- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
válasz fradi81 #56128 üzenetére
Tudomásom szerint nem. A rapoo-kat végigpróbáltam, a bajok változtak, de használható egyik sem volt, logitech k400/400+ stabilan működött, de egy 2000 környéki olcsó noti touchpad szintjén (oké, ez talán túlzás, de utálom használni), k830-at nem próbáltam, arról hallottam hogy nem annyira rossz, de azt nem, hogy határozottan jó lenne, és árban duplája+ .
Ibm/lenovo van ugyanazzal a touchpaddal mint a thinkpadek, de ár ott is jóval magasabb.
In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.
-
haxiboy
veterán
válasz fradi81 #20893 üzenetére
Vannak kivételek. Jelenleg nagymamám használja, már eléggé leharcolt állapotban van, még 7.-es vagy 8.-as koromban nyertem (8-9 éve) Genius SlimStar 100. És a legjobb hogy talán 3 gombról van lekopva a betű (wasd környéke) de a W érdekes módon még mindig ép.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
nyunyu
félisten
válasz fradi81 #20893 üzenetére
Anyam 6-7 eves L Value Keyboardjan is mukodik mindegyik rubber dome, de mar vagy 3 eve ki akarom vagni a francba, annyira rosszul jarnak a gombok, baromi kenyelmetlen.
Csak nem lehet kapni egyetlen epkezlab nem fekete billzetet sem.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Tenken
őstag
válasz fradi81 #20748 üzenetére
Nem tudom. Biztos jó meg minden, de nekem ez a mechanikus bill. dolog olyan hosszútávú befektetésnek tűnik. Én nem akarnék valami gamer "giccsel" megöregedni. Persze ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Egon
nagyúr
válasz fradi81 #8599 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom.
Ha megnézed pl. a Logi kínálatát, ebben az árkategóriában kb. semmi sincs (vezetékesben): a 2-3K-s klaviatúrák után egyből a 12K-s gémer széria alja jön. Ez a Lenovo annyival biztos hogy jobb, mint az olcsó Logitech-ek, hogy legalább van hozzá csuklótámasz...Szerk: amúgy eléggé dicsérik, szerintem nem lehet rossz vétel.
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
vlevi
nagyúr
válasz fradi81 #8577 üzenetére
A gyártónál maradva Logi K200
Ez se egy drága dolog, de lapos, halknak is mondható, és ugyanilyen hagyományos az elrendezése, és szintén van néhány multimédia gombja.
Multimédia gombok nélkül K120.Vagy a Microsoft Wired 600. Ez kicsit formásabb (a gombok alakjára értem), kicsik a funkciógombjai, és kevesebb a multimédia gomb. És sajnos adnak hozzá egeret, amire szinte senkinek nincs szüksége. Pedig anélkül pár forinttal olcsóbb is lehetne.
-
mhorvat
senior tag
válasz fradi81 #2721 üzenetére
Nekem egy ennél nagyobb kívánságom lenne. Ha következőnek jársz a Tacskóba és netán tán kamerás telefonod van, egyetlen használható fotót megejthetnél a normál kiosztású, vezetékes, 2000 Ft-os testvéréről is, hogy lássam, amit 2-3 hónapja csak futólag láttam. Nagyon megköszönném! Ja, és szerintem nyugodtan ide a topikba, ha elkészül a fotó, elég biztos vagyok abban, hogy páraknak tetszeni fog a látvány, mert bátran állíthatom, hogy még egy ilyen (vékony, vezetékes, normál kiosztású, az árát már nem is említem) billentyűzet nem kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- FRISSITVE BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest