Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #72499 üzenetére
"Amúgy a boltok pár ezresért cserébe elvégzik a frissítését. De lehet, hogy friss BIOS-szal kapnád az általad kinézett lapot. Egyébként nem nehéz BIOS-t frissíteni(s1150), ha van sima Haswell procid.
Sima Haswell CPU: Nem Refresh. Sima pl az i5 4440, i3 4130, G3220...Egyébként nem lenne elég egy i5 4440?
-
Killer01
őstag
válasz
bluyoo #72464 üzenetére
Nah, fussunk neki még-egyszer, lemondok a dupla M.2 portról
Szóval elvárások (elsősorban) 4 gen I7 alá :
1 PCI foglalat;
IO panelen 6 usb minimum;
M.2;
19 tűs usb 3 header;
Sata legalább 4;
létezik deszkán be/ki kapcsoló? (ne kelljen csavarhúzóval indítanom) nem házban lenne:
Munkára használnám elsősorban kb 8-10 hónapig (fizikailag értem, sokat lennének benne cserélgetve az alkatrészek) utána viszont előlépne fő gépnek a mostani konfigom helyett (játék, multimédia, stb). Esetleg matx vonalon van megfelelő? Nem tudom, hogy a PCI foglalat hozzáférhető-e egy relatíve nagyobb (pl 7870 V2 Asus) vidkari alatt...
Z97 vagy H97 érdekel, ha van ezeknek megfelelő H-s inkább a tuningról mondok le mint bármi másról a listában. Viszont H esetében is fontos lenne a normális proci tápellátás. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #72496 üzenetére
Akkor Gigabyte H97M-D3H, Asus B85M-Gamer, MSI H97M-G43.
BIOS-frissítés:
Amúgy a boltok pár ezresért cserébe elvégzik a frissítését. De lehet, hogy friss BIOS-szal kapnád az általad kinézett lapot. Egyébként nem nehéz BIOS-t frissíteni(s1150), ha van sima Haswell procid. -
hoffman_
nagyúr
köszi a válaszokat
akkor a chipset kapcsán semmi komment, marad a B85. márkában ragaszkodom az Asrock-hoz
szerk.:
az Asus egyébként nagyon szép, csak én pont annyira rühellem az Asus-t, mint sokan az Asrock-ot, szóval ez kaputt.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #72491 üzenetére
Igen, ha esetlegesen meg tudnád oldani a BIOS frissítését.
hoffman_(#72492)
Ha csak ASRock jöhet szóba, akkor oké, de én a Gigabyte B85M-D3H-t venném meg. Ennek is sötétbarna NYÁK-ja van, rajta fekete alkatrészekkel/bordákkal, mint a többinek. -
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
hosszú évek óta nem vettem lapot, de most lehet, hogy szeretnék méretet váltani. jelenleg egy Asrock H77 Pro4 MVP van. semmi bajom nem volt vele soha, nagyon szeretem, csak ATX és kisebbre van szükségem. 24 körül volt újonnan azt hiszem 3 éve. öcsémnél Asrock B75M-DGS van, ez újonnan se volt több 14-nél, de a hétköznapok során semmi releváns különbséget nem vettem észre. érdemes 25-30 között lapot néznem, vagy elég lehet egy 15-20 ezres lap is? ezekre lenne szükségem:
- Asrock
- lga1150
- micro ATX
- csakis fekete
- DDR3minden nap 3-6 óra használat legalább, zömmel böngészés (paralel több böngésző, 20-30 tab) és irodai programok, illetve HD filmezés (HTPC szerepe is van a gépnek), ritkán 3D igényes programok és kevés játék AAA címekkel (újabb és régebbi is)
egy i3 fog belemenni és egy 7790, egyelőre 8, később 16GB ram. (itt nem hiszem, hogy érdemes a DDR4-et firtatni)
előre is nagyon szépen köszönöm, ha valaki tud tanácsot adni
szerk.:
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hali, i5-4590-hez egy Gigabyte GA-B85-HD3 alaplap jó választás lenne?
-
Teaway
veterán
válasz
smallmer #72489 üzenetére
i5 4590 + ► ASUS H97M-PLUS + GTX 970. Nem lesznek kétségeid.
-
attilav2
őstag
válasz
bluyoo #72481 üzenetére
Az a88xplus csak 4+2-es "- ASUS DIGI+ VRM - 4 + 2 Phase digital power design"
https://www.asus.com/Motherboards/A88XPLUS/specifications/
A gaf2a88x-d3h-ról nem találtam adatot hány fázisú. Maximum a lan led miatt érné meg 860k alatt lapot cserélni. Hátha a gigánál nem billegett a dzsunka összeszerelés közben, és a megfelelő méretű ellenállást kötötték a led elé -
bluyoo
nagyúr
válasz
attilav2 #72484 üzenetére
A H97-es lapoknál még a 6+2 -es is ritka. Jellemzően játékosok számára készített lapoknál van.
Felesleges is egy szorzózáras 53 W TDP-s CPU alá.
De ha mégis ragaszkodnál hozzá az MSI H97 GAMING 3 megfelelhet ~31-33K-ért kapható.
De ha a legmodernebbet akarod akkor már LGA1151-re kellene építkezned, de ott még nem jelentek meg a "kicsik", csak a "K"-s CPU-k .... -
attilav2
őstag
válasz
bluyoo #72481 üzenetére
A milyen asztali gépet vegyek komplett gépről szól, nekem van jó ramom házam tápom. Lapot, esetleg procit csereberélnék.
A H97-est azért gondoltam hogy legyen a legmodernebb chipset amibe a pentium belemegy. 860k alá is így választottam, azért lett a88x, holott biztos lett volna régebbi olcsóbban. Akkor 860k alá nem éri meg lapot cserélni, hacsak nem a hálókártya led miattAkkor ajánlajatok H97-es fullatx lapot, lehet 6+2-es 4pines is, végülis pentium g nek
elég, meg ha lesz később i3-am annak is. -
bluyoo
nagyúr
válasz
attilav2 #72479 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy nem tudnám valamiképpen eltakarni.
Megéri ezért a X4 860K alatt lapot csereberélni? Még ha platformot is váltanál ...
A GA-F2A88X-D3H amúgy sem 8+2 -es, ugyan úgy 6+.. -os mint az Asus lapja. A 8pin-es tápcsatlakozótól meg nem lesz jobb lap.
Mindenesetre ha cserélni akarsz nem egy rossz deszka ....(#72480) attilav2
Milyen asztali gépet vegyek?
A Pentium alá egy H81, B85-ös deszka is megteszi. Persze igénytől függően. -
attilav2
őstag
De azon is gondolkodok hogy veszek egy pentium G
3460-at és mellé egy H97-es lapot, csak ez nagyon drága lenne, 40k alatt nem úsznám meg. Pentium G mellett szólna a kissebb melegedés és fogyasztás, és csíkszélesség. 28 vs 22 nm, 77 vs 55 watt. De cserébe csak kétmagos, és 1600-ig tudja csak pörgetni a ramokat. De ez nekem mindegy úgyis 1333-as ramjaim vannak. Az 55 wattos
TDP kissebb villanyszámlát is jelenthet, illetve csendesebb ventit
Az egyik főnököm dícséri a pentium g 3460-at hogy milyen gyors és csendes gépet rakott vele össze. -
attilav2
őstag
válasz
bluyoo #72478 üzenetére
Át, durva de így van.
Este film nézéskor zavaró, amikor kicsi vagy nics netforgalom akkor is fel felvillan. Lehet hogy a dzsunkán elszámították a led kapacitásátEgyéb okom is lenne a váltásra, pl a gigabyte dualbios, 8+2-es tápkör(8 pines atx12v), is a gaf2a88xd3h mellett szól.
-
attilav2
őstag
válasz
bluyoo #72473 üzenetére
Hát sajnos ezt nem javítja
Próbáltam rajta több rétegben piros szigszallagot semmi hatás
Kikapcsolt gépnél is villogott. Erre találtam megoldást, fel kellett tenni a realtek gigabit drivert a realtek.com-ról, és kibővültek a hálókártya tulajdonságok az eszkökezelőben, kikapcsoltam az összes WOL opciót most kikapcsolás után kialszik a lan és a router portja is. Megjegyzem ezt az arch linux ootb tudja, lelövi a lant kikapcsoláskor, semmilyen drivert nem kellett ehhez ráraknom. Az előző lapom is asus volt am3-as, 880g cipes. M4a88 tdv evo usb3, ennek a lanja is világított de azt kultúrált fényerővel egyáltalán nem zavaróan tette. Olyan progit nem tudtok amivel a beépített realtek lan ledjeinek fényereje szabályozható? A hálókártya tulajdonságainál a speciális opciók között ilyen lehetőséget nem találtam.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
smallmer #72474 üzenetére
Egy Haswell, Broadwell I5, I7 -ben azért elég sok van (főleg, hogy az utóbbi mint írtam friss CPU). Még a szorzózárasok is elég erősek, de a zármenteseknél ugye még a tuning is ott van. Szóval igen, a legtöbb földi halandót kiszolgálja annyi ideig. Persze kérdés, hogy milyen dVGA kerül később a vasba, milyen felhasználásokat fogsz használni. Plusz azért 4év elég nagy idő a számítástechnikában ....
De ez a CPU-s topic-ban kibeszélheted, ha gondolod.Lap szempontjából a DDR4 támogatás az előrelépés, ezt biztos buktád. Illetve később az eladásnál az újabb .....
-
attilav2
őstag
Az asus a88xplus lap ami most van olyan erős a lan ledje hogy esténként különösen hálózati forgalomnál látszik ahogy fénykoncertet ad, ez eléggé zavar. Mostanában sokan szidják az asust, gondoltam hogy másik gyártótól kellene lapot választanom. Régóta szemezek a giga gaf2a88xd3h lappal, de ezen is realtek lan van. Valaki akinek ilyen lapja van meg tudná mondani este sötét szobában hálózati forgalomnál a lan ledek milyen erősen világítanak? Ugyanez érdekelne az a88x-gamerrel kapcsolatban is, igaz ez asus de legalább intel lanja van.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
smallmer #72467 üzenetére
Az elállás joga a legtisztább. Nem tetszik, nem kompatibilis valamelyik hardvereddel, megy vissza az üzletbe.
A fejlesztés lehetősége foglalatonként 2db CPU családot jelent. Magyarul jól látod, LGA1150-be már nem jön új CPU (viszont a Broadwell CPU-k is most jelentek meg, majdnem egyszerre a Skylake-el). Az Intel Tick-Tock itt egy kicsit csúszott.
Természetesen a legújabb platformnak mindig megvannak az előnyei, ami mellett legtöbbször drágább is.
Viszont az Intel szinte ontja az új CPU-kat, szóval egy több generációval régebbi CPU is kiszolgálja a legtöbb felhasználó igényeit.
Én pl. egy mára "elavultnak" számító LGA1155-ös géppel rendelkezem (Ivy Bridge), de nincs okom panaszra. A Skylake-et is kihagyom. -
smallmer
őstag
Srácok egyébként lehet gond valamelyik lappal 1151-ből? Eléggé hajlok rá a ddr4 miatt, belevágjak?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Killer01 #72442 üzenetére
Hát hasonló extra elvárások esetén számítani lehet hasonlókra.
Ugye a CPU, chipset által kezelt csatornák száma véges ...
Az M.2 foglalat (M2_2), SATA3_4, SATA3_5 és SATA Express osztoznak a sávokon. Ha bármelyikük használatban van, a többi kikapcsol.
Amikor az Ultra M.2 foglalat használatban van, a PCIE2 slot x8, a PCIE4 slot x4 módban fog működni.
A hangkártyádnak ez teljesen mindegy. Ráadásul ott van még van még a PCIE1 / 3 slot is neki.(#72462) bul07
The Intel 6th Gen Skylake Review: Core i7-6700K and i5-6600K Tested(#72463) SECTORnooB
Ez érdekes kérdés lesz. Elvileg csak a feszültségben változott a sima DDR3 -tól.
A lapgyártók pedig 1.5v -os RAM-okat is kompatibilisnek jelölnek (vagyis működőkepések, tesztelve voltak), nem is emelik ki a DDR3L -t.
Sőt, pl. a B150 PRO GAMING D3 esetébe még 1.65V-os kit-ek is szerepelnek [link].
Míg az Intel valóban csak a DDR3L -t .... -
bul07
nagyúr
válasz
SECTORnooB #72461 üzenetére
És szerintetek egy 6600K egy DDR3-as lappal nagy kompromisszum lenne?
-
smallmer
őstag
Esetleg az 1151-es lapokról van vélemény? Érdemes most már arra váltani?
még semmi semmfix
-
hunlevi
csendes tag
válasz
SECTORnooB #72456 üzenetére
Köszi,most hangyát ültettél a fülembe és utána néztem MSI Z97 G43nak meg a gaming változatnak és a gaming változat mellett teszem le a végső voksom. spóroltál nekem 14 ezer forintot. köszi szépen a tanácsokat!
-
SECTORnooB
addikt
válasz
hunlevi #72454 üzenetére
Nekem 4690K alatt egy MSI Z97 G43-van ezzel is elég jól lehet tuningolni a kockát a beszámolók alapján és bírja is, ha nem kell az M2 meg a többi csecsebecse akor én ezt az alaplapot is tudom ajánlani 30 ezer körül mozog ha nem tervezel extrém tuningot és többkártyás megoldást akor felesleges a G5-ös is.
-
hunlevi
csendes tag
válasz
SECTORnooB #72449 üzenetére
Igazából nekem is az MSI a szimpatikus,de nem tudom az 5re szükségem van e ,vagy csak elég e a 3,bár ahol én veszem a kettő között 8 ezer forint a különbség,így lehet az 5 lesz mégis.
-
smallmer
őstag
válasz
SECTORnooB #72452 üzenetére
akkor lehet skippelni kellene az asrockot
úgy néz ki, hogy giga lesz a vga. lehet giga lesz a lap is
nem tudom
a chipseteknél mire kell figyelni?
-
DR|FTK|NG
veterán
Ha tuningolsz: Z170 lap+K-s proci
Ha nem tuningolsz: B150/H170 lap+non-K CPUSzóval: Bűn nem Z-s lapba K-s procit venni, a véleményem szerint.
zekanyd(#72443)
Én inkább 2×4GB-t vennék, de 16GB esetében a 2×8GB lenne az ideális.
premierpark(#72446)
Gigabyte B85M-D3H*
Gigabyte B85-HD3*
MSI B85-G43*
Gigabyte H97M-D3H
Asus B85M-Gamer
MSI H97M-G43
Asus H97M-Plus
Asus B85 Vangard*
MSI B85-G43 Gaming*
Asus B85-Pro Gaming**: Ha régi BIOS-szal kapod, akkor nem fog menni benne Haswell-Refresh CPU(pl i7 4790). Ahhoz, hogy menjen, végre kell hajtani egy BIOS frissítést(ehhez sima Haswell CPU kell).
A frissítését a PC boltok 1-2 mátyás ellenében elvégzik.Asus TUF(Sabertooth, Gryphon, Trooper és Vanguard): 5 év garancia.
Gaming/Gamer alaplapok: Jobb audio. -
hunlevi
csendes tag
Sziasztok!
Új gépet szeretnék építeni magamnak és a következő alkatrészeket néztem ki hozzá:
-I5 4690k , -Kingston 2x4GB/1600MHz DDR-3 HyperX FURY,
A meglévő alkatrészek:
ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE
FSP HEXA 500WAbban szeretnék segítséget kérni,hogy melyik alaplapot válasszam? :
- ASROCK Z97 Extreme3
- ASROCK Fatal1ty Z97X Killer
- MSI Z97 GAMING 3
- MSI Z97 GAMING 5A gépet főleg játékra,filmezésre és zene hallgatásra használom,nem munkára.
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Ha skylake gépet tervezek építeni akkor a B150 chipset az jó választás? Elméletileg 6600K-t néztem bele de tuning nem feltétlenül érdekel. Persze ha lehetőség van rá az nem baj, tartaléknak jó lenne. Vagy ha Skylake akkor érdemesebb más chipsetet nézni? És miért?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
i7-4790
+
gtx 970 -hez milyen alaplapot ajánlanátok?asrock h97m pro4 ezt ajánlották, de érdekelne, hogy ti milyen lapot mondanátok max 30 ezer forintig ami jó minőségben is és van benne potenciál
köszönöm szépen.
(ha valami adat kell még akkor szóljatok)
-
scream
veterán
Hali!
i5 2500K alá keresnék AsRock Z68 Extreme3 helyett (kezdi megadni magát) másik s1155 lapot.
Amit idáig néztem az egy Asus P8H77-V lap, viszont ebbe nem tudom mennyire lehetne húzni a procit (tudom, hogy nem tuning lap (nem Z68/Z77/P67)). Jelenleg 4GHz-en megy a 2500K, ez menne a H77-ben? Nagyobb tuningot nem tervezek.
Sajnos aprón nem találtam megfelelő tuning chipetes lapot, csak mATX-et, viszont nekem kellene sima PCI csatlakozó is hangkártya miatt. Illetve nem nagyon szeretnék többet kiadni érte, mint 20e Ft.
-
-
zekanyd
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. Laikus lévén nem nagyon értek hozzá, de:
Adott "GIGABYTE GA-B85M-D3H" alaplapom.
Van benne 2db KINGMAX 4GB DDR3 1600MHzSzeretnék bele: Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury HX316C10FB/8
Ezzel ugye nem lesz gond? Ha jól látom, akkor 4 ddr3-as socketje van, tehát egy még marad is szabadon, ugye?
Köszi a választ!
Z -
-
M@rdel
őstag
Sziasztok,
Szerintetek érdemes az adatlapomon lévő konfigot 1150-re frissíteni?
Semmi gondom vele, csak meglepődtem, hogy mennyire nem találok már normális lapot a webshopokban.Egy ASUS H97 Pro, i7 4770-t vennék.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
gxcman #72437 üzenetére
Biztos nem adnék annyit érte. Egy "csupasz" tuninglap, OEM kiszerelésben ...
Így hirtelen: 25-ért egy hét próbagaranciával ASRock Z77 Extreme4-M.
Ha folyamatosan figyeled az aprót akár jobb lapot is kifoghatsz annyiért.
Pl. a szinte azonnalelkelt Msi MPower Z77 28K-ért ....Benéztem a lapot, bocsánat!
-
gxcman
tag
Üdv!
Elhunyt az alaplapon ASUS P8B75M-LX micro ATX LGA 1155.
Kinéztem lapot ASUS H61M-G,,mit vesztek vagy nyerek a szükséges lapcserével, vagy kb hasonló a 2 lap?
A gép i7 3770,,1X8GB Corsair 1600MHz,,Gigabyte GTX660,
-
petack
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
zseko
veterán
Üdv, ismerős fejlesztene gépet... AM2 van jelenleg (Athlon X2 4400+, Asus alaplap, 2GB ram,GF9600GT), arra jutottunk, új géppel lehet jobban jár mintha ebbe venne +ramot. Játszani szeretne 'természetesen', de (az apja, mert ő a pénztár
) sokat rákölteni nem. Már a 35 is húzós...
Prociból az A10-5800K lett kinézve, az integrált vga miatt, ami úgy néz ki jobb mint a 9600GT, lesz hozzá 8GB ram, és ehhez kellene valami alaplap max 20e-ig (mert a lényeg a költséghatékonyság ugye......) Amit néztünk az a Gigabyte GA-F2A88X-D3H. Ez így persze több mint 35, de a régi ~15-ért el lenne adva (persze ha megveszik - annyit talán még ér) és így úgy-ahogy belement az apja. Milyen alaplap lenne jó ehhez a procihoz?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
petack #72426 üzenetére
30K környékén már kaphatsz nem egy megfelelő lapot.
Pl. H97-es chipset-el:
Asus H97M-PLUS
ASRock H97M Pro4
Gigabyte GA-H97M-D3H (rev. 1.1)
Vagy a valamivel régebbi B85-ös chipset-el extra garis ill. játékosoknak készült lapok:
Asus VANGUARD B85 (5év garancia)
Asus B85M GAMER
MSI B85M GAMING -
jim bcs
nagyúr
válasz
petack #72426 üzenetére
(#72426) petack
ASUS B85M-GAMER
ASUS Vanguard B85
GIGABYTE GA-B85M-D3H
GIGABYTE GA-H97M-D3H
MSI H97M-G43(#72427) donchicco
Nincs! Mivel most vennéd én lehet már megvárnám az új 1151-es szériát és abból választanék. Már elkezdték árasztani a piacot, 2-3 hét és lesz választék bőven. -
donchicco
tag
Akkor nekifutok még 1x mert nem engedte módosítani...
A kérdés a következő:
Mi a külömbség (van e külömbség) a tuningosoknak szánt lapok és a játékosoknak szánt lapok teljesítményében, abban az esetben ha nincs húzva egyik sem?
Mert ebben az esetben, szimpi az ajánlott Asus h97 Pro Gamer lapocska...(most olvastam a válaszod bluyoo (72423), de azért még érdekel a téma...)
-
donchicco
tag
Sziasztok!
GA-Z68X-UD5-B3 ez az alaplap mennyire elavult ma?
Érdemes újra cserélni? (leginkább FPS játékokkal játszom online,ARMA3 pl.) -
bluyoo
nagyúr
A napokban folyamatosan frissítjük a téma összefoglalót.
Várjuk az észrevételeket, javaslatokat, ötleteket ezzel kapcsolatban.
Szóval akinek van hozzáfűznivalója az Alaplap OFF topik -ban tegye meg. -
bluyoo
nagyúr
válasz
petack #72407 üzenetére
Szia!
Mekkora kerettel gazdálkodsz?(#72409) Killer01
ASRock Z97 Extreme6, Z97 Extreme6/ac, Z97 Extreme6/3.1.(#72410) K3NZO
Szia!
Mekkora kerettel gazdálkodsz? -
K3NZO
senior tag
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Intel i3 4150-es processzorhoz, milyen alaplapot ajánlott venni. Majd a processzort szeretném idővel (1-2 év) cserélni erősebbre. Ami számomra fontos lenne az a SATA3 és az USB 3.0.
(ASUS alaplapok nem jöhetnek szóba, erkölcsi okok miatt
)
-
Killer01
őstag
Van z97 vonalon az Asrock extreme9-en kívül deszka, amin 2 M.2 foglalat van?
-
varillo
csendes tag
Mert? Mi a baj azzal a giga lappal?
adatok alapján megvan benne minden finomság
-
petack
csendes tag
Sziasztok!
Milyen alaplapot ajánlotok egy Core i5 4590 és egy GeForce 750ti mellé? -
-
varillo
csendes tag
A méret nem számít, 2x8gb Kingston fury savage 1600mhz, es GTX650Ti Boost 1 GB menne bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest