Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
devast #11894 üzenetére
Pont írni akartam, hogy amúgy ezeknek a zöme vagy így, vagy úgy ott van bármely boxon, többször hivatalos rendszerben is rosszul van, amit kiad a google, aztán ha nem tesztelnek át mindent benne maradnak a bugok.
De mindenki el tudja dönteni, hogy stabilitás, sebesség, funkciók fontosabbak neki, mert kb mindenhol meg kell békélni valamivel. Az se patent, amikor a shield-hez nem jött 1,5 évig update kb, pedig az 4-5x ennyibe került, kb mindenki elkönyvelte EOL-nak, aztán nemrég jött egy ahhoz is, hogy az évek óta rinyált problémákat megoldja.(Én amúgy mindig inkább megszokom adott boxon az adott nyűgjét, hisz tudjuk mit tud és mi van vele, minthogy Mi Box-hoz hasonlóan két havonta valamit "megcsinálnak" és előkerüljön új bug. Aztán ha megunják meg ők is tesznek rá magasról. Ahhoz képest bármelyik csájna box korrektebb évek óta. Ahogy kijön úgy megy, legalább kiszámíthatóbb a viselkedése és ott kb HA jön frissítés az tényleg előrelépés).
#11895 kano: nincs itt semmi baj, "mindenre" sose felelt meg egyik se. Régen még több nyűgjük volt, mint most bármely ezzel azzal problémás boxnak, túl van ez a téma sokszor lihegve. Kb úgy élitek ezt meg minden nap, mintha nem ez történt volna 10 éve folyamatosan bármelyik gyártónál
#11896 kenand: ott most mi van a szabadalmi hézaggal? Már külföldre nem árulják hivatalosan németben sem lassan fél éve, amióta licencelési dolgok voltak a Nokiával ősszel. Plusz codec támogatással is volt valami. Nem igazán követtem a firetv-t, de még aprópénzért se akartam, amikor 10e-ért árulták. Ha meg nem jutnak dűlőre, akkor jön egy update, ami a jelen támogatott dolgokat szépen bedönti. Kell hátam közepére az ilyen, pedig szívesen kipróbáltam volna hosszútávon is.
-
devast
addikt
válasz
pulutodurumo #11897 üzenetére
A jelenleg aktuális firmware csak a Dolby Vision/HDR váltást nem tudja. Vagyis ha a te tv-d nem tud DV-t, akkor semmilyen korlátozást/problémát nem fogsz észlelni.
-
-
devast
addikt
válasz
pulutodurumo #11893 üzenetére
2024 szeptemberi frissítésbe került bele ez a "feature". Korábbi firmware-el meg folyamatosan HDR módban adja a képet, SDR tartalom esetén is...
Különben az ilyen jellegű problémákkal nincs egyedül. Pl az újabb, realtek 1325-el szerelt rocktek gx1 -nek is dettó ugyan az a problémája, nem tud váltani dolby vision és hdr között automatikusan. Ezek mind firmware-ben javítható bugok. -
devast
addikt
Azzal már megjelenése óta folyamatosan gondok vannak. Csak egy kicsit utána kell guglizni. Jelenlegi állapotában még mindig nem megy a Dolby vision/HDR közötti váltás, így ha Dolby Vision tv-d van, akkor a közelébe ne menj annak az eszköznek. Plusz bónusz, hogy a developer options zárolva van, e-mail -en kell kérni a supporttól kódot. Amit jelenleg még úgy tudom adnak bárkinek, de bármikor mondhatják azt, hogy nem.
-
-
kano
nagyúr
válasz
pulutodurumo #11888 üzenetére
Tudom, tudom. Kérdésem csak költői volt.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
devast #11884 üzenetére
"Ez ugyan az mint az S3, csak fehér színű ... " – lehet, nem tudom, mivel annyira nem mélyedtem el benne. Az egész innen – a hiányos speckóból – indult, majd ott folytatódott, hogy ezen csak 720p-be megy a Netflix (és akkor is csak szoftveresen), majd eljutottunk oda, hogy jobb-e, és ha igen, mennyivel a "sima" S3-nál?
-
-
válasz
csibe1 #11880 üzenetére
720p sem lesz csak 480p, de a Strong leap rendelkezik Widevine l1-gyel Strong leap 3 (régebbi ) van nekem is, nyáron csak 12 000FT volt, így vettem egyet.
De ha a web shop nem írja, kis kereséssel meg lehet találni
-
csibe1
addikt
válasz
kenand #11873 üzenetére
"zárt bootloaderrel Videwine L1-es támogatással, azaz mennek rajta a stream csatornák HD ban."
A linkelt oldalon meg még sincs feltüntetve az L1, szóval így akármi is lehet.
Páran azt se tudják mit árulnak, és elég sok a hu végződésű kamu oldal.
Három hete futottam bele ilyenbe, inkább bangood lett a vége, hiába volt drágább. -
boborján2
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11877 üzenetére
Ezeknek a boxoknak vagy inkább a gyártó marketingeseinek nem te vagy a célközönsége.
Dobozon rajta van, netflix ,4K ,1-2 apróság.
Ha ez megvan az emberek megveszik,mert úgyis megy rajta minden.
Amíg ez így van ,és csőrőg a kassza, addig egy perc + energiát nem fognak beletenni,mert semmi szükség rá.
Az hogy van a földön pár ezer háborgó ember,az őket nem kell hogy érdekelje. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kenand #11876 üzenetére
" ... menjen a haerdveres dekódolás, szoftverből sajn a 720p-re futja csak."
Bocs, de te milyen box-ról beszélsz? Csak mert én (és ludla) a Leap S3-ról, ill. az utódjáról. Ezeken vígan fut a Netflix, teljes pompájában.#11875 ludla
" ... nem divat részletezni mi miért mit tud." – hát, ha ezeknek a gyártóknak ez belefér, lelkük rajta. Nem hinném, hogy ez divat, sokkal inkább trógerség / lustaság. -
válasz
<Adamsky> #11874 üzenetére
NIncsenek nagy újdonságok, a SOC már 5 éve tudja (905,905X, 912, 905x2, X3, X4) a 4K-t (HDR, 60 Hz, stb jöttek, nem olyan nagy dolgok), csak az a kérdés, hogy kap-e a box widevine L1-et, hogy menjen a haerdveres dekódolás, szoftverből sajn a 720p-re futja csak.
Muszáj valami -nem jelentős- hangzatos új verziót kihozni, hogy az emberek vegyék meg... -
ludla
őstag
válasz
<Adamsky> #11870 üzenetére
Értem a gondod csak rövid volt az instrukciód
Persze átlagfelhasználókra gondolnak eladásoknál már nem divat részletezni mi miért mit tud. Ez sok nagy márkánál is így van már úgy kell összevadászni az infókat.
Amúgy nagyon korrekt megbízható cucc, nekem S3 -van minden jól működik és vannak rendszerfrissítések is. -
<Adamsky>
nagyúr
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem azzal van a gond, hogy ne tudnám kikeresni, hanem azzal, hogy egy kereskedő, aki – feltételezem – el szeretné adnék a portékáját, nem képes rendes speckót kitenni.
Sajnos utóbbi sokszor a gyártóra is igaz, ami végképp érhetetlen. Úgy kell összevadászni az infót tesztekből, fórumokról, stb. -
ludla
őstag
válasz
<Adamsky> #11870 üzenetére
TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ
Videó dekóder
Képarány: 16:9, Automatikus/Teljes képernyő
Videó Felbontás: 4Kp60, 1080p60, AV1, VP8/VP9, HEVC H.265, AVC H.264, MPEG-4,MP@ML, MP@HL profiles,
Dolby Vision, HDR10+, HDR10, HLG
Audió dekóder
Audió dekóder: 32KHz to 192KHz sample rates, Dolby Digital* MS12, Dolby* ATMOS, AAC LC, AAC LC + SBR
Level 2, AAC 5.1, HE AAC Level 2 & Level 4, MPEG Audio Layers 1, 2 &3, MPEG-4 Audio
* A Dolby, a Dolby Audio és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories Licensing Corporation védjegyei.
Rendszer és Memória:
Android verzió: 11
CPU: Amlogic S905Y4 Quad Core Cortex-A35, 2.0 GHz
GPU: ARM G31 MP2 OpenGL ES 3.2 Graphics engine
SDRAM: LPDDR RAM: 2 GB
Flash: eMMC: 16 GB
Csatlakozók:
HDMI Version 2.1
Ethernet RJ 45, 10/100
1x USB 2.0 Type A, 500mA
S/PDIF Optikai
DC IN 12 V,1 A
16
Általános adatok
Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n, 2.4GHz
IEEE 802.11 a/n/ac, 5GHz
Bluetooth: 5.0 (LE 4.2)
Hálózati feszültség: AC 100 – 240 V AC, 50/60Hz
Bemeneti feszültség: DC 12 V, 1 A
Működési Teljesítmény: 7 W (max.)
Működési hőmérséklet tartomány: 0~ +45 °C
Tárolás hőmérséklet tartomány: -10~+70C
Méretek (SZéxMéMa) mm-ben: 96 x 96 x 20,5
Súly: 153 g -
ludla
őstag
-
-
devast
addikt
válasz
pulutodurumo #11864 üzenetére
Egyetértek. Ha nem kell streaming, meg app store, akkor az android csak egy felesleges és drága limitáció.
-
hidegpam
csendes tag
Véleményeteket szeretném kérni.
Van egy nagy, de buta Sharp tv-m, külső adattárolót rákötve max csak FAT32-t ismeri, ntfs-t már nem. Szeretnék külső HDD-ről filmeket nézni, ezek sok Gb nagyságúak, sok féle formátumban vannak. Melyik okosítót érdemes vennem? (A stream, játék, egyéb alkalmazás nem kell.) -
baandii
senior tag
sziasztok! csak streamingre (netflix, max, disney, youtube...) keresnék sticket. xiaomi mi tv stick 4k-t néztem ki, van ennél jobb? (4k felbontást tudja)
-
válasz
Mustármag #11860 üzenetére
Egy generációval feljebb el is felejtették a baromságot, mert a 308 már HDMI-n is fogadja a hangot és nem, is olyan meghalós a HDMI panelje mint a 606-nak , mivel lassan 15 éve megy nekem. (606-osaim mind hibáan vett átkondizott példányok)
Akkor - ugyan nem lesz 4K a kép, de ha az erősítőbe kötöd HDMI-n a leap képét, optikán a hangját és úgy megy a TV.be akkor sem megy az 5.1? -
Mustármag
őstag
válasz
kenand #11859 üzenetére
Jó nagy baromság, de biztos okkal gyártották így.
Kellene, de valamiért nem akarja, én a tv-re gyanakszom, mert nem hajlandó külső forrásból kezelni a több csatornát. Ami szintén teljesen nonszensz számomra, de biztos a kor technológiájának eggyik ballépése(vagy mi a szösz)
Csak PCM-etkér HDMI-n ezért csak azt küld a leap szvsz -
-
Mustármag
őstag
válasz
kenand #11853 üzenetére
Köszönöm
Rávettem magam a gyári visszaállításra, de sajnos néma csend 😞
De az angol használati utasítás is azt támasztja alá hogy nem képes rá. Sajnos.
Most már elengedtem ezt a dolgot, úgy is szeretnék egy nagyobb tv-t majd az úgy is megfogja oldani ezt a dolgot.
Hálás vagyok hogy ennyit foglalkozol a dologgal. -
válasz
Mustármag #11845 üzenetére
1.3-a HDMI, minta 606-som, setup menüje is hasonló, de a 606-oson is szépen magy az 5.1 (sőt ott HD hangok is, de 2-vel nagyobb kategoriás Onkyo, mint a 307)
Most megnéztem a 308-ast TV-ből pl Plex appal optikán nekem szépen megy az 5.1, még DTS is. (alsó kategóriás LG 4K)
-
boborján2
aktív tag
válasz
jabbagoa #11849 üzenetére
A one tv app ,ha megy, is nyilván mindig egy házibarkács megoldás lesz , mert nem a szolgáltató fejlesztése és nem is támogatja soha.
Szóval csak ezért én nem rendezkednék be android boxra. Lehet évekig fog menni hibátlanul ,lehet 1 hét múlva megáll mert a one valamit változtat szerver oldalon és várhatod mire újra működik.Akkor lehhe tuti ,ha a one kiadná az appot hivatalosan is adott android eszközre.
-
jabbagoa
tag
Sziasztok.
H96max 6/64 vennék. Állitólag van rajta gyárilag Kodi.
Most adok vissza egy One set top box-ot (2van most még). Valaki azt irta,hogy elvileg működik rá a One tv app. Van esetleg ezzel valakinek tapasztalata? Igazából csak ezért kellene nekem. Telefonon működik az app de a telefonos képernyőtükrözéssel nem lehet a műsort kirakni tv-re.
Chromecastot is írta valaki de ahogy látszik nem igazán vagyok kêpben. Köszi ha tudtok segíteni -
válasz
Mustármag #11845 üzenetére
A Strong Leap az HDMI in 1-be (pl DVD/BD) , TV az outba mennie kellene....
Ahogy nézem a leírást az optika 1 a CBL/SAT, a 2 pedig a CD (308-on setup menüben variálható)
De az optika 1-be CBL/SAT csatornára váltva mennie kellne az 5.1 hangnak
Hacsak nem hibás az erősítőNekem a TV-ből is megy az 5.1 (dolby digital) optikán, DTS nem támogatott az LG TV-men de amúgy is ritka a DTS (Bárazt írtad a TV-dből eljut neked is)
Meg kellene próbálni egy másik lejátszót....bár azt mondtad a BD sem ment HDMI-n
Erősítőt is reztelted? -
-
válasz
Mustármag #11840 üzenetére
Passthrought lehet be és kikapcsolni az erősítőn (legalább is a 308-ason), de a hangot tudja dekódolni dolby digital és DTS 5.1-be .
Ha nem kell 4K video amikor használod a Strong leap 3-at, elég 2K (1080p) akkor érdemesebb az egyik HDMI bemenetbe kötni és biztosan lesz 5.1-es hangod. Ha 4K-t akarsz akkor kerüld ki régi erősítő HDMI bemenetét, menjen a Strong a 4k TV-be, a hang meg optikán az erősítőbe. De úgy is mennie kellene az 5.1-nek. Az optikát társítsd az egyik digitális bementehez Pl. TV/game stb és az optikai kábel menjen a Strongból az erősítőbe.
TV legyen csak monitor, de ha akarod a TV optikáját is bekötheted ehgy másik bemenetbesajna úgy tűnik a 307 még HDMI 1.3, nem HDMI ARC képes azon nem tudod visszaküldenni a hangot a TV-ből HDMI-n, de az optika megy (nekem úgy tűnik 308-nek megfelelő van, ott van már HDMI ARC de én sem használom)Ha régi TV bxot bekepcsolom akkor nekem PL a az erősítő DVD HDMI bemenetbe megy a TV boxból a HDMI, az otput HDMI meg a TV-be. Hangot kezeli az erősítő, a kép (2k) meg megy a TV-be. TV-t optikán kötöttem az erősítőbe (TV digitáis bemenet) így ha a TV csatornára váltom a TV-n (Plex, Netflix) stb 5.1-es hangja megy az erősítőbe
-
Mustármag
őstag
válasz
Mustármag #11842 üzenetére
Leteszteltem BD lejátszóval, a TV-nem képes fogadni/kezelni a többcsatornás hangot HDMI-n keresztül. És most mar biztos vagyok benne hogy ezért nem akarja a LEAP kiadni magából, mert más magyarázatot nem tudok elképzelni.
Ami igazán vicces hogy ha a TV a "média lejátszó" akkor viszont ki küldi a jeleket Optikán. -
Mustármag
őstag
válasz
Mustármag #11840 üzenetére
Mivel nem volt elérhető egy film magyar szinkronnal streamingen, így okosba oldottam meg, és kíváncsiságból a meghajtót a TV-be dugtam be(amit ez elött még sose csináltam) és az derült ki hogy a TV, kezeli a Dolby-t is és a DTS-t is, és ki is küldi szépen optikán.
Tehát, az erősítő szépen ki is írta hogy DD-t kap(mivel abban volt a film)
Csináltam gyári visszaállítást a Strongon és a TV-n is egyaránt és csak a minimális beállításokat babráltam, de sajnos még mindig nem jut el a Térhangzás a Leap-ből az erősítőbe.
Teljesen tanácstalan vagyok.😭😭 -
Esteleg -ha nincs nagyon bekelibrálva meg lehet próbálkozni egy Factory rezettel:
holding down the [VCR/DVR] button, press the [ON/STANDBY] button -
Szerintem ha az adott bemeneti csatorna digitálisra ban állítva és nem állítasz listening módot akkor kell mennie optikán az 5.1-nek (hasonló erősítőm is van , igaz HDMI-val használom, bár a TV hangja optikán megy és működik az 5.1
-
-
Mustármag
őstag
válasz
kenand #11833 üzenetére
Nekem Onkyo-m van tx sr 307(azthiszem) a direct módban arra vált amit kap, ez tuti, teszteltem BD vel, van ami DTS többcsatorna és van ami Dolby Surround. A többi mód gyakorlatilag csak felkomvertálja valahogy van 2 felé DTS neo, és kétféle DD (zene és film külön) all ch, mono és forced stereo, nomeg a fent említett direct
-
devast
addikt
Berendeltem egy Rocktek gx1 -et ( leap s3 pro 4/32), meglátjuk majd milyen ez a realtek RTD1325. bruttó $70-ért jó lehet ha szoftveresen rendberakják.
-
-
válasz
Mustármag #11830 üzenetére
Beallítàs pedig jónak tűnik, direct mód az erösítön nem azt jelenti hogy semmit sem processzàl az AVR?
Szerintem nem kell direct mód, az zenehallgatasra való.Passthrough az annyi hogy a forrasból àtalakítàs nélkûl megy az erösítöb a hang, de egy 5.1 AC3 /DTS-hez az AVRnek dekódolnia kell.
-
csiak
tag
Anyósnak szüksége lenne egy TV okosítóra.
Az ismert streaming szolgáltatók applikációi fussanak akadás nélkül, ennyi az igénye.
(ne akadjon), illetve ha USB-ről szeretne 4k izaurát lejátszani, akkor az is legyen opció.MECOOL KM2 Plus boxot néztem ,de az már több éves kiadás... érdemes lehet megvenni, vagy van jobb válaszás.
Nagyon köszi előre is a tippeket!
-
Mustármag
őstag
válasz
kenand #11827 üzenetére
Nagyon kedves tőled hogy ennyit fáradozol.
Én mindent megpróbáltam, Android passthrough-módban van.
Erősítő direct módban, vagyis arra vált amilyen jelet kap.(DB-lejátszóval teszteltem)
De nekem az istennek se hajlandó PCM-röl elváltani
Mit csinálhatok rosszul? Kép Kép
(sorry fogalmam sincs hogyan kell PrintScreen-t csinálni) -
válasz
lacalama #11828 üzenetére
Nincs mit!
Strong Leap S3 amin próbáltam szintén widevine L1-es Android TV-s. Megy rajta otikán az 5.1. Régebbi amlogic boxaim (905, 905x, 912, 905x2 ) mind coreeleccel futnak, mindegyiken jól ment az 5.1 optikán, coaxiális spdif en is. (Stream csak szoftveres, max 720p és macerás)
Tény jó részük polcon van, Ha lusta vagyok au okos LG TV megy optikan összekötve az erősítővel (elviekben lenne HDMI arc is csak ki kellene cserélnem a falban vezetett régi HDMI kábelt) , 95% előfizetett stream, ritkán NASra letöltött, Plexen nézett film vagy sorozat amire nincs előfizetésem ( pl Apple TV) -
lacalama
csendes tag
válasz
kenand #11827 üzenetére
Igazi Úr vagy!!
Ha eljutok hozzá beállítgatom a dolgait. Sajna ritkán járok nála. A mostani beállításokban nincs lehetőség a passthrough beállításra. Csak auto vagy térhangzás nélküli van. Google Tv androidos rendszer fut rajta. Widevine l1 van rajta a Netflix miatt. Így szerintem a corelec felejtős. Jelszót várok a készülékhez, hogy használni tudjam a fejlesztői beállításokat, illetve esetleg ADB-vel engedélyezni. Olvastam valahol, hogy nincs engedélyezve alapból minden, amit tud a hardver. A gyártók mindenen spórolnak. Az itthoni G1-em optikán is térhangzást biztosít a saját erősítőmmel. Minden esetre lementem amiket küldtél.
Még egyszer köszönöm! -
Még sem reménytelen!
Van itthon egy Strong leap S3, Streamre használja a feleségem, ott nincs erősítő, de levittem a régi Marantzhot, hozzákötöttem optikán. Az android beállításokban a hang résznél az auto helyett kiválasztottam a hangtovábbítást (passthrough)
Ezután Kodi alatt és Plex-en is megy az 5.1-es hang optikán.Ha stereo a hangsáv stereo-t mutat, ha dolby digital 5.1-akkor Dolby digital 5.1-et.
Sők Kodi alatt ha SPDIF-en nem továbbítható pl Dolby Digital PLus (eAC3) lenne, és az átkódolás engedélyezve van, akkor realtime átkódolja dolby Digutal 5.1-re .
Kinhank G1 tv box-om nincs, de a Strong Lerap-hez hasonló menüje lehet, ha hardverileg nincs eltolva, akkor ott is mennie kellne
-
-
lacalama
csendes tag
-
24 óra után hazajöttem, most nem akarom megnézni a Marantzzal , dugdosni az erősítőt, de egy Fire Stick + Kodin megnéztem (Ott nincs SPDIF) de Kodin beállítások, legyen a Profi (hogy láss minden beállítást)
Hang menü, lejjebb Hangtovábbítás engedélyezése legyen rngedve, és a hangtovábbítás eszközénél próbáld beállítani az SPDIF-et -ha engediMegnéztem egy Strong leapen is, ugyan nincs ott erősítő (kivételesen)így nem tudom tesztelni, az android menüben lehet passthrough-t kapcsolni, de sajna külön az SPDIF-et nem lehet kiválasztani, le van butítva sajnos. Kodi meg csak az Android által felkínált audio eszközt mutatja, közvetlenül nem éri el a hardwert
-
válasz
Mustármag #11822 üzenetére
Olyan nincs, alul hogy passthrough-t engedélyezed? (Corelecnél van), a beállításoknál haladóra/expretre állítanI ?
Letöltött dolgokra legjobb egy noanme amlogic box+Coreelec (he nem kell 4kHDR egy régi 905/905x/912-es is jó, vagy 905x2-x3-x4 4K HDR-re, de nem lehet widevine l1-es mert akkor zárt a bootloader) -
-
-
válasz
lacalama #11817 üzenetére
Jó kis erősítő nekem SR4400-van , az is kiírja már a formátmot amit játszik (stereo, DD 5.1 stb) ST7500-is biztosan
Tegyen fel egy KODi-t, ott a beállításkoban nézze meg van-e lehetőség Passthrough SPDIF -reItt gyűlnek akik Kodit Android boxon használnak
(én jobban referálom a CoreElecet) -
lacalama
csendes tag
válasz
kenand #11812 üzenetére
Hát ilyen beállítás nincs. S/PDIF bekapcsolva, Formátum kiválasztásnál automatikus, a másik, hogy soha nem használ térhatású hangzást. Az automatikus van beállítva. Nincs más beállítási lehetőség.
Nálam HDMI mellett minden rendben működik.
A barátom erősítője Marantz SR7500. -
-
válasz
Mustármag #11813 üzenetére
Picit a NET-en olvasgatva Android gond.
Fel kell tenni egy CoreElecet azon menni fog.
Corelec+Marantz erősítővel nekem szépen megy az 5.1 optikán (régebbi Amlogic boxok)Esetleg egy KOdit az Androidra, abban próbálni állítani, bár lehet hogy direktben majd nem fér hozzá a porthoz, de hátha
-
Mustármag
őstag
válasz
kenand #11812 üzenetére
Nekem Strong Leap S3-am van, ugyan ezzel problémával küzdök, az istennek nem akarja ki küldeni a többcsatornát.
Én arra gyanakszom, hogy mivel nem kéri tőle semmi a többcsatornás jelet így nem küldi ki, hiába van pass trought-ra állítva, vettem hangleválasztót is, de az se segített.
Mondju aa sors fintora hogy beszart 2 héten belül is vissza kaptam a pénzt, meg vettem egy külső hangkartyát, de azzal meg kifagyott a netflix.Ráadásul a Leap s1-hez megtaláltam a parancssort rediten amivel be lehet kapcsolni hogy android milyen jelet küldjön ki, 4sor az egész eleg bosszantó hogy nem teszik bele legalabb a fejlesztői módba aktiválhatónak, sajnos én nem tudom hogyan lehetne belepiszkálni ilyen szinten a rendszerbe...
-
-
-
lacalama
csendes tag
Sziasztok!
Kinhank G1 tv boxal kapcsolatban kérek segítséget. Kölcsönadtam egy ilyen eszközt a barátomnak, viszont neki nincs HDMI csatlakozás az erősítőjén. Optikai kimeneten viszont csak sztereó jelet kap az erősítő. Tudtok megoldást, hogy miként lehetne rábeszélni a Dolby jelek kiadására.
Köszi a segítséget!
-
válasz
szente #11807 üzenetére
Cjhipset támogatná az USB 3.0-át a gigabites LAN-t is., de sajna az Amazon másképpen gondolta. De a legtöbb hasonló amlogicos gépen az USB 2.0-ra kötött gigbites LAN adapter segít egy kicsit, tény hogy a CUBE porta micoUSB...
Aki próbálta ezt javasolja
ASIX AX88179 chipset
Amazon USB 3.0 to gigabit adapter
és mico USB OTG kábel (ha van + power rész még jobb) -
-
szente
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom a FireTV Cube-om leváltásán, mert néha kevésnek tűnik már a 100MB/s Ethernet és a WiFi meg nem elég stabil.
Szóval mi az ajánlott, amin van Gigabites port, megy rajta az összes streaming DoVi-el (minél több profilt támogat, annál jobb), de letöltött anyagokkal sem vall szégyent? -
edeleny
őstag
válasz
sicc_innen #11803 üzenetére
Köszönöm.
Kb így 20-40 között szántam rá!
-
sicc_innen
tag
válasz
edeleny #11802 üzenetére
Szia!
Több modell is számításba jöhet az igényeid alapján. Ha írtál volna egy max. árat, úgy szűkíthető lenne még a kínálat.
A tévébox, ami nekem van, ezeket mind tudja és teljesen elégedett vagyok vele. Jelenleg 20+ k feletti áron megy. Strong Leap S-3.
(Tavaly az itteni ajánlásokból merítve döntöttem a vétele mellett.) -
edeleny
őstag
Sziasztok.
TV okosító/média lejátszót keresek, de sajnos elveszek a rengetegbe.
Amihez kellene : egy hat, hét éves LG TV. 4K-s HDR-s. A Dolby Vision - t nem tudja. (a Max már nem fut rajta, a Skyshowtime app-ot sem találom a kínálatban)
Amit tudjon: Netflix, Max, Disney, Skyshowtime. Nem árt a DLNA, kommunikáció a NAS-al (Kodi?)
Jó lenne optikai hangkimenet, bár ez a TV-ről megoldható.LAN port. Egy régebbi 3D, szintén LG TV-be van egy Xiaomi Mi TV stick (4K-s verzió) ő wifi-vél csatlakozik. Ha már elindult akkor nincs gond, játszik mindent, de ez legalább 4-5 perc.
Tehát legyen ettől gyorsabb.
HDMI alap, az sem baj, ha oda vissza kommunikál a TV vel. (TV indításra feléled, kikapcsolása kikapcsol)Hirtelen ennyi.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest