- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi erősítő építése
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingoka
csendes tag
A Vodafone mióta foglalkozik gázszámlával?Lemaradtam valamiről?Mi lenne,ha csak a tv boxokkal foglalkoznánk?
-
-
blakey
titán
válasz
sicc_innen #11602 üzenetére
Feltételezem, hogy a OneTV a volt magyar Vodafone iptv szolgáltatója.
- a OneTV a Vodafone TV, ami IPTV és DVB-C is. Akinek az van, nem fogja érdekelni, hogy Telekom, Sweet, DirekNow, Yettel bármi más is elérhető, hiszen már fizet egy szolgáltatást. az sem érdekli, hogy Lölö vagy sem. Ha van hozzá app vagy Kodi kiegészítő jó, ha nincs, akkor türelmesen kell várni, egyszer lesz, hiszen pl. Vodafone TV kiegészítő volt Kodihoz. -
hoktar
csendes tag
válasz
sicc_innen #11599 üzenetére
Ezen a szálon [link] felmerült kérdésekre próbáltam jelenlegi tudásom birtokában lévő segítő választ adni. Nekem egyáltalán nem muszáj az OneTV, de ha már lehetőségem adódott rá, használom.
"Vannak más szolgáltatók, jó alternatívák, amik több felületen is működnek."
Ha erről adsz több infót nekem, nekünk, azt hálásan köszönöm, köszönjük!
-
hoktar
csendes tag
válasz
<Adamsky> #11577 üzenetére
Még előző hozzászólásodhoz:
Valóban AOSP Firmware miatt engedte telepíteni OneTV mobilos verzióját TV BOX-ra, ATV firmwarrel már nem engedte indítani. Viszont Aryes tudta telepíteni a kimásolt 1.14-es verziót amazon firetv stick-re és indult neki. Részletek itt: [link] Viszont további kísérletezésre ad lehetőséget, hogy fire stick-en elindult és a logint is engedte. Firestick meg ugye nem AOSP firmware-t használ.
Android böngésző OneTV témához:
Októberben még emlékeim szerint volt néhány androidos böngésző, amely alól engedte OneTV bejelentkezést "Asztali módban". December közepén OneTV frissítéseket követően megpróbáltam ismét, de semmi, semelyikből sem enged bejelentkezni. Pl. FireFox, Chrome, Brave, VIA, Opera... és még sok más böngésző alól próbáltam asztali módban és különböző "ügynök" beállításokkal.
-
kis-attila
tag
válasz
kis-attila #11596 üzenetére
Elnézést!
Sokan itt pénzért tolták a hype-ot! ( mert az XY termék mennyire f@sza, csak soha nem volt náluk nem próbálták .... ők csak pénzért adták elő a " tudóst ". Bármit írtam itt ... az nem igaz ... persze.)
Nem itt és pláne nem nekik fogom elmondani, hogy egy 11.500-as TV Box miatt miért adnám el a 25 ezres Kinhank G1-et.
-
kis-attila
tag
válasz
-=Jam=- #11566 üzenetére
Szia!
Én nagyon szeretem a Kinhank G1-et viszont ennyiért én is eladom ha kell.
Itthon van, semmi baja,soha nem is volt semmi.Van egy futó projektem.
Mivel nekem nem kell Netflix és L1 ... más utakra léptem. 11.500-ért rendeltem TV box-ot, van baj vele de a problémák jelentős része 15 perc alatt orvosolható. ( én se hittem benne, de tényleg megoldható. Van Auto Frame Rate + hangprojektorokhoz Passthrough ... sőt, még filmet is le tud játszani pendrive-ról, nem úgy mint egy Xiaomi 2nd. Gen.)
Pár napig még tesztelem ezt a filléres nulla megoldást de szerintem a Kinhank G1 menni fog. -
Pancsermeste
őstag
válasz
<Adamsky> #11587 üzenetére
Én (is) kerestem.
Ez a H96 stick BG050f3f kóddal még egy picit olcsóbb.Más:
Ismerősömnek kellene olyan TV okosító, mely tud DVB-C PVR funkciót. Más funkció nem is lényeges. HDMI-n csatlakozna a TV-re, kapna külön antenna jelet, tehát nem a cuccon keresztül nézné a TV-t.
Tudtok jól bevált eszközt erre? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kenedems #11589 üzenetére
"Box-ot vinném magammal." – még mindig nem teljesen értem, de mindegy is
Ez a Synology app tud valami "trükköt", amivel fix IP nélkül is rátalál a NAS-ra?
Az én javaslatom – ahogy azt előttem már írták is – vm. DDNS szolgáltatás. Jó eséllyel a router-ed támogat párat. Én spec. No-IP használom már évek óta.
Innentől, ha meg van a fix IP, akkor a router-en beállítod a VPN-t (remélhetőleg ezzel sem lesz gond, mert tudni fogja), és ennyi. Bárhonnan, bármiről, ha VPN-en keresztül csatlakozol, elérhető lesz a belső hálód (és a NAS).#11593 DrKapocs
Nm.Én rohadt régóta használom telefonon, tablet-en, és box-on is. Utóbbin egy picit az irányítás okán macerásabb, de nem lehetetlen. Klassz, hogy ugyanúgy el tudok rajta keresztül érni bármilyen ftp-t vagy épp a (Google) Drive-om.
-
DrKapocs
őstag
Hako Prora tegnap este jött egy frissítés, 697 mega. Én felraktam. Ennyit arról, hogy a kínai vackok nem kapnak frissítést.
-
Steve1207
veterán
válasz
<Adamsky> #11587 üzenetére
Ez kb olyan lehet, mint a G96, kamu infók a dobozon és kamu rendszer. Amúgy már nézegettem egy ideje, hogy hogy a fenébe van ez, mert baromira megtévesztő. Kb úgy vezetik fel az android verziókat is, mintha egy tényleg atv-s cucc lenne, valamint ilyen félig humbug portolt rendszer lehet rajta, mint az utóbbi hasonlóaknál, H313-on és társain: [link]
(Vid végén megy a paraméterekhez).
Amennyire megvolt a helye az X96-nak, mint gyártó, annyira keveri a ***-t a piacon, hogy lassan annyi csak a lényeg nekik, hogy mindenkinek mindent gyártsanak.Amúgy mint CC alternatíva lehet, hogy beválhat, hisz ahhoz elég egy ilyen sufni atv rendszer is, ha kezeli onnantól és ilyen áron arra baráti.
-
<Adamsky>
nagyúr
FYI! Múltkor itt valaki keresett olcsó (Chrome)cast megoldást. Ennél szerintem – ha lehet hinni a leírtaknak – most nincs olcsóbb: H96Max stick (2/16 Gbyte): 21$ = ~8.400 Ft
Ja, és elvileg wifi6, Neflix támogatás, és ATV 14 (a legfrissebb, ha minden igaz).Most így hirtelen sehol máshol nem találom ezt a stick-et. Pláne nem ezzel a névvel, ami alapból egy box-ra utal ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kenedems #11583 üzenetére
"Ha nem vagyok otthon akkor is hozzá tudok férni ... "
Viszed magaddal a box-ot? Vagy a box-ra akarsz rálépni? Nem értem. Miért nem VPN-t használsz?
Szerintem itt te valami olyasmit akarsz egy droid-os box-al megoldani, amire nem való, ill. amire jó eséllyel van jobb, gyorsabb és kényelmesebb megoldás. -
válasz
<Adamsky> #11581 üzenetére
Igen, ez az alkalmazás.
Ha nem vagyok otthon akkor is hozzá tudok férni az otthoni média és egyéb fájlokhoz amit a Nas-on tárolok. Az új Synology verzióból kivették a DS Video alkalmazást, erre keresek alternativát. Plex és egyéb dolgokkal nem szeretnék foglalkozni. Ha itthon vagyok nyilván SMB megosztás van.
-
Steve1207
veterán
válasz
kenedems #11580 üzenetére
Az az alkalmazás sima androidra van, szóval stabilitásról nem igazán beszélhetünk ezeken. Mindenesetre ránéztem G1-en, elindul, landscape mód, láttam már irányítóval rosszabbul vezérelhető alkalmazást, de ez se az igazi. Ha offline-ra nyomnám át fekete képernyő és ki kell lépni, majd vissza, hogy megint magához térjen az alkalmazás.
#11581 <Adamsky>: sztem is, ami egy szimpla smb alatt nem megoldható az kb fölösleges boxra. Ahogy nézem ez az alkalmazás kb annyira jó, hogy elérd a tartalmakat, semmi többre, azt hittem ilyen p2p és hasonló vezérléseket is lehet intézni vele és hasonló dolgokat, amiket a nas-ok támogatnak.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kenedems #11580 üzenetére
" ... amin meg a Synology DS Flie alkalmazás ... " – ez?
ATV / GTV-n – jó eséllyel – sideload-al fel tudod másolni az apk-t, amit aztán telepíthetsz is. Egyébként mit tud ez a csoda, amit egy átlag fájlkezelő nem?
A MiXplorer pl. ezeket tudja: SAMBA, FTP, SFTP, WEBDAV.
Ha tényleg csak ez kell, és nem kell ATV / GTV, hanem sima android, akkor pl.: H96 Max. Azért kérdezz ár, hogy ezen "sima" Android van-e, de tudtommal, igen. -
Helló.
Olyan lejátszóra lenne szükségem amin meg a Synology DS Flie alkalmazás. Minimum android 9 kell hozzá, de tapasztom szerint GoogleTV androiddal nem tölthető le Play áruházból. Mostanság ilyen box-kat látok csak a boltokban. Bármilyen stabilan működő megoldás érdekel!
Olvasva a fórumot Kinhank G1 tipus alkalmas lehet erre? Esetleg valaki kipróbálná rajata vagy bármely egyéb készükléken?
Előre is köszönöm!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
krisztian005 #11578 üzenetére
" ... a onetv.hu-t is megbirom nyitni vele de csak a kezdöoldal jön be vele ... "
Akkor tegyél fel másik böngészőt! Esetleg próbáld meg az app-ot. Gondolom hoktar is valahonnan (pl. innen) levadászta az apk-t, aztán simán feltette a box-ra. -
krisztian005
újonc
válasz
<Adamsky> #11577 üzenetére
" ... nem indul el a böngészőben." amazon fire stick-nek van egy amazon silc nevü saját alapbol telepitet böngészölye.ezel szeretem volna használni.ezel régen tökjol müködöt a upchorizon amig megnem szünt.
a onetv.hu-t is megbirom nyitni vele de csak a kezdöoldal jön be vele és nem lép továb a bejelentkezésre -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
krisztian005 #11576 üzenetére
" ... nem indul el a böngészőben." – melyikkel próbáltad? Csak, mert ha teszem azt PC-n, FF alól működik, akkor elvileg a mobil FF alól is mennie kellene.
" ... más funkciók nem fontosok csak az applikáció müködjön tutira."
Esetleg írj rá hoktar-ra, és kérdezd meg, hogy mi a "trükk"? Lehet csak annyi, hogy nem ATV / GTV-s box-ot használ, így az app azt hiszi, hogy mobilról fut.
Ha, kaptál választ, akkor esetleg oszd majd meg, hátha másnak is hasznos lesz ... -
krisztian005
újonc
Köszönöm a gyors válaszokat
Én külföldön nézem windowson böngészőből vagy kábeles tükrözéssel tabletről ezzel nincs is gond működik rendesen.
De még régen mikor volt upc-elöfizetésem akkor egy amazon fire stick saját böngészőjén tökjól lehetet nézni online a horizon veboldalon keresztül.
Azóta is úgy szeretném megoldani csak az új onetv nem indul el a böngészőben. Bejön a weboldal de megáll és nem lép tovább a belépéshez.
-
sicc_innen
tag
válasz
krisztian005 #11573 üzenetére
Szia!
Ha a OneTv ad iptv boxot az előfizetéshez, az nagy valószínűleg pontosan olyan lesz, amilyet leírtál. -
Steve1207
veterán
válasz
krisztian005 #11573 üzenetére
A tv-s appok korlátozva vannak ilyen szempontból, se az alkalmazás, se a böngészős nem működik. A One-nál bevezették egyébként a chromecast funkciót hivatalosan is (changelog is írja), így csak mobilról kiküldöd és megy, bármely ténylegesen android tv-s eszköz képes rá, hisz azoknál van chromecast funkció (Mi Box-ok, Leap-ek, Kinhank, Google tv eszközök). De magát a kiküldést telefonról intézed. Szerintem amúgy praktikus és jó ez a megoldás, gyorsabb, mint az irányítón szüttyögni.
Ellenben az átállás utáni első napokban én találkoztam azzal, ahogy a "szegmensek" váltanak a kiküldött streamben, olyankor mindig feldobta a lejátszó vezérlőket a tv-n, szóval még az se működött feltétlen jól, most nem néztem rá azóta javult-e.
#11561 eldoble: szimpla release probléma is lehet, hisz már a felbontásból látszik, hogy nem szabvány. Legalábbis ilyen 15-20 éves releaseknél én nem feltétlen rohannék boxot venni, bár a mi boxnál képesek tényleg elcseszni a szoftvert hosszútávon
De lehet egyszerűbb egy lejátszóváltás, ha csak ezekkel van baj. Kodi, VLC, mpv, mx palyer stb vagy csak egy szimpla plex-et használni az ilyen régi releasekhez.
-
krisztian005
újonc
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valamilyen tv-okosítót amin működne a one-tv applikációja?
más funkciók nem fontosok csak az applikáció müködjön tutira.
köszönöm
-
DrKapocs
őstag
-
eldoble
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11562 üzenetére
Köszi, akkor rászánok többet, akkor lehet amit ajánlasz, Kinhank G1 -et megrendelem.
Valahol olvastam ezt a Vontar-t ajánlani, ezek közül valamelyik esetleg: VONTAR X96, VONTAR X4 ? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
eldoble #11561 üzenetére
"Milyen Tv boxot ajánlanátok 10-15e között ... " – ilyet szerintem nem fogsz találni.
... de még 20 alatt se. Illetve vannak ezek a nem ATV-s, hanem sima Android-os box-ok, de akkor a streaming szolgáltatókról le kell, hogy mondj. Meg úgy az átlagos minőség is kérdéses ...
Sokáig a STRONG Leap S3 volt a sláger, de most annak (is) eléggé felment az ára (pedig volt 14e Ft is, ha jól emlékszem).
A köv. lépés a Kinhank G1, amivel a többség (köztük én is) elégedett." ... de pl. az egy pár mkv fájlt /720x300, H.264 AVC, AC3/ nem hajlandó lejátszani ... "
Ismert bug / feature. Én, akit csak tudok, le is beszélek róla. -
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Milyen Tv boxot ajánlanátok 10-15e között ami szinte minden filmet lejátszik, semmi más különös tulajdonság nem nagyon kellene (külföldi rendelés is jöhet).
Ha esetleg, mondjuk 20e ért van olyan ami tényleg szuper, akkor rászánok annyit is.(Xiaomi TV Box S (2nd Gen) ne legyen, mert van egy ilyenem, de pl. az egy pár mkv fájlt /720x300, H.264 AVC, AC3/ nem hajlandó lejátszani amit az LG tévé belső lejátszója lejátszik.)
-
kis-attila
tag
válasz
Pancsermeste #11552 üzenetére
OK.
Így értem.
Mondjuk a Vontar X4 elég jó 14.600-ért de olvasom,hogy vettél mást. -
Oldmobil
aktív tag
válasz
pulutodurumo #11554 üzenetére
Más use case... A zenék egy NAS-on vannak, a telefon csak távvezérlésre szolgál, a családban akár többen is szoktuk vezérelni, a BT kapcsolat meg bizonytalan, ha zsebemben a telefonnal jövök-megyek a házban.
-
blakey
titán
válasz
spileraaa #11555 üzenetére
Elég sok lejátszó van, pl. Nova player, de a Kodinál jobbat nem nagyon fogsz találni, főleg, ha még egy olyan adatbázist is használsz, ami több alkalmazásba is integrálható, pl. Plex, Emby, Jellyfin. Nálam 6 éve egy adatbázis van, Plex kezel minden anyagot és Kodi, Infuse valamint Plex kliensek az alkalmazások, amik 15 készüléken futnak, bárhol, bármikor ott folytatom, ahol abbahagytam.
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Csak zenelejátszásra keresek olcsó boxot, optikai kimenetre van szükségem, semmi másra, Coreelec menne rá, telefonról távvezérlem, tévét sem dugnék rá, csak amíg belövöm. Rendelhetem bármelyik S905xxx családú boxot, vagy van esetleg tuti tipp, amivel keveset fogok szívni a telepítéskor?
Köszönöm! -
Pancsermeste
őstag
válasz
kis-attila #11551 üzenetére
Telefonon lévő média file-okat (kirándulás/buli/emlék fotók, videók.. stb.) TV képernyőre tükrözni jó (minél jobb) minőségben. Ehhez kerestem egy egyszerű, de lehetőleg olcsó eszközt, mert a TV beépített és a meglévő Stickem MiraScreen megoldásai nem nyújtanak kielégítő minőségű képátvitelt. (Ám, már nem keresgélek tovább, egy olcsó alis BOX megfelelőnek látszik.)
-
kis-attila
tag
válasz
Pancsermeste #11549 üzenetére
Nem egy kérdés volt, elnézést. Legyen egy kérdés ....
Mit szeretnél? -
kis-attila
tag
válasz
Pancsermeste #11549 üzenetére
Szia!
Egy kérdés ...
Most letölt telefonra, azt tükrözöd TV BOX?
Miről van szó? Torrent meg film? Mire használod ezt a " tükrözést ", miért fontos ez ennyire? ... miért és mire kell neked ez az egész? -
Pancsermeste
őstag
válasz
Steve1207 #11548 üzenetére
Így van, csak teló tükrözés a cél és bár nem is biztos, hogy használom egyáltalán valaha, de legyen jó, ha egyszer használni szeretném.
Lehet végül csak megtartom ezt a BOX-ot. A légegeret szokni kell még, de amúgy nem is olyan rossz ez a kütyü. Közben rájöttem, hogy ez az AirScreen app egész jól dolgozik. Amolyan MiraScreen szerűen is tudja fogadni a teló képét elfogadható minőségben (bár a setup-ban MiraScreen nem engedélyezett, szóval nem tudom, hogyan csinálja) ill. Cast-al lehet küldeni képeket vagy videókat a google fotókból vagy pl. VLC-ből.
Próbaképp egy 4K-s filmet küldtem rá telóról VLC-vel (számítógépes Serviio media szerverről) és nagyon jó minőségben átment, laggolás nélkül. -
Steve1207
veterán
válasz
lowzor #11547 üzenetére
Szerintem semmi értelme, ha másra nincs használva. Amúgy is a CC se teljesíti azokat az elvárásokat teljesen, amik a legelső hsz-ban voltak.
A legjobb ezekben a casting megoldásokban, hogy amennyit szöszöl vele az ember az elejében, annyit az életben nem fogja utána használni összesen érdemben -
lowzor
veterán
válasz
Pancsermeste #11546 üzenetére
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #11527 üzenetére
Nos, meg is érkezett Kínából 4 nap alatt a csoda RockChip-es box.
Egyből a Cast funkciókat kerestem, ám alap funkcióknál semmi erre vonatkozót nem találtam.
Van rajta egy WiFiDisplay nevezetű alkalmazás, ami sima képernyőtükrözést tud, de valami borzalmasan lassú és mosott képpel, vagyis használhatatlan.
Volt telepítve egy AirScreen nevezetű hekkelt app is, amit elindítva Google Home-ban tudtam hozzá csatlakozni. Ez már egész gyors és jó minőségű kapcsolatot teremt, ám ez is a FULL telefon képét tükrözi. Ráadásul először csak a reklámblokkolóra figyelmeztetett a google, de nem szankcionált. Másodjára indítva már fixen kint maradt egy figyelmeztetés, hogy vegyem meg az eredeti appot a store-ból. (bár ettől még ugyan úgy működött a képernyő tükrözés) Aztán frissítettem az appot, most működik rendesen, igaz a fő oldalon ott virítanak a reklámok.
Ahogy nézem, másra nem is nagyon fogom tudni használni ezt a BOX-ot. Ezért az egyszerű tükrözési funkcióért én sokallom a 10K-t amibe került, de még mindig nem tudom, hogy mit tudtam volna venni helyette olcsóbban, ami legalább ilyen minőségben tudná ezt.
Valószínűleg elajándékozom, és majd beszerzek egy Mi/Fire-TV Stick-et. -
-
Mustármag
őstag
-
blakey
titán
válasz
Mustármag #11541 üzenetére
A modern eszközök EDID infók alapján állítják be magukat, azaz, ha a csatlakoztatott eszköz nem fogad tőbbcsatornás hangot, akkor PCM 2.0 lesz a kimenet. Ellenőrízd az eszközöket. Az automatikus és passthrough a megfelelő. Sajtos ez ilyen modernkori betegség az Androidos lejátszóknál.
-
Mustármag
őstag
Netflix, kifejezetten kerestem a a térhangzás logót, de semmi.
VLC-vel lejátszva MKV 1080 7.1 szintén csak a sztereó.(próbáltam DD és DTS kódolású) filmmel)
Most csináltam egy gyári visszaállítást, hátha ott rontottam el valamit, de sajnos nincs választás. Próbáltam optikán és vettem egy HDMI hang leválasztót, ami képes optikára konvertálni a hangot, úgy se sikerült változást kicsikarnom az erősítőm kezeli a DTS-t és a Dolby digitalt-t is -
Mustármag
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Strong leap s3-at, de egyszerűen képtelen vagyok belőle kicsalni a térhangzást. Sehol se találok hozzá beállítási opciót, csak az "automatikus" a sose és a pass trought lehetőségek vannak. De mindegyiknél csak és kizárólag PCM sztereó-t tudok előcsalni. Esteleg valaki tudja mit rotnhatok el/mi a megoldás?
-
Gaben19
csendes tag
Sziasztok!Olyan boxot keresek amin elmegy a Coreelec.Nem kell semmi extra csak ennyi 2gb ram már elég wifi 100 as net müködjön kb.Köszi
-
csibe1
addikt
válasz
Pancsermeste #11535 üzenetére
Esetleg ott az Amazon Fire Stick is. Érdeklődj a topikjában: [link]
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Vini011 #11533 üzenetére
Na igen, értem én...
De valahol bosszantó, hogy az anno (kb. 5 éve) 4 dollárért vásárolt Stick is majdnem megfelel a célnak. Tud 2,4 és 5GHz-es wifit, kimeneti felbontás 2160P-ig állítható. A késleltetése kb. 1sec alatt van (de mindegy is, a lényeg, hogy ez nem zavaró), de sajnos néha kockásodik/mosódik a kép. Csak emiatt szerettem volna egy kicsit jobb minőségű eszközt. Ha nagyon felhúz megint, akkor lehet, rápróbálok erre a 4K Mi-TV kütyüre.
Köszönöm az ajánlást! -
csibe1
addikt
válasz
sicc_innen #11529 üzenetére
Nálam most aHako Pro-n csinálta, 21-es Kodi.
Régebben is előfordult néha, de nem gyakori.
Most épp nem volt kedvem szórakozni, és a Hako Pro kiteszi a VLC-n nézett filmeket is a főképernyőre, ugyanúgy, mit a streaming-nél. -
Vini011
csendes tag
válasz
Pancsermeste #11525 üzenetére
Szia!
Az a baj, hogy mint többen válaszolták, hogy az "olcsóbb" boxok nem Android Tv futtatnak, és nem Chromecast kompatibilisek, így gyakorlatilag azokon a kifejezetten érintő képernyőre optimalizált Android fut, és távirányítóval nem kifejezetten jó használni, valamint azokon Miracast fut v annak különböző fantázianévvel ellátott változatai például anycast stb., de ezek képernyő tükrözése ugyanazzal a képminőség lassúsága problémával működik...
Igazából az Android Tv futtató Chromecast kompatibilis eszközök tényszerűen drágábbak, illetve a kérdéses feladat függvényében jobbak is, pl 4k netflix certifikáció hiánya miatt az egyszerű Android box nem fut, stb.Ami olcsóbb, és mivel neked kifejezetten a telefon kép videó megtekintése lenne szempont, és az olcsóbb elérhetőség, akkor én erre nem 4k, hanem hd felbontású Android tv srick javasolnék, ami ha egyébként más streaming app futtatását nem igényel, akkor hardveresen erre a feladatra elég gyors, lényegesen olcsóbb egy 4k boxnál és a Google saját Chromecast-nál is.
A hd felbontás pedig fényképet nézegetni nem okoz igazán minőségi problémát.
40 dollár körül ilyen eszköz a xiaomi hd stik-je ami itthon kb 16 -17 ezer,
https://asztali-multimedia-lejatszo.arukereso.hu/xiaomi/mi-tv-stick-full-hd-pfj4098eu-xmmtvstckeu-p583289442/E fölött a xiaomi 4k stick 23-26 ezer ami erősebb hardver már inkább streaming is kiváló csak a boxokhoz képest jobban melegszik a kis ház okán valamint nincsenek rajta annyi külső periféria csatoló.
https://asztali-multimedia-lejatszo.arukereso.hu/xiaomi/mi-tv-stick-4k-pfj4122eu-mdz-27-aa-p766891386/ -
DrKapocs
őstag
válasz
Hehe, tegnap töröltem a francba a Kodit. Szinte soha nem használom, amikor pedig egyszer használnám, tuti nem működik valamelyik addon. Francnak sincs kedve mókolni, leülök pihenni, megnézni egy filmet, nincs kedvem buherálni. Igen, inkább fizetek egy streamingért és nem kínlódok, bosszantom fel magam. De kb. már a letöltésekkel is így vagyok. Leszedem, néznénk és nem jó a hang, kép, nem indul el, stb, stb.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
" ... a Kodival; akadozott, vagy lefagyott a videolejátszás, aszinkronba került a hang a képpel... "
Milyen box-(ok)ról beszélünk?Nekem ilyet még a Mi Box gen. 1-en se csinált. Hosszú évek alatt talán ha két alkalom volt, amikor kidobott a launcher-re (a Mi Box-nál).
A Kinhank G1-el viszont hibátlanul működik."Strong Leap S3-on folyamatosan jöttek elő különböző hibák a Kodinál."
Akkor ott tényleg a rendszerrel lehetett valami gond ("összeférhetetlenség" Kodi vs. ATV / GTV). -
sicc_innen
tag
válasz
csibe1 #11523 üzenetére
Nálam is hasonló problémák voltak a Kodival; akadozott, vagy lefagyott a videolejátszás, aszinkronba került a hang a képpel...
A live IPTV adásoknál is csinálta ezeket.
Akkor próbáltam ki a VLC-t videozásra boxon, amivel azóta sincs gond.
Strong Leap S3-on folyamatosan jöttek elő különböző hibák a Kodinál. A verziófrissítés (Omega v21.0) sem segített, így gondoltam egyet és töröltem véglegesen, mivel csak tévézésre és néha videózásra használom a boxot. -
csibe1
addikt
válasz
"Strong leap, Kinhank G1 sem olcsó, max. 40 dollárig mennék el a cél érdekében.
Ahogy említették, ennyi pénzből nem kéne nagy csodát várni...
-
Pancsermeste
őstag
válasz
<Adamsky> #11526 üzenetére
Alin nézegettem ezeket, ám nincs túl sok értékelés róluk, azok is eléggé rosszak, átlag 3-4 csillag, ami ott ugye nagyon rossznak számít.
No, mindegy, elengedem a jó minőségű képátvitelt, annyira nem fontos, csak jó lett volna, ha kicsi pénzért megoldható.
Azért megrendeltem a RockChip-es boxot (4GB/32GB) 10K-ért, hátha stabilabb MiraScreent tud, mint a 4 dolláros Stick-em. Ha meg nem, kis játék után elajándékozom.
Köszönöm, hogy próbáltatok segíteni! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ahol nem említik a CromeCast-et, ott jó eséllyel az eszköz csak Miracast-et tud. Elvileg arra, amire neked kell (képernyő tükrözés) mindegy, hogy melyiket választod (én legalábbis nem olvastam sehol, hogy egyik szignifikánsan jobb lenne a másiknál).
Minden esetre a CromeCast-ban olyan szempontból több potenciál van, hogy ugye ott egy rakás app-ot direktbe tudsz "cast"-olni, natív felbontásban (vagyis nem a telefonéban).
Én lehet egy ilyenre (vagy erre) rápróbálnék. Ha, nem jó, visszaküldöd. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Vini011 #11524 üzenetére
Nos, az a helyzet, hogy komolyabb BOX-ot nem terveztem csak ezért venni.
Google CromeCast is elég drága, annyit nem szánnék rá. Nem létezik olyan kütyü, mely hasonló tudással bír, csak olcsóbban?
Strong leap, Kinhank G1 sem olcsó, max. 40 dollárig mennék el a cél érdekében.
Pl. ez a kettő? - bár ezeken lehet, hegesztett android van, és nem is tudják a CromeCast-ot?
https://www.aliexpress.com/item/1005006784700061.html
https://www.aliexpress.com/item/1005005081609816.html
Esetleg valami ajánlott ebben az ársávban? -
Vini011
csendes tag
válasz
Pancsermeste #11493 üzenetére
Szia!
A kérdésre a használható megoldás a Chromecast, de nem a Google home app -bol képernyő tükrözéssel.
Igazából sem az Android Tv sem a boxok képernyő tükrözése nem segít, mert laggol, később tölt be, de ez nem a hálózat miatt hanem a képernyő tükrözése okán....E miatt problémás a többi tv rendszer pl LG, Samsung, Philips Sapphire is képernyő tükrözésésére használt Miracast és az ilyen jellegű kb 5000 Ft cast eszközök, melyek szintén Miracast használnak, de ezek nem tévesztendöek össze az Android Chromecast eszközökkel.
Akadás nélkül nekem telefon fotók és videók Tv- küldése zökkenőmentesen működik, kb fél másodperc élesedéssel, Sony Android Tv beépített Chromecastal, illetve egy Panasonic tv kötött a fórumon többször ajánlott Strong box elődjével a Strong leap s1-eo, amin most Android Tv 12 rendszer fut kifogástalanul, bár ezt már nem lehet kapni, de szerintem az utódja is megteszi.A telefon képek és videók küldése, azonban kicsit el van "rejtve", mert mint írtam nem a Google home app kell képernyő tükrözésést, hanem a Google fotók applikációt kell használni ehhez. Sok gyártó külön képnézegetö applikációt telepít gyárilag pl Samsung, xiaomi és a Sony is, mindháromhoz volt szerencsém, de azok nincsenek cast felkészítve, ezért a Google alap fotók app kell megnyitni és ott a fényképet megnyitva a cast ikonra koppintva jelzi hogy van e Chromecast eszköz amire kiküldi a képet, vagy a videót.
Nekem ez akadás nélkül egy 65 colos Sony Android Tv kiváló fotó minöség és a videók is jók, bár én a telefonnal 1080p nagyobb videókat nem csinálok. A. Fotók a 12 MP felbontás is szépek kb fél másodperc az elesedés, amikor a telefonnal lapozok azonnal átvált Klasszisokkal gyorsabb mint a sima képernyő tükrözés. -
csibe1
addikt
válasz
csibe1 #11520 üzenetére
"VLC meg pár lejátszó tartaléknak azért került fel rá."
Kellett emlegetni...
Tegnap behalt a Kodi...
Sorozat, talán 5 perc ment le, kifagy, fullra.
Főképernyőre kiléptem, újraindítom, ugyanaz.
Következőre VLC, simán viszi.Ez a Kodi néha elég érdekes...
Kicsit vicces, mert nem egy extra fájl, - x64, 70p - , nem értem mi a fene gondja volt vele.
Matroska at 1 303 kb/s
Length : 539 MiB for 57 perc 47 mp 215emp
Video #0 : AVC
Aspect : 1280 x 720 (1.778) at 23.976 fps
Audio #0 : AAC
Infos : 2 csatorna, 48,0 kHz
Language : huFormátum : Matroska
Formátum változat : Version 4
Fájlméret : 539 MiB
Időtartam : 57 perc 47 mp
Teljes adatsebesség : 1 303 kb/s
Kódoló szoftver : Lavf58.76.100
Kódoló könyvtár : Lavf58.76.100
ErrorDetectionType : Per level 1
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : High@L4.1
Formátum beállítások : CABAC / 9 Ref Frames
Formátum beállítások, CABAC : igen
Formátum beállítások, RefFrames : 9 képkocka
Kódek azonosító : V_MPEG4/ISO/AVC
Szélesség : 1 280 képpont
Magasság : 720 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : állandó
Képkockasebesség : 23,976 (24000/1001) FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bit
Sorváltás típusa : folytonos
Kódoló könyvtár : x264 core 142 r2479 dd79a61
Kódoló könyvtár beállításai : cabac=1 / ref=9 / deblock=1:-1:-1 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=10 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=24 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / lookahead_threads=1 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=8 / b_pyramid=2 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=240 / keyint_min=24 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=60 / rc=crf / mbtree=1 / crf=23.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / vbv_maxrate=62500 / vbv_bufsize=78125 / crf_max=0.0 / nal_hrd=none / filler=0 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Default : igen
Forced : nem
Color range : Limited
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709
Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC LC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec Low Complexity
Kódek azonosító : A_AAC-2
Csatornák száma : 2 csatorna
Channel layout : L R
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 kHz
Képkockasebesség : 46,875 FPS (1024 SPF)
Compression mode : Lossy
Nyelv : magyar
Default : igen
Forced : nem -
kis-attila
tag
válasz
kis-attila #11521 üzenetére
Írtuk páran, Kinhank G1 letarol mindent. Ez se tökéletes de ennyiért 4/32, 905X4 Mali G31 és megy mint a bolond? Erre jöttek a tudósok ... ez nem igaz ... 2/16, az az igazi! ( youtube, nézz szét, a Kinhank G1 azért elég erős, mondjuk vitt mindent, az itt agyonig hype-olt terméket nem is említik a rangsorban ) Igen, én vagyok buta, nálam volt idén mindkettő, nem tudom,hogy miről beszélek,persze ...
Nálam a Kinhank működik naponta kapja az ívet ... de már más dolgok érdekelnek TV okosító kategóriában is.
-
kis-attila
tag
Szia!
Persze!
Kínai dolgokkal foglakozom 8 éve ... van ebben 118 milliós ipari lézervágó is ... persze,hogy az, igazad van. Mind az, hulladék. Szerinted a kínait mi érdekeljük? Ugyan már. A kérdés csak az,hogy mekkorák a bajok és együtt lehet-e élni velük. Engem nem zavar ha 3 hetente újra kell indítani a Kinhank G1-et. Ez egy hiba de volt feladva hirdetés, legyen hype bizonyos termékeknek + boltnak? Meglepő módon pontosan ugyanaz a bolt,ugyanazon termékét nyomják itt is sokan a fórumon. ( nem írtam se nevet se céget,se terméket szóval mielőtt perelnél, ez biztos csak véletlen egybeesés, + a véleményem írtam le.)
-
csibe1
addikt
válasz
<Adamsky> #11516 üzenetére
A guggli tévé az tényleg érdekes egy állatfajta, a Leap S3-assal együtt.
Nem sok fogta, hogy vissza ne küldjem a fenébe.
A Hako Pro után elég más volt a rendszer, kb semmi nem volt feltéve; még egy normális fájlkezelő, lejátszó program se, mert ugye minek is.
A hangerő mizéria meg hab a tortán.
Mindegy is, végül megoldottam mindent; hangerőt, tettem fel 2 Kodit, streaming megy, VLC meg pár lejátszó tartaléknak azért került fel rá.
Nem egy gyorsvonat, de tudja a streaminget normális minőségben, és offline viszi a 4k filmeket ha arról van szó. Nem kell 8 dolognak egyszerre futni, és akkor nincs gond.
Gondolkodtam rajta, hogy veszek még egyet; de azért a 34k-s ár sok érte.
A Hako Pro-t meg 40-ért is láttam itthon. Picit elszaladt az árazás... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lowzor #11514 üzenetére
" ... még adnak hozzá tápot." – ja, lesz ez még így se (ld. telefonok ...).
Egyébként mindenből ki lehet fogni sz*rt. Itt a topic-ban elég sok embernek van Strong LEAP-je, vagy épp Hako Pro, de messze nem látom azt, hogy tömegesen panaszkodnának rá.
Gyenge (hibás?) a táp? Ki kell cserélni. Ez legyen a legnagyobb baja!
Szoftver hiba? Előfordul a legnagyobbakkal is. Én Mi Box-ról (gen. 1) váltottam a Kinhank-ra, és nagyon nem bántam meg. Igaz nem a legolcsóbb box (bár ár-teljesítmény viszonyban még lehet az), de nem sorolnám a drágák közé se.Azért mikor megveszünk egy box-ot egy havi Netflix előfizu harmadáért v. ötödéért (előfizetéstől függően), akkor azért apróbb sw. hibák is megbocsáthatók.
Szóval van ilyen is, olyan is, (nagyon) olcsó, drága, még drágább. Szvsz. van választék.
#11511 kano
"Valahogy a Android TV jobban bejön, mint a Google tv. Nem is értem miért kellett 2 különböző felületek csinálni."
Ezt én se. Pláne úgy, hogy gyakorlati különbség alig van (mindig rá kell keressek, hogy mi is, mert folyton elfelejtem). Talán azért is, mert én első lépésben kukázom a legnagyobb különbséget, a launcher-et.
Azt viszont tegyük hozzá gyorsan, hogy ez megint nem a gyártók hülyesége, hanem a Google-é. -
DrKapocs
őstag
"Sz@r kínai, Tele van bugokkal..." azért ez erős sztereotípia és túlzás. Egyet sem találtam. A Sweet csatornaváltást én is tapasztaltam, de honnan tudjam, hogy nem-e az appban van hiba... az nem magyarázat, hogy a Strongon megy. Ilyen bármelyik nagy telefongyártó rendszerén előfordul. Netflix, Max, Skyshowtime, SmartTube, Kodi hibátlanul megy. Az nem lehet, hogy olyat vársz el tőle, ami nem neki való feladat?
-
kano
nagyúr
válasz
csibe1 #11510 üzenetére
Én is 14k körül vettem a Strong leap-et. Nem is ér többet. Hako most van Aqua-ban garis szervizben. Nem tudom mit csinálnak vele. Ha másikat kell vennem nem tudom melyik legyen. Valahogy a Android TV jobban bejön, mint a Google tv. Nem is értem miért kellett 2 különböző felületek csinálni.
Itt jön elő a sz@r kínai jelleg. HW-ben jó, de sw tele van bugokkal. Ez van sajnos....
-
csibe1
addikt
Nálam is előfordul néha.
Rányomok a hangerőre, és van hang.
Kb minden kínai szar, ami nem az meg hamisítvány.Szóval akkor tegyél mellé még kétszer ennyit vagy háromszor; Apple vagy Amazon cucc, és aztán nincs ilyen gondod.
Ezen az árszinten ne várj csodát, főleg mostanában. Sajnos itt is elkurvultak szoftveres, hardveres szinten. Ezek még a legkisebb gondok. (táp, hangerő)
Ha megadja magát a kinti gari van, már ha van...
Ezért vettem Strong Leap S3-ast, mert az is tudja amit a Hako - bár lassabb, de a streaming megy ha kell rendes felbontásban, van hivatalos licensz - és itthoni garis.
Offline meg ugyanúgy mennek rajta a filmek. Most legutóbb 34 ezerért láttam a neten, én 14 ezerért vettem 16-ról leárazva.
A Hako Pro tavaly jött 22 ezerért aliról (a 18ezres akcióról lecsúsztam), de már bánom, hogy nem kettőt vettem.
Itthon annak is csufi ára van. A 2/16-os Hako van ha lehet kapni 30 körül, röhejes.
A 4/32-es meg 40 ezer, vicc kategória.
Tényleg nem ártana valami normális (már ha van ilyen) EU gyár, ahol nem heroin árban adják az ilyen dolgokat egy idő után.
A régi boxok maradnak a fiókban, mert csúfos amit most csinálnak.
Az S912-eseket elajándékoztam, de az X3-4-esek elférnek.
Offline filmezésnél még mindig simán megy a 4k, és a Kodi is okés.
A többit majd ha nyertem a lottón. -
Beni2360
félisten
válasz
Pancsermeste #11507 üzenetére
Itt inkább vagyis nálam az volt az érdeked, hogy mobilon 5g wifi és a tv meg kábelen van.
Lehet, hogy wi-fi direct módon csatlakozott? -
válasz
Steve1207 #11505 üzenetére
Köszi neked is és Adamsky-nak is!
Igen, azt nem írtam, megvolt az adatok és gyorsítótár törlés is a probléma felmerülésekor.
Végül nem kellett semmit próbálgatni, ma sikeresen elindult. Újra bejelentkezésre kényszerített, aztán be is töltött. Semmihez nem nyúltunk még, most akartam újra végigzongorázni a törléseket, stb, de megjavult úgy fest magától. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Beni2360 #11503 üzenetére
Nálam a RN9Pro-val is ugyan ez volt. Közvetlenül TV-re tükrözve is előfordultak képzavarok. Amúgy a Wi-Fi hálózat rendben van, mert Serviio media szerverrel PC-ről 4K-s filmeket (átkódolás nélkül) is átlövök a TV-re hibátlanul, igaz azt 5GHz-es wifin.
Szerintem még megpróbálok egy másik MiraScreen kütyüt beszerezni, hátha az jobb lesz... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
solfilo #11504 üzenetére
Alternatív próbálkozás lehetőségek:
YouTube → SmartTube
Netflix → Kodi (Netflix addon) – bár úgy tűnik mintha ez most nem működne. Érdemes itt érdeklődni mielőtt esetleg nekiesel.
Korábban nekem egyébként a natív app és a Kodi-s addon is működött. Most nincs előfizum.Másik hálózaton nem tudod kipróbálni? Átmenetileg csinálhatnál a telefonodról egy hotspot-ot ...
-
Steve1207
veterán
válasz
solfilo #11504 üzenetére
Alkalmazás alatt adatok törlése és gyorsítótár törlése volt? Elég, ha két frissítés között változtattak valamit és behülyülhet onnantól (pláne egy yt több fiókkal).
Én amikor használtam nem találkoztam ilyennel, valamint az ikon se tűnik el a gyorsindítóról Netflixnél, most viszont nincs előfizum tesztelni sajnos.
Amúgy Netflixnél elég sok leállást jelentettek az utóbbi hetekben, downdetectoron is usa-ban is, idehaza is jelentgették, hogy nem működik. Emellett érdemes a szolgáltatóra is ránézni vagy minimum egy router restart. Más streaming és gaming topikokban volt bőven panasz főleg telekomra és digire, hogy bődületesen belassul. Telekom a környező országokban is hasalt és bizonyos szolgáltatások csak másik dns beállításával mentek, hiába volt elérhető meg csatlakozott rendesen (cseh és német pl).
Nekem ma kivételesen megmarhult egyébként a voda is, hogy mindegyikről essen szópedig nem szokott a netre sok panaszom lenni évente talán egyszer kétszer szokott ilyet, de teljes restart kellett (speedtest a Digi hálózatát mutatta egyébként), teszt lefutott, de amúgy egymás mellett szimultán folyamatoknál már az összes lehalt.
-
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdést,
Kinhank G1-et használ valaki Netflixxel és Youtube-bal is?Egy ideje azt csinálja, hogy ha a Youtube-ot megnyitva kapásból fiókot váltunk (mintha ez triggerelne valamit), akkor nem megy a lejátszás, kb 2-3 másodperc után megáll, hangja nincs elejétől kezdve és teker, mintha nem lenne net. Ezt csak az eszköz újraindításával tudjuk megszüntetni (frissítések eltávolítása nem segít, app újraindítás nem segít), heti 1-2x előfordul, de végül is együtt tudtunk élni vele.
2 napja viszont nem megy a Netflix, nem tud kapcsolódni, miközben internet az van a boxon. A Netflix app beépített diagnosztikája hol lát hibát, hol nem, a kapcsolódás viszont 2 napja sikertelen.
Hálózati ellenőrzésnél ezeket írja ki:Netflix-kiszolgáló 1
Netflix-kiszolgáló 2
Netflix-kiszolgáló 3
InternetkapcsolatAz összes mindig sikeres, kivéve a kivastagított, ez néha nem megy, erre utal a Netflix hibakód is, nw-2-5. (igen, néztem a Netflix helpen mit lehet ezzel, nem igazán sikerült előbbre jutni, hálózatban nem volt semmiféle változás, telefonon megy a Netflix app wifin keresztül)
Az appot sajnos nem tudjuk újratenni, mert gyári köcölék, szóval csak a frissítéseket lehet elvátolítani. Ezen már túl vagyunk. Van esetleg még valami, amit megpróbálhatnánk a factory reseten kívül?Érzésre amúgy a Kinhank szoftverével lesz valami, hajlamos pl kidobálni a Netflixet a kedvenc app gyorsindító szalagról a kezdőképernyőn néhány nap után.
Találkozott valaki hasonlóval?
-
Beni2360
félisten
válasz
Pancsermeste #11500 üzenetére
Na elkövettem a Redmi Note 8 pro telefonom és bekapcsoltam a kivetitési ikont, kérte,hogy ugyan azon a wifin legyen az LG C8 TV. Vezetéken lóg a teló meg wifi 5, és szépen megjelent a telcsi kijelzője.
Kerestem egy 1080p sorozatot és a VLC-n indítva oldalt gorfítva szépen kitöltötte a képernyőt, hang, felirat minden működött és elfogadható volt a kép. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
lowzor #11501 üzenetére
A Kinhank G1 nálam szökő-évente csinálja (legutóbb már nem is emlékszem mikor). Olyannyira, hogy abban sem vagyok biztos, hogy nem-e én halkítottam le véletlenül. Utóbbiból következik / következhet, hogy ilyenkor nyomok egy mute gombot a távvezérlőn, és újra lesz hang. Újraindítani sose kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi erősítő építése
- Kuponkunyeráló
- Politika
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest