Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Alaplap: Gigabyte
Proci( ha van pénzed i7, de játékhoz elég egy húzott i5 is.
Hűtő: mindekető jó, ha esetleg xtreme tuningra hajtassz akkor mugen2
Memoria: geil
kari: giga vagy ha a teljesítmény számít: 4870x2
Ház: ok
táp: karitól függően. 4870x2 600w.
Vinyó: ok esetleg samsung f3
dvd: okRemélem segítettem.
Üdv
-
Cujc
csendes tag
Hy EMBEREK!
Gápvásárlást tervezek nemsokára, de nem vagyok képbe, összeállítottam egy listát, és kiváncsi lennék mindenki véleményére, hogy jó? nem jó? Mit kéne? Mi a jobb?
Lista:Alaplap:
MSI P55-GD65
GIGABYTE GA-P55-UD4Processzor:
INTEL Core i7-860 2.80Ghz 1156 BOX
INTEL Core i5-750 2.66Ghz 1156 OEM
INTEL Core i5-670 3.46Ghz 1156 BOXHűtő:
COOLERMASTER Hyper TX3 RR-910-HTX3-GP
ARCTIC COOLING Freezer Xtreme Rev 2Memória:
KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz Black Edition KIT
GEIL Value 4096Mb DDR3 1600Mhz CL8 KITVGA:
SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 HDMI PCIE
GIGABYTE GV-R585D5-1GD-B HD5850 1GB PCIEHáz:
COOLERMASTER RC-690-KKN1-GPTáp:
COOLERMASTER Silent Pro 500W
COOLERMASTER Silent Pro 600WHDD:
KINGSTON 40GB SATA2 SSD 2,5" SSDNow V SNV125-S2BD/40GB
SAMSUNG 1000GB F1 7200rpm 32MB SATA2 HD103UJDVD:
LG GH-22LS30 OEM feketeVárom az építő jellegű ötleteket, és véleményeket.
Üdv.
-
palerNEW
tag
Halli guruk
A kérdésem adott, milyen alaplapot ajánlotok a következő pocikhoz.
1.verzió:
CPU: Intel Q8300 CORE 2 QUAD 2500/1333 LGA775 4 MB Boksz
Alaplap: Gigabyte GA-EP45T-UD3LR jó, vagy esetleg másik ?2.verzió:
CPU : AMD Phenon II x 4 940 3Ghz AM2
Alaplap: Gigabyte GA - MA 770T - UD3P DDR3 jó, vagy esetleg másik ?Előre is köszi a helpet
-
jeni
félisten
E kettő között van minőségi különbség?
Asus P7P55D-E Pro
vagy a
Gigabyte GA-P55A-UD5
Árban azonos mindkettő -
Davidof92
senior tag
válasz
Davidof92 #18185 üzenetére
Mondjuk ha váltanék amd-re, ott 16-ért már lehet kapni cf-es lapot msi k9a2-cf személyében, amibe később bele lehet rakni egy nagyobb processzort is. Mostani alaplapomat tuti el bírnám adni, tesóm megvenné. Na majd elválik, előbb legyen meg az MASTER kártyám.
adamssss: linkelni tudnál egyet?
-
Davidof92
senior tag
Üdv. Melyik a legolcsóbb s775-ös ddr2-es lap, ami tud normális crossfire-t? Az ilyen 16+4x eléggé visszataszító számomra.
-
válasz
Tomate #18178 üzenetére
Így van a 770TA előnye az eSATA port, az USB 3.0 port és a SATA 3.0 port (vs a 2.0 portok).
A MA790XT előnye a ALC889A hangchip (vs. ALC888) meg egy "valamilyen" CrossFireX támogatás, viszont az újabb VGA karikat aktív CrossFireX mellett PCI-e x8 módban nem elég gyorsan szolgálja ki. -
szepit177
csendes tag
válasz
schawo #18175 üzenetére
Szeretnék egy 965BE-t venni de az drágább bár felmerült az a lehetőség is hogy olcsóbb lapot veszek pl a 770TA-ud3
Kissé részleteznéd nekem hogy miért jobb, időtállóbb a 770TA ud3?(mi a különbség a két lap között)
eddig jobban Intel érdekelt és ezért is kérdezek
Ramot ugy gondoltam hogy később bővitek még -
válasz
szepit177 #18170 üzenetére
955 BE-t vegyél inkább. A BE procik szorzózármentesek, így sokkal könnyebb tuningolni őket. Ideális esetben pedig egy 965 BE C3 változathoz sikerül hozzájutni.
A 2GB memóriát keveslem kicsit, főleg hogy egy modul lesz, hacsak nem az a terv, hogy hamarosan bővítesz még egy modullal.
Az alaplap kérdése külön téma. Van valami konkrét oka, hogy 790X chipsetet keresel? Mert az Crossfire-re kevés, egy karinak meg drága. Én inkább 770TA-UD3 lapot vennék, az időtállóbbnak tűnik.
-
? Ez nekifutásból baromság.
Miért ne volnának jók az nVidia karik? A 275 az annyival gyorsabb, mint az 5770, amennyivel drágább kb 30%.
Csak annyi az ATI előnye, hogy jelenleg ők gyártják a leggyorsabb VGA-t. De ha te nem a leggyorsabb kártyára vágyol, akkor tök mindegy melyiket veszed (persze a különböző szolgáltatásokat figyelembe véve).
-
jeni
félisten
válasz
FrankBlack #18171 üzenetére
Elvileg minél több fázisú az alaplap annál biztosabb a működése,stabilabb az áramellátása és tuningolhatóbb is, és jövő biztosabb
-
jeni
félisten
válasz
FrankBlack #18171 üzenetére
Állítólag az ATI 5770 árán kaphatók a Nvidia 275 Karik.Ami közel sem olyan jók ma az Nvidia kártyák. Nyomába sem ér az ATI-hoz
-
FrankBlack
csendes tag
Sziasztok.
Gépfejlesztés előtt állok, és nem tudom ledönteni milyen alaplapot vegyek, pedig olvastam itt a PH Fórumon már vagy 1000 hozzászólást.
CPU: Core i5 750 (2,66 Ghz) lesz
VGA: Geforce GTX275 lesz
RAM: valami jó fajta lesz (Geil, Corsair, G.Skill). Tudom, hogy 1,65 V kell hogy legyen a max, olvastam rólaCsak azt nem tudom milyen alaplapot vegyek. ami szimpi:
Asus p7P55-M
MSI-p55-GD65 (GD45, GD55)
Gigabyte P55-UD3 (UD4, UD5)Nem akarok nagyon tuningolni, csak egy kicsit: a Base Clock alap 133-at nekem elég ha 150-160-ra felveszem max. (ez ugye 2,66 GHZ-ről 3,0 Ghz, 3,2 GHZ)
Nekem nem kell USB 3.0, meg SATA 6 GB/s, meg SLI, Crossfire sem.
Melyik alaplapot ajánlanátok a fenti cuccokhoz?
AMI MÉG FONTOS KÉRDÉS: Azt vettem észre, hogy sok alaplap különböző típusai között szinte csak az a különbség, hogy az alaplap tápellátása hány fázisú.
ENNEK MI A GYAKORLATI JELENTŐSÉGE????????Mert rengeteg alaplapnál "csak" ez a tápellátás fázisai adatokban különböznek a különféle típusok, de egyik a másiknak akár duplájába is kerül.
MIRE JÓ EZ A GYAKORLATBAN?? MEGÉRT 50-60 EZRET IS AKÁR EGY ALAPLAP CSAK AZÉRT MERT SOK FÁZISÚ A TÁPELLÁTÁSA????
A választ, tanácsot, előre is nagyon köszönöm, légyszi segítsetek!
-
szepit177
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy konfig /félkonfig/ összeállításához
A mostani gépem egy Intel "sulinetes" gép és ezt cserélném le
Ami megmarad belőle:
Chieftec 500W táp
MSI R 4850 OC 512MB VGA
LCD Monitor
amit már vettem: Scythe Mugen 2 B hűtő
Xigmatek Midgard házEgy ideje "szemezgettem" a Core i5 750 procival de a jelenlegi ára "hanyatt vágott"
Jobb választásnak tünik az AMD
Nem vagyok fanatikus játékos
és a tuning se érdekelt eddig mert nem láttam értelmét a P4 Prescottnál viszont az uj gépnél már szóba jöhetAmivel bajban vagyok az milyen alaplapot?
keret max 25k ( a PH tesztek után a Gigabyte tetszik Pl: GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
jó választás lehet? vagy szerintetek?Proci keret 30-32k
Pl: AMD Phenom II X4 945 ? vagy szerintetek?Ramhoz egyáltalán nem értek melyik lenne jó ár/értékben
most egyenlőre 1X2GB elég
Vinyó 10k körülElsősorban hosszú távra tervezek "nyugdijig"nem szeretnék gépet venni max egy 6 magos procit
A többkártyás mód és az integrált VGA nem lényeges
a fogyasztás viszont igen
Ebbe a kertbe a lehető legjobb gépet rakjátok össze legyetek szívesekSegitségeteket előre is köszönöm
-
teknős
csendes tag
Hali, 2 alaplap között vacillálok:
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H / GIGABYTE GA-MA770T-UD3P
-árban, mondhatni megegyeznek. Amire nekem kéne:> hogy esetleg egy x2 550-es procit tudjak @4 core-al használni. Semmi extrára nincs igényem, tuningolni csak alapfesz-en akarom(ameddig birja).
-Mivel a 785gt, integrált vga-s, és 2 PCI-E x16 van rajta, ezért nekem az tűnik messze a jobb vételnek, de ha vmit elnéztem nyugodtan felvilágosíthattok.
-Mellesleg attól hogy van integralt vga, lehetséges, hogy pl a 2 PCI-E be Crossfirebe menjem vga(egyenlőre csak 1db ot akarok,5770 vagy 5750 de esetleg késobb lehet kibővíteném, ha lehet cf-be)?
-Ja és ugye ehhez jó egy Cooler Master Elite 335 ház?köszike
-
-
Gyusz
őstag
Integrált videokártyás, nem µATX méretű, AM3-as alaplapok közül ~20k-ig milyen lapokat ajánlanátok? Így elsőre ezeket találtam: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H, MSI 785G-E53. Ezek közül valamelyiket, vagy valami mást? (Asrock, Asus lehetőleg ne legyen.) Tuning lenne, de semmi extrém.
-
CSiMi_
tag
Ja, és nem is beszélve, hogy van, hogy írnak egy topicba háromszor, négyszer, és senki sem válaszol rá, de még olyan is van, hogy egyáltalán nem írnak a topicba órákig, napokig...
Amugy ha megnézed több topicban már mennek a párbeszédek, és NEM válaszoltak. És még mindíg csak abban az egyben kaptam választ. Úgyhogy legközelebb is ha kell CPU, RAM és alaplap, akkor ugyan így beírom az alaplapos, processoros, és a RAMos topicba IS!! -
CSiMi_
tag
Szevasztok!
Ha tudnátok, segítsetek pls.!
Ár / minőségre melyik a leg gazdaságosabb ???- CPU AM3 Phenom2 X4 925_ 29.500,-
- CPU AM3 Phenom2 X4 945_ 34.500,-
- CPU AM3 Phenom2 X4 955_ 35.500,-
- CPU AM3 Phenom2 X4 965_ 38.500,-És hozzá milyen alaplapot, illetve RAMot javasoltok???
Mi ezt néztük ki GIGABYTE MA-790XT UD4P -
jeni
félisten
E kettő között mi a különbség?A címben csak a MA jelzés utal arra,hogy még se azonos,vagy valami miatt eltérő a két lap.
GA-MA790FXTA-UD5
GA-790FXTA-UD5 -
BeeJay
csendes tag
Szép estét!
Lenne gy olyan problémám, hogy nem tudok dönteni két lap között az egyik az MSI 790FX-GD70 és az ASUS Crosshair III Formula. Mivel árban egymás mellett vannak így a tulajdonságok miatt nem tudok dönteni. Az MSI 2200Mhz visz ramokat az ASUS pedig 1600Mhz-ig és ez zavart meg egy kicsit a döntésben de nem nagyon találtam olyan boltot ahol nagyobb ramot elérhetőbb áron(35-40) találtam volna és nem inteles chipset van odaírva mellé. Segítsetek már, most melyiket éri meg megvenni?
üdv.: BeeJay -
HaZsolt
őstag
Srácok, ha AMD 910e-t veszek melyik az a lap amivel legjobban tudok tuningolni? A licit 20-25 ft
-
jegenye77
addikt
válasz
Dominiator #18145 üzenetére
Köszönöm!
Ez a tuti?Vagy van más alternatíva ebbe az árba ami jó? -
jegenye77
addikt
Hali!
Havernak raknánk össze egy gépet.
Milyen integrált VGA-s alaplapot ajánlotok?
Nem szokott játszani csak az a lényeg hogy full HD-ba tudjon nézni rajta filmeket.
Meg proci foglalat 775-ös legyen. -
audi100td
nagyúr
válasz
Motaba78 #18142 üzenetére
Volt még 9800GT is
, szánalmas ez az átnevezősdi, de azért be kell látni elég jól sikerült ez a G92, persze mára már elavult és teljesítményéhes képest sokat fogyaszt, de máig megfelel a középkategóriában, az más kérdés, hogy vannak jobb alternatívák azonos összegért, pl. 4770, 4850...
-
Motaba78
addikt
sőt sajnos hogy pontosan tudjuk is hány átnevezősdit csinált az nvidia:
A régmúltra visszatekintő G92-es chipet a PROHARDVER! olvasói valószínűleg már igen jól ismerik. A gyárilag 128 stream processzort tartalmazó lapka a GeForce 8800 GT bemutatkozása során került rivaldafénybe még 2007 végén, ám ez a típus csak 112 aktivált számolóval rendelkezett, ezért várható volt egy gyorsabb, teljes értékű G92-re épülő kártya megjelenése is, ami nem sokkal ezután meg is érkezett a GeForce 8800 GTS 512 MB személyében. Ez az akkoriban újdonságnak számító VGA a most két és fél éves 8800 GTX-et épphogy megszorongatta, de relatív alacsony ára miatt mégis kedvelt lett. Tavaly április elején aztán bemutatkozott a 9800 GTX, ami szintén G92-es chipre épült, ezt mi áprilisi tréfaként aposztrofáltuk, hiszen lényegében nem tett egyebet az NVIDIA, mint átnevezte a néhai 8800 GTS-t. Nem kellett sokat várni, az NVIDIA piacra dobta a 9800 GTX+-t, amin továbbra is G92-es "szív" dobogott, ez már a vicc kategóriába tartozott, de végül megbékéltünk vele, mert ez egy újabb, alacsonyabb csíkszélességen, egészen pontosan 55 nm-en gyártott G92-essel volt felszerelkezve, így a váltást rá lehetett fogni a gyártásgazdaságossági, illetve energiatakarékossági okokra.
Kedves olvasóink, 2009-et írunk, és az NVIDIA továbbra sem képes újat felmutatni ebben a kategóriában. Olybá tűnik, hogy a G92 egyszerűen képtelen "kihalni", most ugyanis, 2009 áprilisában köreinkben üdvözölhetjük a GeForce GTS 250-et, a legújabb G92 köré épülő NVIDIA terméket. Levezetve az elmondottakat a GeForce 8800 GT-t követte a 8800 GTS 512 MB, majd a 9800 GTX, később a 9800 GTX+ és most GTS 250. Öt videokártya, melyek azonos chipre épülnek, és a 8800 GT-t leszámítva teljesítményük megegyezik (vagyis ezt a GTS 250-nel kapcsolatban még nem tudhatjuk)... Az NVIDIA ezt tényleg komolyan gondolja? Ezidő alatt az ATI/AMD összesen három videokártyával gazdagított minket, a Radeon HD 2900 XT-t váltotta HD 3870, őt pedig a HD 4850. Elég szimpla, nem? A HD 3870 - HD 4850 ugrás jelentős teljesítménynövekedéssel járt, hiszen a chip drasztikus "átváltozáson" ment keresztül, vagyis elmondható, hogy amíg az NVIDIA átnevezgetésekkel töltötte az idejét, addig az AMD le is tett valamit az asztalra. A probléma ugyebár akkor jelentkezett, amikor az NVIDIA kifejlesztette a GT200-at, a GeForce GTX-ek alapjául szolgáló nagy, komplex, nehezen gyártható és drága chipet, amiből nem lehet csak úgy "lenyisszantgatni" egyes elemeket annak érdekében, hogy egy középkategóriába illő videokártyával gazdagodhassunk.
5 kártya átnevezgetve -
herlius
csendes tag
Köszi a válaszokat, úgy tűnik még át kéne gondoljam a dolgot
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
Motaba78 #18135 üzenetére
A 9600GT nem egy átnevezett 8800GT, már a használt chipből is látszik 9600GT G94 a 8800GT pedig G92. Nézd csak meg itt a specifikációkat.
-
Motaba78
addikt
válasz
herlius #18134 üzenetére
azt azért kellene tudni mennyi a keret az egészre.
mekkora felbontással kell a vganak megbirkóznia ?
a 9600gt egy nvidia részéről átnevezett 8800gt aminek a teljesítmény a hd3870 környékén van.Erre a karira 1 giga ram felesleges, ahova ennyi kellene ott már a gpuból kifogy az erő.illetve tápot nem írtál, remélhetőleg nem ilyen kukatöltelék hkc, deer, codegen táppal rendelkezel.
Ami gépet kinéztél egy kifutott platformra épül, amit a jövőben nehéz lesz fejleszteni(drága lesz minden mivel nem gyártják.)
Ajánlanék egy jóval korszerűbb gépet ilyen árban(a te konfigod alapján számoltam ki mennyivel is számolhatok (80-90e ft)GIGABYTE GA-MA770T-UD3P 21.313 Ft
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1333Mhz 12.688 Ft
SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ 11.925 Ft
AMD Athlon II X3 435 2.9Ghz AM3 BOX 17.850 Ft
HIS H477F512P HD4770 512MB GDDR5 HDMI PCIE 25.100 Ft
Összesen: 88.875 Ft
alaplapon lehet kicsit sporólni és akkor esetleg erősebb vga is mehet bele.Az alaplap rengeteg mostani és jövőbeni cput fog támogatni, fejleszthető, a memória már ddr3 ami olcsóbb lesz mint a ddr2 a jövőben, vinyo franko f3 szériás gyors, a cpu 3 magos nem kettő, a vga kevesebbet eszik és kicsit gyorsabb mint a 9600gt.
Egyébként amit szeretnél azt itt kérdezd [link] -
herlius
csendes tag
Helló. Remélem jó helyre írok. A véleményetekre lennék kíváncsi, illetve bármilyen hasznos tanácsot szívesen veszek. A közeljövőben tervezem a konfig-om lecserélését és a következőt néztem ki magamnak:
- Gigabyte EP43-UD3L alaplap
- Intel Pentium Dual Core E6300, 2.8 GHz
- GeForce 9600GT 1024MB DDR3, 256bit
- 2 x Kingston 1GB, DDR2, 1066MHz
- 500GB WD HDD
A gép főleg az újabb játékokkal kéne viszonylag jól megbírkózzon (Bioshock2, Mafia2, Dirt2), illetve sok grafikai munkát végzek, főleg Photoshop-ban. Szerintetek ez alkalmas konfiguráció erre, illetve mit változtatnátok rajta? A pénzkeret természetesen korlátozott, tehát lényeges eltéréseket nem tudok bevállani, bár minden tanácsnak örülnék. Előre is köszi az infókat. -
Bagira01
veterán
Szerintetek gigabyte 770-ud3 15,8k-ért vagy 790x-ud3p 18,2k-ért éri meg jobban? Megjött a 4 magosítható athlon x2 5000-es procim, és nem lehet felrakni a tru120ex hűtőt, mert nincs hátlapi panelja a lapnak. Ennek a 2-nek van?
-
bjos
csendes tag
Sziasztok!
Én egy ATI HD 5750 Dx11 videokártyához szeretnék venni alaplapot ( AMD Phenom 2 x4)
és nem igazán tudom, hogy melyik lenne hozzá a leg kompatibilisebb.
Ki néztem egy alaplapot: Asus M4A785TD-M Evo
ez AMD 785G Northbridge chipset és
AMD SB710 Southbridge chipset tartalmaz!
Ezekről a: [link]
oldalon olvastam és egy kicsit bekeveredtem
Ez a videokártya dx11 kompatibilis és HD 5750 -es, de az alaplapi chipset leírásban, ha utána nézel, ATI HD 4550, 4650, 4350 kompatibilitásról ír.
Tehát ehhez a videokártyához nem az igazi ez az alaplap?bjos
-
Egy P43-as lapot keress!
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Kb. 15k-ig mely S775-ös lapok számítanak újonnan "jó vételnek"? Van esetleg olyan lap, ami kiemelkedik ár/teljesítmény arányban?
Előre is köszi
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szabolcs83 #18109 üzenetére
Hallottam visszajelzéseket hogy egy GA-X38-DS4 alaplap nem jó választás egy Q6600, 4GB DDR2 1066,4870X2 és NVPhysx kártyához,kifejtené valaki miért is nem jó?
Megrendeltem egy ilyen lapot 19000be mert azt mondták hogy jó,most akkor hogy is van valójában? -
szabolcs83
tag
válasz
audi100td #18108 üzenetére
Rendben, akkor megnyugodtam
Jó tudom ez már egy 5 éves cucc, de min. 4 éve olyan stabilan ment a gépen, hogy nem kellett win-t újrarakni
Csak most szántam rá magam egy új configra, de félek is tőle, hogy nem sikerül mégegyszer ilyen stabil rendszert összedobni.Köszönöm a válaszokat!
-
audi100td
nagyúr
válasz
szabolcs83 #18107 üzenetére
Igen, annál jobb...
-
audi100td
nagyúr
válasz
szabolcs83 #18104 üzenetére
Kb. 6600GT szint, talán picit jobb.
-
szabolcs83
tag
Korábban többször is ajánlottátok a Asus M4A785TD-V EVO típusú alaplapot(Athlon II X4 620-hoz ). Jól látom, hogy ebbe bele van már integrálva a videókártya is? Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy ha ez így van, akkor ez mennyire jó videókártya?
-
Forceman
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni alaplap vásárlással kapcsolatban.
Van nekem mostanában egy Asrock alaplapom így hangzik:
Asrock 775XFire-VSTA, tehát nem egy totál-brutál-fatál cuccról beszélünk.
Szóval a lényeg: Van egy nagyon régi procim (intel 631, 3ghz) és mivel az alaplap nem túl tuningbarát, nem sikerül kihajtani a procit. Olyan alaplap kéne amelyik eléggé tuningolható, és kedvező ára van.
Tudtok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest