Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyedül a nem pro SF3-at tudom elképzelni hogy lehet tölteni powerbankról, mert micro USB töltőcsatlakozója van (én LG telefon töltővel szoktam tölteni)
-
törölt tag
Üdv,
Valaki meg tudná mondani, hogy egy Surface 3-at (nem pro) kb. mennyiért lehetne eladni?
Alap modell, 2 GB RAM, 64 GB tárhely, atom proci
Van hozzá type cover is (hosszú í-t támogatja)
Gépet idén januárban garisan cserélték, viszont sorozatszám alapján már most nincs gari rá (gondolom nem hosszabbodott a cserével, mert amúgy is áprilisban járt volna le az 1 év)
Type cover még garanciális.
Ha vki megveszi, adok hozzá ajándékba egy Surface Pen-hez való tollhegyet is, a pen maga már nincs meg sajnos. [a tollhegy külön is eladó
]
Angol töltőfeje van, de adok hozzá egy Huawei mobil routerhez adott európai töltőfejet amivel tökéletesen tölt, amúgy bármilyen komolyabb microUSB-s telefon vagy tablet töltővel tölthető, mert a kábel szabványos, eltérően a Pro szériától.Kedves moderátorok, azt kérném, hogy ne szedjétek ki ezt a hsz-t, mivel a Surface eléggé réteg termék Mo-n, így vsz. ha vki tud valamit mondani az árakról az inkább ez a topic lesz és nem a beárazós. Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Azt esetleg tudjátok, hogy a ms ügyfélszolgálat hogy érhető el?
Van egy telszám amit hívni lehet, vagy az apple-hoz hasonlóan jelezni kell online és visszahívnak? -
törölt tag
Üdv,
Surface garanciális javítása megoldható Mo-n? Brit Amazonról való, Surface 3-ról van szó.
Korábban hallottam, h itthon hivatalosan nem forgalmazzák de javítani javítják. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest