Hirdetés
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Chandler
senior tag
Értem, köszi a válaszokat.
És akkor szerintetek melyiket érdemesebb venni: T2200HD (lehet DVI-vel használni de nem samsung panel) vagy E2200HDA (csak D-SUB-bal lehet használni de samsung panel)
sajnos az E2200HD kb 50 k és már nem fér bele a keretbe, a T2200HD pedig csak 40k, az E2200HDA pedig 37k -
Csúzli
csendes tag
válasz
old_artist #1394 üzenetére
öö akkor egy 5ms es monitor értékei 5ms RF /2ms GTG, és egy 2ms monitoré pedig 2ms RF/ 2ms GTG ? So attól még 5ms us marad az e2200hd moncsi hogy van egy ilyen jellemzője ami minden monitornak van h GTG 2ms.
-
Chandler
senior tag
Hali
Megtudná nekem mondani valaki hogy mi a különbség a benq T2200HD és az E2200HD között? mert hogy a T olcsóbb kb 7 ezerrel...
-
old_artist
addikt
Üdv!
Csak annyival egészíteném ki a Furky-t (ha nem haragszik meg érte
), hogy a
Response typical (rise+fall) = Jellemző reakció idő (fekete/fehér váltás) a
Response (gray-to-gray, overdrive) = Jellemző mid-tone reakcióidő (overdrive funkció)-val szemben!
pl. az említett monitor értelmezése így néznek ki:
- BenQ E2200HD: 5ms (typical - rise+fall), 2ms (gray-to-gray)
a többi jó megjegyzést meg olvashatod Tőle!
-
mcmester21
csendes tag
válasz
mcmester21 #1389 üzenetére
Találtam egy másik 22"-est.
[link]
LG W2242T, erről valakinek vélemény? Van olyan jó mint az előző BENQ? -
proper
őstag
ACER X243WSD
ezt érdemes bántani? 45k-értcsábitó dvi-vel meg hdmi
-
Furky
őstag
De bennevan a megoldás---> GTG, azaz Gray to Gray, magyarul szürkéből szürkébe 2ms a váltás ideje. Elvileg minden 2ms-es monitor ilyen, csak nem mindenhol írják ki, hogy az GTG. Valamint Samsung monitorokban is csak akkor, ha az OSD-ben bekapcsolod ezt a plussz elektronikát, azaz az RTA-t (Response Time Accelrator). LG-nél, és a többinél nem tudom hogy működnek ezek, hogy kapcsolni kell, vagy sem. De Samsungnál ki is kapcsolható ezáltal. Nálam sosincs bekapcsolva. Felesleges. 5ms is bőven jó.
-
Csúzli
csendes tag
Felfigyeltem a BenQ oladlát böngészve egy ilyenre: (E2200HD)
Response Time (typ.) 5ms/2ms (GTG). Akkor most vagy 5ms vagy 2ms amit veszek vagy lehet tudni vhonnan mert ugye a nevében nincs benne? -
mcmester21
csendes tag
válasz
old_artist #1388 üzenetére
Köszi, csak már 47et nem nagyon tudok adni érte:S, 40 körül keresgéltem DVI-s 22"-osat és ezt a Benq-et találtam csak. lehet nézek inkább 20"-ast. Köszi szépen az infókat.
-
old_artist
addikt
válasz
mcmester21 #1384 üzenetére
Üdv!
Nagyon jó kis monitor, és ha visszaolvasol, akkor még tesztet is találsz róla!
Mivel nincs rá pixel garancia, vagyis pár helyen van, pl. itt, de egy picivel drágábban, viszont, hogy megnyugtatóan tudd a használatba venni, megéri!
Viszont a HD rendelkezik DVI-vel, a HDA meg csak D-sub-bal, figyelni kell, mivel megtévesztő lehet! -
T-unit
őstag
válasz
mcmester21 #1384 üzenetére
Ha jól látom ipon nem ad 3nap pixelhiba garit,míg egyes boltok adnak(pl. digitaltrend) amit minden képpen megéri kihasználni,hiszen nekem is van rajta 1 subpixelhibám.Amúgy a 40k körüli árát megéri,csak érdemes mellé egyből venni egy DVI kábelt is hiszen gyártónak ennyiből nem futja mellé.
-
Zanik
addikt
-
mcmester21
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a monitorról?
[link]
Beng T2200HD, Megér ez 40ezret? Vagy valami más 22"-os monitor ebbe az árba? -
sakal6
csendes tag
hello. szerintettek milyen az LG W2252V-PF monitor?
[link] -
Zsofica70
csendes tag
válasz
old_artist #1379 üzenetére
Szia,
először is köszönöm a választ
úgy tűnik, a dolog kezd bonyolódni - amire végképp nincs anyagi keretem/ünk.
Lényeg a lényeg:
- 22"-os TF monitor kéne a 22"-os régi típusú helyett (Samsung SincMaster 1100p), hogy ne essen ki munka közben a pasim szeme - a régi RIVA kártyával!
- számítógépes hangszereléshez kell, minél több dolgot lehessen látni a képernyőn
- ne legyen 40-45e-nél drágább
- nem kell DVI - a kártya úgysem tudja
- a filmnézés/házi video-szerkesztés csak másodlagos jelentőségű
- SEMMI JÁTÉK NEM FOLYIK A GÉPEN SOHA!!! Ez munkagép. Ha bármi szétveri, oda több százezer forintnyi valamint több heti munka egy pillanat alatt... ezért nincs rajta internet sem!Ha a BenQ különleges felbontása túl erős ehhez a kártyához, kérlek, mondj(atok) másik monitort! Ha egy hagyományos 22"-es (vagy wide) felbontást jobban bírna, akkor egypár olyat. Ha pedig csak feltételezés, hogy a filmek akadnának, akkor azt is áruljátok el...
Köszi minden segítséget
Zsofica
-
old_artist
addikt
válasz
Zsofica70 #1370 üzenetére
Üdv!
1. a kompromisszum a VGA-ból eredeztethető, pl. ha ki akarod használni a monitorod tudását, akkor azt csak a VGA kártya "erejére" és egy 22"-os monitor natív felbontáshoz méltó VGA jelet tudjon átadni, hogy pl. játékoknál és DVD filmeknél ne okozzon zavaró körülményeket (szaggatásokat, akadásokat)!
2. Mivel írtad, s megtaláltad, hogy egy NVIDIA RIVA TNT2 Model64/Model/64Pro-val akarod üzemeltetni a leendő monitort, és bár tud 1920x1080-as beállításban is dolgozni, de ez csak a monitor meghajtására elég, komolyabb felbontást és "erőt", amit esetleg egy játék folyamán használnád, már lehet, hogy megfektetné a VGA-dat!
3. szvsz nézni kell hozzá egy használt VGA-t - esetleg itt az apróban, vagy a VGA fórumban megkérdezve ajánlani fognak Neked árban/teljesítményben megfelelőt, a legjobb áron!Néha, hidd el, érdemes befektetni egy jó VGA-ba is, és meg lesz a hatása vizuálisan is!
-
Sickboy25
addikt
válasz
old_artist #1376 üzenetére
köszi a választ és bocs a lustaságom miatt
-
old_artist
addikt
válasz
Sickboy25 #1373 üzenetére
Üdv!
Mint ebben a topikban, vagy a samuéban is olvashatod, hogy szinte csak ezt ajánlják!
Próbáld meg a keresőt vagy visszaolvasni 50-100 hsz.-t, és megkapod a válaszokat is és tapasztalatokat is olvashatsz!
Holnap meg is rendelheted, szvsz ~45-50e körüli ára ár/érték arányban van! -
PioDVD
senior tag
Üdv a lakóknak!
Az AOC monitorokról lehet tudni valamit?
Alapvetően nem érdekelne, még a net-en sem találni szinte semmit róluk, de ma a debreceni Cora-ban nézelődve feltűnt, hogy a kirakott Samsung T220 fölött mennyivel szebb képe van. Az alap XP háttérnél (zöld mező, kék, felhős ég) a Samsungon az ég és az IE ikonjának kék "e" betűje szinte összefolyt, az AOC-on meg gyönyörűen látszott, hol az "e" betű és hol az ég. Az égen lévő felhők is sokkal jobban látszottak az AOC-on, mint a Samsungon (utóbbin inkább kék massza volt). Ami még feltűnt, hogy a Samsungot ha alulról néztem (biztos jól szórakoztak, hogy ott hajlongok előtte és úgy lesem a képét
, akkor mintha 3 vízszintes sávból állt volna össze a kép, az AOC-nál meg semmi ilyen nem volt. Egyébként volt egy másik Samsung is a T220 mellett, az is sokkal rosszabbnak látszott. Olyan szembetűnő volt a különbség, hogy asszony, akit egyáltalán nem érdekelnek a műszaki cuccok, rájuk nézett és közölte: az (AOC) a legszebb, sokkal.
Amúgy hajlanék az itt ajánlott Samsung 2233 felé, csak ez most elbizonytalanított. No meg várni kellene kicsit, hátha karácsony után lentebb mennek az árak: válság is van, ünnepek is elmúlnak, elvileg lenne rá remény.
U.i.: Máshol is kérdeztem, de hátha itt gyorsabban jön válasz.
-
OHardy
csendes tag
válasz
old_artist #1331 üzenetére
"Jövő héttől vehetsz akár ~90e-ért is S-PVA-s HP LP2275W-t (csak egy helyen), ami kiváló lenne a számodra - szvsz! - ebben nem nagyon csalódnál!
"
Már egy ideje kinéztem magamnak ezt a monitort, de eléggé felment az ára, 90 ezerért viszont nagyon jó vétel lenne. Hol lehet ennyiért megvásárolni?
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
SAMSUNG 2233BW ez a monitor megfelelő játékra is??holnap vennék ilyet!
tapasztalatokat kérek!
Köszi
-
PioDVD
senior tag
-
Zsofica70
csendes tag
válasz
old_artist #1369 üzenetére
Először is köszi a választ!! A meglinkelt cikkeken már átrágtam magam korábban
Bocsi, de csak egy laikus nőci vagyok, aki a férjének szeretne ajándékot venni (ő még inkább laikus). Ezért teszem fel a következő kérdésemet:
1. miben kéne kompromisszumot kötnöm?
2. hol nézhetem meg, milyen "erős" a gépjén a VGA? (Sajátgép-jobbklikk-tulajdonságok-hardver-eszközkezelő-Videokártyák: itt hogyan/miből derül ki, hogy elég erős-e? A nevéből? Amiről most netezek - ez egy másik gép - Radeon7200-as van, ez pl. milyen "erős"?)
3. a fentiekből következik-e, hogy lehet, h potyára veszem meg a BenQ-t, mivel a videokártya miatt nem fogom tudni élvezni az előnyeit?Köszi, h időt szánsz rám...
Zsofica
-
old_artist
addikt
válasz
Zsofica70 #1368 üzenetére
Üdv!
Esetleg egy pár teszt a BenQ-ról: teszt1 és teszt2-3!
DivX-es filmeknél sajna a tömörítése miatt egy LCD-TFT-n egy kicsit "pixeles" lesz, de ha távolabbról nézed (1,5-2m), akkor nem lesz olyan zavaró! Mivel a BenQ 22"-ban FullHD, ezért még szebb is lehet a DivX-esek, a sűrű pixel méret miatt!
Viszont, hogy a nagy felbontás előnyeit minden kompromisszum nélkül ki tudd használni, elég erős VGA-ra van szükség, bár nem tudom, hogy milyen VGA-val rendelkezel! DVD filmeknél pazarabb látványt nyújt majd a BenQ, mint a samu! -
Zsofica70
csendes tag
Sziasztok,
a fent sokat taglalt BenQ E2200HD
és a Samsung 2253LW
között nyűglődöm.
Kicsit olcsóbb a Samu, és forgatható is, de nem olvastam róla még tesztet. Majdnem olyan ügyes, mint a BenQ.
Ja, hogy mire kéne?
1. profi zeneszerkesztői munkára (minél nagyobb legyen a monitor) Cubase/Nuendo progikhoz
2. filmet nézni - a filmjeink zöme letöltött DivX-es!!!
3. családi DVD-ket szerkeszteni Vegas-szalSe net-hez nem kell, se játékhoz. Pillanatnyilag vmi régi videokártyánk van, tehát nincs DVI kimenetünk. A fentiekhez kell-e egyáltalán? Ha főleg DivX-esek a filmjeink, ki tudjuk egyáltalán használni a BenQ adta lehetőségeket? Vagy gondoljak a jövőre
?
Ha csak max. 40e-t költenék monitorra, akkor a fentiek helyett mit ajánlotok?
Köszi a válaszokat előre is!
Zsofica
-
msgt.fubar
senior tag
igazából ragaszkodnék ehhez a típushoz, mert a mostani monitoromnak is ez a dizájnja (igaz matt feketében), és baromira bejön
egy éves egyébként a monitor és 35-ért venném meg, de az szerintem még elfogadható ár érte. a sajátomat 28-ért adom el, tehát elég kevés befektetéssel meglenne a dolog. csak gondoltam előbb megkérdezlek titeket, mert a monitorokban egyáltalán nem vagyok otthon
amúgy max 50-et, annak csak örülök ha olcsóbban kijön, marad értelmesebb dolgokra is
-
Furky
őstag
válasz
msgt.fubar #1365 üzenetére
A régiség az végülis annyira nem, mert a mostani monitorok is kb ugyanazt tudják csak, nem változott azóta jelentős mértékben, csak a dinamikus kontraszt nőtt a sokszorosára, ami egy jellegtelen érték. Viszont azzal is számolj, hogy nem 3 év garanciát kapsz a hazsnált monitorhoz, hanem ami még visszavan a 3 évből, ami lehet, hogy már csak 1, vagy 2 év. Ha pixelhibamentes, az jó hír nagyonis. A külsőt meg tudom érteni, nekem 226BW van, ami ugyanúgy néz ki mint a 223BW, nekem is jobban tetszik így, mint az új tv-design-os monitor, de van, amiről le kell mondani a jobb belső miatt. Szóval a külső mondhatjuk nem a legfontosabb tényező. Most biztos a 2233BW-t választanám ebben a kategóriában. A 223BW-t mennyiért akarják neked eladni? Szerintem 30nál többet ne nagyon adj érte. Új Samsungot kapsz már 43ért, ami szinte zgyanaz, mint a 223BW, csak a külseje picit más. ez a 2253LW. De ha 50et szánsz monitorra, akkor 2233BW a megoldás, ez nem kérdéses (számomra legalábbis).
-
msgt.fubar
senior tag
köszönöm a gyors válaszod. nem volt időm visszaolvasni, ezért kérdeztem inkább rá. az mennyiben negatív tényező, hogy régi modell? visszafogottan szép a dizájnja, speciel sokkal jobban bejön mint az új szériásoké, akár az általad is említett 2233bw-é. egyébként meg az illető szerint pixelhiba-mentes a 223bw-je, így gondolom nem fenyeget a hibás darab veszélye. a 22 col helyett a 21.6 meg igazán nem oszt, nem szoroz szerintem
-
PioDVD
senior tag
Üdv a lakóknak!
Az AOC monitorokról lehet tudni valamit?
Alapvetően nem érdekelne, még a net-en sem találni szinte semmit róluk, de ma a debreceni Cora-ban nézelődve feltűnt, hogy a kirakott Samsung T220 fölött mennyivel szebb képe van. Az alap XP háttérnél (zöld mező, kék, felhős ég) a Samsungon az ég és az IE ikonjának kék "e" betűje szinte összefolyt, az AOC-on meg gyönyörűen látszott, hol az "e" betű és hol az ég. Az égen lévő felhők is sokkal jobban látszottak az AOC-on, mint a Samsungon (utóbbin inkább kék massza volt). Ami még feltűnt, hogy a Samsungot ha alulról néztem (biztos jól szórakoztak, hogy ott hajlongok előtte és úgy lesem a képét
, akkor mintha 3 vízszintes sávból állt volna össze a kép, az AOC-nál meg semmi ilyen nem volt. Egyébként volt egy másik Samsung is a T220 mellett, az is sokkal rosszabbnak látszott. Olyan szembetűnő volt a különbség, hogy asszony, akit egyáltalán nem érdekelnek a műszaki cuccok, rájuk nézett és közölte: az (AOC) a legszebb, sokkal.
Amúgy hajlanék az itt ajánlott Samsung 2233 felé, csak ez most elbizonytalanított. No meg várni kellene kicsit, hátha karácsony után lentebb mennek az árak: válság is van, ünnepek is elmúlnak, elvileg lenne rá remény.
-
Furky
őstag
válasz
msgt.fubar #1362 üzenetére
A topicban az utolsó 2-300 hozzászólás csak a kb 50ezres kategóriáról szól. Samsungból a 2233BW kb ennyibe kerül, és az is éri meg most a legjobban a Samsungok közül. A 223BW azon felül, hogy régi modell, még nem is 22"-os, hanem 21,6"-os, és anno rengeteg hibás volt köztük (volt, aki 6ot próbált ki, mire pixelhibamentest kapott), de egyszercsak megtört a jég, és hirtelen mindenki aki ezt választotta, hibátlant kapott. Érdekes jelenség volt. Mindegy már.
-
msgt.fubar
senior tag
sziasztok!
samsung wide monitort szeretnék venni karácsonyra, csak még azt nem tudom milyet. gondolkodtam 19 és 22 colos wide-ban is, de a 19-es túl alacsony nem? a típusokban meg teljesen elvesztem. maximum 50 ezer forintom lenne rá. kinéztem használtan egy 223bw-t, arról tudtok jót/rosszat mondani?
egyébként perpillanat egy sima 5:4-es képarányú samsung 931bf-em van, legalább hasonló minőséget szeretnék, illetve ennél több-jobb nem is kellene.
-
S74
csendes tag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
-
Furky
őstag
Folyamatosan mondjuk itt a dolgokat, a tényeket, és akkor jönnek emberek (ez a jó, hogy jönnek, így érdekes az élet), akik mindig elkezdik, hogy: "de az iponos teszben...".
Az iponos tesztek arra jók, hogy megismerkedjünk a monitorokkal, de sok esetben a végkövetkeztetésük, a teszt beállítottsága rossz, vagyis ellenkezik az ezen a fórumon régóta aktív szereplők által begyüjtött vélemények, tapasztalatok és egyéb forrásból származó tudásukkal. Az ipon nem is független, mivel ők is csak pénzből élnek, és ez is bennevan a pakliban. Egyes modelleket túlértékelnek, más típusokat pedig lehúzzák, javarészt alaptalanul. Nem mindegyikre igaz ez, szóval néha eltalálják, csak nem mindig.
Az is bennevan a pakliban még, hogy kötnek egy szerződést valamelyik beszállítóval, hogy mondjuk leszállítanak nekik 2000db monitort 3 hónap alatt, akkor nyílván úgy jobban, és gyorsabban eladják, ha arról írnak előbb egy tesztet, és felülértékelik. Viszont a szerződésben "lehet" az is bennevan, hogy addig a konkurens márkából ne rendeljenek annyit, ilyenkor a konkurens terméket leértékelik a tesztben. 3 hónap múlva kihoznak egy új tesztet, amiben javulást vélnek felfedezni. stb...Sok ilyen taktika létezik az üzleti életben, és amelyik cég ilyesmivel foglalkozik, annak nem lehet független álláspontja a termékeiről. Mert az élet nem habostorta.
-
Zanik
addikt
Nem szarok a ipon-os tesztek, csak nem elég alaposak. Ezek inkább "vásárlásösztönző" rövid bemutatások. Én pl. nagyon kiváncsi lennék az én Benq-m színhűségére, mert pl. csak a prohardver barnája 5 különböző árnyalatban jelenik meg, az adott 5 módtól függően.
A bőség zavara hatás jellemző a Samsung-ra, lásd telefonok.
-
7600GT
senior tag
válasz
Loituma69 #1349 üzenetére
A későbbiekben le lett tárgyalva, hogy 2233BW lesz. Egyébként engem továbbra is érdekelne, hogy miért szarok az iponos tesztetk. Légyszíves valaki magyarázza el nekem!
Amúgy nagyon szép meg jó ez a hatalmas választék, de én konkrétan kezdek abba belehülyülni, hogy van 25 hasonló árú és (elvileg) hasonló tudású monitor, és rohadtul nem lehet az egészben kiigazodni, minél jobban beleásom magamat, annál inkább elbizonytalanodom. De mindegy már, döntöttem. -
Zanik
addikt
válasz
konorti #1342 üzenetére
Nekem egy hónapja van meg a Benq E2200HDA monitorom. TV-t nézni még nem próbáltam, de nem hinném hogy az analóg földi sugárzású adók, vagy épp a kábelről érkező kép túl jól mutatna rajta.
Viszont az általad belinkelt DVB-T tunerrel fogott digitális adás már jó lehet, csak kár hogy az még nagyon szenved a gyermekbetegségektől (részleteket lásd ebben a topikban) -
Furky
őstag
válasz
Randall1017 #1353 üzenetére
Erre a kérdésre a választ csak te tudhatod, mivel mi nem tudjuk, hogy neked mire van szükséged. E 4 monitor közül 3 nagyban eltérő modell, a 4. pedig szinte ugyanolyan, mint az első. Szóval ha tisztában vagy a monitorok tulajdonságaival, akkor tudni fogod, hogy kell-e, vagy sem. Gondolom utánajártál, hogy melyik monitornak mik a tulajdonságai, ha még nem, megteheted itt a fórumban a kereső segítségével, vagy Google-ban, és szóbajöhet még a Samsung weblapja is.
-
Randall1017
tag
Sziasztok!
Ezek közül melyik érné meg legjobban?
Samsung T220
Samsung T220HD
Samsung T220P
Samsung 2233BWElőre is köszi!
-
Akkor érdekelne valakit a T220?
-
sid87
senior tag
válasz
old_artist #1345 üzenetére
Köszi. Amúgy mi másra lehet még használni egy monitort?
-
sid87
senior tag
Bocsánat hogy itt erőszakoskodom, de a Karácsony közelsége miatt fontos lenne tudnom, hogy ha Samsung 2233BW-t választanék, az jó húzás lenne-e.
-
konorti
csendes tag
Sziasztok,
nekem az lenne a kérdésem, hogy szeretnék venni egy BENQ E2200HDA-t vagy T2200HD-t, lényegében mindegy milyet, mert a notebookon úgy sincs csak d-sub, viszont szeretnék venni a géphez egy tv-kártyát, valami hasonlót [link]
Nah már most az lenne a kérdésem, hogy próbált már valaki így TV-t nézni ilyen monitoron? Nem tudom hogy milyen felbontásban jön a kép a tunerből, és hogy fog az kinézni a monitoron illetve, hogy milyen tuner lenne a megfelelő. Mintha úgy rémlene, hogy van tuner ami tud wide-ot, szal nem tudom, hogy ez a tuner ha nem wide-os akkor mindent 4:3-ban fog megeleníteni?
Annak van valami jelentősége, hogy HDTV kompatibilis? -
kpal
nagyúr
Asus VW221D 22" Wide LCD monitor ez a monitor jobb mint a Benq ??
Mármint minöségre ? -
Henk
veterán
válasz
old_artist #1339 üzenetére
Aha,így már világosabb mintha a leírását olvasgatnám.
Thx.
Néztem mind 2-t és 6k köztük a különbség. -
Henk
veterán
válasz
old_artist #1335 üzenetére
Az E mivel lesz jobb mint a T?
A hdmi a különbség köztük vagy van valami más is?Bár ezt sem tudom mire szolgál egész pontosan. -
S74
csendes tag
-
S74
csendes tag
Jórészt irodai és grafikai, szerkesztő munka (flash, corel, photoshop), illetve film nézés.
-
S74
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 2233BW vagy BenqE2200HD?
-
BullZeye
veterán
Azt hiszem akkor télleg 2233BW lesz, ehhez adnak DVI kábelt ugye? És a színei is szépek, és egyetlen gyenge pontja hogy nem tökéletes a háttérvilágítása?
Van ennél valami buktató, mint oly sok Samsung monitornál, hogy egyszer csak másik panel kerül bele? vagy csak 1 panellel készül ez a termék?
Sok rosszat olvastam erről már sajnos
-
Henk
veterán
-
MATEO6600
őstag
Sajnos megrendelést nem lehet törölni, remélem hétfőn elfogadják telóval...
Iponon meg gyorsan kell cselekedni, mert volt már olyan, hogy a szerdán még raktáron lévő monitor csütörtökön már nem volt elérhető...
Kockázatos
Egyébként egész mutatós ez a virág/hópihe a hátoldalon: -
Furky
őstag
válasz
MATEO6600 #1313 üzenetére
Nem kompatibilis, valamint ezek a színprofilok igazán csak egy monitor-videókártya párosra megfelelő igazán, a többinek csak kiindulópont, mondhatjuk úgy is, hogy több, mint a semmi. Amúgy a 2253BW-ben, és LW-ben is más gyártó panelja lapul, szóval ezért szinte felesleges is azt kipróbálni.
Én azt mondom, hogy igen, ha van rá lehetőséged, van plusszba pénzed, és rá is szánnád, akkor mond le nyugodtan, addig lemondhatod, amíg nem szállítják ki, ha jól tudom. És ha náluk rendelsz egy drágább monitort, akkor csak jobban is járnak ők is. Mondjuk nem nagy a különbség, de szerintem megéri az árát. Én mindenképpen rászánnám, inkább spórolnék tovább rá, ha ilyenről lenne szó, de inkább azt választanám. -
Furky
őstag
válasz
MATEO6600 #1300 üzenetére
Ennyire nem gáz a helyzet, viszont a prohardver barnája a fórumon inkább szürke alapbeállításon, méghozzá fakó szürke. A monitor amúgy szép színes, sok szép színt ad vissza, csak egyes színek nem jók. Próbáltam állítgatni, de nem nagyon kezdett barnulni, viszont ha előbb "movie"-ra állítom a magicbright-ot, akkor ott már szép barnás, de a fényerőt 100-ra teszi alapból, annyit még nem szórakoztam vele, csak kiváncsi voltam a prohardver barnájára...
A 2233BW egyértelműen jobb vétel. De ahogy old_artist mondta, kalibrálás után nincs ekkora különbség köztük, mint alapbeállításokon. Szóval ha rászánsz bármelyik monitorra még egy kis pénzt, akkor bármelyikkel jól jársz. Nemsokára elkezdek majd keresgélni neten a 2253LW-hez színprofilt, de még nem jutottam odáig, mert pakolászás van idehaza.
Szóval ha teheted, akkor inkább a 2233BW-t válaszd. -
Henk
veterán
Sziasztok.
Lehet volt róla szó de nem olvastam vissza,bocs.
Tudna valaki felvilágosítást adni erről a Benq E2200 monitorról?Ma láttam meg és feltűnt,hogy 1920x1080-as felbontást tud 22"-os létére.
Nem ismerem a gyártót,sőt a monitorokhoz sem értek.Van esetleg valakinek tapasztalata vele vagy véleménye,hogy érdemes ilyet venni?
Leginkább játék miatt tetszene a nagyobb felbontás és az ára sem vészes.
Köszi -
Sas madár
őstag
válasz
Norberto778 #1297 üzenetére
Ha nem is pixel garinak hívják de ott legalább gond nélkül visszavesznek bármit...multik
-
spae
aktív tag
Hali mindenki!
22" SAMSUNG 225UW-ről van valakinek véleménye?
WSXGA+ paneles, vélemény?
Előre is THX!! -
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #1303 üzenetére
Köszönöm, majd kipróbálom. Az a biztos
-
MATEO6600
őstag
válasz
old_artist #1302 üzenetére
"Az egész ott kezdődik, hogy a 2253LW-ben CPT panel van, most, hogy láttam hugomét, szörnyülködtem csak a színein. Valami brutálisan gáz színei vannak."
Akkor most mi van?
A 2253LW egy színtelen gagyiság?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- eladó Dell U3224KBA 6k
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- 27% SZÁMLA! ASUS ROG Strix XG32AQ IPS Monitor! 32" 2560x1440 / 175Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest