Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Videós, mozgóképes topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Van e olyan cég az eu-ban aki szállítja a Surface-t Magyarországra? ebay-en kívül.
-
ArsenalF
aktív tag
Az új dolgok EU megjelenési dátumáról tudni valami tutit? Anno mintha 12-ét olvastam volna.
-
applause
aktív tag
Újabb problémám akadt, igaz ez a Windows 10-hez kapcsolódik, spec. gép miatt itt adom elő. A kamera alkalmazás elindítása után a processzor terhelés 50% fölé megy, mely akkor sem szűnik meg mikor kikapcsolom. Az akku idő jelentősen lecsökken. Néztem a feladatkezelőben, de igazából nem láttam olyan alkalmazást amelyik pörgetné a gépet. Van-e valakinek hasonló tapasztalata W10-en, vagy van-e ötlet miért csinálja.
-
applause
aktív tag
A következő probléma annyiban tartozik ide, hogy a lenti gépen jelentkezik
Szerintetek mi okozza a következő sebesség változást. Az ominózus WiFi kapcsolat sebesség tesztjénél újra telepítése után a rendelkezésre álló 30/5 internetet 100%-ban kihasználja. Egy idő elteltével észrevehetően akadozik az internet, ekkor a sebességteszt ugrálva 2-20-30Mbsec sebességet mutat. A WiFi adapter eltávolítása, majd újra felismertetése után 30/5 a sebesség. Mi okozhatja a belustulást. Az OP rendszer Windows 10.
Válaszokat előre is köszönöm. -
parandroid
félisten
ebay . de
ebay . atIlletve telefonos app az ebay kleinanzeigen, egyszerűen kezelhető, díjtalan a hirdetőnek is, és jobban szűrhető helyre irányítószám alapján. Hasonló a quoka .de is, bár azt régebben nem használtam már, nem tudom, még mennyire pörög.
De szerintem jobban jársz, ha bemész egy saturn-ba, mm-be, és megnézed, ha szerencséd van, kifogsz valami akciós csomagot billentyűzettel talán egy kicsit olcsóbban.
Ja, amúgy a saturn-nak van ebay accountja, szoktak ott is akciósan hirdetni dolgokat, de az elég esetleges, hogy mikor mit.
p
-
maci25
aktív tag
Sziasztok
2 hét múlva itt leszek kb 3 napot : München, Németország
Ez idő alatt szeretnék venni surface pro 3. Németeknek nincs hasonló adok-veszek oldaluk mint nekünk a hardverapro.hu ?
Ausztria is útba esik, esetleg nekik hasonló oldaluk mint nekünk? -
kr:sz
tag
A legalapabb Core M-es Pro 4 ereje mire lehet elegendő?
-
-
Berzso
tag
http://www.techradar.com/news/mobile-computing/laptops/surface-pro-4-release-date-price-news-and-features-1285416
http://www.pcworld.com/article/2994973/tablet-pc/microsoft-surface-pro-4-review-its-faster-its-better-and-it-has-more-competition.html
http://www.cnet.com/products/microsoft-surface-pro-4/
http://www.anandtech.com/show/9727/the-microsoft-surface-pro-4-review-raising-the-bar -
Ahhoz én is fáradt vagyok, de egyenlőre igazán részletes teszteket nem találtam.
Más: A surface book csatlakozása ugyanaz a billentyűzethez, mint a töltő=dokkolú csatlakozó. Ha a pro 3-on és 4-en is van azon a csatlakozón PCIe kivezetés, akkor nagyon sok jó dolgot lehetne csinálni.
Ja és az új toll is működik a 3-al.A pro 3 tollába hol tudok aaaa-s elemet venni?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor tényleg nem lesz ujjlenyomat leolvasós billentyűzet Európában?
-
parandroid
félisten
Most kaptam hírlevelet, a német MS Store-ban
128GB / 4GB / Core m3 - 999 EUR
128GB / 4GB / i5 - 1099 EUR
256GB / 8GB / i5 - 1449 EUR
256GB / 8GB / i7 - 1799 EUR
256GB / 16GB / i7 - 1999 EUR
512GB / 16GB / i7 - 2449 EURSP4 Type Cover - 149 EUR
Surface Stift - 64,99 EUR
Surface Dock - 229,99 EURLehet földhözcsapni a malacperselyt.
p
-
Berzso
tag
Előrendelhető a Surface Pro4, http://www.expansys.hu/tablet-pcs+ipads/windows/coming-soon/ Gyakorlatilag minimálisan drágább, mint ha valaki az Euban vásárolná meg
http://geizhals.eu/microsoft-surface-pro-4-256gb-cr3-00003-a1334876.html -
Berzso
tag
Eszembe jutott a felbontással kapcsolatosan valami, A Pro4 12,3" méretnél a felbontás 2736x1824, szemben a Pro3 12" 2160x1440 felbontásával. A két kijelző mérete között 2.5% az eltérés, viszont a Pro4-nél a felbontás 26.6%-al nagyobb. Na mármost - nem lesznek-e nagyon kicsik a karakterek egyes programokban?? Azokra gondolok, amelyek nincsenek még optimalizálva, pl. úgy mint az Adobe Brigde. A windowsnál nem hiszem, hogy gond lenne, mert ott is tudjuk állítani a karakter méretét.
-
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
A keddi bemutató óta. De egyébként tényleg semmi új nincs benne.
-
parandroid
félisten
Core M ügyesebben leskálázza magát, i5 cserébe csúcson gyorsabb, ha jól rémlik, de pont itt a PH!-n volt róluk összehasonlító teszt.
p
-
smano
csendes tag
szerkesztve
Teljesen tanácstalan vagyok.

Használt gépért nem igazán szeretnék 200k többet költeni. (használt sp3 i7 bármikor
) Bár az i7 teljesítményére meg nincs szűkségem, pláne ha ez az üzemidő rovására megy.
Új gépért beleférne az általad említett 150 plusz környéke de abszolút tanácstalan vagyok, hogy megéri e a plusz költséget. -
smano
csendes tag
Szerintetek melyiknek melyik lehet a „párja” teljesítményben meg úgy összeségében? Gondolok itt arra, hogy az m3 tudhat annyit mint az előző generációs I3 vagy I5.
Vagy ez így nem lehet összemérni?
Nekem egy sp3 i5/ 4GB ram elég volna teljesítményben. Az sp3 mellet szól, hogy használtan kicsit talán barátibb áron meg lehet kapni.
Az sp4 mellet meg részemről a legerősebb érv, hogy kicsivel többért azért még is csak egy új készülékem volna.
Véleményetek? -
pzstm
titán
-
SP3: van két hőcső a procitól a mellette lévő ventilátor lamellákig, illetve az alaplapon van egy rézlap, ennek a szélén van a proci.
SP4: egy hőcső meg csak a ventilátorhoz, a másik egy alul középen (a kitámasztó mögött) található rézlaphoz megy, és annak majdnem teljes hosszában végig fut. -
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Megeshet.
-
Csak szerintem lenne nagyon jó, ha lenne majd jövőre a prohoz is ilyen surface book szerü billentyűzetes dokkoló?
A kitámasztó ugyanúgy megmaradna, és lenne az aljában plussz tárhely, akksi portok, és esetleg hűtés és dedikált vga. -
ricsip
addikt
Ezért kérdeztem h. milyen közöd van a MSFT-hez. Mert ha alkalmazottjuk vagy, akkor a királyi többes használatos publikus kommunikációban az összes divízió összes termékére és szolgáltatására, még ha neked Gipsz Jakabnak személy szerint semmi közöd nem volt a termék / siker / kudarc megvalósulásában.
-
ArsenalF
aktív tag
Azt tudni esetleg hogy az ujjlenyomat olvasós typecover is megy-e SP3-al?
Illetve hogy a 3 és a 4 mérete végül is megegyezik-e csak a káva lett kisebb? Tehát az új cover nem fog túl lógni?Amit még szintén nem tudok hogy az új dokkoló miben jobb mint a régi, a kialakításon kívül persze.
(Nem rég vettem egy SP3-at, de a dokkolót és a billentyűzetet már 3 hete nem tudták elküldeni mert out of stock és akkor már lehet megvárnám ezeket az újakat inkább)
-
Megnéztem ezt az új type covert, és kétféle fekete van. Egy sima és egy ujjlenyomat olvasóval 30 dollárral drágábban. Azt nem írják, hogy adnak-e hozzá ilyen loopot a tollnak.
-
ArsenalF
aktív tag
jah de ha mar ki is hasznalnad azt amit demoztak, az 1900, az az alattiban nincs dGPU.
Akkor mar inkabb megtartom az 512es I7es SP3am, nem erne meg 1000 dollárt az a laptop funkcio es még teljesitmény csokkenést is.
Egyéb kérdés: belehet valahogy állítani a képernyő billentyűzetet úgy, hogy ha a tollal hívom elő akkor is mindig a billentyűzet jöjjön fel, de a kézírás bevitel?
-
Engem annyira nem hoz lázba a pro4, de az új type cover tetszik, és a dock is. Az új toll vajon működik a pro 3-al?
Egyébként mitől olyan nagy dolog ez a pen storage dolog?
Mióta tudsz ezekről a dolgokról?Egyébként meg holo lens szerintem nagyon menő.
Ja és ez a lumia 950 se rossz.
-
pzstm
titán
nah? most már végre Veletek is beszélhetek róla...héten kiderül, de egy eladó Surface Pro3 biztos lesz

-
Berzso
tag
http://www.microsoft.com/october2015event/en-us/live-event
-
kr:sz
tag
Újabb rumor, ha még nem lett volna: Surface pro 4 rumor Érdekes lenne, egy ilyen vékony kávával, ami ha tabletként használjuk, olyan méretűre "nőne" mint mondjuk a surface pro 3-nál.
-
garambe
tag
Sziasztok!
Tudtok valami reklámblokkolót az edge-hez? Asztali chrome/adblocker után kezd idegesítő lenni a sok hírdetés.
-
válasz
ArsenalF
üzenetére
Nekem is csinálja, főleg a jobb zsanér és néha kattan, mikor derékszögnél nagyobbra nyitom.
Neten olvastam, hogy ez nem egyedi eset, és hogy akiknél ez előfordul azoknál a jobb felső sarokban a műanyag fém találkozás nem tökéletes.
Majd egyszer lehet, hogy visszaküldöm gariba a sajátomat.
Egyébként imádom a gépet. -
applause
aktív tag
Érdeklődőmé, hogy Surface Pro-ra van-e GPS navigáció amit külső GPS egységgel lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

) Bár az i7 teljesítményére meg nincs szűkségem, pláne ha ez az üzemidő rovására megy.