Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendzso
senior tag
válasz konyi79 #2741 üzenetére
Ez alapján az UPS eljön érte Magyarországra is (legalábbis Németországból rendelt gép esetén).
-
bendzso
senior tag
válasz ArsenalF #2082 üzenetére
Windows 8.1-gyel használod?
Ha jól tudom, azért nem látod ezeket a beállításokat, mert a gép támogatja a Connected Standby-t, ami belenyúl az energiagazdálkodási profilokba is. Ezt pl onnan is észre lehet venni, hogy az akkumulátor százalékos kijelzése mellett nem jelenik meg, hogy az hány órát is jelent. Meg, hogy ha netről hallgatsz zenét, és alvó módba teszed a gépet, akkor is folytatja a lejátszást. -
bendzso
senior tag
Sziasztok, ezen útmutató alapján megpróbáltam minél nagyobb üzemidőt kicsikarni a Surface Pro-ból (első gen.), ezért visszavettem a maximális processzor kihasználtságot 50%-ra, de túlzottan visszaveszi a gépet, úgyhogy mégis visszaállítanám, de most nincs ott a Processor Power Managementben, csakis a passzív/aktív hűtést tudom szabályozni. Ilyen problémával találkozott már valaki?
-
bendzso
senior tag
Le lehet venni, csak nem tudom, hogy vissza is tehető később?
http://youtu.be/Cme8FZoCT9Q?t=2m13s -
bendzso
senior tag
A 8.1 Update aktiválható sima 8.1 kulccsal? Mert ugye újdonság, hogy kevesebb hellyel is beéri, de ez csak friss telepítésnél érezhető, frissítésként felrakva nem csökkenti az oprendszer méretét.
-
bendzso
senior tag
Nem lehet kikapcsolni, de a Charms Bar -> Settings -> Tiles fülön lehetőség van kisebbre venni a lista elemeinek méretét, és akkor több alkalmazás kifér egyszerre a képernyőre.
Szerk.: ha csak nincs valami registry mod az eltüntetésre, de ennek nem néztem utána.
[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
Szia! Igazából az a kérdés, hogy a 10 col már nem túl zavaró-e neked, illetve, hogy mennyire sokat használnád laptop módban ölben, mert úgy nem mindig kényelmes, míg egy laptoppal általában az lenne. Pl autóban nem lehet használni, mert egyszerűen képernyővel visszabukik a billentyűzetre, míg ugye egy sima lapos tartaná magát. De azért ezek elenyésző gyakorisággal előforduló esetek.
Játszani én egyáltalán nem szoktam rajta, de a többi dolog amit említesz, arra tökéletes, főleg olvasásra, nagyon szeretem, hogy tényleg csak behuppanok a fotelbe és hátrahajtom a billentyűzetet, sokkal kényelmesebb, mintha laptopot használnék. -
bendzso
senior tag
Nem kell emiatt új usert létrehozni, csak a Control Panel -> Clock, Language and Region -> Add a language gombra kattintani, onnantól meg erre tovább. Aztán újraindítás.
Szerk.: ezt Win 8.1 alatt csináltam, de gondolom RT-n is elérhető a desktop CP.
[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
Sziasztok, lehet tudni valamit a Power Cover érkezéséről? Nem úgy volt, hogy év elején jön a Docking Station-nel együtt?
-
bendzso
senior tag
Sziasztok, egy elég furcsa problémában szeretném a segítségeteket kérni, vettem tegnap egy bluetoothos fejhallgatót, és amikor zenét hallgatok vele a Surface Pro-ról, akkor rettentően lelassul a wifis net. Ha szüneteltetem a zenehallgatást, de csatlakoztatva marad a fejhallgató, akkor minden rendben van. Reseteltem már a fejhallgatót is, meg a Surface-ről is kitöröltem az eszközkezelőből, illetve a BT drivert is újratelepítettem, de nem javult meg a probléma. Valakinek van valami ötlete, hogy mit lehetne tenni?
-
bendzso
senior tag
Sziasztok, már több, mint 24 órája én is büszke Surface Pro tulajdonos lettem pzstm közreműködésével, köszönöm a segítséged!
Lenne rögtön is egy kérdésem, látom, hogy angol szövegkiegészítés van, magyar esetleg nincs? Illetve az ssd kímélése érdekében a defragon kívül érdemes még valamit kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
-
bendzso
senior tag
Ebben a cikkben olvastam, hogy lehet majd itthon is kapni a Surface 2-t, ehhez meg elengedhetetlen, hogy legyen az adott országban Microsoft Store, vagy helytelen a következtetés?
Garancia: tehát akkor USA-ba kell visszaküldeni.... Hát kellemetlen, kár, hogy nem lehet pl. Németországba. Egyébként volt valakinek már szervizes tapasztalata/olvasott ilyen sztorit? Mert én nem, és ez biztató!
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Tervezek egy Surface Prot, a garancia hogy működik ebben az esetben? A hírek szerint lesz itthon is Microsoft Store, ott tudom majd érvényesíteni? Vagy ahol vettem, oda kell majd visszaküldeni?
[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
"Both versions will both include a Surface pen with Palm Block technology and include the ability to use a Touch Cover or Type Cover (sold separately)." [link]
Ezek szerint magában foglalja a lehetőséget a billentyűzet használatra, amit külön árusítanak..
Magyarán nincs bill...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest