- Őrült tempóban építi gyárait a TSMC
- Blogjában leplezte le a 12V-2x6 tápkonnektor hibáját a Corsair
- Házimozi belépő szinten
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Apple asztali gépek
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen széket vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
-
pzstm
titán
-
bon
őstag
-
pzstm
titán
újabbat honnan szereznéd be?

-
NGA
addikt
-
pzstm
titán
most a kettőre van nagy kereslet, az első szériából van eladó

-
Nova96
őstag
Most ismét kipróbáltam.
9-15 gigás mkv-kkel, mind 1080p, és azonnal viszi, ha beletekerek, azonnal rááll, felirat mérete, betűtipusa változtatható, hangsáv is, külső felirat is betölthető hozzá
780 Ft-ot bőségesen megér, nem hinném, hogy ennél jobb lenne a közeljövőben. Mindenre ezt használom média lejátszónak az RT-n.
Ha gondolod, levideozhatom lejátszás közben.
Köszi.

Akkor lehet megvárom míg lecseng ez a nagy kereslet a kevés Surface iránt és utána megpróbálkozok szerezni. És hátha addig össze jön a pro-ra a pénz.

Szerk: Akkor fogja vinni.

pzstm
Tudom, de ha vennék majd akkor az újabból vennék.Kivéve ha össze jön a pro-ra a pénz. -
NGA
addikt
Most ismét kipróbáltam.
9-15 gigás mkv-kkel, mind 1080p, és azonnal viszi, ha beletekerek, azonnal rááll, felirat mérete, betűtipusa változtatható, hangsáv is, külső felirat is betölthető hozzá
780 Ft-ot bőségesen megér, nem hinném, hogy ennél jobb lenne a közeljövőben. Mindenre ezt használom média lejátszónak az RT-n.
Ha gondolod, levideozhatom lejátszás közben.
-
Nova96
őstag
Akkor, köszönöm mindenkinek a választ, akkor már csak gondolkozni kell mi is legyen.

NGA ha van időd ,még annyit megnéznél bitráta kicsi,közepes vagy nagy(5000kBit/s) volt e?

-
NGA
addikt
Kis OFF, mivel csak érdeklődők.

A régi Surface pro-t mennyiért lehetne beszerezni?
És az újat?De, megkérdezem hátha az RT-be is van ilyen lehetőség:
-1080p mkv 10-bit+ felirat kezelés megy e neki?
-Értelmes kép nézegető (Ami nem cserélgeti a sorrendet és hasonlók)
-Flash kezelés van e?Felirat időzítő? Utolsó már annyira nem fontos.
És ha kezeli melyik? (1 vagy 2) És mennyibe kerülnek/mennyiért lehet beszerezni. Míg eljut Mo-ra.Személyes tapasztalatom a Surface RT-vel kapcsolatban:
De, megkérdezem hátha az RT-be is van ilyen lehetőség:
-1080p mkv 10-bit+ felirat kezelés megy e neki?Nálam a pzstm által emlitett Media Player tökéletesen lejátszotta külső merevlemezről az összes 1080p-s mkv-met. Olyanokat is, amit a Sony tv-m nem vitt. Felirat tökéletes, hangsávok kapcsolhatók. Nem szaggat, nem akad. 10-ből 10-et vitt!
A gyári sem cserélgeti, de én a tudom ajánlani a Gallery HD-t.
-Flash kezelés van e?
Igen, nálam tökéletesen viszi a Flash-es oldalakat.
Felirat időzítő? Utolsó már annyira nem fontos.
Ezt nem tudom mi sajnos.
-
Gusztáv
addikt
Igen, a Surface Rt-re írtam, azt lehet ennyiért venni. A régi pro is jó áron van, de abból én inkább az újat favorizálnám.
-
pzstm
titán
Tud mkv-t lejátszani, más kérdés, hogy jelenleg fizetős az app rá. (amíg nincs vlc)
Features
Native Video Playback
MKV support
Subtitles embedded in mkv files
.sub and .srt external subtitles
PlayTo DLNA
Audio player
Playlists -
Nova96
őstag
Gondlom az egyet nem a 2-t. Vagy a kettőt? Igaz így, hogy mkv nem megy elégé lényegtelen.
FLx
Köszi, igazából a pro-t venném, de diákként elég szűkös a keretem. Szóval ez későbbre marad. a RT így meg kimarad. :/Dave™
Köszi neked is a választ, de akkor ez így kimarad. -
Gusztáv
addikt

És ha kezeli melyik? (1 vagy 2) És mennyibe kerülnek/mennyiért lehet beszerezni. Míg eljut Mo-ra.Ha cégre tudod venni, akkor a 32GB-ost nettó 90e-ból még lehet úszni.
-
FLx
addikt
-
Dave™
nagyúr

És ha kezeli melyik? (1 vagy 2) És mennyibe kerülnek/mennyiért lehet beszerezni. Míg eljut Mo-ra.A pressplay elvileg lejátszik mkv-t, tehát ez megoldott, hogy a 10 bites 1080p megy-e, azt nem tudom, soha nem próbáltam semmilyen mkv-t.
-
FLx
addikt

És ha kezeli melyik? (1 vagy 2) És mennyibe kerülnek/mennyiért lehet beszerezni. Míg eljut Mo-ra.Régit 200 körül lehet szerezni, olcsóbban szerintem senki nem adja oda. Az új az inkább 250-től felfelé, de az is csak ha Amerikában veszed, Európában még több lesz.
RT-vel nem nagyon fogsz mkv-t tolni, bár ígérnek rá már ezer éve lejátszókat, de még egy normális sincsen. Itthon amúgy semmit nem lehet hivatalosan beszerezni, legközelebb Ausztria. Árak a microsoftstore-ban.
-
Nova96
őstag

És ha kezeli melyik? (1 vagy 2) És mennyibe kerülnek/mennyiért lehet beszerezni. Míg eljut Mo-ra. -
NGA
addikt
És az adblock plugint melyik IE-re tudtad feltenni? + win 8.1et használtál? mert nekem semmit se engedett sima win rt-n és a help is azt írta, hogy nem mennek a pluginek.
+ Arról a másik listáról olvasgattam én is + ki is próbáltam, de nálam nem akartak eltünni youtuberól a reklámok sehogy se...
Megnéztem, nekem is csak az van mint neked. Én az index.hu-t néztem, és ott blokkolja a reklámokat rendesen. jutubot a youtubeHD-n nézek
Más: Tényleg futtatni fogja az xbox one a metros appokat?
-
slashpm
csendes tag
És az adblock plugint melyik IE-re tudtad feltenni? + win 8.1et használtál? mert nekem semmit se engedett sima win rt-n és a help is azt írta, hogy nem mennek a pluginek.
+ Arról a másik listáról olvasgattam én is + ki is próbáltam, de nálam nem akartak eltünni youtuberól a reklámok sehogy se...
-
pzstm
titán
-
Gusztáv
addikt
Az RT-s office-ban nincs makró, ha jól tudom.
-
NGA
addikt
-
pzstm
titán
de most komolyan...máris megírom a blogomra előre a cikket, hogy a vártnál jóval kevesebb Surface fogyott, és időzítem januárra...coverből sem sokat adtak el EU-ban...jah igaz nem is nagyon volt
-
FLx
addikt
nah Ausztriában ugyebár ha személyesen venni akarsz, akkor Saturn, Media Markt meg DiTech a három hivatalos viszonteladó. Tablet kapható nagyonn minimális számban, újfajta Coverből senki nem kapott egy darabot sem, azt javasolják vegyek addig régit

DiTech 22 boltos hálózattal rendelkezik szerte az országukban, 6db 32GB-os RT-t és 7DB 64-es Pro2-t kaptak...aztán majd less sírás hogy nem adtak el eleget belőle.....
Úgy fest MS Store-ból fogok rendelni osztrák címre.....már elsőre is ezt kellett volna, csak hát reméltem hogy ma személyesen bemegyek boltba és kapok...

Ez kb. olyan mint amikor Redmond-ban keringtünk fél napot, hogy akkor melyik boltban lehetne Surface-t venni, aztán csak röhögtek. És azért az nem magyarisztán.

-
pzstm
titán
nah Ausztriában ugyebár ha személyesen venni akarsz, akkor Saturn, Media Markt meg DiTech a három hivatalos viszonteladó. Tablet kapható nagyonn minimális számban, újfajta Coverből senki nem kapott egy darabot sem, azt javasolják vegyek addig régit

DiTech 22 boltos hálózattal rendelkezik szerte az országukban, 6db 32GB-os RT-t és 7DB 64-es Pro2-t kaptak...aztán majd less sírás hogy nem adtak el eleget belőle.....
Úgy fest MS Store-ból fogok rendelni osztrák címre.....már elsőre is ezt kellett volna, csak hát reméltem hogy ma személyesen bemegyek boltba és kapok...

-
ldave
félisten
-
bon
őstag
-
ldave
félisten
Hát én most nem is tudom, hogy Surface 2 vagy Lumia 2520

-
bon
őstag
Eza röhejes, hogy nem képesek kiszolgálani az igényeket és utánan meg csoda ha nem fogy...
-
FLx
addikt
Megin azt lesz mint az elsőnél, csak most több országban nem kapni, ahol elvileg lenne.

-
pzstm
titán
ma már tabletet személyesen átvehettem volna Bécsben, de egyik hivatalos viszonteladó sem kapott egyetlen új Covert sem....más módszert kell találnom beszerzésre (aztán meg megy a sírás, hogy nem fogy sok belőle....nincs is sok belőle....)
-
FLx
addikt
http://office.microsoft.com/en-us/home-and-student/office-2013-rt-faqs-FX103210361.aspx
Itt megmondja a nyomtatóra, hogy menni fog-e.
http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/CompatCenter
Amúgy én azt szoktam mondani, ha már ilyen kérdések merülnek fel, akkor az RT nem neked való.

-
NGA
addikt
Van, mFTP ingyenes, File Downloader ingyenes, gondolom van több is.
-
bon
őstag
Tudnál mondani példát, hogy miben tér el, kezelés az nem számít, funkciók érdekelnek, pl. asztali excel függvények megvannak? Nyomtatásnál első sorban hálózati nyomtatókra gondolok. Van oldal ahol fel van sorolva a támogatott nyomtatók listája?
-
FLx
addikt
-
bon
őstag
-
FLx
addikt
Nem teljesen uaz mint az asztali, de nagyrészt mégis. Nyomtatás ugye driver függő, ott azért lehetnek gondok, ha extrák kellenek.
-
bon
őstag
Lenne egy-két kérdésem Surface-el kapcsoaltban az előtelepített word, excel teljes értékű, nincs különbség az asztalihoz képest? Nyomtatás, nyomtató támogatás hogyan műkődik RT oprendszeren?
FTP elérés megoldott e programmal, vagy böngészön keresztül?
-
bon
őstag
Szerencsére mostanság már több cég si van ami szállít magyarországra, én a www.game.co.uk oldalt nézegetem. Sajnos a Surface 2 pro 128gb úgy néz ki álom marad, mert bitang drága. De egy Surface 2 64gb jelenleg reálisnak tűnik.
-
pzstm
titán
-
NGA
addikt
Mindenki tehet egy szívességet

Performance and battery life
Tablet
Battery Life
Microsoft Surface 2 14:22
Apple iPad mini 12:43 (WiFi)
Apple iPad (late 2012) 11:08 (WiFi)
Apple iPad 2 10:26
ASUS Eee Pad Transformer Prime 10:17
Apple iPad (2012) 9:52 (HSPA) / 9:37 (LTE)
Nexus 7 (2012) 9:49
Microsoft Surface RT 9:36
Apple iPad 9:33
ASUS Transformer Prime Infinity TF700 9:25
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 8:56
Sony Xperia Tablet Z 8:40
Hisense Sero 7 Pro 8:28
Toshiba Excite Write 8:13
Lenovo IdeaTab S2110 8:07
Galaxy Tab 2 7.0 7:38
HP Slate 7 7:36
Nexus 10 7:26
Samsung Galaxy Note 8.0 7:18
Nexus 7 (2013) 7:15
RIM BlackBerry PlayBook 7:01
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 6:55
HP SlateBook x2 6:34 (tablet only) / 8:49 (keyboard dock)Nagyon szép az RT eredménye! Hasonló a tapasztalatom nekemis.
Kiváncsi vagyok, mikor jelenik meg az első gyümölcsrajongó. :-)
-
bon
őstag
-
bon
őstag
-
Edwin.
csendes tag
-
Edwin.
csendes tag
-
FLx
addikt
-
Edwin.
csendes tag
Sziasztok,
Kell vámot fizetni külföldi MS store-ból rendelt Surface-re?
-
pzstm
titán
Mindenki tehet egy szívességet

Performance and battery life
Tablet
Battery Life
Microsoft Surface 2 14:22
Apple iPad mini 12:43 (WiFi)
Apple iPad (late 2012) 11:08 (WiFi)
Apple iPad 2 10:26
ASUS Eee Pad Transformer Prime 10:17
Apple iPad (2012) 9:52 (HSPA) / 9:37 (LTE)
Nexus 7 (2012) 9:49
Microsoft Surface RT 9:36
Apple iPad 9:33
ASUS Transformer Prime Infinity TF700 9:25
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 8:56
Sony Xperia Tablet Z 8:40
Hisense Sero 7 Pro 8:28
Toshiba Excite Write 8:13
Lenovo IdeaTab S2110 8:07
Galaxy Tab 2 7.0 7:38
HP Slate 7 7:36
Nexus 10 7:26
Samsung Galaxy Note 8.0 7:18
Nexus 7 (2013) 7:15
RIM BlackBerry PlayBook 7:01
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 6:55
HP SlateBook x2 6:34 (tablet only) / 8:49 (keyboard dock) -
pzstm
titán
-
bon
őstag
-
pzstm
titán
-
bon
őstag
Na vett már valaki Surface 2-t vagy Surface 2 pro-t ?
-
pzstm
titán
-
Воланд
titán
-
WinPho
senior tag
-
FLx
addikt
Pár Surface esetében a frissítés után használhatatlan lett az eszköz.
-
WinPho
senior tag
Ma ugye kijött egy hír MA-n, miszerint a 8.1-el valami galiba volt. Tudom, tudom, ilyet ti nem tapasztaltatok.
) Ez pontosan milyen hiba volt? NAGGGGGGGGGGYON súlyos, vagy csak szimplána az a két funkció nem működött, de amúgy minden flottul ment? -
Dave™
nagyúr
-
NGA
addikt
-
Dave™
nagyúr
-
NGA
addikt
Jó, hogy szóba hoztátok a böngészőt. Én kimondottam utálom az IE-t. Viszont mikor RT-n próbáltam, meglepetésre jobban ment, mint a gyorsabb, asztali gépemen.. Viszont akkor sincs benne AdBlock, amit nehezen tudok nélkülözni. Nem szeretném, hogy minden oldal, meg youtube videó tele legyen reklámmal és azért lassú az egész, meg fogy az akksi.. szóval ez mennyiben változott az új IEben? semmi plugint nem enged feltenni ez a verzió se?
De, van adblock plugin
-
slashpm
csendes tag
Jó, hogy szóba hoztátok a böngészőt. Én kimondottam utálom az IE-t. Viszont mikor RT-n próbáltam, meglepetésre jobban ment, mint a gyorsabb, asztali gépemen.. Viszont akkor sincs benne AdBlock, amit nehezen tudok nélkülözni. Nem szeretném, hogy minden oldal, meg youtube videó tele legyen reklámmal és azért lassú az egész, meg fogy az akksi.. szóval ez mennyiben változott az új IEben? semmi plugint nem enged feltenni ez a verzió se?
-
pzstm
titán
-
Dave™
nagyúr
-
pzstm
titán
Nekem még ugy remlik modern ie is megkapta flasht...
-
Dave™
nagyúr
Tudom, legfőképpen internet, azon belül is az online filmek érdekelnének, hogy lejátssza e őket vagy se.
Vagyis hogy a böngésző asztali verzió, vagy ilyen mobilos. Mert ha utóbbi akkor arra ott a telefon is akár.
Látom elég normálisan támogatja a külső perifériákat, telefont (android) ha rádugnám észlelné mint tárhely legalább?
Két böngésző van benne, az asztali teljes ie 11, a metros meg ugyanaz csak flash nélkül. Elvileg mennie kell az online filmeknek. Droidos telefonnak is látszania kell tárhelyként, teljes értékű usb port van rajta, és az explorer is ugyanazt tudja, mint a win 8-as verzió.
-
NGA
addikt
Tudom, legfőképpen internet, azon belül is az online filmek érdekelnének, hogy lejátssza e őket vagy se.
Vagyis hogy a böngésző asztali verzió, vagy ilyen mobilos. Mert ha utóbbi akkor arra ott a telefon is akár.
Látom elég normálisan támogatja a külső perifériákat, telefont (android) ha rádugnám észlelné mint tárhely legalább?
Böngésző: Az asztali Explorer 11 is benne van, az viszi a flash-t.
Ha adsz priviben egy linket, ami érdekel téged, meg tudom nézni, hogy viszi-e, igy biztos lehetsz akkor a dologban, hogy mi van.
Nekem a Lumia 520-at simán felismerte. Szerintem a droidosokat is felismeri. -
Zolexx
aktív tag
-
Dave™
nagyúr
Ha van kérdésed tedd fel nyugodtan, az RT egyedül az X86 alkalmazásokban van limitálva, ha ez belefér akkor elég lehet a sima is.
-
Zolexx
aktív tag
Üdv.
Olvasgatom itt a topicot, és esküszöm elgondolkodtam egy ilyen ketyerén.
Inkább a pro verzión, de ha kiváltja a sima RT is amire használni akarom, akkor lehet maradok annál.
Meggondolandó a dolog. -
Dave™
nagyúr
Nem, csak ezen élvezkednek, ez teszi őket boldoggá (szegények). A bulvárcafé meg szolgáltatja a háttérszelet a hatásvadász és felfújt híreivel. Egyébként is a legnagyobb trend manapság sz MS-t szapulni.
-
WinPho
senior tag
Craioljack, vagy kicsoda a másik vészmadár. Ő az erté, az MS és a Nokia legfőbb hatere!

-
NGA
addikt
Ennek a virkirnek meg a szilnek fizetnek ezért? Annyira szidja az MS minden termékét, hogy másra nem tudok gondolni. Csak azt nem értem, hogy miért? Én nem megyek ba az ios topicba fikázni, miután nincs ipadom, ezek meg minden mshez odajönnek fikázni.
-
pzstm
titán
-
Dave™
nagyúr
Dehogy kell. Láttam a másik topikban miért merült fel benned, de csak "poénkodni" akartak a defraggal, azért mondták, hogy jó, hogy van az RT-ben. Nyilván fogalmuk sem volt mire jó jelen esetben a disk cleanup.
-
NGA
addikt
Most néztem, hogy a Surface RT-ben Nand Flash van. Ezt kell defragolni? Vagy egyáltalán szabad?
-
Dave™
nagyúr
Használtam már így, egyszerűen a felhúzott lábamra tettem a kanapén és kész. De igazából szükségét sem látom a portrait módnak. Ellenben a széles képarány miatt van lehetőség az osztott képernyőre, ami tényleg hasznos. A kettő együtt nem megy ugye, és ha választanom kell, én az osztott képernyőre teszem a voksom.
-
FLx
addikt
Összességében mégis egy negatív teszt, tele a szokásos idióta mantrákkal. Az a baj, hogy minden tesztelő ipadként akarja használni, pedig ez nem az. Szerencsére. Nem értem pl. miért olyan nehéz belátni a széles képernyő előnyeit, illetve miért nehéz fogni, tartani, mintha valami különleges képesség kellene hozzá. Lehet én vagyok nagyon ügyes...
Portrait módban kényelmetlen, mert a magassága miatt fejnehéz. Én részben ezért dobtam ki.
-
ldave
félisten
jó hát nyilván van benne sok idióta rész. anandtech konklúzió is elég vegyes. Én azokra a részekre figyeltem ami érdekelt, a többi hidegen hagy

Szerintem némelyik tesztelő abszolút nem jól használja a Surface2-t, s épp ezért nem is elég jó a teszt sem, vagy túl sok negatívumot sugall.
Nah de majd a betateam teszt

Nekem szimpatikus, viszont azért megvárom, hogy a Nokia mit tesz le majd az asztalra a Lumia 2520 személyében.
-
pzstm
titán
Összességében mégis egy negatív teszt, tele a szokásos idióta mantrákkal. Az a baj, hogy minden tesztelő ipadként akarja használni, pedig ez nem az. Szerencsére. Nem értem pl. miért olyan nehéz belátni a széles képernyő előnyeit, illetve miért nehéz fogni, tartani, mintha valami különleges képesség kellene hozzá. Lehet én vagyok nagyon ügyes...
jó hát nyilván van benne sok idióta rész. anandtech konklúzió is elég vegyes. Én azokra a részekre figyeltem ami érdekelt, a többi hidegen hagy

Szerintem némelyik tesztelő abszolút nem jól használja a Surface2-t, s épp ezért nem is elég jó a teszt sem, vagy túl sok negatívumot sugall.
Nah de majd a betateam teszt

-
Dave™
nagyúr
-
pzstm
titán
Verge-n már van teljes teszt is:
Microsoft Surface 2 review
Microsoft Surface Pro 2 reviewEzt mondjuk latatlanban is kijelentettem volna

it’s a notably better experience than iOS 7 on my iPad mini -
pzstm
titán
Microsoft Surface Pro 2 reviewKözben találtam anandtech és mashable oldalakon is fullos tesztet, de Köszi ezt is. Lesem is meg

-
ldave
félisten
Microsoft Surface 2: First Impressions and Photos
Unlike the Intel systems you'll find this fall, Surface 2 will never slow down over time as can happen with traditional Windows-based PCs.
Gondolom holnap less fullos review, de ez így elöljáróban is eléggé jól hangzik

Microsoft Surface Pro 2 review -
pzstm
titán
Microsoft Surface 2: First Impressions and Photos
Unlike the Intel systems you'll find this fall, Surface 2 will never slow down over time as can happen with traditional Windows-based PCs.
Gondolom holnap less fullos review, de ez így elöljáróban is eléggé jól hangzik

-
pzstm
titán
Persze hogy van. Fizikait is Magyarul hasznaltam az első generacional is, csaka kiosztas nem az volt. Most is ez lesz. Magxar nyelvi pakk december eleje óta van hozzá, ami azért is fontos, mert így a Word is tud magyar helyesírást ellenőrizni

-
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
-
ldave
félisten
-
pzstm
titán
Angliában egy bolt korán elkezdte árulni a Surface 2-t, itt van pár infó:
- alapra 17,2 GB szabad hely van a 32 GB-os modellen
- van egy 3,3 GB-os recovery partíció
- 3D Mark összehasonlítás az első Surface-szel:
- ice storm: 3754 vs maxed out
- ice storm extreme: not performed vs 9286
- ice storm unlimited: 3246 vs 13947Poén, hogy szombat reggel Bécsben is atvehettem volna, ha Megjött volna az új cover is

-
ldave
félisten
- ice storm unlimited: 3246 vs 13947 -
ldave
félisten
- ice storm unlimited: 3246 vs 13947 -
WinPho
senior tag
-
pzstm
titán
Link róla:
http://answers.microsoft.com/en-us/surface/forum/surfwinrt-surfupdate/why-isnt-the-windows-rt-81-upgrade-available-in/ec3b52bd-8072-4b9a-8de1-64c2e4c05551 -
pzstm
titán
Ugy fest mi nem esunk bele abba a keves userbe

Windows RT 8.1 update temporarily removed from Windows Store. Situation affecting small number of users. Working to resolve ASAP.
-
pzstm
titán
Jaja. Minden sokkal reszponzivabb, furgebb. Kevesebbet gondolkodik és kaptunk egy fullos Outlookot is. Ez azért tetszik a supportban
Droidos tabletnel az ilyesmi nem annyira sűrűn fordul elő
-
Dave™
nagyúr
-
pzstm
titán
Amugy 8.1-el durván jó lett. Rengeteget gyorsult és egész sok jó /hasznos app van

-
danilla
őstag
De ha valaki venni is akar, úgy is megpróbálják majd lebeszélni róla

Én osztrák mm-ben vettem az enyémet, és vásárlás előtt, az egyik eladó le akart beszélni a tabletről
nem részletezte miért, csak sugallta, hogy a surface nem jó választás 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- Eladó Apple Magic Keyboard 11 hüvelykes iPadhez hibátlan állapotban, dobozzal
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- "ÚJ" RITKA MINT A FEHÉR HOLLÓ" ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3090 24GB (GARANCIA 3 ÉVIG)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(szombaton pirosnapos ünnepük van
)