- AMD FX
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
2700 - 2601
3428 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkasz
senior tag
hát kész. már mindent kipróbáltam. csak akkor kel néha életre, ha megnyomkodom középtájon. de egy idő után ott is leáll. mi lehet a baja vajon? szeretnék bele életet lehellni, csak nem tudom merre induljak.

-
parkasz
senior tag
Ha a billt nem érzékeli, (gondolom type/touch coverről van szó??) annak mi köze a ragasztáshoz?
Inkább az érintkezőket tisztítsd meg.
Passz. Az érzékelők pucolásán túl vagyok. Type coverről és power coverről van szó. Max kontakt spayt tudnék még fújni rá. De. Mint mondtam, ha a burkatot megnyomom a közepénél, akkor mi den oké. Persze simán lehet, hogy nem a ragasztás, csak a szalagkábel mozdult el, vagy ilyesmi. Én csak tippelgetek, de hátha ti tudtok segíteni.
-
MasterMark
titán
Sziasztok!
Olyan nyűgje van a surface pro 2-mnek, hogy néha nem érzékeli a billentyűzetet. A windows logo környékén megnyomva a burkolatot, viszont helyreáll a rend. Egyszer már meg lett bontva, de a kijelzője a gyári. Létezhet az, hogy a ragasztás kezd elengedni? Hogy lehet javítani? Esetleg újramelegítés segíthet? Vagy szétszedés és új kijelző beépítése? Esetleg tök más lehet a hiba oka? Köszi a tanácsot!Ha a billt nem érzékeli, (gondolom type/touch coverről van szó??) annak mi köze a ragasztáshoz?
Inkább az érintkezőket tisztítsd meg.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Olyan nyűgje van a surface pro 2-mnek, hogy néha nem érzékeli a billentyűzetet. A windows logo környékén megnyomva a burkolatot, viszont helyreáll a rend. Egyszer már meg lett bontva, de a kijelzője a gyári. Létezhet az, hogy a ragasztás kezd elengedni? Hogy lehet javítani? Esetleg újramelegítés segíthet? Vagy szétszedés és új kijelző beépítése? Esetleg tök más lehet a hiba oka? Köszi a tanácsot! -
maci25
aktív tag
Szia!
Aku!
ha a kapacitása a gyári érték 90%-a alatt van (és a töltésszám is túl van az 500 cikluson), akkor mindenképpen érdemes aksit IS cserélni, ez a kisebb költség!
Ha később akarsz akut cserélni, akkor kijelzőt is kell megint....Kijelző:
Eleve úgy gyártották, (csókoltatom a "mérnökelvtársakat"), hogy csak roncsolással bontható... Ragasztva van...
Házilag 100%, hogy tovább törik a kijelző...
Szervizek 95%-ban ígérik, hogy csak törve jön ki... (ha találsz szervizt, aki vállalja) Az én PRO 3-asom most van szervizben, priviben küldök kontaktot, ha kell...ebay-on megveszed 60-70e Ft környékén a touch-display-t.... (Kínából + vám és Áfa)
kínlódsz a bontással.... (kb.: 1 óra),
vagy elszakad pluszban még a szalagkábel... akkor annak az öröme is a tied...
keresned kell normális 2 oldalú ragasztót....(3M minimum)
és vagy jól össze sikerül rakni, vagy nem...
Szervíz 100.000-120.000 környékén csinálják, (anyaggal) + 6 havi gari...
A haszon, amit talán megspórolsz (30-40e) megéri, hogy ne rizikózz, és legyen garanciádHát én az sp3 -ra tuti nem költenék ennyit. Akkor már inkább vennék egy másikat ez meg menne "pc-nek"

-
szipipeti
tag
Sziasztok.
Lenne egy microsoft surface pro 4 em és az lenne a kérdésem hogy szerintetek az aksi megért már egy cserére?Installed batteries
Information about each currently installed battery
BATTERY 1
NAME X910527
MANUFACTURER SMP
SERIAL NUMBER 33187
CHEMISTRY LION
DESIGN CAPACITY 38,152 mWh
FULL CHARGE CAPACITY 27,960 mWh
CYCLE COUNT 322Továbbá az lenne a másik kérdésem, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak kijelző cserével kapcsolatban? Sajnos az egész érintő felület lehalt. Ebayen szeretnék rendelni 24 ért egy új panelt. Mennyire nehéz ennek a cseréje, videon nézegettem, hogy hőlégfuvó kell, meg feszegetni kell. Tabletnél már csináltam ilyet, nem volt gond.
Köszi a válaszokat
Szia!
Aku!
ha a kapacitása a gyári érték 90%-a alatt van (és a töltésszám is túl van az 500 cikluson), akkor mindenképpen érdemes aksit IS cserélni, ez a kisebb költség!
Ha később akarsz akut cserélni, akkor kijelzőt is kell megint....Kijelző:
Eleve úgy gyártották, (csókoltatom a "mérnökelvtársakat"), hogy csak roncsolással bontható... Ragasztva van...
Házilag 100%, hogy tovább törik a kijelző...
Szervizek 95%-ban ígérik, hogy csak törve jön ki... (ha találsz szervizt, aki vállalja) Az én PRO 3-asom most van szervizben, priviben küldök kontaktot, ha kell...ebay-on megveszed 60-70e Ft környékén a touch-display-t.... (Kínából + vám és Áfa)
kínlódsz a bontással.... (kb.: 1 óra),
vagy elszakad pluszban még a szalagkábel... akkor annak az öröme is a tied...
keresned kell normális 2 oldalú ragasztót....(3M minimum)
és vagy jól össze sikerül rakni, vagy nem...
Szervíz 100.000-120.000 környékén csinálják, (anyaggal) + 6 havi gari...
A haszon, amit talán megspórolsz (30-40e) megéri, hogy ne rizikózz, és legyen garanciád -
smc
addikt
Majd számolj be róla, remélem soha nem lesz rá szükségem, de jól jönne a tapasztalat ide.

Off: Néztem a bookhoz is árulnak kijelzőt, persze ez majd kétszer annyiba fáj..
-
gigollo
tag
Köszi a választ.
Igen a régi kijelzőnek így már semmi haszna, se értéke, nem sajnálom ha a leszedéskor elpattan.
Rendelek egyet, és megpróbálkozok vele. -
smc
addikt
Sziasztok.
Lenne egy microsoft surface pro 4 em és az lenne a kérdésem hogy szerintetek az aksi megért már egy cserére?Installed batteries
BATTERY 1
NAME X910527
MANUFACTURER SMP
SERIAL NUMBER 33187
CHEMISTRY LION
CYCLE COUNT 322Továbbá az lenne a másik kérdésem, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak kijelző cserével kapcsolatban? Sajnos az egész érintő felület lehalt. Ebayen szeretnék rendelni 24 ért egy új panelt. Mennyire nehéz ennek a cseréje, videon nézegettem, hogy hőlégfuvó kell, meg feszegetni kell. Tabletnél már csináltam ilyet, nem volt gond.
Köszi a válaszokat
Ha cserélni akarod akkor nem olyan para, mert nem vesztesz semmit ha esetleg eltörik. De ahogy nézem nagyon bele vannak ragasztva ezek a kijelzők szóval csak óvatosan.
-
gigollo
tag
Sziasztok.
BATTERY 1
NAME X910527
MANUFACTURER SMP
SERIAL NUMBER 33187
CHEMISTRY LION
Köszi a válaszokat
-
MrPetya19
addikt
Akkor állítsd magasabb százalékra.
Megtörtént.
Valahogy nem bánik jól az kksival a win 10. -
MasterMark
titán
-
MrPetya19
addikt
Megnéztem és kritikus töltöttség esetén hibernálnia kéne magát, de nagyon ritkán csinálja.
Olyan mintha megpróbálná megcsinálni, de hamarabb lemerül. -
MrPetya19
addikt
Nyomtad folyamatosan vagy nyomogattad? Csak a bekapcsolot vagy a volume up gombot is?( hard reset)
Sima tolton volt, vagy a dokkolojaban?MasterMark: ezt irta a szerviz: szerviz megjegyzése:
Szétszedés nélkül nem tudjuk javítani. Ha szétszedjük 90%, hogy törik az érintőpanel. Ezt saját kockázatra nem vállaljuk be.Tölrőn, mert nincs dokkolóm.
Mindkettő kombináció volt. -
MasterMark
titán
Nyomtad folyamatosan vagy nyomogattad? Csak a bekapcsolot vagy a volume up gombot is?( hard reset)
Sima tolton volt, vagy a dokkolojaban?MasterMark: ezt irta a szerviz: szerviz megjegyzése:
Szétszedés nélkül nem tudjuk javítani. Ha szétszedjük 90%, hogy törik az érintőpanel. Ezt saját kockázatra nem vállaljuk be.Tehát nem vállalták be.
-
Dani82
senior tag
Szétszedés nélkül nem tudjuk javítani. Ha szétszedjük 90%, hogy törik az érintőpanel. Ezt saját kockázatra nem vállaljuk be. -
MrPetya19
addikt
Sziasztok nem tudom ez e a megfelelo topic, de keresek szervizt vagy olyan embert, aki
Ert Surface Pro 3 javitashoz, ugy hogy szet kell bontani a gepet.
A tablet nem reagal semmifele bekapcsolasra, se a hard reset modok se semmi.
Elvittem egy tablet szervizbe megneztek de nem vallaltak,mert nem tudjak kinyitni. ☹️Nekem is volt ilyen nem egyszer.
Meg tudtam oldani én szervíz nélkül, de nem volt egyszerű.
Sokáig nyomogattam a bekapcsoló gombot, akksiról és töltőn is, és egyszer csak bekapcsolt. -
MasterMark
titán
Sziasztok nem tudom ez e a megfelelo topic, de keresek szervizt vagy olyan embert, aki
Elvittem egy tablet szervizbe megneztek de nem vallaltak,mert nem tudjak kinyitni. ☹️Ahol nem tudják kinyitni, az is érdekes szerviz lehet. Sokkal inkább nem akartak hozzányúlni szerintem.
-
Dani82
senior tag
Elvittem egy tablet szervizbe megneztek de nem vallaltak,mert nem tudjak kinyitni. ☹️ -
MrPetya19
addikt
Állítsd be, hogy ha lemerül, akkor hibernáljon.
Eddig mindig azt csinálta.
Lehet, hogy megint a win 10 alkotott valamit.
-
MasterMark
titán
-
MrPetya19
addikt
Mitől van az, hogy néha mikor lemerül a gép, és visszakapcsolom nem onnan folytatja a dolgokat, ahogy voltak?
-
smc
addikt
-
szipipeti
tag
Tapasztalataim alapján a beépített kalibráció nem feltétlenül ér fel egy külső szoftverrel történő kalibrálással. Nagyon sok készülékkel találkoztam, amin touch csere esetén csak és kizárólag kalibrálás után kelt életre az érintő.
Sajnos mint mondtam, a te típusodat nem ismerem, így csak egy ötlet.
Ha pedig ez ugyanaz lenne, mint ami be van építve a windows-ba, akkor az egész tárgytalan.A bibi, hogy a kalibráló program sem működik... egérrel igen, de kijelzőn érintéssel nem...
Pffff. -
smc
addikt
Elméletileg Win8.1-hez van (Talán a Win 10 OS-ben alapban benne van)...
Tollam nincs hozzá...
Délelőtt kerestem firmware frissítéséket, de mindenből a legfrissebb van fent...
Többszöri újraindítás ect...
Valószínű, hogy így marad...
Köszönöm!Ja, találtam egy ilyet, de ez sem segített>
http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-10&faq=168Tapasztalataim alapján a beépített kalibráció nem feltétlenül ér fel egy külső szoftverrel történő kalibrálással. Nagyon sok készülékkel találkoztam, amin touch csere esetén csak és kizárólag kalibrálás után kelt életre az érintő.
Sajnos mint mondtam, a te típusodat nem ismerem, így csak egy ötlet.
Ha pedig ez ugyanaz lenne, mint ami be van építve a windows-ba, akkor az egész tárgytalan. -
szipipeti
tag
Elméletileg Win8.1-hez van (Talán a Win 10 OS-ben alapban benne van)...
Tollam nincs hozzá...
Délelőtt kerestem firmware frissítéséket, de mindenből a legfrissebb van fent...
Többszöri újraindítás ect...
Valószínű, hogy így marad...
Köszönöm!Ja, találtam egy ilyet, de ez sem segített>
http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-10&faq=168 -
MasterMark
titán
Gyári ragasztás volt, a ragasztó fekete, masszív... jó sokáig vakargattam, mire a házat lepucoltam. Nem tartom valószínűnek, hogy nem az eredeti kijelzője volt...
Csatlakozó 1 db van... illetve a panelon van 2 ága a szalag-kábelnak, de a másik vége csak egy db soklábas csatlakozó. (Ha az nincs egy picit sem a helyén, akkor tök süket... 2 tüske vezeti a helyére...)
A sorozatszám szerint (1645) ez a kijelző nem is jó más tablethez csak a surface-hez...
A kijelző felőli végén a szalagnak mindkettő masszívan van rögzítve, gyári, nem nyúltam hozzá....
Hát... aludnom kell rá még egy pár napot....
KösziJut eszembe, a toll egyébként megy?
-
smc
addikt
Gyári ragasztás volt, a ragasztó fekete, masszív... jó sokáig vakargattam, mire a házat lepucoltam. Nem tartom valószínűnek, hogy nem az eredeti kijelzője volt...
Csatlakozó 1 db van... illetve a panelon van 2 ága a szalag-kábelnak, de a másik vége csak egy db soklábas csatlakozó. (Ha az nincs egy picit sem a helyén, akkor tök süket... 2 tüske vezeti a helyére...)
A sorozatszám szerint (1645) ez a kijelző nem is jó más tablethez csak a surface-hez...
A kijelző felőli végén a szalagnak mindkettő masszívan van rögzítve, gyári, nem nyúltam hozzá....
Köszi[link]
Ezzel kalibrálni lehet a touch-ot. Lehet hogy a csere miatt szükséges, egy próbát megér.
Hupsz, most látom, hogy ez elvileg a pro-hoz való. Nem tudom van-e különbség a touch tekintetében a kettő között.

-
szipipeti
tag
Köszi -
bon
őstag
Sziasztok!
Nem nyálaztam át sok ezer hozzászólást...
Az alábbiban szeretnék segítséget kérni: Vettem egy törött kijelzős Surface 3-at (10,2"-os). A kijelzés rendben volt vele, az érintés nem üzemelt.
Rendeltem az ebay-en hozzá való kijelzőt, meg is jött, rendben van, működik... a kijelzés.. az érintés ezen sem...
Előfordulhat, hogy szoftveresen megakadt valami a régi kijelzőtől?
Olyan kérdés is felmerült ismerőstől, hogy BIOS-ban állítódott el valami...
A win 10-et újrahúztam tiszta telepítéssel, nem használt...
Driver frissítést igényelne esetleg?
Kell-e esetleg "illeszteni", tanítani a kijelzőt a tablettel?
Én nem tartom logikusnak, de lehetnek csodák!
Ha valaki tud okosságot mondani / mutatni nekem ezzel kapcsolatban, esetleg valami jelképes összegért (Budapesten) - megtekintené... Megköszönném!
Előre is!Szerintem firmware gond lehet, nekem egy firmware frissítés óta nem működik az érintés a Surface 2-ön, nem tudtam vele mit csinálni, ott porosodik a fiókban.
-
smc
addikt
A csatlakozó látszólag nem sérült, (gondolom, ha az lenne, akkor a kijelző maga is csíkos, pixeles vagy "kockás" lenne) első rácsatlakozástól. Jelenleg tökéletesen működik desk top-ként, dokkolóban, billentyűzettel, egérrel.. A félelmem az, hogy esetleg valami (nem szoftveres) problémát (az eredeti kijelző sérülésekor) is generált valahol valamelyik ic-ben...
Az új mindenben egyezik a régivel, (gyártási szám kivételével)... csatlakozó is OK!
Az eredeti panelt én műtöttem le, volt egy bő órás műtét!
Szóval teljes a tanácstalanság...
Köszi!Csatalakozót a panelon értettem. Külön csatlakozik a kijelző és a touch. Ha ebben az univerzumban gyártották a surface-t.

De amit te leműtöttél, az tuti az eredeti volt? Nem próbálta valaki már cserélni előtted? -
szipipeti
tag
A csatlakozó látszólag nem sérült, (gondolom, ha az lenne, akkor a kijelző maga is csíkos, pixeles vagy "kockás" lenne) első rácsatlakozástól. Jelenleg tökéletesen működik desk top-ként, dokkolóban, billentyűzettel, egérrel.. A félelmem az, hogy esetleg valami (nem szoftveres) problémát (az eredeti kijelző sérülésekor) is generált valahol valamelyik ic-ben...
Az új mindenben egyezik a régivel, (gyártási szám kivételével)... csatlakozó is OK!
Az eredeti panelt én műtöttem le, volt egy bő órás műtét!
Szóval teljes a tanácstalanság...
Köszi! -
smc
addikt
Sziasztok!
Az alábbiban szeretnék segítséget kérni: Vettem egy törött kijelzős Surface 3-at (10,2"-os). A kijelzés rendben volt vele, az érintés nem üzemelt.
Rendeltem az ebay-en hozzá való kijelzőt, meg is jött, rendben van, működik... a kijelzés.. az érintés ezen sem...
Ha valaki tud okosságot mondani / mutatni nekem ezzel kapcsolatban, esetleg valami jelképes összegért (Budapesten) - megtekintené... Megköszönném!
Előre is!Ez így nehéz ügy. Az eredeti touch panel volt hozzá ami nem működött, vagy már az is egy cserélt volt?
Nem tudom, hogy van-e ennél a típusnál ilyen, de nem futottál rá egy revízió eltérésére az alkatrészek között?
Csatlakozója rendben van? Nem sérült? -
szipipeti
tag
-
MasterMark
titán
Sziasztok!
Előre is!Hát a drivert fel kellene tenni.
Windows mit lát, hogy érintős a kijelző?
-
szipipeti
tag
Sziasztok!
Előre is! -
Ganz-[HUN]
addikt
-
MrPetya19
addikt
mióta megkaptam, 3-4 óra az akkum. és LG Chem, nem a mittoménmelyik típus.
Szerk: nektek hol sárgul a display?
Nekem a bal oldalt, és függőleges csíkban.
Szerencsére csak fehér képernyő esetén vehető egyenlőre észre. -
smc
addikt
(1st gen)
Nálam a képernyő jobb szélén végig, egy kb 2 centis sávban a széle felé erősödve. Ez a töltőcsatis oodala. Fehér háttérnél zavaró, többinél is feltűnik de nem vészes. Én használtan vettem, így nem tudom mennyi idő után és mitől keletkezett, de én melegedésre tippelek.
Az újabb geneken nem tudom hogy jelentkezik-e még egyáltalán. -
pzstm
titán
érdekes...7-8 óra volt 3 éve....sárgaság sehol sincs szerencsére nekem
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
pzstm
titán
-
MrPetya19
addikt
Én is minden nap használom, de a kitámasztó mechanikájából kitört egy pici darab, és sárgul a kijelző.
De nekem az akksi még jól bírja általában szerencsére. -
pzstm
titán
-
MasterMark
titán
-
MrPetya19
addikt
Jópofa, hogy az első generációs Surface Pro-val semmi ilyen gond nincs, azt még nem spórólták ki.

Én a hármadik prón érzem a spórolást.
-
MasterMark
titán
-
smc
addikt
Nekem nincs vele probléma, mondjuk nem is a kábellel rángatom.
Köszönöm a feltételezést.. Omg..
-
MasterMark
titán
-
smc
addikt
töltő nekem is folyamatosan szét hullott, kb 3db hulladék van otthon. A surfacebemenő vége szeret megdögleni

Meg még 1db szálszakadásos is.
Jaja. Nálam is a mágneses csati esik szét. Már kétszer ragasztottam meg, ha más nem majd rendelek újat..
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
smc
addikt
Melyik gép?
"első generációs Surface Pro"
-
MasterMark
titán
-
smc
addikt
Jópofa, hogy az első generációs Surface Pro-val semmi ilyen gond nincs, azt még nem spórólták ki.

Az enyémnek elég sárgás a kijelző jobb széle.

A töltője meg esik szét folyton.. -
MasterMark
titán

-
MrPetya19
addikt
+1.
Mindegy, én támogatom, de amihez tartom magam, az egy jó trackpoint. Licensz ide vagy oda, nekem hiányzik akkor is.Én egy normális wifi modulhoz tartom magam, de az sajnos spórolás miatt lett kihagyva.
A kijelzőt viszont nagyon jó, eltekintve a sárgulástól. -
Ganz-[HUN]
addikt
-
MrPetya19
addikt
én is így vagyok vele. De a mérete miatt, és az integrált tábla miatt, nagyon csípem, és a portok...
A koncepció nagyon jó, csak a megvalósítással és a minőségellenőrzéssel vannak gondok.
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
MrPetya19
addikt
Meg tudom érteni.
Nagyon szeretem az enyémet, de nagyon sok gond van vele azért. (hardveres főleg, a win 10 egy másik téma) -
MasterMark
titán
Az hogy "Nem ajánlott", és hogy elvették az "Ajánlott" jelzőt, nagyon nem ugyanaz.
-
Ganz-[HUN]
addikt
Nem ajánlott termék lett a surface
-
maci25
aktív tag
-
Ganz-[HUN]
addikt
hali
Ma már kezd az agyam elpukkanni. Win10 alkotói updatet nem tudom feltelepíteni. A realtek usb 3.0 card reader driverre panaszkodik. 15.08.21-es a dátuma. Frissítés gombra azt írja hogy naprakész. Windows update nem talált semmit, naprakész. Win buildszáma: 10586.1007. Szabad hely: 14,8gb. Pro 3 128gb. -
smc
addikt
Sziasztok,
Surface Pro 1-hez milyen ceruza javasolt? Sajnos a gyári nincs meg, most két féle samsung note ceruzát használok hozzá. A gyárin kívül van javasolt?
Köszi -
MasterMark
titán
-
ricsip
addikt
Imádom a Pro 1-emet, de tény hogy az üzemidő a gyengéje.
AxBattler: Egyetértek, ez nem tablet.
garambe: Fényerő mire volt állítva, illetve milyen oprendszerrel?
szerk.: Egyébként azt vettem észre, hogy ha több üzemidő kell, akkor egyrészt az energiatakarékosságra állításon és fényerő levételen kívül, az is sokat segít, ha az éppen kapcsolódott WiFi-re azt mondjuk a Windows-nak, hogy forgalmi díjas kapcsolat (még ha nem is az). Ilyenkor elfelejti a sok retardságát amit feleslegesen csinál, és még csak nem is melegszik annyira.
"ha az éppen kapcsolódott WiFi-re azt mondjuk a Windows-nak, hogy forgalmi díjas"
vagy csak simán turn wifi off?
-
pzstm
titán
nagyon szemezgetek az új Pro-val....szétnézek majd kell-e valakinek és mennyiért egy tökéletesen megkímélt Surface Pro 3...5-6 órát még simán bír az akksija

-
MasterMark
titán
-
garambe
tag
szerk.: Egyébként azt vettem észre, hogy ha több üzemidő kell, akkor egyrészt az energiatakarékosságra állításon és fényerő levételen kívül, az is sokat segít, ha az éppen kapcsolódott WiFi-re azt mondjuk a Windows-nak, hogy forgalmi díjas kapcsolat (még ha nem is az). Ilyenkor elfelejti a sok retardságát amit feleslegesen csinál, és még csak nem is melegszik annyira.
-
MasterMark
titán
Nagyon meg vagyok elegedve a pro 2mmel, viszont jo lenne egy 9 oras uzemido. Mivel regi modell, igy kb az enyem is 4-5 orat bir.
-
garambe
tag
-
Something_
őstag
-
AxBattler
félisten
Ez még optimista is. Szerintem 4-5 óra inkább.
Okés, akkor passz. Egy tabletnél min. 6 óra lenne nálam az elvárás.

-
Something_
őstag
Nagyon meg vagyok elegedve a pro 2mmel, viszont jo lenne egy 9 oras uzemido. Mivel regi modell, igy kb az enyem is 4-5 orat bir.
-
MasterMark
titán
-
AxBattler
félisten
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Első gen-es Surface Pro-nak kb. mennyi az üzemideje wifi-s netezéssel, alap felhasználással?
Érdemes még ilyet venni? -
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Van egy Surface Pro 4-em 2 gondom van vele, hatha tudtok segiteni

1. Alapertelmezetten ne a function key-t hasznalja, hanem az F1,F2.... billentyuket.
2. Ha 2 orat nem hasznalom, kikapcsolja a billentyuzetet, ugy hogy csak ha lecsatlakoztatom es vissza akkor indul el megint, hiaba nyomom a gombokat nem mukodnek..1. Fn + Caps Lock
2. Passz, Surface specifikus driver és firmware frissítések fenn vannak? -
.Farkas.
tag
Sziasztok!
Van egy Surface Pro 4-em 2 gondom van vele, hatha tudtok segiteni

1. Alapertelmezetten ne a function key-t hasznalja, hanem az F1,F2.... billentyuket.
2. Ha 2 orat nem hasznalom, kikapcsolja a billentyuzetet, ugy hogy csak ha lecsatlakoztatom es vissza akkor indul el megint, hiaba nyomom a gombokat nem mukodnek.. -
maci25
aktív tag
-
MrPetya19
addikt
Engem csak akkor zavar a SP+-on amikor nem csinálok semmit, és mindjárt elemelkedik a földtől, de amikor CAD-ezek akkor pedig csöndben van.

-
Gusztáv
addikt
Engem soha az életben nem zavart a SP4 ventilátora. Ellenben a passzív core M-es gépek lomhaságától a falra tudok mászni. Félek itt is meg lett piszkálva az i5, hogy ne kelljen aktív hűtés.
-
Gusztáv
addikt
Sziasztok
Windows indítás után felhasználót kell választanom, itt ezidáig pin kód beírásával léptem be. Gondolt egyet tegnap a win és úgy döntött , hogy nem enged be csak jelszóval. Próbáltam másik pin-t beírni de nem történik semmi. Törölni engedte a pint. Gondoltam a törlés után létrehozok egy új pint. Sajnos nem sikerült. Kéri a fiók jelszavát és utána az új pint. Beírás után ok gombra kat de szó szerint nem történik semmi. Nem is látszik, hogy létrehozott volna pint és nem is kér(választani sem lehet) pin kódot.
Vírus vagy win probléma szerintetek? Megoldás?Jelszó alatt bejelentkezési lehetőségekre rányomsz és átrakod pin-re.
-
maci25
aktív tag
Sziasztok
Windows indítás után felhasználót kell választanom, itt ezidáig pin kód beírásával léptem be. Gondolt egyet tegnap a win és úgy döntött , hogy nem enged be csak jelszóval. Próbáltam másik pin-t beírni de nem történik semmi. Törölni engedte a pint. Gondoltam a törlés után létrehozok egy új pint. Sajnos nem sikerült. Kéri a fiók jelszavát és utána az új pint. Beírás után ok gombra kat de szó szerint nem történik semmi. Nem is látszik, hogy létrehozott volna pint és nem is kér(választani sem lehet) pin kódot.
Vírus vagy win probléma szerintetek? Megoldás? -
MrPetya19
addikt
Nekem pedig általában a frissítéseket telepítettünk értesítés előtt van olyan hangja, hogy mindjárt jön az utánégető

Amúgy az jobban zavar, hogy mostanság lemerüléskor nem mindig hibernálja magát, és 10%-ról 7%-ra kb azonnal merül.
Amúgy a Surface Connect->USB-C átalakítóra kíváncsi leszek.
-
pzstm
titán
-
MrPetya19
addikt
-
pzstm
titán
-
MrPetya19
addikt
Tessék, ma bejelentették a Kaby Lake-es pro5-öt, passzív hűtéses i5-el.
Nálam csak az a kérdés, hogy most cserélem a pro3-at, vagy megvárom a sim kártyás változatot...Mondjuk egy standalone Surface Studio monitort dockon keresztül csatlakoztatva még értékelnék, de ne legyünk telhetetlenek

A passzív i5 egyenlőre nekem túl szép, hogy igaz legyen, de az USB-C átalakítóra kiváncsi leszek.
-
joebacsi
csendes tag
Kapcsolódó cikk (ápr 28.-án írták, azaz ez a tegnapi shiny laptop még nincs benne konkrétan, de a gondolatmeneten az sem változtatna):
https://arstechnica.com/gadgets/2017/04/why-is-microsoft-trying-to-turn-its-surface-business-into-the-next-nokia/
1.gen MSFT terméket SOHA többet nem veszek. Pont. No exception. 2. gen-t sem. 3. gen-re meg eséllyel már kiderül h. az MS megint csak játszott a klienturájával egy jót, v. komolyan gondolta amibe belevágott.
Tessék, ma bejelentették a Kaby Lake-es pro5-öt, passzív hűtéses i5-el.
Nálam csak az a kérdés, hogy most cserélem a pro3-at, vagy megvárom a sim kártyás változatot...Mondjuk egy standalone Surface Studio monitort dockon keresztül csatlakoztatva még értékelnék, de ne legyünk telhetetlenek

-
pzstm
titán
Kapcsolódó cikk (ápr 28.-án írták, azaz ez a tegnapi shiny laptop még nincs benne konkrétan, de a gondolatmeneten az sem változtatna):
https://arstechnica.com/gadgets/2017/04/why-is-microsoft-trying-to-turn-its-surface-business-into-the-next-nokia/
1.gen MSFT terméket SOHA többet nem veszek. Pont. No exception. 2. gen-t sem. 3. gen-re meg eséllyel már kiderül h. az MS megint csak játszott a klienturájával egy jót, v. komolyan gondolta amibe belevágott.
meglátjuk Surface Pro 5 és Book2 mit fog alkotni, vagy hogy lesz-e ugyebár...
Surface-nél nem érzem ezt amúgy, sokkal inkább az iránymutatást OEM-eknek.
-
ricsip
addikt
-
MasterMark
titán
Olvassuk mi sokan, csak max keveset írunk, mert senkinek semmi problémája nincs a Surface-ével.

pzstm: Micsoda károgás megy a kapcsolodó topikokban, a sok okos el sem olvasta mi fán terem.
Mellesleg, ha valaki fekete/surface szürke BT-s Arc Touch Mouse-t tud jó áron, az ne tartsa magában.

-
pzstm
titán

Vajon tényleg ezt jelentik be?

-
ricsip
addikt
Üdv,
Valaki meg tudná mondani, hogy egy Surface 3-at (nem pro) kb. mennyiért lehetne eladni?
Alap modell, 2 GB RAM, 64 GB tárhely, atom proci
Van hozzá type cover is (hosszú í-t támogatja)
Gépet idén januárban garisan cserélték, viszont sorozatszám alapján már most nincs gari rá (gondolom nem hosszabbodott a cserével, mert amúgy is áprilisban járt volna le az 1 év)
Type cover még garanciális.
Ha vki megveszi, adok hozzá ajándékba egy Surface Pen-hez való tollhegyet is, a pen maga már nincs meg sajnos. [a tollhegy külön is eladó
]
Angol töltőfeje van, de adok hozzá egy Huawei mobil routerhez adott európai töltőfejet amivel tökéletesen tölt, amúgy bármilyen komolyabb microUSB-s telefon vagy tablet töltővel tölthető, mert a kábel szabványos, eltérően a Pro szériától.Kedves moderátorok, azt kérném, hogy ne szedjétek ki ezt a hsz-t, mivel a Surface eléggé réteg termék Mo-n, így vsz. ha vki tud valamit mondani az árakról az inkább ez a topic lesz és nem a beárazós. Köszönöm.
Kutya nem olvassa ezt a topicot, szóval sok jóra ne számíts

-
MasterMark
titán
-
törölt tag
Ha arrol gondoltad tolteni, akkor viszont egyreszt nincs akkora powerbank, hogy ne a Surface toltene inkabb azt, masreszt a magneses csatlakozon kellene bekotni. (Ergo olyan feszultseget sem tamogatnak a powerbankok.)
Notebook-okat sem lehet powerbankrol tolteni...
Egyedül a nem pro SF3-at tudom elképzelni hogy lehet tölteni powerbankról, mert micro USB töltőcsatlakozója van (én LG telefon töltővel szoktam tölteni)
Új hozzászólás Aktív témák
-
2700 - 2601
3428 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- World of Warships
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- Slim Book Cover Keyboard for Tab S9 Ultra & Tab S10 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- szinteÚJ Dell 15 i7-1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest