Aktív témák
-
Chandler
senior tag
Hali
Megtudná nekem mondani valaki hogy mi a különbség a benq T2200HD és az E2200HD között? mert hogy a T olcsóbb kb 7 ezerrel...
-
Chandler
senior tag
Értem, köszi a válaszokat.
És akkor szerintetek melyiket érdemesebb venni: T2200HD (lehet DVI-vel használni de nem samsung panel) vagy E2200HDA (csak D-SUB-bal lehet használni de samsung panel)
sajnos az E2200HD kb 50 k és már nem fér bele a keretbe, a T2200HD pedig csak 40k, az E2200HDA pedig 37k -
Chandler
senior tag
-
Chandler
senior tag
Na ez biztató, lehet végre megtaláltam a monitort amit venni fogok
És személyes tapasztalatod szerint nem zavaró internetezés, szövegszerkesztés, stb közben hogy 16:9-es a képaránya? Mert filmre nagyon jó, de nem vagyok benne biztos hogy minden másra is...
Ha és egy dvdripnek (felbontása 624*352) mennyire romlik a minősége ha egy ilyen nagy felbontású tft-n nézem? Mert igazából én nem a HD felbontás miatt venném, hanem mert ebben az árban ez tűnik a legjobbnak, a gépem el se bírja a HD-t -
Chandler
senior tag
Köszi a képet.
Megnéztem élőben az E2200HDE-t, tényleg szép képe van, minden jó csak ez a 16:9-es képarány egy kicsit zavarna szerintem ha nem filmet néznék (arra viszont töléletes), és a felbontás is túl nagy, picik az ikonok, stb.
és hát 37 fölé nem is nagyon tudok menni, szóval Ti mit ajánlanátok? 22" vagy esetleg 19.
Én az LG W2234S monitort néztem ki, láttam élőben, egész jó képe van, de sajnos nem találtam róla semmi infót a neten, és sajnos nincs rajta DVI. Amit még kinéztem a SAMSUNG 943BW, erről vélemények? Mennyivel jobb a samsung mint az LG, megéri a méret csökkenését? -
Chandler
senior tag
válasz Chandler #1460 üzenetére
mod:
nézegettem iponon, ezekre szűkült a kör:
LG W2242S-PF
LG W2234S-BN
LG L225WS-SF
Ezek közül melyik a legjobb?
Vagy ha esetleg ebben az árban tudtok valami jobbat, szívesen várom a javaslatokat
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Alienware 500hz
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest