Aktív témák
-
werne21
csendes tag
Köszi az infót, használd egészséggel a monitorod, és is kipróbálnám, csak az én HD4850-emhez egy DVI-s monitor volna már jó, csak ahogy fentebb is írtam, nincs rá pixelgari, így erőssen zsákbamacska gyanus helyzet van ennél a Benq-nál!
Na majd még filózok ezen, de jelenleg még a 2233BW fele hajlok! -
werne21
csendes tag
Az a helyzet, hogy felbontásban elég nagy, és eszembejutott, hogy a régi képeimnél, videóimnál ami nem valami nagyok, nem biztos, hogy előnyös lenne!
Attól függetlenül kipróbálnám, csak huzamosabb ideig a fent felsoroltak miatt, lehet csak mérgelődnék, no meg a netem sem valami gyors, (768/128) hogy HD filmeket tudjak leszedni!
Így marad a 2233BW -
Chandler
senior tag
Köszi a képet.
Megnéztem élőben az E2200HDE-t, tényleg szép képe van, minden jó csak ez a 16:9-es képarány egy kicsit zavarna szerintem ha nem filmet néznék (arra viszont töléletes), és a felbontás is túl nagy, picik az ikonok, stb.
és hát 37 fölé nem is nagyon tudok menni, szóval Ti mit ajánlanátok? 22" vagy esetleg 19.
Én az LG W2234S monitort néztem ki, láttam élőben, egész jó képe van, de sajnos nem találtam róla semmi infót a neten, és sajnos nincs rajta DVI. Amit még kinéztem a SAMSUNG 943BW, erről vélemények? Mennyivel jobb a samsung mint az LG, megéri a méret csökkenését? -
-
T-unit
őstag
Igazából csak nagy odafigyeléssel lehet különbséget látni.Kb. olyan ez mint a 2xAA és a 4xAA közti különbség,de még annyi se.Lényegében picit szebbek lesznek az élek,ezáltal a betűk,alakzatok is.Meg sztem alap dolog manapság a digitális csatlakozó,nem is értem egyes daraboknál mért csak analóg van,nagyon nem dobja meg gyártási költségeket,hisz benq is tudni adni,még hdmi-s csatlkazású monitort is 50k alatt.
vagreg : Sztem megérhet +6k-t,a talán picit jobb panel és a hdmi miatt az e2200hd.Ettől függetlenül a T2200HD inkább az E2200HDA helyett jobb,hisz csak 3k-val drágább és cserébe van rajta DVI csatlakozás is.üdv.
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, sokkal jobb, szinte összehasonlíthatatlanul, mivel a koloriméter vagy a Spectralfotometer műszerek megmutatják, hogy milyen értékekkel kell beállítani a monitort ahhoz, hogy egy adott vagy keletkezett színteret milyen módon lehet elérni vagy beállítani, hogy megközelítően valóságos színeket lássunk, s láttassunk!
-
MODERÁTOR
Azt én is néztem,hogy d-subra van HDCP..
Az viszont érdekes,hogy mindegyikre csak d-sub van írva.. Őszinte legyek nem is figyeltem, mert biztosra vettem, hogy az a különbség, mint a két E2200-nél. Nem létezik, hogy ne legyen rajt(HD-n) legalább egy DVIHopp itt jelzi is a DVI-t...
Csak a bibi az, hogy magyar oldalon nem is találom egyiket sem árulva A legelső linkemen lévő szlovák boltból tudok hozatni, de ott meg csak a HDA-van, azzal meg megint nem vagyok kisegítve...
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest