- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majd a Book 2 után. Abban az első egy SSD csere lesz.
Viccesen kicsi tárral lehet kapni a piacon.
Mondjuk a stúdió laptop brutál. Nem csak az ára persze.
Ja, amúgy iPadot akartam írni. De nem vagyok ott régen a Mac areában.
Érdekes amúgy a visszatérésem a tollas gépekhez.
Performa idejében volt ugye a Newton is. [link]
Nekem is volt MessagePad 2100. Imádtam!
Sosem voltam Windows mókoló, mert Mac-ek voltak nekem. De a Win 7Pro után már ez van, és elégedett vagyok. -
Mirage
tag
-
pzstm
titán
persze, de ez nem is meglepő

Hivatalos bejelentés:
Meet Surface Go, starting at $399 MSRP, it’s the smallest and most affordable Surface yet -
parkasz
senior tag
szia!
először is köszi a segítséget.
próbáltam más type coverrel is. sőt power coverrel is. több hónapig összerakás után ment rendesen. szervíz rakta össze
hát, ha tudnám szétszedném, de ehhez én kevés vagyok. gondolom akkor kellene egy tartalék kijelző is, mert az mindig rizikós egyben jön e le.
esetleg tudsz valakit aki vállalná? -
szipipeti
tag
Elméletileg Win8.1-hez van (Talán a Win 10 OS-ben alapban benne van)...
Tollam nincs hozzá...
Délelőtt kerestem firmware frissítéséket, de mindenből a legfrissebb van fent...
Többszöri újraindítás ect...
Valószínű, hogy így marad...
Köszönöm!Ja, találtam egy ilyet, de ez sem segített>
http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-10&faq=168 -
szipipeti
tag
Gyári ragasztás volt, a ragasztó fekete, masszív... jó sokáig vakargattam, mire a házat lepucoltam. Nem tartom valószínűnek, hogy nem az eredeti kijelzője volt...
Csatlakozó 1 db van... illetve a panelon van 2 ága a szalag-kábelnak, de a másik vége csak egy db soklábas csatlakozó. (Ha az nincs egy picit sem a helyén, akkor tök süket... 2 tüske vezeti a helyére...)
A sorozatszám szerint (1645) ez a kijelző nem is jó más tablethez csak a surface-hez...
A kijelző felőli végén a szalagnak mindkettő masszívan van rögzítve, gyári, nem nyúltam hozzá....
Hát... aludnom kell rá még egy pár napot....
Köszi -
szipipeti
tag
A csatlakozó látszólag nem sérült, (gondolom, ha az lenne, akkor a kijelző maga is csíkos, pixeles vagy "kockás" lenne) első rácsatlakozástól. Jelenleg tökéletesen működik desk top-ként, dokkolóban, billentyűzettel, egérrel.. A félelmem az, hogy esetleg valami (nem szoftveres) problémát (az eredeti kijelző sérülésekor) is generált valahol valamelyik ic-ben...
Az új mindenben egyezik a régivel, (gyártási szám kivételével)... csatlakozó is OK!
Az eredeti panelt én műtöttem le, volt egy bő órás műtét!
Szóval teljes a tanácstalanság...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest