek rajta multimédia kapcsolók? Numpadra meg a többire szükséged van? Írj szempontokat kérlek.
-
Sobriety
tag
válasz SunMount3r #17353 üzenetére
Eleve ott elbukik a kérdésed, hogy 10 alatt. Nincs. 20 alatt sem. 30 alatt már van, de nem érdemes, 30-tól van. Bocs, ha sok. Nem kötözködni akarok, de most akkor kell világítás vagy nem? Néha kell, néha nem? Inkább hajts egy LED nélkülit.
-
SunMount3r
nagyúr
Van olyan mechanikus, magyar kiosztású, világítós bill. 10K alatt amin ki lehet kapcsolni a világítást?
[ Szerkesztve ]
-
Sobriety
tag
Mintha túltengene a Corsair a mecha-piacon, ami alapvetően nem is lenne baj, ha nem gaming-mentes mecha megoldást keresnék. A sajátmárkás Cherryt többen lehúztátok már itt, gondolom joggal, így viszont innentől kezdve tanácstalan vagyok, mi is lenne jó nekem. 30k-ig.
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Erre tudnátok valamit mondani? Ott nem kaptam választ. Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
NY124
tag
válasz bencze #17341 üzenetére
(#17338) flymi: A hama billentyűzeteiről elég sok rosszat hallani, inkább az Ozone Blade.
(#17339) hunkryo: Amiről én tudok, hogy magyarban is létezik az az Ozone Blade
(#17342) bencze:
Miután a Das Keyboard váltott a Costarról másra senki sem tudja, hogy ki gyártja a billentyűzeteiket. Annyit tudni, hogy NEM az iOne, ezt a DK-nál is megerősítették. A gyártás minősége nem romlott annyit, hogy ne lehessen ajánlani a billentyűzeteiket, az biztos, hogy már nem a Filcohoz hasonló, hanem annál már valamivel alacsonyabb gyártási minőséget képviselnek. Egyes pletykák szerint még mindig Taiwanban gyártják a billentyűzeteiket ami jó jel. Persze amíg nem áll ki valaki és erősíti ezt meg addig semmi sem biztos.Amúgy a régi, Cherry MX-es Razer Blackwidowok is ajánlott billentyűzetek voltak, csak ez el lett felejtve, amióta Razer elkezdett spórolni rajtuk és "divat" lett utálni.
[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
válasz bencze #17342 üzenetére
Hát igen de nem is játékra lett kitalálva Meg aztán játék alatt úgyis tökig nyomja az ember a gombokat nem csak érintkezési pontig. Tehát játékra nem a legjobb választás. Bár én teljesen meg vagyok vele elégedve játékok terén is bár nem vagyok egy hc gamer.
Kollégák, hogy bírják a kék kapcsoló csattogását a melóhelyen?
Hello darkness, my old friend...
-
bencze
senior tag
Biztosan többen is, én melóban jelenleg egy blue-s poker 2-t nyúzok. De csak te tudod eldönteni megfelel vagy sem. Játszani is lehet rajta de arra nincs sok értelme, írni jó érzés rajta.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
bencze
senior tag
Ki által? A Das titokban tartja ki az OEM-je. Az utolsó általam ismert oem az egyesek szerint meglehetősen ingadozó minőségű, igazi sztereotípiát megtestesítő kínai iOne. Az én tapasztalatom szerint vannak ajánlott márkák, a Filco mellett egyesek szerint pl. a Leopold is jó, világítósban a Ducky számít etalonnak, kicsiben a KBC Pokerje joggal elterjedt, ott van még WASD (itt a többedik a listában amit a Costar gyárt), stb. Vagy ezek rebrandelt változatai, persze, ami sosem volt a Das, Razer vagy hasonló spórlós cégek.
De elnézést ha én tévedek és tájékozatlan vagyok, nekem határozottan ez jött le.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
NY124
tag
A már korábban is emlegetett Sharkoon Skiller a legolcsóbb, 3 KRO-nál többet is tudó billentyűzet. A szoftvere feltelepítése után elméletben 18 KRO-t tud.
-
Asbee
veterán
Közben neten olvasva rengetegen panaszkodnak, hogy az említett corsair billeken előbb utóbb sorban halnak meg a ledek. Nem tudom be merjem-e így vállalni. Lehet maradok a roccatnál. Igaz a corsair baromira tetszik, de ez így eléggé elbizonytalanított.
-
Szajo
őstag
Srácok, tudtok olyan OLCSÓ! billentyűzetet ajánlani ami lekezel egyszerre több gombnyomást is?
(Értsd: A mostani 1000ft os tesco-snál ha pl a shiftet-2nyilat,space vagy ilyesmi akkor sipog és nem kezeli le)
Egy két játékban elég idegesítő volt (általában autósokban) hogy driftelnék és közben nyomkodom a nyilakat meg ezmegaz és nem fordul balra mert besípolgat.
Elvileg ez a billentyűzet hibája. A legolcsóbb olyan kellene ami lekezel hasonlókat!
Max kb 6-8ezer forint többet nem szánok billentyűre.[ Szerkesztve ]
-
NY124
tag
(#17331) mQWeXgsf és (#17332) flymi
Ozone Blade ha esetleg nem annyira fontos a magyar kiosztás akkor Sharkoon Skiller.
(#17333) mumtaz: Egy ilyet ilyet kipróbálhatnál.
[ Szerkesztve ]
-
mumtaz
senior tag
Visszavittem a Blade-et. Szóval most megint szabad vagyok. :-)
-
flymi
addikt
-
mQWeXgsf
aktív tag
Sziasztok!
Olyan magyar nyelvű billentyűzetet keresek, amelyik magas, megvilágított gombokkal rendelkezik, és lehetőleg pofátlanul olcsó. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Még egy kérdés ami lemarad:
CORSAIR Gaming K95 Mechanical Gaming Keyboard White LED Cherry MX Red
CORSAIR Gaming K95 Mechanical Gaming Keyboard White LED Cherry MX Red EU
között mi lehet a különbség? Iponon link ugyanoda mutat.
-
Asbee
veterán
Van aki MX blue-s mechanikus billt használ? K70-ből ahogy nézem most csak az kapható mindenhol. Mennek fel az árak is a 95 már 45k azt már picit sokkalom ott viszont van red. Viszont nem vagyok egy hardcore gamer, de a blue hangjától egy picit félek.
CORSAIR Vengeance K70 Cherry MX Blue angol UK Ezt néztem ki, kép és link alapján akkor ezen kicsi enter van meglennének így az ékezetek.
vagy a
CORSAIR Gaming K95 Mechanical Gaming Keyboard White LED Cherry MX Red EU
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz Sobriety #17327 üzenetére
Nekem egy Matushita volt az első. 93-ban. Fater egészen a múlt hétig használta, amikor is a shift megdöglött rajta Ilyen klaffogós fajta.
Nekem amúgy két kedvencem volt az évek során: Mind a kettőt 910-nek hívják Csak az egyik Fujitsu KB910, a másik meg a mostani Logitech G910. A Logitech előtt én is úgy gondoltam, hogy kell a francnak mechanikus, mert a magas gomb szar, meg satöbbi. Igy hát teljesen elégdett voltam 2 évig a KB910-zel, ami amúgy most is működik, csak már másnál. Elegáns volt, sima fehér háttérvilágítással a betűkön, semmi swag.
Aztán megvettem a G910-et, és szép lassan rájöttem, hogy tényleg kurvajó gépelni mechanikuson. Vagy legalábbis ezen. Ezt is beállítottam egy szolid egyszerű háttérvilágításra és kész.Az évek során meg aztán számtalan volt még... m$ wavek, cherry strait, meg valami háttérvilágított perixx-em is, de ezek elég gyorsan megdöglöttek részben, vagy teljesen...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Sobriety
tag
Kinek mi volt az első billentyűzete és az évek alatt, utólag visszatekintve melyik bizonyult a kedvencnek?
-
neverless
tag
Sziasztok,
Neten azt olvastam, hogy a logitech mk270-es kombóban levő billentyűzetből csak angol kiosztású létezik, ellentétben az mk260-assal, amiben magyar is van.
Pár napja viszont megláttam egy magyar kiosztású mk270-es billentyűzetet a hülyeazértnemvagyok boltban, szóval mivel hülye azért nem vagyok, megrendeltem egy normál boltban inkább, szóval most boldog tulajdonosa vagyok egy az mk270-es szett részét képező magyar kiosztású oldschool, csicsa és sallangmentes, értelmes 6os szigettel bíró, keskeny, unified nano receiveres, fogjuk rá, hogy jó árú, FN gomb mentes, on-off gombos, caps lock ledes billentyűzetnek.
(A feszültséget érdemes nem ezen a billen levezetni, mert nem kapott ilyesfajta kiképzést a cucc. Ezért IS kellett cserélnem az mk260-asomat.)
-
NY124
tag
Üdvözlet uraim!
Csináltam egy perifériákról szóló kérdőívet.
Örülnék, ha segítenétek a billentyűzetekről szóló rész tökéletesítésében ötleteitekkel, észrevételeitekkel, ha még ki is töltenétek azt pláne megköszönném.Köszi a segítséget!
-
NY124
tag
Maga a billentyűzet jó minőségű, de kétszer is meggondolnám, hogy megveszem-e.
Egyfelől a macro gombok a felhasználók 99%-ának feleslegesek és még elég nagy is lesz tőlük a billentyűzet. Mivel a macro gombos mechanikus billek nagyon ritkák, emiatt meg is kérik ennek az árát.Ha mindenképp szükséged van az extra gombokra és nem zavar a kissé nagyobb méret és az ár akkor nyugodtan vedd meg. Ha nincs, akkor találsz olcsóbban is legalább ennyire jó billentyűzetet.
-
Asbee
veterán
CORSAIR Gaming K95 Mechanical Gaming Keyboard White LED Cherry MX Red EU mi a vélemény? Ha jól látom ezen meglennének az ékezetek. Kiosztás nem gond most is G15-öm van angol kiosztással.
-
ivana
Ármester
válasz SunMount3r #17318 üzenetére
A normál travel distance a jó, aki desktopon is noti billentyűzetet használ az mazohista. Persze van amelyik jó abból is, de nem a chicklet stílusú és sose lesz olyan mint a mechanikus.
-
jookomak
őstag
válasz SunMount3r #17318 üzenetére
Mit értünk gépelés alatt? 10 ujjas vak gépírást? Akkor máris kiesnek a lapos, szigetes billek szerintem. Legalábbis nem láttam/hallottam még olyanról, aki egy laptop gombjain gyorsan tudna pötyögni.
+1 hagyományos. -
SunMount3r
nagyúr
Lenne egy rapid kérdésem: gyors és kényelmes gépelésre melyik a jobb a "hagyományos" vagy az alacsony profilu (szigetes) gombok? Vagy ez is preferencia kérdése, van aki az egyiken és van aki a másikon tud jobban gépelni?
-
NY124
tag
válasz bencze #17315 üzenetére
A Das Keyboard 4 ugyanúgy ajánlott mechanikus billentyűzet mint a Filco Majestouch 2. Persze csak azoknak, akik hajlandóak nagyobb összegeket kiadni a kezük közül.
Mindkettő billentyűzet nagyon jól megépített, minőségi darab. Ami ilyen esetben dönthet a két darab között az a személyes preferencia. Az hogy a felhasználó, akinek választania kell közülük mit vár el a terméktől. -
bencze
senior tag
válasz Rhino666 #17301 üzenetére
Azért a pénzért ezt a márkát tartják etalonnak cherry mx-ből, ha nem zavar a felirat a billentyű alsó oldalán. A das kétlem, hogy megérné azt a pénzt.
szerk: Nekem jó ár / érték billentyűzetem kettő van, egyik egy CM QFR (ugyanaz az oem mint a Filcoé, még ha nem is ugyanolyan igényes a nyák), meg egy HPE87, Tai Hao keycap szettel geekhackről, ami sajna nem volt Blank cserébe olcsó volt, igaz csak ABS de ahhoz képest vagy 3 színű szette is rendeltem mert postával együtt a 3 szett nem volt 50$ sem... el kell kapni...
[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
addikt
Bocs az offert, de nem latok alkalmasabb temat.
F es J gombokon ugye vannak a kis dudorok(bump angolban), olyat lehet valahonnan szerezni mas gombokra is MO-n?
TV-hez hasznalt kis billentyuzetre kellene a media gombok konnyebb erzekelese vegett sotetben.
Valahol mar lattam ilyeneket csak nem tudom, hogy hol. -
zsolt1225
aktív tag
Billentyűzetbe mennyire érdemes "Manufacturer refurbished" verziót venni? Illetve a német kiosztást meg lehet szokni, mennyire furcsa?
-
dyuri
csendes tag
válasz Rhino666 #17303 üzenetére
Szerintem 20-30 kozott tudsz itthon is venni ISO kiosztasu MX Brown-nal szerelt billentyuzetet, es a WASD-tol egy full ISO set 50$ (biztos meg lehet veluk beszelni, hogy teljesen blank legyen, es meg szinezgetheted is), ez igy olcsobbra jon ki.
60 korul mar epithetsz is magadnak olyan, amilyet csak akarsz kb. (Plane, ha fut epp valami group-buy a deskthority-n vagy a geekhack-en.)
-
Rhino666
addikt
Üdv!
105 gombos, felirat nélküli, mechanikus (első sorban MX Brown kapcsolós) billentyűzetet szeretnék. Van más (olcsóbb) alternatíva, vagy marad a Das Keyboard 4 Ultimate 60k-ért?
Köszönettel:
Rhino6662025 - a szólásszabadság halála
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Philips LCD és LED TV-k
- Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Táp ventilátor csere
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest