Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
A Pronak van vezetékes (usb) billentyűzet támogatása? Gondolom igen...
-
pzstm
titán
A Pro 3 coveren is van háttérvilágítás a billentyűn

Újra keresnem kell valamit, amibe beleköthetek

-
NGA
addikt
válasz
Citation
üzenetére
Érdekes, én pont ugyanezt csinálom a Lumia 520+Surface+Sony Vaio-n
Azaz ha a telefonon irok valamit az Onenote-ben, azt folytatom bármelyik eszközön, ami éppen a kezembe kerül. Ha böngészek otthon, azt ugyanúgy folytatom a WP-s mobilon (8.1 van fent), és a Surface-n is, ami a melóhelyemen mindig mellettem van a privát elérésemhez.
És mindehhez fel sem kellett semmit telepíteni. Ezt az MS is így tudja alapból.
-
Citation
újonc
Én meg végre egy olyan Tabletre vágyom, mely futtatja a régi Wines játékaimat, uram bocsá a BHeroest. Tudom lehetetlent kérek, de ezt mondták pár éve is, mikor a tőzsdei kereskedő rendszert szerettem volna grafikonostól, mindenestől egy táblán látni. Ma már adott

Hogy a Surface fagy-e azt nem tom. Itthon a legöregebb Alma másfél éves, de még nem volt újra indítva. Számomra, aki a Windowst az XT-k kora óta nyüstölöm. Döbbenet!
De a BH-t végre nagyon szeretném zsebből futtatni, s az csak Windowst eszik

-
pzstm
titán
válasz
Citation
üzenetére
"Valamint, ha valamit a budiban kitalálsz, s elkezded a fonodon írni, akkor bármely' Almádon legyen az Pad, Mac ugyan onnan fojtathatod mindennemű plusz állítgatás, pepecselgetés nélkül."
Ne már...ilyen tuti nem létezik....szerintem ezt csak szeretné ha így működne....
Nekem is a Surface2 halálra fagy rendszeresen...állandóan szétfagy...lehet szétnézek iPadek köztt. Köszi a tippet
-
Citation
újonc
válasz
=WiNTeR=
üzenetére
Mert gusztustalan mód megbízható, stabil és fürge jószágok. Valamint, ha valamit a budiban kitalálsz, s elkezded a fonodon írni, akkor bármely' Almádon legyen az Pad, Mac ugyan onnan fojtathatod mindennemű plusz állítgatás, pepecselgetés nélkül. + még száz-száz egyéb.
A barinőm pont újságíró, és kezd a M$ rendszerekből elegük lenni. Csak most kezdtek átállni, de már hatalmas az Alma szerelem.
-
pzstm
titán
ehhez olyan nem dukál

amúgy szerintem Coverrel 1300 EUR környékére várható...ahhoz képest hogy fél éve nézek magamnak normális ultrabookot és 5kilóért sem volt, aztán lett volna Sony majd lehúzták a rolót....egyre gyanúsabb hogy ez befutó lesz....s addig még eldöntöm, hogy eladósorba kerül-e a jelenlegi Surface2
tényleg más lett a töltő...hmmm

-
WinPho
senior tag
Mennyit is kóstál?
Lusta vagyok kikeresni. -
pzstm
titán
nincs háttérvilágítás a billentyűn...(amit amúgy energiatakarékosságból megértek, de gondoltam felhozom mint egyetlen negatívum, mert valahol bele akartam kötni
)) -
bon
őstag
Nagyon tetszik a Surface pro 3, jól láttam, hogy új töltőcsatija van? Mintha keskenyebb lenne mint a régi.
Úgy láttam az új office-t használták a bemutató során. -
=WiNTeR=
senior tag
Hát gyerekek, egy 16:9-es 11,6-os SP3-nak jobban örültem volna
-
ArsenalF
aktív tag
Az akku időről mondtak valamit?
-
WinPho
senior tag
Ez a "súlyos" dolog tipikus MS húzás.
Köcsög, de jó! 
-
pzstm
titán
megvettek kilóra

Megyek előrendelni

Kickstand istenibb lett mint valaha, új Type Cover is jónak tűnik. Este igyekszem újranézni, most rohanok
-
WinPho
senior tag
Wáááá, ez nagyon jó!
(Amikor megláttam az oldali Windows gombot egy pillanatra megállt a szívem.) -
pzstm
titán
iPad userek 96%-a laptoptulaj is

-
BobTail
őstag
Azt lehet tudni, hogy most csak készülék bejelentés lesz, vagy esetleg az RT-t is érintő újdonságokra is lehet számítani?

-
pzstm
titán
Akik olyan szerencsések hogy ma délután ötkor már nem dolgoznak, azok itt követhetik élőben a Surface bejelentést
http://www.microsoft.com/en-us/news/press/2014/may14/05-20webcast.aspx -
pzstm
titán
Úgy fest mégsem lesz ma Surface Mini.
-
legiaap
félisten
Amennyiben ez igaz akkor nem leyz olcsóbb az új Surface...

-
Dave™
nagyúr
Feltettem 125%-ra a nagyítást az ie-ben, és így sokkal jobban tetszik. Egyetlen "gondom" van a Surface RT-vel, ez pedig a felbontás, ezért olyan 30-40 centire használom általában. Közelről ugye nem túl szép a betűk rajzolata a böngészőben alapból, 125%-on viszont már sokkal finomabb, plusz ha távolabb rakom így is jól látom, és még szebb a kép. Ha mást is zavar a felbontás, javaslom ezt a módszert, így nem pixeles a kép
Még egy plusz hozadék, hogy így rendszerint pont kitölti a hasznos tartalom a képernyőt, nem kell zoomolgatni, kézreáll. -
Lall
veterán
Jött pár update. Kicsit gyorsult a rendszer, áruház változott (még átlathatóbb) és sokkal gyorsabban töltődik be (legalábbis úgy érzem).
-
pzstm
titán
-
NGA
addikt
Két napja használom a Touch Cover-t, és nagyon bejött nekem. El nem tudom képzelni miért is vettem ipadot régebben.
-
Blyan
félisten
Szvsz jó ajánlat, ha valakinek éppen ez kell... [link]
-
robi12ster
tag
válasz
robi12ster
üzenetére
Valaki jailbreak -elt már. Segitséget szeretnék kérni. Nekem ujraindításnál ezt írja ki:ERROR: The system was unable to find the specified registry key or value.
Waiting for uptime to reach two minutes -
Dave™
nagyúr
válasz
robi12ster
üzenetére
De ha ezt tudod, akkor miért kérded, hogy exe-t futtat-e, vagy androdiot? Utóbbira még legalább lenne elvi lehetőség, de ahhoz ugye minimum jailbreakeltnek kellene lennie, az pedig nagyon ingoványos talaj.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
joebacsi
üzenetére
Azt elhiszem, csak nem egy árkategória a kettő xD
Üdv! Rég hallottam felőled

Megy a Pro-n valamelyik BF?
Öszintén meglepett mennyire jó a kis RT
Külföldön vagyok, itt a hotelben jelenleg az a multimédia center + a kevésbé erőforrásigényes dolgokat ezen csinálom, szóval imádom ...2 dolog hiányzik a teljes boldogságomhoz ... otthonhagytam az xbox kontrolleremet, pedig ha itt lenne, akkor tudnék a TV-n játszani, valamint jó lenne ha tudnám valahogyan WP-ről távirányítani, akkor nem kellene felkelni az ágyból, ha másik filmet szeretnék nézni xD Vagy mondjuk dzsátubira váltani xD
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
robi12ster
üzenetére
Amiket felsoroltál, azokra mind képes a Surface PRO (bluestacks az androidhoz, az exe meg nyílvánvaló), a sima Surface-ekre csak az áruházból lehet appokat telepíteni, esetleg ha jailbreakelt, akkor ARM-re lefordított exe-ket nem hivatalos úton.
-
bon
őstag
válasz
robi12ster
üzenetére
Használd a rajta lévő Windows-t jobb mint az android. Csak az áruházban lévő alkalmazásokat lehet telepíteni és futtatni.
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Szert tettem egy Michrosoft surfeca 64gb ra.Valaki tud erről amgépről olyanokat, hogy lehet e rajta androidot futtatni, vagy android appokat. Vagy olyat tud e hogy exe fájlokat futtatni rajta, vagy hasonló okosságokat.
Köszi. -
DummyBoy
senior tag
Gorilla Glass, nehéz (nagyon!) megkarcolni, csak magával a tollal biztos nem, viszont a GG sem tud a porral és a finom homokszemcsékkel mit kezdeni, azok összekarcolhatják, ha a toll alá kerülnek.
(Nekem GG-os telefonom van, haveroknak szoktam karcolászni, kulccsal, késsel, ez külön jó mikor profi késes emberkékkel kerül össze az emberfia, az nem karcolja meg, viszont a homokszemcse simán összekaristolja ...)
Én most német amazonon nézelődök, hasonlót kerestem, nekem is leginkább a tükröződés és az ujjlenyomatok ellen kellene

Köszi szépen!
-
DummyBoy
senior tag
Üdv!
Még egy kérdés: Használ valaki MATT kijelzővédő (Vagy akár bármilyet) fóliát a Surface-en? Tudom, hogy GG, de irgalmatlan ujjlenyomatmágnes, anno az N900-amon volt MATT fólia, és az nagyon jó volt, de nem tudom, érdemes lehet-e erre is beszerezni.
Előre is köszi!
-
pzstm
titán
-
ArsenalF
aktív tag
Használ valaki dynadockot?
-
DummyBoy
senior tag
De, az

Pontosabban az lesz, amint hazaérek
(külföldön vagyok ... ezért sincs még a hardveraprón
)Kék, ha érdekel, dobj egy privátot, és küldök pár képet, valamint egyezkedhetünk

VLC-nél én sem láttam az ARM-ot megjelölve, de ettől még olvastam, hogy megy ...
Valamint ettől függetlenül érdekelne miért nem mennek fel a frissítések ... meg természetesen az applikációk is

@bon: Nekem is egyszínű minden pin.
-
bon
őstag
A töltő csatlakozoról kérdeznék, hogy másnak is sőtétebb a középső láb a surface-en?
-
DummyBoy
senior tag
Sziasztok!
Pár napja csatlakoztam én is a Surface tulajok táborába, egy első generációs Surface RT-vel. Nem igazán akartam tabletet venni, de ez is kihagyhatatlan ajánlatnak tűnt
(Bár nem annyira mint a 2-es 150 fontért
Mondjuk itt az volt az igazi meglepetés, hogy egy kollégámon keresztül jutottam hozzá, mikor rákérdeztem, akkor annyit mondott, úgy tudja nincs hozzá cover ... rendeltem is egy touch covert gyorsan ... majd jött a meglepetés ... volt hozzá cover
Most van 2
)Első körben egy tanács: MESSZE kerülni a WD40-et!!!!! Lehet hogy magasabb feszültségek esetén jó valamire, de kisfeszültségek esetén vagy adatkapcsolatnál többet árt mint használ! A WD40 egy víztaszító kenőanyag, nem pedig contact spray! (Arról nem is beszélve,hogy mivel kenőanyag, egy filmréteget képez, amibe beleragad a por ...)
Valamint lenne pár kérdésem is:
- ki szerettem volna próbálni a VLC-t, de nem tudtam feltelepíteni, mindig hibaüzenetet kaptam. Netes kutakodásom eredménye az lett, hogy azért mert hiányzott neki egy frissítés ... közben feltelpült az is, csak sikertelnül ... Leszedtem, most viszont a Windows Update nem ajánlja fel újra. Van erre valami megoldás?
Ha nem sikerül megoldanom, akkor pedig jó Media Player programot keresnék, ami kezel feliratokat, valamint valami Torrent klinest, ami tud streamelni és háttérben letölteni.
Torrex Pro-t és Torrent RT-t próbálgatom, de a a Torrex kicst soknak tűnik 1850-ért ... RT-nél pedig gyanús, hogy nem megy a háttérben való letöltés.
Magát a kütyüt imádom eddig, az otthoni ökoszisztembe is beleillik (Win8 pc, XBOX, WP8
) csak most próbálom belakni rendesen.Előre is köszönöm!
Dummy
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Jól írtam a nevét? Nem igazán hallottam.)