Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Zanik
addikt
-
Furky
őstag
-
Kom-ancs
tag
Helló mindenkinek!
Én is egy E2200HD-t vettem(bár M-est akartam) és eddig kiválóan működik.Az Eizo féle monitortesztelő progival is rámentem és az se talált rajta se pixel,se subpixel hibát.A full hd-s filmek gyönyörűek rajta
(e miatt kellet)
Kicsit fáztam a Benq-tól de így utólag azt kell mondjam nagyon megéri az árát -
szepizoli
csendes tag
válasz
laszi84 #1689 üzenetére
Szia!
Ha a 2233BW mellett döntesz, az első három napban (amíg cserélik) figyelj oda, hogy nem búg-e alacsony fényerőnél. Lásd egy korábbi [hozzászólásomat].
Azóta a szerviz kicserélte az lcd-panelt, de a hiba továbbra is megvan, sőt rosszabb lett. Most a Samsung Magyarországgal levelezek.Üdv,
Zoli -
laszi84
tag
No, akkor véglegesen eldöntöttem, hogy 2233 lesz. Bízom, hogy nem kell pixel hibákkal vacakolnom. Annak még utána kellene néznem, hogy miképp lehet egyszerűen kiszűrni a hibákat. Vagy "sasszem" módszer létezik csak? Remélem nem fog sípolni, zörögni, kék színekben pompázni, stb...
Annyi hibajelenségről számolnak be a fórumozók, hogy kissé el is ment a kedvem az egésztől.... Eddig meg voltam elégedve a Samsungal, mind monitorok terén, mind más eszközök terén. Remélem most sem fogok csalódni! -
marcias
őstag
Remélem nem számít reklámnak (ha igen, töröljétek), de ezek közül tudnátok ajánlani nekem egy jó monitort? Samsung 2233BW és BENQ E2200HD valamint BENQ T2200HD között vacilálok: [link]
-
edef
csendes tag
A BenQ E2200HDA monitornak 16:10 -es helyett 16:9-es a képaránya? Ez azt jelenti hogy kisebb a képterület? Meg észre is lehet rajta venni hogy a magassága kisebb mint pl. a Samsung 2243NW-é.
-
laszi84
tag
Üdv!
Egyik üzletben láttam egy Samsung 223BW monitort, a Samsung oldal összehasonlítottam a 2233BW-vel ami az eredeti elképzelésem és annyi különbséget találtam, hogy 223-nak 21.6" a képernyője a 2233-nak meg 22". Ez miért jó, ill. rossz? Milyen panel lehet benne?
Köszönöm a válaszokat! Karácsony előtt szándékozom magma meglepni egy új megjelenítővel, és nem szertnék melléfogni.
-
edef
csendes tag
Az igaz hogy egy 22" os wide monitoron nem olyan jó játszani mert nem lehet rendesen belátni a képernyőt mert túl nagy?
-
Furky
őstag
Térjünk vissza a pixelhibára, és ne az általános jellegű hibákra. A pixelhiba nem hiba.
A lényeg azon van, hogy a másodosztályú termékeknek lehet pixelhibája, és ez nem számít hibának. Az az ISO szabvány, amiről szó van, az is csak ajánlást ad, a gyártóknak nem kell betartaniuk. A Samsungnál, és LG-nél nincs is probléma a többlet érvényesítésére, de ti a BenQ-val szórakoztok, amelyik cég nem foglal álláspontot, ez azt jelenti, hogy vagy leszarja, vagy a fentebb említett ISO szabvány szerint jár el.
Más: Nem kell feltételezésekbe menni, és más hibákat elővenni, mert itt és most a pixelhibáról van szó! Ami teljesen más kategória. Van rá szabvány, ajánlás, vagy betartják, vagy sem. A monitorra ott van a garancia, ha elromlik, akkor garizhatod. De értsétek meg: a pixelhiba nem hiba!T-Unit: a boltoknak meg soha ne hidj el semmit. Magyarországon előszeretettel állítanak mást, vagy egyszerűen nincsenek tisztában a fogyasztóvédelmi szabályokkal, és hülyeségeket állítanak. Tisztelet a kivételnek! Nem sokan vannak...
Haverom most 2,5 hónapot szarozott az Asus Striker Extreme alaplapjával, és csak akkor adtak neki új terméket, mikor már a bírósággal fenyegetőzött... -
Furky
őstag
válasz
avantifutur #1678 üzenetére
Olvass vissza, ezt már leírtuk kismilliószor itt is!
-
Zanik
addikt
válasz
avantifutur #1678 üzenetére
Nem azt mondom, hogy használhatatlanok (sőt, a szélességnek is vannak előnyei), de a Benq-knál jobb monitort is találhatsz ám grafikai munkára. Gondolom csak TN panelesre van zseton, de akkor már ne legyen ilyen széles, tudja pivot módot (kiadványszerkesztés, webdesign) és hát ilyen esetben a DVI minimum létszükséglet. Ha mindenképp a kettő közül szeretnél választani, akkor a T2200 ajánlom (annak ellenére, hogy nekem a másik van, és elégedett vagyok vele)!
-
T-unit
őstag
Akkor még1x énis.Ezt jó h beidézted, mert pont az előbb említettem h feltettem a bűvős kérdést a boltnak vásárlás előtt,miszerint ők állították h pixelhiba(hadd ne érdekeljen milyen altípus,és ennél átfogóbban,részletesebben nem tudtam ezt kérdezni) esetén is cserélik a monitort 3napon belül,tehát fórum helyett egyenesen a bolttól kérdeztem aki utánajárhat,hiszen csak ezekkel dolgozik egész nap.Ahogy problémáztam pár nap múlva,mondták subpixelhiba,szevasz.De felmentem Benq.hu-ra is és ott is csak annyit írnak ha problémám van forduljak viszonteladómhoz.A monitorhoz kaptam 3 papírfecnit,amin természetesen semmi részletes tájékoztatás nincs pixelhiba esetén.
Egyet biztosan elmondhatok:ember szemét nem szúrják ki benq-ék a részletes pixelhiba gari leírással,és napokat sem áldozok ennek felkutatására(az már talán alapos) ha nem gond,akkor inkább nézem egy darabig a problámát,már ameddig tűröm persze.
Nade hadd jöjjön inkább már a többi kérdés/ajánlások. -
tlac
nagyúr
na ha már úgy is szétoffoltuk az egészet...
mivel Magyarországon vagyunk, ezért itt az itteni fogyasztóvédelmi törvények a hatályosak, amiktől ha a bolt vagy a gyártó kedvezőtlenebbül akar eltérni, az semmis
ha a gyártó viszont kedvezőbben tér el, azt köteles tovább adni a bolt a fogyasztónaktegyük fel pl. ha azt mondja a Samsung, hogy a monitorát besorolja a X-edik osztályba és csak 3 hónap gart ad rá, nálunk itt akkor is legalább 1 év jótállással lehetne csak eladni
vagy pl a gyártó szerint nincs garancia az égési sérült cuccokra, ez is kedvezőtlenebb az itteni törvényektől, mivel ilyen nincs is, tehát az ilyen hibás készülékeket is szépen lehet visszavinni a boltba gariztatni
mivel a pixelhibákra nincs konkrét törvény így nem egyértelmű a helyzete... -
avantifutur
csendes tag
Szóval azonos panel, elektronika stb esetén DVI-s minden esetben LÁTHATÓan jobb képet produkál mint egy D-SUB-os?
Jó lenne ha olyan válaszolna, aki már járt ebben a cipőben. Fontos, de non-profit grafikai munkához kellene a monitor. BENQ E2200HDA vagy T2200HD között vacillálok.
Köszi
Péter -
Furky
őstag
Akkor mégegyszer. Vehetsz te olyan modellt is, amin egy pixelhiba sem megengedett, ha találsz. Ezek tartoznak az I. osztályba. Ha találsz, akkor gondolom sokkalta drágábban, amennyit biztos nem fizetnél ki, inkább elviselnél 12 hibát. A mai forgalomban kapható monitorokat a gyártók direkt a II. osztályba sorolják, mert ott már megengedett a bizonyos számú pixelhiba, legyen az akár alpixel, mindegy mi. Sőt továbbmegyek! Ez a szabvány nem is kötelezőérvényű, hanem csak ajánlás. Tehát ha akarják, nem is élnek vele. Másodosztályú termék, nem elsőosztályú.
Az, hogy egyes gyártók ezen felül többet nyújtanak, az csak rajtuk múlik, és örüljünk, hogy van ilyen gyártó. Ilyen több pl a 3 napon belüli pixelhiba/alpixelhiba miatti csere a Samsungnál, és az LG-nél.
Végül egy idézet:
"Vásárlás elott mindenképpen tájékozódjunk a kiválasztott termék gyártójának “hibás pixel politikájáról” (dead pixel policy). Ezt a gyártó honlapján, vagy az ezzel foglalkozó honlapokon, fórumokon ismerhetjük meg.
A vásárlás során lehetoség szerint próbáljuk ki a kiszemelt készüléket, ellenorizzük, hogy van-e rajta hibás pixel. Ha nincs mód kipróbálni, részletesen tájékozódjunk a lehetoségeinkrol, az üzlet milyen feltételek esetén cseréli ki a pixelhibás készüléket. A terméken vagy a csomagoláson, a használati utasításban keressük meg a szabványra
való utalást, vagy a gyártó nyilatkozatát, és csak akkor vásároljuk meg a készüléket, ha a feltételeket ismerjük és elfogadjuk."Tanulság: előbb járj utána alaposan, utána vásárolj!
-
avantifutur
csendes tag
Köszi a tippeket az összes fórumozótól. Sokat tanultam a visszaolvasásból. Sajnos ahol én szeretném megvenni, abban a boltban nem adnak pixelhiba esetén cseregaranciát a BENQ-re. Ennek ellenére nekem megérik (kivéve ha most elindul a válaszáradat hogy nehogy megvedd, mert minden második pixelhibás!!!
)
Szóval E2200 HDA vagy T2200 HD. Megéri a DVI-s? Képminőségben látszódni fog? Pár ezressel drágább is, és nincs rajta kicsi hangszóró ami nekem jó lenne.
Köszi
Péter
-
T-unit
őstag
A pénzedért azt kaptál, amit venni akartál, csak nem tudtál erről, mivel nem jártál alaposan utána, hogy egyes gyártóknak milyen pixelpolicy-jük van.
Ebből erősen azt szűröm le h Benq pixelgaranciája ilyen szinten alsókategóriás finoman szólva.A lényeget viszont nem említetted, h akkor melyik gyártónak van még a vevő számára legelfogadhatóbb pixelhiba garanciája?Mondjuk eizo-n kívül ha lehet.Úgy sejtem ebben a samsung van még az élen,esetleg más gyártó?
Azt a 2001-es ISO szabványukat meg már épp ideje lenne megújítaniuk,mert ez így selejt valamilyen szinten akármit zagyválnak nekem.Nem kéne h szerencse kérdése legyen a dolog,ez nálam olyan mintha új autót kőfelverődött szélvédővel árulnának.Kilátni kilátsz ugyanúgy,csak éppen igen zavaró tud lenni...
Amúgymeg a legmegtévesztőbb az egészbe amiért én is belementem,h ugyanúgy 3nap pixelhiba garit ígértek a benq-ra,mint a samura,annál a boltnál.Arról természetesen még említést sem tesznek(mikor rákérdeztem mi a helyzet pixelhiba garival) h subpixelhiba esetén nincs csere,mint samunál gondolom.Na igen rossz volt a megfogalmazásom de nagyon,Sub-pixelhiba,nem sima pixelhiba,én kérek elnézést.
Amúgy mint említettem korábban, nagyon jó kis monitor ez,csak komolyodnának meg pixelhiba esetén mint samunál és jók lennének nagyon. -
MZsoltee
veterán
Hát igen a full hd nem rossz tulajdonság, mert így lehet rajta filmet is nézni, amiből megint csak sokat nézek... Ez a bizonytalanság egyik fő oka. A másik meg hogy a nagyobb felbontás pedig a vga-t eszi meg. 3850 és sajna csak 256MB vrammal ennek a cseréjére meg nincs pénz ha veszek moncsit...
-
Furky
őstag
Ebben az árkategóriában a legjobban az LG W2284F-vel jársz, ami kb 60ezer, illetve a Samsung 2233BW-vel, ami kb 50ezer. LG-t jobban ajánlják, ezért ha lehet, inkább azt vedd. A miérteket a kereső segítségével keresd ebben, valamint az LG, a Samsung, és a widescreenes topicocban.
-
MZsoltee
veterán
Kissé elbizonytalanodtam az E2200HDvel kapcsolatban, nem tudom megére nekem +8k-t a HDA-hoz képest, eddig csak DVI-os moncsi előtt ültem és nem tudom észrevenném-e a különbséget a az analóg és a digitális között. Valamint képbe került egy új moncsi (W2252TQ) ami az E2200HDvel tud versenyezni, pro kisebb natív 1680*1050 így kevésbé terheli a vga-t és 2ms-es válaszidő, az ár meg ugyan az.
Mondjuk mindehez az kell hogy eladjam az L1752T-t(DVI teljesen hibátlan), akit érdekelne az ne tartsa vissza magát ;)
-
Igel
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, de itt is felteszem az én kis kérdésemet:
milyen monitort ajánlanátok kb. 50-60 ezres kategóriában az alábbi gamer konfighoz?
intel core 2 duo e8400, his hd4850-512mb, 4gb csx ram, Gigabyte GA-EP45-DS3 lapNagyon köszönöm előre is!
-
tlac
nagyúr
válasz
old_artist #1659 üzenetére
azt elfogadom, hogy az azonos típusú monitorok között lehet különbség a minőségben a panel és az elektronika között, bár szerintem ez minimális lehet
azt viszont még mindig nem értem, a videokártya digitális összeköttetés mellett hogyan produkálhatna különbségeket?
a dvi szabványos, ebben nem lehetnek különbségek a kártyákon
ha minden jel is átmegy hibátlanul, akkor mi okozhat különbséget?
ha két különböző kártyán kinyomunk egy képet digitálisan nem lehetne különbség, hogy vmelyik úgy dönt, hogy nem azokat a színeke adja, mint ami a képen van (kivéve ha a szoftveresen nem lett direkt beállítva vmi) -
Furky
őstag
A pixelhiba csak bizonyos mennyiség felett jelent hibát. De erről már linkeltem fogyasztóvédelmis tájékoztatófüzetet is ebben a topicban.
Az egész ott kezdődik, hogy az összes monitort másodosztályba kategorizálják, mivel az elsőosztályúban nem megengedett a pixelhiba sem, másodosztályban meg igen... A pénzedért azt kaptál, amit venni akartál, csak nem tudtál erről, mivel nem jártál alaposan utána, hogy egyes gyártóknak milyen pixelpolicy-jük van.mod: tájékoztató füzet
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, sokkal jobb, szinte összehasonlíthatatlanul, mivel a koloriméter vagy a Spectralfotometer műszerek megmutatják, hogy milyen értékekkel kell beállítani a monitort ahhoz, hogy egy adott vagy keletkezett színteret milyen módon lehet elérni vagy beállítani, hogy megközelítően valóságos színeket lássunk, s láttassunk!
-
Zanik
addikt
válasz
old_artist #1659 üzenetére
Oké, de az általad beállított értékekkel csak jobb lesz valamennyire a gyárinál?!
-
old_artist
addikt
Üdv!
De, természetesen DVI-n lett összekötve a VGA-val a monitor, viszont ...
Egy kalibrálási eredményt nem csak a DVI, hanem a VGA jelkibocsátása/jelátvitele (pl. GPU), és a megannyi monitor vezérlőegysége és a panel közötti kapcsolatból adódó eltérések is meghatározzák! Sőt, ahogy nincs egyforma ember, olyannyira nincs egyforma monitor sem, sőt egyforma kalibrálási eredmény!
Csak megközelíthető lehet a számodra, mivel nem a Te VGA-ddal és monitoroddal készült a kalibrálás, és ha beállítod - esetleg azokat a fényerő, kontraszt, RGB%-os értékeket és beágyazod az icc profilt -, nem biztos, hogy színintenzitásban és színtelítettségben, netán-tán valóságos színek megjelenítésében ugyan azt az eredményt mutatja majd, vagy Nálad is hasonló hatás szülessen, és ezért is írtam, mint alternatív lehetőséget!mod: a linkelt oldalt köszönöm, amint megjön, feltöltöm!
-
tlac
nagyúr
válasz
old_artist #1657 üzenetére
kösz!
talán rapidshare
Viszont csak alternatív megoldásnak lehet használni (és lehet, hogy nem lesz jó, csak annak, aki) nVidia GTX260-as VGA-val rendelkezik!ezt nem egészen értem
nem dvi-s monitorhoz állítottad?
elvileg a dvi-nek egyezni kellene minden kártyávalkontraszt, fényerő befolyásolja az eredményt?
tehát nekem is majd ugyanazt kellene beállítani, mint ami ott volt kalibrálásnál? -
old_artist
addikt
Üdv!
Mivel elvitte az új gépével és monitorjával együtt a kalibrált értékeket vidékre, ezért (már írtam is neki mailt) ahogy megküldi, rögtön felrakom valahova (hova érdemes, ahonnal le lehet tölteni
) Viszont csak alternatív megoldásnak lehet használni (és lehet, hogy nem lesz jó, csak annak, aki) nVidia GTX260-as VGA-val rendelkezik!
-
Mangerd
aktív tag
válasz
hypno skate #1617 üzenetére
Erről csak az jut eszembe, hogy a tavasszal kereskedelem és marketinges főiskola egyik marketinges főprof-ja kocsit vett. A diákok kérdezték, hogy mégis milyen vásárlásösztönző tényezők játszottak közre abban, hogy azt a márkát és modellt választotta. Mi alapján döntött, mint szakember?
A válasz ez volt:
- A kislányom beleült egybe, megtetszett neki, ezért azt kellett megvenni!(ismét bizonyosodott, hogy a nők döntenek helyettük
)
-
Mangerd
aktív tag
-
T-unit
őstag
Webshopból rendeltem és pár napja megvolt a 8nap is.Mind1 beszélek sztem velük h esetleg gariba betudom-e dobni,mert én igenis hibás terméknek látom,márpedig ezt orvosolni kell mert nem azt kaptam a pénzemért amit adniuk kellett volna.Én így látom a dolgot, ha nemet mondanak,levélbombát nem küldök,hanem majd idővel cserélem egy másik típusra,addig meg ez is megfelel.Egyet tudok:évekig nem szívesen nézném.
Ezt tudom tenni, egyelőre így látom és most itt offot is befejezem.
-
Zanik
addikt
Na, akkor hogy is kell abba a szerizmenübe menni? Van itt auto, menu, volume, mode, meg enter, exit nuku...
old_artist, az enyémet is szédszedheted ingyen kalibrálásért!
-
T-unit
őstag
válasz
Mangerd #1647 üzenetére
Vennék én nagyon szívesen ha lenne náluk ilyen felbontású monitor ennyiért.
old_artist : Kösz az infót.Addig úgyis marad amíg nem jutok oda anyagilag h csere,szerencsémre egyelőre nem vészes a dolog.Kár h a kalibrálásoddal nem tűnik el pixelhiba,már vinném is.
tlac: Az a gond h felkészületlen voltam/vagyok azügyben h mi jogom van ezügyben meg mi nem,és 3nap az írtó kevés,ráadásul nem is egyből jött a subpixelhiba,hanem rá 1-2napra és maradt 1 napom h visszavigyem.De olvasgatok ezentúl.
-
tlac
nagyúr
kellemes...
magyarul átb...tak
a garis dolgokkal gyere ebbe a topikba
egyébként itt egy vélemény a pixelhibákrólMangerd:
(vagy vásárolj multitól)
abban mi a jó?
old_artist:
feltölthetnéd vhova a profilt, ha nem túl nagy kérés
jah, csak akkor érdekel, ha a dvi-set kalibráltad -
old_artist
addikt
Üdv!
Ma az egyik ismerősöm vett egy E2200HD-s BenQ-t, és megengedte, hogy szétszedjem, teszem hozzá pixel/sub-pixel hiba menteset! Na most, egyértelműsödött a számomra is, hogy AU Optronics panel lapul benne, és M215HW01 V04 kódjelzéssel. Egy győri ismerősömmel is szétszedettem egy HDA-t, és abban is AUO M215HW01-es kódjelzésű panel volt, tehát csak a DVI miatt és ebből következtetve minimálisan elektronikában térhet el a két modelI!
Viszont az ő paneljén volt egy sub-pixel hiba, s ahol vette, még pixel hibára sem cserélik!
Tehát eddig amit hazánkba hoztak BenQ-t, abban elvileg AUO panel lapulhat, de majd ha minél több vásárló ellenőrzi, akkor vonhatunk majd le következtetéseket!
Viszont, bakalibráltam cserébe, és megdöbbentően kiváló színtere lett a monitornak! -
T-unit
őstag
Amit kaptam válaszul cégtől 3napon belül:
Beszállítónk sajnos subpixelhibával nem cseréli a terméket. Pixelhiba esetén is csak teljes pixelhibára cseréli, ami a mennyiségtől és a kijelző elhelyezkedésétől függő.
Most erre mit mondjak na,sokat ért h volt rá a 3nap pixelhiba gari.Arra is gondoltam már, lehet idővel lesz pénzem újra,átváltok egy e2200HD-ra(persze ha lesz még jóáron),és mindenképp olyantól venném legközelebb, aki akármilyen zavaró képhibánál már cseréli a monitort 3napon belül.Amúgy tök elégedett vagyok vele ezenkívül,meg minden de az a kis sötét pötty csak ott van fehér háttérnél.
Szal ha tudtok egy ilyen eladót feltétlen közöljétek lécci. -
Bagira01
veterán
Ma tulaja lettem egy e2200hd-nek, de sajna pixelhibás a jószág, úh megy vissza
-
Furky
őstag
-
MZsoltee
veterán
benq 2200as széria kezd szimpi lenni vélemény róla?
-
MZsoltee
veterán
Milyen monitort ajánlotok 40k környékén játék és irodai alkalmazásokra?
-
laszi84
tag
2233-at nem találtam... legalábbis itt:
http://www.kirakat.hu/k42-teljesNev-ASC-1A többiről vélemény esetleg? 2243, 2253???
Köszi!
-
T-unit
őstag
válasz
laszi84 #1616 üzenetére
50k alatt samsungnál 2233bw.Benq-ból vagy T2200HD vagy E2200HD.Utóbbin van HDMI csatlakozás is ami nagy előnye, és csak pár ezressel drágább,tehát sztem jó vétel.Egyetlen hátrányuk h biza 1080p-hez kell a vga rendesen játékok alatt.Ugye a kép csak natívon igazán szép,persze lehet lejjebb is menni,de picit torzítani fog.Full HD-s filmekhez viszont a legjobb választás ennyiért.És már jópárszor említettük de vannak boltok ahol adnak rá 3nap pix. hiba garit. benq-ra is.
avantifutur : Benq E2200HD,21,5" remélem megfelel. -
hypno skate
senior tag
Egy férfi feleséget akart választani magának, de gondot okozott, hogy a 3 legrátermettebb jelölt közül kire essen a választása. Elhatározta, hogy mind a háromnak ad 5000 dollárt, és megnézi , hogy ki mit csinál a pénzzel.
Az első a teljes összeget szépítkezésre költötte. A leghíresebb szépségszalonban kikozmetikáztatta magát, csináltatott menő frizurát. Elment vásárolni, csak a legmenőbb cuccokat vette meg, hogy mire a férfi hazaér, tündökölhessen.Mikor a férfi hazaért, azt mondta neki, hogy őérte tette, hogy mindenki irigyelhesse, hogy milyen dögös nője van, mert annyira szereti..A férfi le volt nyűgözve.
A második vásárolni ment. Ajándékokat vett a férfinek. Golf felszerelést, a legújabb kütyüket a computeréhez, és néhány nagyon drága ruhát. Amikor átadta az ajándékot, azt mondta, hogy annyira szereti, hogy minden pénzt ráköltött.A férfi ismét le volt nyűgözve.
A harmadik befektetett a tőzsdén. Ügyesen megsokszorozta a pénzt. Visszaadta az 5000 dollárt, majd a fennmaradó részt ismét befektette, és a hasznot egy közös számlára utaltatta. Ő azt mondta a férfinak, hogy ő a közös boldogságukat tartja a legfontosabbnak ezért tette, amit tett.
Nyilvánvaló, a férfi ismét le volt nyűgözve.
A férfi nagyon sokáig rágódott azon, hogy a nők mire költötték a pénzt, amit tőle kaptak.Azután feleségül vette azt, amelyiknek a legnagyobb volt a melle.Nyilvánvalóan így választunk monitort is, csak a melleket itt az árcimke helyettesíti. És nem a legnagyobbat, hanem a legkisebbet keressük.
-
laszi84
tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni! Tetszenek a Benq monitorok, csak nem ismerem a márkát, de pl a T2200HD nagyon bejön. De gondolkozom még a Samsungban is. Igazából nem tudom eldönteni, hogy a két márka közül melyik legyen, és akkor még a típust is ki kellene választanom....
A Benq mellett szól a FullHD, és hogy a tesztek szerint elég jó képet ad.
A Samsung mellett(általánosságban) pedig a 3 napos pixel gari. 2243-at néztem, de teszt szerint elég gyatra.... Van valami T2200HD-hez tudásban közel álló Samsung? Már egy rakás tesztet átolvastam, de még nem akadtam rá. Valaki segítsen! Köszi!
-
avantifutur
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Légyszi ajánljatok valami jó árú, kis hangszórós 22" monitort!!! Hipermarket ajánlat is jöhet...
Köszi
Péter -
spae
aktív tag
Hi Mindenki!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Samsung 2343BW monitor milyen paneles? Én rákerestem, és olyat találtam, hogy saját, tehát samsung paneles, de jó lenne, ha valaki megerősítene ebben!
Előre is köszi!Közben én ilyet találtam:
Panel type: Samsung TN LTM230TT01/02 -
Mangerd
aktív tag
válasz
Attila04 #1605 üzenetére
Asus:
"ASUS PIXELHIBA TOLERANCIA
Az ASUS LCD-TFT monitorok esetében 1 év világító pixelhiba garanciáról (főpxiel és
subpixel egyaránt) beszélhetünk, az 1 év letelte után az ISO 13406-2 Class II szabványt
kell alkalmazni."Samsung
"SAMSUNG PIXELHIBA TOLERANCIA
A Samsungnál jelenleg egyetlen pixelhiba (alpixel is) cserére jogosít 3 napon belül."további részletek a pixelhibákról
Mint boldog Samu 2233BW tulajdonos (már 2hete) csak ajánlani tudom ezt a modelt! Bár az Asus-ról nem tudok semmit, de ott a forgalmazótól függ, hogy 3napon belül kicseréli-e pixelhiba esetén, míg a Samunál köteles cserélni. Már pedig a gyártástechnológia miatt elég sok a pixelhibás készülék (szerencsére az enyém nem volt ilyen és még mindig nem ilyen
)
shteer: nem, egy DVD forog mögötte lassan ide-oda és van, amikor mutatja a hátát és van, amikor nem
-
Gajdi
tag
BENQ E2200HDA
22" FULL HD = 1920 x 1080 - mondjuk így 16:9es képarány (a szokásos 16:10 helyett)
kb 40 rugóSzerintetek?
-
Attila04
tag
Sziasztok! Úgy néz ki, van még pár nap a monitorvásárlásig, szóval ASUS vs. SAMSUNG csata élőben folytatódik. Kérhetném a szakértőket, hogy vonultassák fel érveiket tömören és röviden?
Köszi mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robot fűnyírók
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- eladó Dell U3224KBA 6k
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest