-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mumtaz
senior tag
válasz Pityu. #17494 üzenetére
Na mit mondtam!? :-)
A vélemény az nem magán baj. Te is leírtad a saját tapasztalataid alapján és én is.
Na most szeretnék egy kicsit kitérni. Én nem mentem Neked. Egyrészt.
Másrészt Te korábban nem csak azt írtad a Trustról, hogy jó kis billentyűzet, hanem konkrétan, vagy burkoltan (nem fogok visszaolvasni) gyakorlatilag arra céloztál, ha valaki véleményt kért, hogy "vedd ezt". Ha meg valaki mond egy ellenvéleményt, akkor konkrétan beírod, hogy le van sz..va!?
Szerintem pont erről szól a fórum. Te nézed úgy a dolgot, hogy véleményt nyilvánítasz úgy, hogy más véleményét nem fogadod el. Hiába is írod nyakatekerten.Nem én vagyok az, aki a saját véleménye miatt más véleményét lesz..ozza, ha nem egyezik a sajátjával. Én is konkrétan csak leírtam egy véleményt a tapasztalatom alapján. Ha valaki írna egy tesztet róla és leírná, hogy mondjuk Neki miért nem jön be, akkor elküldenéd a p.csába, mert nem vallja a Te nézeteidet.
Ne ítélj meg másokat abból, amiről fogalmad sincs. Egyértelműen kiderül, hogy csak a saját véleményedet tartod elfogadhatónak.
Ez látszik ki ebből is: "biztos lesz aki leszólja pláne úgy hogy nem próbálta de ők csak a márkát ítélik el."
Honnan tudhatod? Honnan tudod, hogy más csak általánosít? Én kipróbáltam. Nekem nem jött be. Le is írtam, hogy miért. De ez magánvélemény.Van egy gyártó (Trust). Van, akinek vannak vele rossz tapasztalatai (köztük nekem is) és ezt le is írják. De én sem írtam olyat, hogy "Ezt ne vedd meg, mert tuti sz.r", csak azt, hogy nem bízom benne. Ez a magánvéleményem. Leírtam a véleményemet, hogy még miért nem felel meg. Ez is a magánvéleményem, de ettől még nem jelenti azt, hogy másnak nem felel meg. Ha leírom, hogy számomra mi a negatívum, mert mások az igényeim, abból pontosan kiderülhet a termék egy "tulajdonsága", ami viszont másnak előny. Nekem hátrány a magas billentyű, de ebből a másiknak rögtön kiderül, hogy azzal van "szerelve" és lehet, hogy neki az pont előny. Azzal még nem sz.rozom le, hogy leírom.
Az is egy vélemény, hogy nem bízom a Trust termékekben. Az én véleményem, elmondhatom.
Ha valaki keres valamit és hall pro és kontra véleményt, az nem baj. De ne vezessük már meg. Hiába írod, hogy leírod a véleményed és nem akarod megvezetni, vagy rábeszélni, ha egyszer mások véleményét meg elásod és lesz.rozod. Nem vagyunk egyformák.Én leírtam, hogy nekem miért nem jött be. De leírva a véleményemet lehet, hogy ami számomra hátrány az másnak előnyt jelent. De ezzel legalább leírtam egy termék konkrét tulajdonságát.
A Blade-re is írtam, hogy teljesen jó billentyűzet lenne, de számomra hátrány, hogy nem abban a kiépítésben forgalmazzák, mint az "eredeti". Ez is egy vélemény a saját tapasztalataim alapján.
Lesz.rod az elvárásaimat. Ok. De kérdezem én, nem aszerint lehet véleményt mondani valamiről, hogy mennyire felel meg az elvárásainknak?
Te is az alapján mondasz véleményt a Trustról, hogy mennyire felel meg a tapasztalataid alapján az elvárásaidnak. Ha nem felelne meg, nyilván nem mondanád azt, hogy qrvajó.
Szóval nagyon szépen megkérlek, hogy ne sz.rozd le más véleményét csak azért, mert nem egyezik meg a tiéddel.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz mumtaz #17490 üzenetére
Ez a te magán bajod,én csak segíteni szeretnék másnak és nem általánosításokba burkolózni,attól hogy neked nem jött be másnak még be jöhet,Ha venne de neki sem tetszene,14 napja van rá hogy vissza cserélje.Egyébként a bladed ami volt tényleg egy fos,na ez meg az én véleményem.Egyébként meg ki nem sz... a te elvárásaid,hagy döntsenek már emberek maguktól,én csak leírtam,hogy nekem tökéletesen működik,nincs mindenkinek egekbe szökő elvárása meg vastag pénztárcája.Van itt aki pl elítéli a Genius KB-G265 öt ,más meg boldog vele mert jól működik neki és az igényeinek megfelel,nem vagyunk egyformák.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Flashback
addikt
Sziasztok
Billentyűzetet keresek az alább preferenciákkal:
- Magyar kiosztás
- Nagy ENTER]
- Fehér háttérvilágítás (most fehér billentyűzetem van Revoltech Lightboard XL 2, csak elkopott [6 éves már]. Fehér világítós billentyűzetet már nem gyártanak sajna )
- Vérpistike design mentes!
- Ha van hangerőállító gomb az jó lenne de nem létszükséglet
- Nincsen preferenciám a mechanikusra de szívesen kipróbálnám.
- Időtálló darab legyen!
- Ár max 30Kprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
netpeti98
addikt
-
mumtaz
senior tag
válasz Pityu. #17487 üzenetére
Ugyan Pityu. Ne kezd el megint. :-)
Nekem sem jött be és nem csak a márkát szidtam. Mikor visszavittem a Blade-et, akkor utána kipróbáltam. Nekem úgy sem jött be.
Elvárásokat támasztottam, aminek a Trust nem felelt meg. És igen, a Blade sem. Ezért szántam rá a pénzt és inkább beruháztam és vettem 2x annyiért az IskuFX-et.Ok. A trust szép és jó, de nekem ugyanúgy nem állt kézre. Dícsérik persze, de én nem bízok a gyártóban sem, de mégsem ez az elsődleges szempont, amiért nem vettem a Trustot. Halmozva az ellenérveimet, meg egyértelműen ki is esett.
Ettől függetlenül 10000 légy nem tévedhet. Sokan dicsérik. -
Radványi
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy mechanikus billentyuzetet.
A kiosztas lehet magyar is angol is.
Lehetoleg minnel csendesebb legyen.
Minnel kisebb.
Multimedias es extra gombok ra nincs szuksegem de ha vannak nem zavarnak, hogy ha a billentyuzet ajanlott.
Az ara elso korben nem fontos. Nagyon regota vettem billentyuzetet utoljara jatekra, igy eloszor szeretnek szeleskorben korul nezni.
Nem gepelek sokat es nem is jatszom sokat, de ami most van az mar nem mukodik jol. Illetve sose volt meg mechanikus billentyuzetem igy kiprobalnam. -
-
krisztian7
tag
A cégnél Cherry g230-as billentyűzetet használok ami laptopgomb szerű és szeretnék egy hasonlót otthonra is, csak magyar kiosztásban. Melyik márka ajánlható ilyen típusból? Amit nézegettem az a genius slimstar 120. Visszaolvasva kapott már hideget, meleget. 2-5 ezer Ft a határ.
-
Horvi
őstag
válasz UnSkilleD #17484 üzenetére
Na igen UK kiosztást sem sűrűn szoktam látni pedig én is mikor billt akartam venni keresgéltem elég sokat és amit találtam és UK volt azt is csak amazonról rendelhettem volna. Magyar meg nem volt olyan amilyen nekem kellett volna így marad az ANSI.
Az, hogy nincs magyar kiosztással az ok mert nem vagyunk olyan hú de nagy piac de mondjuk az UK-s bill. tényleg jöhetne.
Hello darkness, my old friend...
-
UnSkilleD
senior tag
én csak azt nem értem hogy a nagykerek ha látják hogy nincs belőle magyar kiosztás akkor uk helyett miért us-t hoznak be, nem értem egyszerűen ennyire leszarják? mert a uk teljesen jó lenne de olyat itthon hol kapok?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
erről mi a vélemény?
Trust GXT 280 LED
-
Horvi
őstag
válasz UnSkilleD #17477 üzenetére
Amúgy teljesen jó az angol is. Eleinte én is tartottam tőle de pár nap alatt megszoktam bár a vakon gépeléssel nincs gondom szóval csak az í betűt kellett megszokni meg az ű-t. Mert ugye az í-nek nincs dedikált gombja az ű betű meg ugye ANSI-nál az enter felett van. Szóval az í betűt nevezhetjük kis kényelmetlenségnek de pl. már annyira hozzászoktam az otthonihoz, hogy bent a céges billen ami meg UK kiosztású már ott is a kombinációval írom az í betűt annak ellenére, hogy van neki dedikált gomb
Hello darkness, my old friend...
-
jim bcs
nagyúr
válasz UnSkilleD #17477 üzenetére
(#17477) UnSkilleD
van az csak keret legyen, az angolt meg ahogy írod meg kell szokni
ROCCAT Ryos MK
ROCCAT Ryos MK Glow
ROCCAT Ryos MK Pro
ASUS Echelon
TESORO Durandal G1N
TESORO Durandal Ultimate G1NL
TESORO Lobera Supreme
TESORO Colada Saint G3NL(#17478) Vasinger!
igen már létezik de még Mo.-on nem kapható, illetve a HUN kiosztás megjelenése illetve annak előrelátható ideje egyenlőre kérdéses[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Vasinger!
nagyúr
Létezik olyan mechanikus billentyűzet ami vezeték nélküli és lehetőleg Bluetooth-os vagy Logitech Nano Receiveres?
-
UnSkilleD
senior tag
mechanikus billyentyűzetet akarok venni de a legtöbb nincs magyar kiosztásban és így elég szegényes a kínálat, nemtom mennyire szokható az angol, illetve gépelésnél mennyire zavaró ha néha altgr+j kell í hez meg az ű betűtnél meg \ talán?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
atenza
senior tag
Sziasztok, szeretnék egy vezetékes slim billentyűzetet, lapos-szigetes gombokkal, magyar kiosztással, a lényeg nekem az lenne h ne legyen hangos illetve azért minőségi legyen. Funkcióbillentyűk és háttérvilágítás nem szükséges de az se baj ha van.
Ha tudnátok mondani egyet az olcsóbb illetve a drágább kategóriából is az nagyszerű lenne! -
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Van olyan magyar kiosztású mechanikus billentyűzet amit ajánlotok? USB, jack meg más ilyen baromságok nem kellenek.[ Szerkesztve ]
-
pingwin92
aktív tag
Üdv!
Nem tudom, jó helyre írok, de volna egy kérdésem:
Át lehet állítani valahogy, hogy az F1-F12 gombok megnyomására mi történjen? Vagy mondjuk a Shift (vagy Alt [Gr]) + F1-F12-re.Csak mert szeretnék médiagombokat is.
Ki is néztem egyébként a Logitech K200-at, de sehol nem lehet kapni. Ha valaki tud ilyen helyről ne tartsa magában!Na, de a fenti dolgot meg lehetne oldani, akkor elég lenne egy K120 is.
Köszöntem.
-
bencze
senior tag
Bírják, csak ketten vagyunk egy irodában. A jelenlegi poker 2-höz még várom az alu házat és keycap szettet és akkor teszek oringeket is bele, onnantól már nem vészes. Viszont nagyon minimális preferencia kérdése a dolog, én mostanában jellemzően a kék és piros kapcsolós billentyűzeteim használom és mindkettőt szeretem. Tökmindegy, játékra is, persze megvan a 'hivatalos' út de kevésbé fontos mint amennyire az ember gondolná. Persze olyan nagyon nyomogatós játékot nem játszom és az is benne van, hogy ezek mind a gyenge rugós kapcsolók, fekete / zöld stb-t nem próbáltam, most már biztos idegesítenének, le is tettem újabb darab vásárlásáról.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Peppo
őstag
Üdv!
Tudnátok valamit ajánlani, amely a következő feltételeknek eleget tesz?
Magyar bill. kiosztás, háttérvilágítás, mechanikus. És az sem baj, ha jól néz ki. Játékra és gépelésre vegyesen lenne használva, és elég sokat is, szóval az sem árt, ha strapabíró.
Itt nincs olyan gyűjtemény az ajánlott cuccokból, mint az egeres topicban?
Előre is köszi!
-
Domonkos
Ármester
válasz SunMount3r #17463 üzenetére
Ha nem lenne 2 mechanikus billentyűzetem, akkor cipelném magammal munkába és haza minden nap azt az egyet. Én személyesen nem csípek semmilyen membrános billentyűzetet, mert jobban kell koncentrálnom, hogy mikor nyomom le megfelelően, hogy regisztrálja azt. Mondjuk nem annyira rég szoktam át én sem, de pár ezer karakternél hosszabb szövegeket már inkább gépelek "normális" billel. Ha egyszer teheted, akkor jó befektetés.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
SunMount3r
nagyúr
[link] -ez vajon mennyire lehet kényelmes gépeléshez hosszú távon? Alacsony gombok, mégsem szigetesek...
-
Maltheus
csendes tag
válasz Adams15 #17295 üzenetére
Az MK520 egerének lelke van és csak megfelelő felületen hajlandó működni. Nekem a farmerem jött be a legjobban úgyhogy csináltam neki egérpadot egy régiből. Egyébként mint utazóegér használhatatlan szinte sehol sem működik, illetve a fura mozgásait produkálja. -> cipelheted az egérpadot is..
Maga a billentyűzet érdekes kérdés. Azért néztem ide fel a fórumra, mert az irodába kerestem magamnak valami jó cuccot. Nagyon megszerettem a lenovo laptopok billentyűzetét a nyomáspontot és a rövid utat. Ahhoz képest az MK520 nem olyan jó kényelmes, Én például nem tudok gyorsan átszokni ami nem túl szerencsés mivel sokat használom terepen a gépet. Én mindenképpen azt mondanám hogy előtte menj el valahova nyomogatni egy kicsit, mert csak úgy fog kiderülni. De a lényeg tulajdonképpen, hogy egész jó árú a kombó és az egérnek sincs nagy baja (pl szerintem jó a fogása, szeretem a görgőt) ha megfelelő egérpadod van. -
veterán
nem tudom mennyire érné meg dvorakkal foglalkoznom ... napi átlag 20-25.000 karakternyi kódot tudok írni ... 10-14 óra munka alatt... ez kb 2 sec / gomb ... egész napra ... kaja-wc benne van ...
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Programozok, de programozásra az US english kiosztást használom. Arról akarnék áttérni a Dvorak-ra. De első lépés szerintem még mindig az volna, hogy legalább a pontos ujjrendet megszokjam -- akármilyen kiosztáson is fogok gépelni, úgyis ugyanazokkal az ujjakkal kell leütni adott billentyűt. Egyébként ezért is az Ultimate (felirat nélküli) változatot vettem, hogy ne zavarjon be, akármilyen kiosztásra is állnék át az idők folyamán...
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rhino666
addikt
A Dvorak kiosztáson (egész pontosan a programozói változatán) én is gondolkozom, de előbb a normális, magyar QWERTZ-t akarnám megszokni. Nem akarnék lemondani az ékezetes betűkről (látom neked ezzel nem volt problémád).
Néhány évvel ezelőtt elkezdtem tanulgani egy ismeretlen kiosztást 10 ujjas módszerrel, talán pont a Dvorak is volt az... De annyira nem haladtam a dologgal, hogy azóta már el is felejtettem az egészet.
-
dyuri
csendes tag
válasz Rhino666 #17454 üzenetére
En amikor valtottam, akkor ugy gondoltam, hogy dvorak kiosztasra valtok, igy esellyem sem volt a megszokott modon gepelni. Papirra kinyomtattam a kiosztast, azt a monitor aljara ragasztottam, es szigoruan csak a monitort, esetleg ezt a papirt neztem (bar mivel nem volt felirat a billentyuzeten, igy mindegy is volt). Illetve a neten talalni mindenfele gepelni tanito oldalakat, ilyeneken gyakoroltam.
Az elso het az kinszenvedes volt (plane a jelszavakat beirni), de aztan szep lassan jobb lett, mint anno az "ossze-vissza" modszerrel.
-
Midway
senior tag
Hello
Magyar nyelvű világítós billentyűzetet szeretnék hagyományos gombokkal, lehetőleg olcsón.
Laptopszerű vagy félmagas gomb nem jó.Nem játékra kell, ritkán játszom.
Genius KB-G265 HU jó vagy van esetleg olcsóbb lehetőség?Genius KB-G255 HU vagy ez?
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Na, megjött a Das Keyboard 4 Ultimate.
Nagyon nehéz lesz átszoknom rá?
Érezhetően gyorsabban gépelek rajta, de néha véletlenül több billentyűt is lenyomok egyszerre.
Más: mi a leggyorsabb módja annak, hogy a már 15 éve alkalmazott 4-5 ujjas technikáról átszokjak a rendes, 10 ujjas gépelésre? Próbálgatom, de vért izzadok és nagyon lassan megy (főleg, hogy feliratok sincsenek a billentyűzeten).
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz zsolt1225 #17450 üzenetére
Hát ennél rosszabb helyre én se tudnám elképzelni a macro gombokat. Esetleg ha az alsó sor alá tennék őket közvetlenül
A G910-en is zavaró bal oldalt, de ott legalább egy kicsivel arrébb rakták őket...Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
farkas-j
őstag
Hosszas válogatás és vajúdás után vásároltam egy Gigabyte Force K7 billentyűzetet. Amikor kihozta a posta, azt hittem becsaptak és betonip cserepeket csomagoltak be a billentyűzet helyett. Durva, hogy milyen nehéz és masszív háza/váza van. Sok laptop nincs olyan nehéz, mint ez a billentyűzet. Csodaszép, és nagyon jó gépelni rajta. Igaz én szeretem a rövid utas billentyűket. Jók a makrók is. Egyszerűen imádom! Az eddigi legjobb billentyűzetem! Érdekesség, hogy a screen lock LED a HDD C partíciójának írás-olvasás LED-jével egyezően villog lemezműveletkor
Csak hogy valami negatívat is írjak A három szín: a kék, zöld, cián mellett, még beleférhetett volna a piros szín is, csak hogy fullos legyen a színpaletta. Az RGB LED-ek korszakában ez már nem ördöngösség
A lényeg, hogy mindenkinek szívből ajánlom, bár én nem játékra vettem! Ja, az ExtemDigital-nál vásároltam 10.290,-Ft-ért, ingyen házhoz szállítással 2 év garival.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
zsolt1225
aktív tag
Na megérkezett a "Manufacturer refurbished" változatú blackwidowom. Gyári dobozba, benne minden papírral, szerintem lehet teljesen új. Kicsit féltem ettől a refurbished cucctól, de ha sokáig fog működni boldog leszek.
A német nyelv nem zavar, viszont még elég szokatlan a billentyűk helye, sokszor nyomogatom a macro gombokat. És persze jó hangos és nehéz! Tetszik egyelőre nagyon.[ Szerkesztve ]
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Genius KB-G265-ről mi a vélemény? Esetleg 10.000.- Ftig van ami most jó vétel és ajánlott?
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Egy S.O.S. kérdésem lenne, miszerint vásároltam egy Microsoft Sculpt Mobile billentyűzetet, majd fel hozzá is sikerült adnom a bluetooth eszközökhöz, a párosító kódot is elfogadta, viszont ezután akármit is próbálok csinálni vele egyszerűen nem tudok rajta gépelni. A jobb felső sarkában a led az folyamatosan villog (zöld-piros). Lenne még a párosítás után valami lépés amiről nem tudok?
Természetesen laptophoz (win7) szeretném használni.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Sobriety #17444 üzenetére
Nekem pl. minden szoftverem angol nyelven van feltelepítve, de az angol billentyűzetkiosztást nem tudom, hogy szoknám meg. Nem emlékszem, hogy gépeltem volna valaha is angol billentyűzeten (a C64-es időket leszámítva, de az kicsit más kategória ), ki kellene próbálni. Mert az ugye alapból fontos, hogy az ékezetek meg legyenek és ne kelljen bill. kombóval előhívni őket, de ha magyarra van állítva elvileg ez meg van oldva ugyebár. Csak azt nem tudom, hogy ez egy több oldalas szöveg esetében mennyire lehet fárasztó/kényelmetlen. Eléggé rutinos gépelő vagyok, de vakon pl. nem hiszem hogy menne, ezért jók az ékezetes feliratos gombok, mert gyakran le-le nézek így is a gépelés közben.
-
mumtaz
senior tag
Nahh. Meg lett az új szerzemény. Úgy döntöttem, nem próbálgatok tovább.
ROCCAT Isku FX. -
Sobriety
tag
válasz szegto #17442 üzenetére
Magad előtt. Sokan felesleges pluszproblémát görgetnek maguk előtt azzal, hogy magyar kiosztást hajtanak és kisebbrendű szemükben a nem magyarított, a szofverek terén is így van ez. Még ha agya hátuljában ott is az adott menüparancs jelentése, ragaszkodik a fordításhoz, mert kritikátlanul el- es befogadta a magyarországi birkaszellemet, ami kizárólag az anyanyelvet engedi szerepelni, így egy csomó mindenről lemarad és ezt senki nem törli ki belőle, akármennyire korlát is. Mielőtt jönne a hivatkozás, hogy denehéz, meg különben is, más nemzeteknél tud ez másképp is lenni, pl. a romániai magyarok is tipikusan angol Windowst használnak. Az angol/amerikai kiosztás meg egyfajta hangulatjegy is lehet, de értem, hogy nálad ez nem így van, viszont így a dolgod is nehezebb.
-
NY124
tag
(#17437) pingwin92: Logitech K120
(#17436) szegto: Árgépen még pár napja találtam magyart.
-
freelanced
addikt
Hello! A Logitech G510s mennyire ajánlott?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
pingwin92
aktív tag
Hali!
Tudnátok ajánlani valami jóféle, de mégis olcsó billentyűzetet?
Nem vagyok hardcore gamer, sőt, ha játszom, akkor csak FIFA-t, de azt meg gamepaddel.
A lényeg, hogy kényelmesen lehessen rajta gépelni, és viszonylag tartós legyen. (Az ilyen lapos bill.-eket nem szeretem.)
Thx! -
szegto
senior tag
Üdv.
Billentyűzetet szeretnék venni, ezt néztem:
Ozone Blade
Úgy emlékeztem hogy ebből van magyar kiosztású is, viszont mindenhol csak UK-t látok.Tudnátok ajánlani helyette valami hasonlóan ajánlott és háttérvilágítással rendelkező billentyűzetet?
A lényeg hogy magyar kiosztású legyen és árban 13-15k. -
veterán
a Microsoft ergonomikus billentyűi milyenek munkára? bár Ahogy nézem nincs háttérvilágításuk
[ Szerkesztve ]
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Gamer billentyűzetet szeretnék vásárolni.
Vele szemben támasztott elvárásaim:
-angol kiosztás
-háttérvilágítás
-extra gombok (lehetőleg lehessen makrózni)
-15e forint alatti ár.Eddig a Logitech G105-öt néztem ki, ez bejön, nektek mi a véleményetek róla?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Domonkos
Ármester
Lehet valahol Magyarországon Das Keyboard 4 Ultimate-et kapni MX Blue kapcsolókkal? (lehetőleg áfás számlával...) Ha tudtok ilyen boltról, akkor legyetek szívesek linkelni!
Kösz!Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #17271 üzenetére
Úgy tűnik megtalálta a legjobb megoldást: [link], álítólag magyar , ugyan úgy van bal click a sarkában, mint a Logitech-en és végre nem az a fél-szigetes poprfogó gombok. Kérdés, hogy jobb e mint a Rapoo 2700? Még az ára is rendben van.
-
netpeti98
addikt
Játékra a gépelés mellett mennyire lehetne alkalmasak? Ezek az Alps switchek mennyire másak mint a cherryk?
Vissza térve az Apple billre: látom, hogy párgomb nem ott van mint . Pl a control és a 0 helyén az escape (ha a magyar kiosztást nézzük), a Windowsban ezek milyen gombokként viselkednek?
-
ivana
Ármester
válasz netpeti98 #17421 üzenetére
Még nem tudtam szerezni usb átalakításhoz avr-es cuccokat, de maguk a kapcsolók nagyon kellemesnek tűnnek, a kiosztás viszont nem olyan jó. Van egyébként egy ilyen M0116J, illetve egy adjustable keyboard is, az rendes ISO kiosztás és nagyon érdekes, félig clicky spéci alps switchek vannak benne amik nagyon jók, viszont circuit mount és izlésemnek elég kicsi activation force. Egyébként nagyon hasonlóak a mostani DELL AT101-emhez ami complicated black alps, az activation force kisebb valamivel.
Szerk.: Ez salmon alps nem orange, az orange állítólag tiszta black.
Valaki nem tud alps keycap beszerzési forrást?[ Szerkesztve ]
-
Sobriety
tag
Beteg. Már a linkelt bill. Jól hozza a korszellemet a tipikus Apple laptop-enter, ott mindig azt hittem helyhiány indukálta a furcsa alakzatot. Csak kár, hogy ez itt nem laptop. Próbálom belelátni a filozófiát, de nem megy, milyen elgondolás mentén szabadították meg az entert a javarészétől? Mondjuk kevésbé lötyögősödik, nemde?
A fújással, pluszfestékkel az a bibi, hogy nehézzé teszi a billentyűket, ami a használati összképen nagyon sokat ront(hat), lomhább lesz, legalábbis ami ilyet próbáltam eddig, na nincs nagy tapasztalatom, biztos lehet jobban csinálni. Mindenképpen lakkal tudom elképzelni hosszútávon, ami megint egy pluszréteg, pluszsúly, pluszlomhaság, körülményeskedővé válik vele az egész klavi. Az meg elég bután néz ki, ha középen látszik a festékkopás, még ha alatta is fekete az anyag. Azt hiszem házilag erre nincs igazán jó megoldás.
Új termékvonalat szeretnék bejelenteni: Thinkless Keypad - egyszerű embereknek.
-
ivana
Ármester
Szereztem néhány M0118 billentyűzetet. A legtöbb elég szép, de vam egy német ami nagyon fényes. Arra gondoltam, hogy leszedem a burkolatot, nrko vezérlés rakok bele, illetve a gombokat lefújom tiszta feketére, vagy bluetooth tenkeyless lesz belőle. Szóval nem tudtok valami festéket ami elég tartós egy billentyűzet gombjaira? (keycap nem nagyon val alps-ra)
-
Boba0514
tag
Sziasztok!
Gamer billentyűzetet szeretnék vásárolni.
Vele szemben támasztott elvárásaim:
-angol kiosztás
-háttérvilágítás
-extra gombok (lehetőleg lehessen makrózni)
-15e forint alatti ár.Eddig a Logitech G105-öt néztem ki, ez bejön, nektek mi a véleményetek róla?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #17411 üzenetére
ThinkPad Compact Bluetooth Keyboard
Wow, kekfogu is van belole.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
A lenovo gyárt tp billentyűzetet desktop verzióban, aminek még mindig nem tudom mi a neve
IBM Think Keyboard with UltraNav es Travel Keyboard with UltraNav neven futtottak 2007 elott, amikor megszuntettek a gyartasukat.
Azota a Lenovo egyre jobban kiherelte az ujabbnal ujabb verziokat:
ThinkPad Keyboard
ThinkPad Compact Keyboard[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
painkillerx
tag
hello
CM Storm Devastator vagy CM Storm Octane -t néztem ki magamnak, bár az ujabbat kicsit draganak érzem. Azt kérnem nem tudnátok-e ajánlani valami alternatívát hasonló árban, mert sok helyen lemondják ezeket a CM szetteket. A lényeg hogy gamer szett (kábeles), halk es kenyelmes legyen.Köszi
-
Sobriety
tag
válasz Milo629 #17406 üzenetére
A nyomáspont, amit az ollós-gumis megoldás ad, egy dolog, egyébként a jobbaknál tényleg megvan egy ritmikusabb, dinamikusabb érzet. Nekem, az álom notibillentyűzetemet - ami egyébként tényleg jó, nem csak szubjektíve dícsérem - egy stabil aljú asztali klaviatúra bizony kenterbe veri, utána rendesen tésztagyúrás jellegű a visszatérés a laptophoz, pedig nagyon nem egy lowcost Acer és fém az alja ennek is. Tehát az alátámasztáson nagy hangsúly van, akármilyen technológiáról is beszélünk. Ez folyamatában, általában nem szokott kjönni, sem tudatosulni az emberekben, pedig nagy szerepe van.
Köszönöm az ajánlásokat, a szép sapkákat, puritán dizájnokat, de úgy döntöttem, megaradnék a 30-35 ezres ársávban. De hogy lesz így nekem billem és milyen? (brown/red)
-
Milo629
aktív tag
válasz nagyArc #17405 üzenetére
Nekem például jobban bejön a notebook billentyűzetek nyomáspontja, mint a hagyományosoké, csak mivel nekem mindig is asztali gépem volt, huzamosabb ideig nem használtam ilyen a lapos gombokat így nem tudom hogy mennyire kényelmes játék közben vagy hosszútávon.
Pl.: A4-Tech KD-800L is hasonló, csak hát netes rendelésnél nem tudom nyomkodni, hogy milyen, és napi használat mellett fontos hogy kényelmes legyen. -
Milo629
aktív tag
Üdv. 10.000 Ft alatt milyen elfogadható billentyűzetek vannak? Ha nincs rajta numpad az még előny is a hely miatt, főként játékra lenne használva, az sem tragédia ha világít de ez nem létfontosságú.
-
Vidual001
tag
MSI GT62VR 6RD Dominator Pro
-
flymi
addikt
válasz SunMount3r #17399 üzenetére
NY124: Köszönöm! Sajnos náluk már nincs,
nlpK: Nekem még így is tetszik. Jó volna kipróbálni vásárlás előtt, ha már egyszer az ember kiad rá ennyit. Legalábbis nekem ez már tételnek számít. Nem úgy a most is használatos régi (5éves), hangos, de billentyűt még beragadva sosem látott Labtec klaviatúrám.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akko MOD007B-HE
- Mode Envoy fa betéttel,Mode Obscura gombokkalés gateron oil king switchel és sok extrával.
- Razer Huntsman mini gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- Logitech MX Keys S Plus Graphite Teljes magyar. Több verzióban kérhető.2év Gari