- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
#02683648 #2515 üzenetére
Szia, nekem MS Band 1-el van tapasztalatom, ami USA-n és UK-n kívül hivatalosan sehol nem forgalmaznak. Ehhez képes már 4x cserélték magyar címről feladva. Ha be van regisztrálva a gép az MS accountod alá, akkor jelzed a szerviz igényt, nyomtatsz egy UPS szállító papírt és igényelsz egy futárt az ups oldalán. Becsomagolod, futár elviszi, majd visszahozza. Szuperül megy az egész.
-
parandroid
félisten
válasz
#02683648 #2512 üzenetére
Írd be a böngészőbe, hogy microsoft.hu, és ott keress egy kapcsolat menüt, (ott van egyébként az oldal alján). Persze ezt helyetted is megtehetném, aztán belinkelhetném, sőt ez előbb meglett volna, mint ez a hozzászólás, de annak nem lenne pedagógiai értéke - meg bunkó is vagyok.
p
-
-
Szomj4s
tag
válasz
#02683648 #2509 üzenetére
Amikor én vettem (USA, surface 4 pro), akkor direkt rákérdeztem a garanciára. Akkor azt mondták a boltban, hogy Bécsben a Microsoft Store-ban tudom intézni a garanciális dolgokat. De a Microsoft oldalán, ahova beregeltem a terméket, ott van valamiféle garanciális ügyintézés, azt nézted?
Más: Ti állítottatok valamit a windowsban, hogy a készenléti állapotban ne merítse annyira az akkumulátort a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged