Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ami érdekes, OneNote-nál nem, csak Word-ben okoz ez gondot.
Az a baj, elég körülményes a csukló megtámasztása nélkül közelrakni úgy, ne érjen oda.. -
konyi79
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Asztali módban használom, sajnos ha pl egy Word-be bele akarok rajzolni a pennel, ráteszem a kezem a képernyőre egyből felugrik a képernyő billentyűzet. Pedig egy wedge csatlakozik bt-n, tudnia kellene, nem kell a szoftveres bill.
-
konyi79
addikt
Lehet olyan szabályt beállítani, ha van csatlakoztatva hardveres billentyűzet (nem type cover), érintésre egy Wordnél pl ne adja be a képernyőbillentyűzetet? Nem találok ilyet.
Köszi.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Már az van rajta már egy jó ideje.
-
válasz
bPatrik0521
üzenetére
Én nem vettem észre hátrányt, mióta kikapcsoltam.
-
konyi79
addikt
válasz
MrPetya19
üzenetére
Igen, lehetne már rég egy kapcsoló a winben is, ne b@..gasd az akkut!. Droid alapból így működik. Rendszerfolyamatokat csinálja kábelen.
Ettől függetlenül marha jó gép, de tuti van itt optimalizálatlanság, ha a 15,6-os i7 haswell laptop rá bír verni üzemidőben. Biztos javul ez a cucc októberi frissítésével, a tavaszi új modell pedig a pletykák alapján erre gyúr rá. Sajnos nem tudtam addig várni a beszerzéssel, szívom is magam, azelőtt meg kellett vegyem, legalább kicsit kifutó árba kerülne. -
konyi79
addikt
válasz
bPatrik0521
üzenetére
Én meg így tervezem használni.Engem zavar, de mindegy, ha ilyen a tietek is. Majd megszokom.
-
bPatrik0521
csendes tag
válasz
konyi79
üzenetére
Olyan a zsanér de egyáltalán nem zavar. Nem lett rosszabb idővel, úgy maradt és tökéletesen tartja a gépet. Lecsukva a mágnes fogja, kinyitva meg a gép súlyától nem mozog. Csak képernyővel lefele lehet így pöckölgetni, úgy meg én személy szerint nem szoktam használni
(SP4) -
konyi79
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
A net kellene néha közben háttérben, azért vettem LTE-t.
Takarékos módot használtam eddig is, abba már nem avatkoznék bele még lentebb vegyem, így is megdöccen olykor már. Ezek szerint ennyit bír. Meglepő, mert 15,6-os laptopom 96Wh-s akkuval 4720HQ-val simán elment új korában 8 órát.Kitámasztó zsanér. Szóval a tietek nem ilyen? Mert egy kicsit ezt így elég gagyi...
-
konyi79
addikt
Na gyűjtöttem használati tapasztalatot a Surface-szel, lenne is pár kérdés.
Akkuidő: kicsit ebben csalódtam. kb 6 óra kijelzőidőt ad ki, OneNote-tal jegyzetelve, kis fényerőn. Nem tudom, az OneDrive-e a hibás, visszanézve az akkuhasználatot, kb 36%-ot mutatott neki, 40% OneNote mellett, amit sokallok. Pedig nem szinkronizált, csupán oda tárolom a jegyzeteket. Egyébként látom létezik a sima áruházbeli, meg az office-OneNote. Nem látok nagy különbséget, sőt, kezelőfelületre szimpatikusabb az ingyenes, egyedül a képlet felismerést hiányolom belőle.
Arra van valami tippetek, kényszeríteni a saját hülye folyamataival ne bíbelődjön a Win a háttérben akkuról? Néha észreveszem, eléggé felmelegszik a cucc, feladatkezelő mutatja is a random folyamatait, aztán kis idő múlva lenyugszik. Csak így feleslegesen szívja az is az akkut.Toll: durván jó. Nagyon-nagyon gyorsan írva érezni, lehetne kisebb a késleltetése.
Hálózat: wifin hozza a kötelezőt, amit egy felső kategóriás telefon. 5G ac hálózaton szobán belül 150/150 az 1000/500-as netből. Mobil már gyengébb, ahol egy Sony XZ2 60/30-at tud, ott ez hasonló adatcsomaggal 30/10Mbps. Azért még ez is élhető.
Kitámasztó: lötyög. tuti új a cucc, fóliás dobozból bontva, de bizony elég gáz lötyög ennyiért, mint egy kiszopósodott laptop zsanér. Tietek is ilyen?
Köszi
-
konyi79
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi!
-
konyi79
addikt
Sziasztok,
beléptem a klubba egy LTE verzióval.
Nem mondanám gond nélkül kezdődik a közös élet. Az update a 1803 telepítését állandóan hibával dobja el. Csináltam teljes törlős visszaállítást rajta, ugyanez. Közben azért sikerült a C meghajtót úgy felhizlalnia a szemetével 80Gb fölé, én csak egy o365-öt raktam hozzá.
Mennyire szeretik ezek a Surface-ek a tiszta telepítést usb-ről? Vajon magára találnak a driverek utána? -
gabor85
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Jó lett, működött tökéletesen.

-
MasterMark
titán
válasz
ariesangel
üzenetére
Pontosan melyik verzió?
-
ariesangel
újonc
Üdv! Nem tudom megfelelő helyen teszem-e fel a kérdésemet,ha nem akkor elnézést kérek. Vásároltam egy surface 2 tabletta amin egy Windows -on futó vállalat irányítási szoftvare-t használok. Minden flottul működik csak elég picik az Excel cellái így újjal nehéz kezelni. Kérdésem az lenne,hogy lehet -e ehhez a típushoz aktív tollat használni? Neten nem nagyon van infó róla. A válaszokat előre is köszönöm. Tamás
-
X Factor
addikt
Sziasztok,
Surface PRO 4-en jelentkezett ghost/phantom touch jelenség, pont gariidőn túl van 1-2 hónappal.
Itthon, van vmi hivatalos ms szervÍz, ahova ellehet vinni/küldeni ilyen hibával?
-
Gusztáv
addikt
Én szerettem, jól működött a WP-s telefonnal. Meg elég fejlett cucc is volt, tele szenzorokkal, csak ugye a szokásos MS bénázás ennek is betett. Meg az Band 1-nek a minősége az valami pocsék volt, kb 2-3 havonta döglött meg. Gondoltam lecserélem Band 2-re, ha kijön a hármas modell és leakciózzák, erre nem megszűntették az egészet
. Na mindegy, azóta Amazfit Pace van, és imádom.UI: a Band is megvan, szépen el van rakva az eredeti csomagolásba

-
joebacsi
csendes tag
Sziasztok,
Van már valakinek tapasztalata toll garanciális cseréjével? Mennyi idő kb, és működik itthonra is? Vajon menni fog az SP4 pen csere úgy is, hogy surface pro 2017-el használom? (tollat külön ugye nem lehetett regisztrálni)
Végigkattintgattam az oldalon az ilyenkor teendőket, azt mondja, hogy adjam le a Vecsési Fedex-ben a tollat kinyomtatott címkével és küldenek helyette jót, de vannak fenntartásaim
A toll radír oldala nem működik, nem is jeleníti meg a kurzort kontakthiba miatt. A toll oldala teljesen jó és a bluetooth gomb is működik.
Teljesen ugyanez a hiba:
https://www.reddit.com/r/Surface/comments/3tvfyn/sp_4_pen_eraser_not_working/Van ugye három pöcök a toll radír részén, ami valószínűleg kontakthibás és nem zárja már jól az áramkört.
Kicsit mozgatva, "benyálazva"
néha helyrejön, de aztán random megint elmegy, ez így azért nem a legjobb.
"The pen top has 4 contacts, 1 big long one and 3 "dots". Inside the pen where the battery goes, there is 2 stickers opposite each other where the circuit meets the top of the pen. When I put it together incorrectly i had peeled one of the sticker off and folded it onto itself thus one of the "dots" was not making contact. I pulled it back with a tooth pick and viola, issue solved!"Sajnos erre azt írják, hogy csak a csere oldja meg.
-
gabor85
őstag
Sziasztok.
Surface RT-hez lehet csatlakoztatni a Pro 4 billentyűzetét? Tippre igen...
-
550 USD a 128-as 8 gb memóriával a sztórban.
-
pzstm
titán
persze, de ez nem is meglepő

Hivatalos bejelentés:
Meet Surface Go, starting at $399 MSRP, it’s the smallest and most affordable Surface yet -
A 64 gigás csak emmc-t kap, erre nem árt figyelni, míg a nagyobbak ssd-t.
Valóban nem egy erőgép, de az atomos gépeket leváltani jó lehet, ráadásul megkapta a Pro 2017 ceruzáját, bár gondolom az se jár hozzá.
Tehát 400-ért adnak egy 64 gigás gépet, bill és ceruza nélkül. -
MasterMark
titán
INTEL® PENTIUM® GOLD PROCESSOR 4415Y
Nem néz ki rossznak ennyiért. MSRP: $399
-
-
pzstm
titán
válasz
bPatrik0521
üzenetére
az úgy már okésabb

-
Gusztáv
addikt
válasz
bPatrik0521
üzenetére
Nem, semmit nem változott a mérete, és nem lett több belőle.
-
bPatrik0521
csendes tag
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
bPatrik0521
üzenetére
Az US angol vagy ANSI.

És igen altgrj for president XD
-
pzstm
titán
válasz
bPatrik0521
üzenetére
és ott volt vadiúj 20 ezerért? valahogy totál hihetetlennek hangzik, de nagyon nagy szerencséd volt vagy elírták és odaadták ennyiért Neked

-
bPatrik0521
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az ára is zavaró volt persze
...de az angol kiosztásra gondoltam. Most már amúgy magyaron is "altgr+j"-vel írom a hosszú "í"-t
. MajorSoft.eu-n vettem anno, bár ahogy nézem már ott sincs ennyiért. Lehet jobban megéri külföldről hozatni. -
-
pzstm
titán
válasz
bPatrik0521
üzenetére
angol billt hol vettél 20 ropiért?

-
MasterMark
titán
válasz
bPatrik0521
üzenetére
Mármint mi volt zavaró, az ára?

-
ricsip
addikt
Létezik h. SP4-hez egy nyamvadt billentyűzet 50 ezer Ft?
https://edigital.hu/search?product%5Bsearch%5D=surface+pro+4+type+cover

-
bendzso
senior tag
válasz
konyi79
üzenetére
Ez alapján az UPS eljön érte Magyarországra is (legalábbis Németországból rendelt gép esetén).
-
konyi79
addikt
Ezzel én sem szoktam másképp lenni, de számomra nem opció LTE modem nélkül.
Mindent OneDrive-on tartok, több gépről oda dolgozok. Külön modemmel meg nem vagyok hajlandó kínlódni, ennyiért pláne.
Mióta megjelent az első Surface, várom a töketlen MS tegyen már végre bele SIM slotot. Végre bekerült. Azóta várom, forgalmazzák itthon, de látod, nem.
Nem szürkeimportosat szeretnék venni, rendes EU beszerzést, hivatalos német forrásból. Normális gyártóknál létezik EU gari, azért kérdeztem rá, de ha nincs az sem gond. Meghibásodás esetén -bízok benne nem 100% valószínűséggel fordul elő- még mindig ki tudom juttatni a származási országba. Ott jellemzően a garis szolgáltatások is jobbak szoktak végülis lenni, lehet még bevállalnák EU-n belül a szállítást is. -
konyi79
addikt
Hali,
Van valakinek tapasztalata 2017-es LTE verziós Surface Pro-val?
Mennyire kiváltható jegyzetfüzet OneNote-tal OneDrive-ra dolgozva? Kibír egész napot alacsonyabb fényerőn?
Bt-n lézeres távmérő appot próbált már valaki, beolvasni akár CAD-be a méreteket (Leica Disto)?
A 2017-es verzió ugye nincs itthon forgalmazva hivatalosan jól tudom, így nincs magyar kiosztású billentyűzet? a 4. gen-hez van, az kompatibilis vele?Bocs, próbálok tömören informálódni. Itthonra soha nem ér ide, tervezek hozni valami jobban támogatott országból. Hivatalos EU vásárlást tudok itthon szervízeltetni, ha valami van? Ugyanakkor érdekelne, van-e pletyka az utódjáról, hisz kb 1,5 éves, a frissítés aktuális lesz lassan.
Köszi!
-
Gusztáv
addikt
válasz
bPatrik0521
üzenetére
Az enyémen is van ilyen csak egy kicsit jobban látszik. Az enyém már nem garanciális, szóval én megtanultam vele élni.
-
dr.dre bike
csendes tag
Megoldódott. Még azon a hétvégén találtam valakit akinek 4ese van és tudott kölcsönözni töltőt. Az volt a gond persze. Hardveraprón találtam töltőt is egész jó áron. Még ígyis megérte a vétel. Elérhető volt az eladó is, nem reklamáltam adtam már el énis cuccot úgy, h pont akkor szart be rajta valami. Főleg az utángyártott cuccokban nem lehet megbízni.
De köszi a segítséget. Azóta jó kapcsolatot ápolok a kicsikével
-
bPatrik0521
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek volt már olyan, hogy egy világos folt jelent meg a kijelzőn? Érdekessége hogy minél világosabb a háttérszín annál jobban látszik. Feketén egyáltalán nem.
Hogy mikor jelent meg, nem tudom pontosan mert a tálcám vonalában van, ami éppenséggel fekete. Tehát tablet módban vagy egyéb teljesképernyős dolgoknál látszik, de olyankor meglehetősen zavaró. Nem érhette fizikai sérülés, nem nyomtam erősen, pláne nem odalent.
Gariban javítják az ilyet? Alza-n vettem tavaly, asszem júliusban, bontott csomagolású, de újként. Ezidáig jól működött.Surface Pro 4
i5
8GB RAM
256GBKépek:
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZ1l8u7ZB9gyBeGkiCJKfSWdkvpmSbvcNtJy
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZPl8u7Z9dlqoqFnSmX8j7vOoXqEkXD3WsKV
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZll8u7ZyGhsBjAiWeuD5PGTu7DXxJtqltoX -
kchris78
veterán
Surface 3 manapsag (termszetesen a 4GBs verzio) mennyire hasznalhato manapsag? a nagy 15 macbookom melle egy ilyen 60 ropiert nagyon jo vetelnek tunik es ha akarom tablet is (melora kellene alapvetoen)
-
ricsip
addikt
válasz
dr.dre bike
üzenetére
(sajnos) ez tanulópénz volt
Nem szabad olyan MSFT cuccot venni, ami nem elérhető hivatalosan az országban, hogy bármelyik MediaMarkt-ban v. hasonló boltban azonnal tudjál venni másik töltőt, és mégis megveszed 0 garival ismeretlen valakitől.
Akitől vetted már nem elérhető? -
dr.dre bike
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem, győri vagyok és most vásároltam egy surface 3pro gépet használtan, a hozzá kapott utángyártott töltő jelenleg nem tölti az eszközt, egy próba erejéig Győrben valaki valahol tudna adni egy töltőt? Ha veszi a töltést természetesen veszek hozzá töltőt.
Esetleg a gyári állapotba hozásnak lehet ehhez bármi köze? A gyári support tippjein túl vagyok azok nem segítettek.A segítséget előre is köszönöm.
-
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata surface telepítésben?
Újra kellene húznom a komplett rednszert, mert most nem igazán alkalmas az insider klub számomra, fontosabb a pontis és megbízható működés.
Honnan érdemes leszedni az isot?
Külső vinyóról mehet a telepítés, vagy kell valami extra hozzá? -
-
szipipeti
tag
Nem "kell" törni... De valószínű, hogy nem találsz olyan szervízt a világon, ahol garantálják, hogy lebontáskor nem törik el....
Ez a bibi...
"élettartam garancia"
tervezett avultatás....
Nem hiszem, hogy ha akarták volna, akkor nem lehetett volna úgy megcsinálni, hogy cserélhető lehessen....
Vagy adnák "fillérekért" a kijelzőt... -
Sly189
senior tag
Sziasztok, hamarosan megérkezik a Surface 3 Pro-m, az érdekelne, hogy ha szükség lenne a későbbiekben egy akku cserére, ahhoz mindenképpen szét kell törni a digitalizert?

-
rankesz
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
AIDA 64 akku kijelzésnek mennyire lehet hinni?
-
BigLuke
csendes tag
Sziasztok!
Garancia lejárta után melyik szervízt ajánljátok?
Van egy Surface Pro3-am (i7, 8Gb ram, 512GB), immáron 3 éves, és sajnos az akksi már csak 2-3 órát bír, és erősen melegszik, néha már netböngészésnél is, munkára van, hogy használhatatlan (Archicad, látványtervezés).
Ráférne egy tisztítás és akksicsere szegényre...Vagy hagyjam az egészet, adjak túl rajta? :/
A válaszokat előre is köszönöm.
-
rankesz
veterán
Sziasztok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy az akku kapacitás kb 30%-ánál a gép fogja magát és kikapcsol? Utána bekapcs gombra csak a kijelzőn az akksi piktogram világít. Gondoltam az akksi haldoklik, viszont az AIDA 64 szerint az akku kapacitás a tervezett 42 Wh helyett, 44, elhasználódás 0%... Most akkor mi van? (surface pro 3)
-
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Igazából ezt azért mondtam, hogy nehogy esetleg kisebb teljesítményűt vegyél a mostaninál.
-
madaraszz
csendes tag
válasz
gigollo
üzenetére
Szia. Én is hasonló cipőben járok. A gép bekapcsoláskor villan egyet fehéren, de nincs Surface logo, a billentyűzet világít. Szerinted is képernyő csere? Nézegettem Alin és Ebayen, de kétségeim vannak a minőségről. Sok hozzászóló van, aki vásárlás után lefényképezi a kijelzőt és csúnya bevilágítások vannak rajta. Szóval kérdéses, hogy melyiket és kitől érdemes választani. Mindenképpen érdekelne egy videó, vagy pár kép a műtétről.
-
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Asszem a modell függő.
Az i7-es verziókhoz asszem erősebb jár. -
Ganz-[HUN]
addikt
hali
Pro 3-hoz a legújabb surface pro-k töltője jó?
van teljesítmény beli diffi? az enyém kezdi megadni magát, 2 év után. -
gigollo
tag
Még annyit szeretnék kérdezni. Hogy valakinek lett már szellemképes a surface pro ja?
https://fud.community.services.support.microsoft.com/Fud/FileDownloadHandler.ashx?fid=98440826-287e-42fc-8c93-6b8cdfebb11e
ilyenre gondolok? Hogy oldottátok meg? A display csere megoldotta?
Köszi
Donát
-
parkasz
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
amcsiból van a kütyü.
te leszel az első akinek szólok, ha netán végleg vége
de remélen nem, mert van még hozzá egy plusz type cover és dokkoló is

-
parkasz
senior tag
szia!
először is köszi a segítséget.
próbáltam más type coverrel is. sőt power coverrel is. több hónapig összerakás után ment rendesen. szervíz rakta össze
hát, ha tudnám szétszedném, de ehhez én kevés vagyok. gondolom akkor kellene egy tartalék kijelző is, mert az mindig rizikós egyben jön e le.
esetleg tudsz valakit aki vállalná?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Robotporszívók
- PH! Darts
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Arc Raiders
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én meg így tervezem használni.
(SP4)

. Sajnos az akksi halott benne (eddig azt hittem, hogy a töltő, de sajnos nem). Persze van Lumia 950 is, tele vagyok MS kacatokkal
.
. Na mindegy, azóta Amazfit Pace van, és imádom.