Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujo10
aktív tag
Esetlegesen még ezek is szóba jöhetnek:
[link]
[link]
A videókártya már megvan, 2 hónaposan 3 év garral vettem 26K-ért.Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
lujo10
aktív tag
Majd még elgondolkodom rajta, mindenestre köszi a segítséget.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
lujo10
aktív tag
-
stargazer
senior tag
de hogyan mert pl a Gigabyte P35-S3G ha jól láttam csak 1 van rajta, a másik nem floppy? vagy floppy nincs már ezeken a mai alaplapokon?
ja leesett már persze de hülye vagyok, illetve mégsem: oké hogy egy kábelen két eszköz lehet de a lassabb eszköz lesz a szűk kersztmetszet, nem? vagyis a dvdíró sebességével fog menni a vinyó is. vagy?
[ Szerkesztve ]
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
tzsolesz
nagyúr
Tudom, hogy végül is játékra egyik sem alkalmas, de még is csak fontos melyik is a jobb. Elindul egyáltalán rajta valami játék?
Azt is tudom ehhez felesleges egy E1200, de akkor is 1000 forintra már nézek rá mert ennyi a különbség a 420, meg ez között. Amúgy is utólag még belelehet rakni egy 8400 GS-t esetleg 8500GT-t, vagy egy 2400pro/xt-ét is.
Szerintetek jól állítottam össze? Azért kérdezem, mert nem szeretem a meglepetéseket, és itt sok tapasztalt emberke van.
Még az is lehet hogy ezt az E1200-at, még tuningolni is lehet ebben a pici lapocskában. Bár nagyon felesleges, hisz egyébként sem ilyen célokra lesz a gépecske.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
P43 még kevesebbet is tud, P45 kicsivel tud többet, sztem nem ér felárat a P35-höz képest.
P35 DS3-at venném a helyedben.
mod:
Gerisz: Elég az E8200 is, 4GHz-et lazán mennek általában azok is. E7200 is jó alternatíva de abban fele akkora az L2 Cache.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
pokol ura
senior tag
nagyon köszi
bár régebben már egy meghalt nálam
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
Xpredi01
tag
Na és még egy kérdés; sokkal jobb választás lenne-e a GIGA EP35-ös lap? (azaz inteles konfig?) Tudom, hogy jelenleg igen, de a Denebek és a Phenom2-ők fel bírják-e majd venni a versenyt a jelenlegi quad-okkal és C2D-kal? Mondjuk a válaszhoz minimum jósnak kell lenni, de erről szól a konfigösszeállítás...
[ Szerkesztve ]
-
pokol ura
senior tag
nem, mert mindenkinek válaszolok és nem fogok egy 100 soros hsz-t irni, amelyikben mindenkinek válaszolok.
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
-
pokol ura
senior tag
ja, csak 1-2 válasz alapból nagy hülyeség volt, na mind1
-
jayjay
tag
Azért ilyet lapot nem vennék, mert mint írtam egy olcsóbb lappal és egy jó videókarival többre megyek.Sőt a legolcsóbb 780-as lap ennél 7000Ft-tal olcsóbb.Mondjuk evvel az első lehetőséget kilőttem.
HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
jayjay
tag
Azért mert 4 lehetőség áll fennt és mikro és sima ATX-es alaplap kellene.Ebből az egyik ki van lőve az nem sok, vagy?
Segítség kellene HTPC-be alaplap választáshoz.
1. lehetőség X2 4850-es + alaplap HDMI-vel
2. X2 4850-es + alaplap + 4350-4830???
3. e5200 + alaplap HDMI-vel
4. e500,e7400 + alaplap + 4670-4830??
Egy FullHDTV-n kellene, hogy vigyen 1080p-i-s filmeket.
ATX-es és mikro ATX-es variáns is kellene.Nem feltétlenül kell tuningos alaplap, ha külön videókártya lesz benne.A legolcsóbb választás is érdekel.
Előre is köszönöm.HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3
-
gabrielarky
tag
Köszönöm a válaszodat!
A gyengét fejtsd ki légyszives Azt eltudom képzelni hogy a max teljesítményt nem hozza ki belőle, amikor megvettem az anno új gépemet Athlon XP 3200+ procival, 7900GT Nvidia-t vettem bele, arra is eztmondták de minden új game ment szinte a legdurvább beállításokkal.
Szóval valahogy úgy vagyok vele hogy ha 1280ba egy 4850es szintjén elzörög akkor majd ha meglesz a 24" meg egy erősebb proci akkor viszont fullgázzal megy. A lényeg az hogy 1 év múlva még jó lesz a kártya, nagyjából 2 évig nem is akarok foglalkozni vele azért a 4870et akarom venni nem a 4850-et. (tudom van X2 is de annyit nem ér meg nekem az egész)
jah és a Gigabyte alaplap ennyire jó márka?
Én eddig MSI párti voltam, előtte meg Asus.
Tényleg ebben a 2 márkában nincs olyan amit ajánlasz ? Van amelyik gyakorlati tapasztalat ? (Gigabyte?)
[ Szerkesztve ]
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
MAC72
tag
Még nem döntöttem milyenre cserélem le a monitorom.
A mostanihoz biztos bőven sok lesz, de szeretnék később valami
nagyobb szépséget, csak hát első a család étkeztetése.
Nehéz eligazodni ezen a sokféle Giga lapon.
Szóval szerinted is ez lehet a legjobb választás.
Köszönöm!
Egy gond letudva. -
gabrielarky
tag
köszi a választ!
460as Chieftec van egyébként a gépben.
MSI lapokkal nekem még nem volt soha bios problémám de lehet most akkor kipróbálom gigabyteot. Az AMD 6000+ procit lehet húzni valamennyire ? vagy már fölösleges mi ? Igazából nem vagyok a tuning híve túlzottan, nincs idegzetem bajlódni vele
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
Red Rebcs
tag
Nos örülök hogy van mibe belekötni
Az alaplap csak 533 meg 667 tudja a ramokat kihajtani
800 nem megy
ezért ha kicsit figyeltél volna odairtam hogy a ramok 533 -on 3-3-3-9 késleltetésen mennek
ezzek kisebb késleltetések mint az alap 533 meg 667 ramoké
tehát kicsit javit a rendszeren De gondolom ezzel te is tisztábban vagy.Az alaplap combo kezel ddr1 meg ddr2 is és agp és pci-e is van rajta
De csak AGP támogat a chipset igy pci-e 16x sin valojában csak 4x
igy tudták megoldani ennek ellenére nvidia van olyan
jól megcsinálva hogy 6800 széppen menjen ( ati behal ettől hamarabb)Nos ellentmondás nincs
A helyesírásom meg nyugodtan csipje a szemed
nem a magyar nyelv müvelésének felsőfokú fórumán vagyunk ( én legalább)[ Szerkesztve ]
netre 1 magós semprón játékra 4 magós athlon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest