Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leximester
tag
OneDrive-t használja valaki itt rendszeresen? Programozáskor ide mentem a fájlokat, és Pro 2-ről nem hajlandó normálisan feltölteni. Ott leragad az összes fájlnál hogy függőben. Aztán gondol egyet és feltölti. De elég idegesítő hogy van 230gigám, és nem működik rendesen. Másnál van ilyen?
-
pzstm
titán
válasz
Fighting
üzenetére
Storera megoldas lehet ha USA-ra állítod

amúgy Gratulálok a masinahoz, hasznald egészséggel, tuti sok örömet fog okozni

érdekes látni, hogy főleg kezdetekben mennyire ekeztek a Surfacet, általában azok akik max youtube videon lattak. Alairom, hogy Win 8.1 sokat dobott rajta, de azért általában pozitiv csalódásokat olvasni.
-
Fighting
csendes tag
Az első két hét után.
Hosszas gondolkodás előzte meg a vásárlást. Sokáig versenyben voltak az új 8 inches W8.1-s táblák is, de mivel nálam egyértelműen a laptop kiváltása volt a szempont végül a méret nyert. Az már az elejétől egyértelmű volt, hogy a robot nem játszik. S mivel nekem sok bajom a laptopon sem volt a 8 windowssal, így az ipad is kiesett. Azt hiszem nyugodtan mondhatom, nem bántam meg, hogy a Surface nyert végül. Megvásárlása óta talán nem is volt bekapcsolva a laptop, csak ha olyan filmet akartam nézni, ami csak azon volt meg. Átlagos felhasználóként megtaláltam minden olyan appot, amit a jelenlegi androidos telefonomon is napi rendszerességgel használok. Mükődik a torrent is rendesen a táblán. Az akku idő több, mint kielégítő. Két naponta szokott áramot kapni. Imádom a dupla ablakos alkalmazás futtatást.
Az enyém még első generációs, így természetesen lehetne gyorsabb, amikor váltok az alkalmazások közt. A felbontás is lehetne még szebb, de simán lehet vele élni. A laptopom felbontása sem nagyobb pedig az 15-s. Amit nagyon nem szeretek, hogy nincs egységesítve a Store, és rendszeresen váltogatnom kell a régiókat.
S még egy dolog. Tudom otthon nehéz beszerezni, de nem igazán értem azokat az embereket, akik még annyira sincsenek képben az informatikával, mint én, de otthon Wint használnak, azok miért kötelezik el magukat egy másik ökoszisztéma mellett. Számomra pont azért esett a választás a Surfacere, mert nem akartam másik rendszert tanulni és kiismerni. A meglévő win ismereteimmel a Surface kezelése és beállítása olyan egyszerű, mint az egyszer egy.
Bocs, ha hosszú lett. -
ArsenalF
aktív tag
sziasztok!
Ha minden jól megy hamarosan megérkezik nekem is a kicsike, de addig is szeretnék valami utángyártott tartalék töltőt venni hozzá. Az ebay tele van velük, de csomóhoz csak a Surface RT-t írták típusnak. Van valami különbség a csatlakozóik között? Én második generációs pro-t vettem.
Köszi! -
Lall
veterán
válasz
leximester
üzenetére
Köszi. Akkor szerintem nekem elég lenne a touch. Ritkán gépelek, de néha jól jönne valami bill féleség és az sem utolsó szempont, hogy közben védje a gépet is.
-
Lall
veterán
Beleszerelmesedtem a Surfecembe.
k.szép, k.gyors, k.jól bírja szuflával, gyakorlatilag teljesen kiváltotta a notimat, azzal a különbséggel, hogy ennek az üzemideje 5x jobb. Szerintetek érdemes beszerezni hozzá valamelyik covert? -
legiaap
félisten
Pár kérdés Surface 2 32 gigással kacsolatban:
1. Semmit sem feltelepítve max csak a kötelező frissítést mennyi tárhely marad?
Régebben még olvastam sokat foglal a rendszer, de hátha azóta javult a helyzet.
2. Lehet a store-ból a memória kártyára letölteni, telepíteni appokat?
3. Melegedési probléma itt is volt vagy csak a Pro-nál? Ha itt is megoldódott?
4. Hangszóró hogy szól?
5. Office csomag ezen ua. mint a Pro-n vagy van valami különbség?Thx
-
Lall
veterán
válasz
leximester
üzenetére
Közben megmagyarosodott. A store és a mail nem volt az valamiért. Welcome felirat fogad még, de nem feltétlen zavar. Az egész magyarra állítás is csak a gyerek miatt kellett, most tanul írni, olvasni.

A gépről: Igaz eddig csak egy MyAudio androidos fostalicska androidos tabja volt a családnak, de ez fényévekre van tőle. Azt néha már a gyerek is földhöz akarta vágni. Ha azt vesszük, hogy azt eladtam 20-ért, ezt pedig vettem 58-ért szerintem ezzel a kevéske ráfizetéssel egész jól jártunk. Főleg én.

-
Lall
veterán
válasz
leximester
üzenetére
Nekem vannak angol részek benne. Vagy sosem lesz annyira magyar, mint az asztali 8.1?
Mail aláírást hol kapcsolom ki? Mail beállításokban nem találtam, de lehet én vagyok a vakegér.
-
Lall
veterán
Közben belőttem a gépet. Beletelt pár órába mire minden frissítést felrakott a 8.1-el együtt. Most a gyerekek "tesztelik"
Kösz mindenki. 
-
leximester
tag
Be lehet állítani hogy magyar legyen mindenhol, ezután kb csak a parancssorban marad angol.
-
bendzso
senior tag
Nem kell emiatt új usert létrehozni, csak a Control Panel -> Clock, Language and Region -> Add a language gombra kattintani, onnantól meg erre tovább. Aztán újraindítás.
Szerk.: ezt Win 8.1 alatt csináltam, de gondolom RT-n is elérhető a desktop CP.
-
ricsip
addikt
A nyelvi beállításoknál új display language-t (hu-HU) kell felrakni az USA angol mellé. A megoldás hátránya, hogy ettől nem változik full magyarrá a win 8/8.1, csak kb. 95%-ig. Amíg be nem lépsz a userrel akinél a hu-HU lett az elsődleges display language, addig a login képernyőn továbbra is USA angol marad a szöveg. És még néhány egyéb más helyeken is, amikről most fogalmam sincs.
Egyéb érdekességek:
http://support.microsoft.com/kb/2910256 -
Lall
veterán
No, átvettem a Surface-t. Két gyors kérdés. Ámerikai a gép, nincs benne magyar nyelv. Lehet racsiholni valahogy? Akitől vettem semmit nem frissitett (alig használta), esetleg ez a baj? Ehhez is járt vajon a 200GB skydrive tárhely?
-
ricsip
addikt
válasz
Beetlejuice
üzenetére
Nekem kb. az első naptól így működik. Mostanában volt 8.1-en egy refresh, de komplett reinstall-t még nem voltam hajlandó csinálni rajta.
-
ricsip
addikt
Még1x megpróbálom, hátha. Ne kelljen már könyörögni, aki olvassa a topicot, senkinek nincs 1st gen tabletje?
Nyitottam már rég thread-et a social technet-en, oda is b*sztak válaszolni, pedig azt kb. 100.000x annyi ember olvassa, mint a MA-t. Ilyen kiszolgáltatott szituációban mást nem tudok csinálni, mint itt -elvileg hasonló tulajok között- kérni némi support-ot. Ezek a szarok sajnos nem állnak halmokban a mediamarkt-ban, hogy egyszerűen be tudnék menni a legközelebbibe és megnézzem sajátmagam.

-
=WiNTeR=
senior tag
Egy kérdés bármely Surface-t használóhoz (Surface Pro érdekelne elsősorban):
Mennyire tapasztaljátok az akkumulátor degradálódását? Átlagos, jobb, rosszabb? -
NGA
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem mindenki akar vacak műanyag hátlapos, nyiszorgó, gyenge kijelzős cuccokat fogdosni. Nekem is fontos volt az ipad-ot is megverő minőség, a jó kijelző. Bőven elegek a mui appok, nem kellenek az x86 appok, amiket alig lehet kezelni. Nekem tökéletes a Surface magnézium háza, a teljes méretű usb, a kihajtható támasz, és a tökéletes kidolgozási minőség.És nem jobb a T100 mint az első Surface. Saját tapasztalat.
-
bendzso
senior tag
Sziasztok, lehet tudni valamit a Power Cover érkezéséről? Nem úgy volt, hogy év elején jön a Docking Station-nel együtt?
-
AxBattler
félisten
Okés, értem!

-
Lall
veterán
Hi all,
Jövőhéttől úgy néz ki én is belépek a sorba egy elsőszériással. 2 gyors kérdés. Avi-t alapból lejátszik (gyereknek mese
)? A WP-s alkalmazásokat, amit megvettem és itt is fellelhető, azt itt újra meg kell vennem? Két játék érdekelne főként, szintén a gyerekeké, Kinectimals és a The Game Of Life. -
ricsip
addikt
Akinek van 1st gen RT-je, futtatna egy "powercfg /battery" parancsot? Ki bírja írni az akksi kapacitását az összes oszlopban? Nekem unknown-t ír a historikus részeknél végig. Nem tudom kideríteni, hogy az enyém defektes emiatt, vagy ez az összes RT modellnél by deisgn? A 1st gen Pro ki bírja írni ezt a battery capacity-t.
-
AxBattler
félisten
Rendeltem már ebay-ről, de nem ilyen összegben - nem szívesen kockáztatnék a garanciával. Bár lehet találni már kicsivel 30k fölött is...
-
AxBattler
félisten
Köszi a válaszokat!
Igazából amire mászkálás közben kell, arra nekem elég: office-ozás, minimális szerkesztéssel, net, multimédia, pdf-ek olvasása, minimális játék, stb. Mondjuk nekem is csak akkor érné meg, ha kifognék aprón egy jó árú példányt, mert szvsz az Asus T100 110k-s árával a Surface újonnan nem nagyon tud versenyre kelni.
Hmm... pedig a makró jól jött volna, de mondjuk egy Android-os tablettel sem járnék jobban.
Az RT-n szerkesztett doksik nem esnek/csúsznak/deformálódnak szét asztalin? És fordítva?
-
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Mivel a WindowsRT megjelenésekor még nem nagyon voltak tabletbe való x86-os procik (ez a helyzet megváltozott fél év alatt kb) így logikusnak tűnt ARM-es Windowst létrehozni, azonban most, látva a T100, Venue 10, stb gépeket, gyakorlatilag nem szól semmi a Windows RT mellett. Mégha az átlaguser nem is fogja kihasználni az x86 tudását, a lehetősége meglesz rá. Mellesleg összesen 3db tablet van Windows RT-vel forgalomban (Surface 1;2, Nokia 2520), és ezekből se adnak el milliós tételeket, így - szerintem - idővel az MS is belátja, hogy nincs értelme küszködnie az ARM-mel neki se.
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Korábban szidtam az RT-t, de most elgondolkodtam egy használt beszerzésén (akár Surface, akár Vivotab), mivel több szempontból is ideális lenne nekem: hosszú üzemidő, produktivitás (Office).
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire van még jövője a platformnak?
Tudom, hogy jön majd a Nokia is ki egy RT-s tablettel, de több hír is arról szólt, hogy a cég nyakán maradt egy hatalmas készlet az RT-s tabletekből...
Az Office RT mennyire kompatibilis az asztali verzióval?
Vannak ilyen jellegű problémák? -
Fighting
csendes tag
Üdv! Beléptem egy RT-l a klubba. 64 GB-s a tárgy. Adtak hozzá egy touch covert és már 8.1-l árulták. Így volt 350€. Sajnos most nem volt plusz 250 a 2nd gen.-re. Eddig nagyon pozitivak a tapasztalatok!
-
ArsenalF
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék a döntésben.
Most 600 dollárért már vannak kint első generációs Surface Pro-k, míg a második generáció 1000 dollár.
Szerintetek megéri inkább egy sima első generációsat venni? Vagy tud annyival többet a 2 hogy majdnem dupláját kifizessem érte?
Előre is köszi! -
Dealer95
őstag
Sziasztok!
Kapni a Surface 1 RT-hez olyan után gyártott billentyűzetet mint a gyári type cover?
Vagy újonnan hol lehetne beszerezni gyárit?
Illetve kb. milyen összeg lenne?Van valami szériahibája?
A garizatás hogy működik?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

k.szép, k.gyors, k.jól bírja szuflával, gyakorlatilag teljesen kiváltotta a notimat, azzal a különbséggel, hogy ennek az üzemideje 5x jobb. Szerintetek érdemes beszerezni hozzá valamelyik covert?

A nyelv egyszerűen rárakható mit takar? Egyelore úgy néz ki, hogy semmilyen!!!

.