-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
<Adamsky> #11587 üzenetére
Én (is) kerestem.
Ez a H96 stick BG050f3f kóddal még egy picit olcsóbb.Más:
Ismerősömnek kellene olyan TV okosító, mely tud DVB-C PVR funkciót. Más funkció nem is lényeges. HDMI-n csatlakozna a TV-re, kapna külön antenna jelet, tehát nem a cuccon keresztül nézné a TV-t.
Tudtok jól bevált eszközt erre? -
Steve1207
veterán
válasz
<Adamsky> #11587 üzenetére
Ez kb olyan lehet, mint a G96, kamu infók a dobozon és kamu rendszer. Amúgy már nézegettem egy ideje, hogy hogy a fenébe van ez, mert baromira megtévesztő. Kb úgy vezetik fel az android verziókat is, mintha egy tényleg atv-s cucc lenne, valamint ilyen félig humbug portolt rendszer lehet rajta, mint az utóbbi hasonlóaknál, H313-on és társain: [link]
(Vid végén megy a paraméterekhez).
Amennyire megvolt a helye az X96-nak, mint gyártó, annyira keveri a ***-t a piacon, hogy lassan annyi csak a lényeg nekik, hogy mindenkinek mindent gyártsanak.Amúgy mint CC alternatíva lehet, hogy beválhat, hisz ahhoz elég egy ilyen sufni atv rendszer is, ha kezeli onnantól és ilyen áron arra baráti.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen program, ami...?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest