- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Ezzel mostanában kezdtem el kísérletezni munkahelyi gépen (PowerToysnak hála könnyen átmapelhető), és kifejezetten tetszik. Ajánlom bárkinek; Caps Lock helyén a Ctrl sokkal könnyebben elérhető, kevesebbet kell tekerészni a csuklódat, hogy elérd. Ha más nem, az biztos, hogy ergonomikusabb.
-
nyunyu
félisten
Már késő, MXB2-met annó sikerült teflon sprayvel túltolni.
Utáltam is az MXnél puhább Gateron Brown rugókat utána.
Frankencherrymnél már nem követtem el ezt a galádságot, ott megmaradt a MX Blue (szóköznél Green) rugó a Gateron Brown stem alatt.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Zsiráfnyál
aktív tag
A [sátánpad] szabad kezet ad. Valszeg nehéz annál rondábbra kihozni, mint ami a minta képén van. Meg ha jól látom, a num lock állapotát többnyire a felhasználó emlékezetére bízza.
[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
Pont azért mert az annyit nem ér... és az apple meg Win alatt fog "hülyén" működni valószínűleg. Én pedig jelenleg 50-50 arányban használom a dolgokat. És igen, a numpad rész az kéne, azt kifelejtettem. Jobb a full kiosztás (eleve ahol nem full kiosztás van ott a jobb win/super gomb helyett FN van - ezért nem is írtam, hogy teljes kiosztás kéne).
[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
nyunyu
félisten
Többi is mocsok drága.
Vaterán többe kerül egy használt Wired Aluminum, mint egy vadiúj Cherry Stream 3.0.
Nemrég nézegettem egy '07-08 körüli, első generációs Wired Aluminumot a piacon, de sajnos azért is 8k-t kért a nepper, úgyhogy szemrebbenés nélkül otthagytam.
(Tudom, el kellett volna hozni, aztán Vaterán továbbpasszolni 12-15k-ért )Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
50 rugó a full méretű kékfogú alma billzet...
Eddig még nem vitt rá a lélek, hogy megtapogassam valamelyik iKolléga billzetét, pedig lenne Wired Aluminum, Magic Keyboard 1, Magic Keyboard 2, Magic Keyboard 2 with NumPad is kéznél.
Csak két baj van velük: 1: Alma, 2: chicklet[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Allien
veterán
Mondjuk, én is vau-vau. De inkább rá kérdezek, hogy tudja-e. Rendeltem egy próba padot:
No, a kéket még munka helyre se. Kivéve, ha van ehhez megfelelő cucc pl ilyen:
[link]
esetleg egy keycaps:
No de vissza térve az eredeti próbához, a kék nekem nem bejövős, akkor inkább a barna. a fekete meg tényleg nehéz. Azaz, marad (nekem) a piros otthonra, mert relative, de azért csendesebb, mint a barna. Aki egyedül él, annak lehet, jó a kék is, főleg, mert Kínában úgy látszik, imádják.
Amúgy, most rendeltem egyet, persze pont késik a beszállító. Teamwolf X05 5 dolcsi kedvezménnyel. Sajna, eredetileg a gigabyte k85-t néztem ki, de lassan az se kapható sehol se.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
ElBartimaeus
csendes tag
Miért kopna jobban a bill a világítástól? Nem az van, hogy pont nem jön le a festék/lézergravírozás?
Mindenesetre én is vakon gépelek, csak nem a "hivatalos" gépírás elrendezésben, ezért a két pöcök nem sokat segít a kezdőpozíció megtalálásában. Sötétben ilyenkor jól jön a háttérvilágítás, és akkor nem írok lesz egy szót egyel elcsúsztatva.
-
Zedz
addikt
Programozóként én is vakon gépelek, de ettől függetlenül este nagyon kellemes tud lenni egy laza megvilágítás. Nagygépemen még nincs, oda épp most nézek, de a macbookon nagyon szeretem.
Az RGB pedig ízlés kérdése, én lennék az a gyökér aki kifizet érte plussz X összeget. Szeretem ha összhangban vannak a színek a cuccaim között.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
igen ezt én is olvastam a bevezetőben:
The Hall Sensor, for which this innovative keyboard is named, was popular in keyboards of the 1970s and 80s thanks to its reliability. Frequently used in nuclear reactors, missile silos, and aircraft cockpits, the sensor steadily became less popular due to high cost of production--
topikban volt valakinek már ilyenhez szerencséje?itt egy video a billről:
[link]szerk:
(#29921) nyunyuhmm, akkor figyelemmel kísérem majd a fejleményeket
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibe
aktív tag
Ja a kerek gombon én is vacilálok meg kéne tapiznom vhol hogy el tudjam dönteni....
Ez az amiről beszélek:
http://www.emag.hu/logitech-k380-bluetooth-billentyuzet-multi-device-kek-920-007583/pd/DBBV0YBBM/?emagi_click_id=c6167ab19e985c6ce43552b306ff7e58&ref_cmp=ps -
Tibe
aktív tag
Ja de van neki egy olcsóbb változata is 14-ért az már érdekesebb lehet. Nekem a noti mellé kéne egy jó wireless billentyűzet mert a noti a tv-re van kötve és a kanapéról netezem. Ezt találtam hirtelen mert már van egy logi egerem és nem akarok még egy usb portot elfoglalni. Ez a bill pedig megy együtt az egér usb-s vevőjével.
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
Igen viszont egy switch kissebb, kevésbé tartható karban.
Ha valamilyen szennyeződés a szenzor és a dióda útjába kerül akkor gáz van. Persze ha teljesen zárt rendszer, vagy könnyen tisztítható (mondjuk kikapom a stemet középről anélkül hogy szét kéne szedni a switchet darabokra akkor jó megoldás lehet.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Hunork
veterán
-
Domonkos
Ármester
Szamomra csak az a furcsa, hogy szinte akarki csinal ergonomikus billentyuzetet, azt mindenki tudja, hogy a kettetort billentyuzet kenyelmesebb. Azt viszont sehol sem latni, hogy a billentyuk orto-linearisan, vagy meg jobb, oszlopokba rendezve, fuggoleges csusztatassal lennenek a szerecsetlen billentyuzeten. Szerintem utobbi sokkal tobbet tenne a kenyelemhez; mar csak azert is, mert akkor nem kellene ferden tartani a billentyuzetet/laptopot...
Mar en is letettem arrol, hogy megtalaljam az optimalis billencset.
Amugy eddig a kishaver volt a befuto.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
ovits00
csendes tag
Tenkeylessen nem olyan nyerő az ötlet, de kódoláshoz teljes billentyűzettel nem rossz. (Még nekem is szoknom kell.)
A múltkor egy olyan laptop elé keveredtem, amin a bal CTRL helyén volt az FN gomb. Nem tudom, hogy ki hogyan szokta, vagy hogyan kellene, nekem a CTRL+C,V stb. kombinációk úgy esnek kézre, ha bal kisujjal nyomom a CTRL-t. Szegény tervező anyját sajnálom.
-
haxiboy
veterán
Pontosabban leonardo. Atmega32u4 - el.
Ez natív USB-s cucc nem soros portról emulált cucc.
Programozni szintén lehet arduinoban is. Ráadásul még a kínai klónokra is nagyon király bootloader vanEgyenként a teensy 2-t is ezzel szerelik.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
nyunyu
félisten
Worddel szívtam 6 órát, mire összeraktam egy táblázatot, amiben minden kupak oldalára pontosan be lett állítva a felirat, aztán kinyomtattam átlátszó öntapadós fóliára.
Aztán tegnap ~4 óra volt minden matricát egyesével ráigazgani a kupakokra, hogy a felirat a kupak aljával párhuzamos legyen.
+ma manikűrollóval fodrászkodtam még 2 órát, hogy a matricák sarkai ne akadjanak bele az ujjaimba gépelés közben.Nyílván ha rendelkezésre állna komolyabb technika, akkor nem kellett volna pepecselnem ennyit.
De tavaly amikor végigkérdeztem pár lézeres feliratozással foglalkozó céget, senki sem vállalta.
Úgyhogy kénytelen voltam háztájiban megoldani, és csak erre futotta.[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Kopik, stb. annyira jó, rá kell, hogy költsek 20+ ezret, hogy kapjak egy normális billentyűzetet ami tartós is meg nem kopik stb. most meg egy 6 éves egyszerű Logitech billentyűzetem van PS/2-es csatlakozással, sima olcsó darab volt, nem kopik, nem változott az idők során a gombok rugalmassága, annyi baja van, hogy nem világít meg 3 gombnál többet ha lenyomok azt nem érzékeli. Nem igaz, hogy manapság ilyesmit nem kapni
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Domonkos
Ármester
Nem vettem, csak egy fel orat nyomogattam. Viszont ezek utan nagyjabol le is fogok mondani rola. Ekkora felarat nem er meg.
Ha a mostani el nem romlik, akkor csak a spacesaverre es a model F-re tudom elkepzelni, hogy valaha is penzt koltok...Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg az egész bill ilyen.
TL80 volt a kezem alatt egérből, igaz, csak kipróbáltam, nem hosszútávú használatra. Ott is meglepődtem ezen a kapcsoló megoldáson. Mivel nem tudtam vele játszani sem, így nem tapasztaltam különbséget, viszont érdekes, hogy mondhatni kiváltja ez a dolog a mikrokapcsolót, és így sokkal gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
rauschie
senior tag
Nem, de tippre egyszer kiöntik valami rendes műanyagból, aztán tükörfényesre polírozzák, aztán min 3 rétegben lelakkozzák, és közben valahogy a csillámport is beleteszik. Emellett mivel eddig 20 darabos a széria, a helyükben a haszonkulcsot sem venném túl konzervatívra, kivéve persze ha nem akarnak rajta pénzt keresni.
Indulj ki abból, hogy a csajod meddig lakkozza a körmét, az felületre hasonló lehet, azt vedd 3x legalább, plusz hozzá hogy ha egy hiba lesz a felületben valszeg kuka az egész, meg hozzá egy rendesebben kifröccsöntött space árát, plusz minimum vmi polírozást a lakk előtt, így nincs annyira elszállva. Kivéve persze, ha ügyesebben csinálják, de ha nekem kéne ebből húszat legyártani, olcsóbban tuti nem adnám. Akkor sem ha százat, ez egy célgép kifejlesztését és legyártását az életbe nem termeli ki.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
én kb 1 évvel ezelőttig asztalin csak ps2 billentyűzetet használtam. mondjuk amire emlékszem, az 3 asztali gép volt, 4-5 különböző alaplap, és mondjuk 17 év. a ps2, nem tudom miért, de néha becsippantotta a gép hangszóróját. asszem windows 98-on még nem csinálta, csak az xp-vel kezdte el, és utána mindegyiken.
az usb-vel nincs ilyen. és azon, a ps2-vel ellentétben, működnek a kiegészítő funkciók is, pl a média gombok, hanerő, stb. a 6kro amúgy mindig elég volt.
-
mzso
veterán
Vannak, de nem valami jók. Ha le van téve az asztalra akkor a billentyűk elnyomják. De ha felemelem is rá kell nyomkodni. De nem igazán sikerült úgy hogy mindenhol jó legyen. A szilikon meg akkor is tud gyűrődni, húzódni mert túl puha.
Hát legújabb próbálkozásra három gomb működik. A két control meg a hangosító multimédia gomb...
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm szépen az építő jellegű hasonlatot, nem állok olyan anyagi szinten, hogy évente vegyek egy ilyen, számomra drága billentyűzetet...
Esetleg valaki más? Nem lehet ehhez valahol olyan matricát kapni, ami átlátszó? Vagy fekete körömlakk oda, ahol feleslegesen átüt?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
nyunyu
félisten
Ennyi idő alatt vehettél volna egy adag blank keycapet
Hja, ha az csak ennyi lenne?
Februar elejen rendeltem egy feher PBT blank szettet az egyik GH groupbuyrol, de meg mindig nem kaptam meg
Elvileg mar le van gyartva, es lassan megkapja a GB gazdaja, talan aprilis kozepeig ki tudja postazni.
De ez nem ISO, es nem tud hozza ISO Entert, rovid bal shiftet szerezni.Maxekkal meg marcius 9-en kezdtem levelezni, hogy szeretnek egyedi magyar szettet gyartatni, de nincs a valaszthato opciok kozott.
15-re veglegesitettuk a dizajnt, 18-an feladtak, 28-an megkaptam a kesz cuccot...Ugyhogy lassan lesz egy felesleges blank ANSI szettem, aminek a feliratozasara meg mindig nem talaltam Pesten epkezlab aron kivitelezheto megoldast.
-
nyunyu
félisten
Azon kívül, hogy nem egy karácsony fa, addig amíg a switch ugyan az nem mindegy?
FPSre mondjuk alkalmatlanok, mert a WASD kornyeke szigoruan 2KRO.
Legalabbis az en MX-Board 2.0-am mar nem vesz be egyszerre 3 gombot ott, de ahogy olvastam a G80-3000-ek sem.
-
nyunyu
félisten
-
Domonkos
Ármester
Meg amugy is, a hosszu billentyuut tobbet ratesz, mint a billentyuzet lassusaga.
Nem hiszem amugy hogy a response time ojan nagyon fontos lenne billentyuzet eseten, meg jatekoknal sem.(#26633) TOTU87
Nem minden mecha tud anti-ghostingot. Pelda van lejjebb...[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
nyunyu
félisten
Meg jo, hogy lehet kapni 324$-ert egy eredeti, nem hasznalt, 20-25 eve gyartott peldanyt.
(IBMeknek nem olvastam annyira utana, ennek meg a regi 2 reszes kupakja volt, vagy a kesei Model M-ekre jellemzo egy darabbol ontott?)
[ Szerkesztve ]
-
Nem hub, kábel... az a kék. Próbáljátok ki, igaz elsőre fura lehet
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nagyArc
tag
Érdekes ez az elképzelés az optikai kapcsolós billentyűzettel kapcsolatban, kíváncsian várom, hogy elterjed-e. Szerintem az lesz a bökkenő, hogy ha ezzel a módszerrel akarnák szimulálni pl. a blue switch-t, akkor ugyanúgy kell bele fém a bump miatt, mint a Cherry-be, és akkor az a kapcsoló már túl drága és bonyolult lesz. Mondjuk így sem olcsó. És tényleg kérdéses a koszállósága és a mozgó műanyagok tartóssága. A keycap-ek nem néznek ki túl jól.
-
fogtunder
nagyúr
-
haxiboy
veterán
-
nyunyu
félisten
En ugyanilyen "NEC" RS6000M-emnek vilagosszurke, lezerrel feliratozott ABS kupakjai vannak.
Valoszinuleg azert nem sargult annyira, mint a billzet vilagosabb, bezs? haza.Hatan a cimke is stimmel.
Elsore en is azt hittem, hogy MX kompatibilis, azert vettem ~2 honapja.
Legalabbis akkoriban a G80/81/83-3000 es 6000-reknek azonos billzetvezerloje volt, csak a PCB a kapcsolokkal kulonbozott.
Meg asszem mindharom 3000-es szerianak azonos volt a haza, meg a 6000-ek is kozosek voltak.De a membranosok kozul csak a G81-eknek volt ugyanolyan kupakja, mint a mechanikus G80-aknak, G83-akban tok mas kupakot hasznaltak.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Mult havi GBn valami 40$ volt egy vastag PBT Gateron szett.
Szerintem a maxszal mult heten gyartatott egyedi feliratozasut elobb kapom meg, mint a feher blank Gateront.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Utoljara az MK2-vel jatszottam.
Emlekszem, mennyire szidtam a bajszost, amikor a csomagja miatt a megrendeleskori 13k helyett 16k HUF lett a +4MB RAM a 486-osomba.
MK2 akadozott 4MB RAMmal, azert kellett boviteni...[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Használj angolt mint én és ékezetes betűk altgr, sokkal jobb a magyar marhaságainál, ezen minden szimbólumot képes vagyok teljesen vakon gépelni.
Tenyleg, brit kiosztassal rajta van egy csomo ekezet AltGr+alap betu kombokent is:
Passzol ez a szinsema a mai St Patrick naphoz
[ Szerkesztve ]
-
Anno Ubuntu userként is jó volt a Giga Aivia: linux nem kezelte, Gamer-ből normálba kellett kapcsolni a bill-t, utána működött. Talán alt+ctrl+n volt a normál.
Legszebb, h manualban szó nem volt erről. Supportal volt levelezés elég sok, sajnos mint V2-nél kiderült, giga is leszarja az userek véleményét, tapasztalatát.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
strynox
tag
Igazából ha újonnan veszek billentyűzetet, valószínű e 3 közül fogok választani:X2 - Mirage, a CM Storm - Suppressor, a A4tech B120 vagy a CANYON hazard. Ti melyiket választanátok? Esetleg ajánlanátok valami mást?
-
őstag
Elmegyek kipróbálni, ha cserébe elfogadol gog3ylth-5539-et 1 2
Nekem kéne valami könnyebben nyomható, mert ez 65gr-os (vagy cN-es).Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
őstag
Legközelebb Mechanical_keyboards-ra hagyatkozok: [link]
Sose felejtsétek megnézni a havi kuponokat: [link]
Amúgy ha free shipping, akkor EU-ba is free shipping?[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Hááát... én tudtam gépelni feketével is. Kemény, de szokható. OK, regényt nem ezen kell írni, de hogy kifejezetten rossz... akkor a RED is az.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Domonkos
Ármester
RPN szamologep ; thinkpad ; model M ~ azt hiszem hogy te vagy az en emberem! Milyen josagokat hasznalsz meg? Hatha hianyzik valami az en palettamrol.
btw a szemmasziroztatos dologban is igazad van, csak anno rosszul valasztottam nevet a forumra, igy nem igazan irogathatok ilyesmiket.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
nyunyu
félisten
JISt a japanok hasznaljak, mivel a tobbszaz irasjeluk elocsalogatasahoz keves a Shift/Ctrl/Alt/AltGr, kellett nekik meg par extra modositogomb az also sorba.
Cserebe nagyitoval kell keresni a szokozt, meg a backspace is rovid lett, de az Enter az ISOeval azonos.
Mifelenk nem nagyon fordulnak elo ilyen kiosztasu billzetek.
-
őstag
Igen, csak ha nem kezeli a következőket:
W+A+Q+CTRL+SPACE
S+D+CRTL+SPACE
Volt olyan billentyűzetem, amin ez a 2 kombináció érdekes módon működött, de a következők mégsem:
A+W+D / S+W+D / Q+W+D / Q+S+D / TAB+W+D /
akkor nekem nem lesz megfelelő. Clicky kapcsoló is csak nagy duzzogva.
Egyébként korához képest nagy előnye számomra, hogy megvan az alt+gr gomb.A PgUp-PgDn végülis szépen egymás alatt vannak. Én gyakrabban használom, mint az insert-delete gombokat. Jaigen, tenkeyless.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Domonkos
Ármester
Bocsanat, tenyleg lehet cherryvel kerni. Valahogy a kiemelt resz felett atsiklottam Ugy viszont mar tenyleg egy popec bill lehet. Amugy furi hogy a spec-ben ezt nem irjak ki - leginkabb ebbol gondoltam, hogy itt valami 'trukk' van, amire a video mondhatni raerositett.
(#24951) Bibgr0 : Osszefoglalo elso sora! (a cim utan termeszetesen)
[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
tDr1v3r
veterán
Félre ne érts, szerintem is drága (főleg úgy hogy az SP minősége elég... érdekes tud lenni) a szett de esztétikában ez van a legközelebb az elképzeléseimhez.
Meg kb. ez az egyetlen szett amihez van normális Mac-es modifier pack... ha a Tao-Hai vagy a Vortex gyártana Mac-re (fehér, fekete, igazából mindegy) szettet azt venném, elhiheted.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
A teljes szettből meg egy Realforce is kijön. De mi értelme egy keysetet komplett billentyűzethez hasonlítani? Nekem a(z egyelőre endgame-nek kinéző) boardomhoz lesz, arra meg inkább veszek egy méltót.
De nyilván SP és a quality control... sz.pás awaits.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Domonkos
Ármester
Igazad lehet - az egyreszes kupakok tenyleg nem rosszabbak semmiben. Max a muanyagos hatasat veszik el jobban a hangnak, de ez pozitivum is lehet.
Jol gondolom, hogy kapcsoloban csak magat a rugot nem lehet cserelni? A rugoval egyutt ugye mindenkepp jon a kalapacs is? Ha valami egyszeru modon megoldhato lenne a rugok csereje, akkor lehet hogy szerencset probalnek egy hosszabb peldannyal is, ami mar eleve egy kicsit jobban kompresszalt, mert szeretnem egy hangyanyit feljebb hozni az actuationt. Ismer ra valaki valami egyszeru hacket?Gender of electrical connectors is defined by the pins.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!