- Projektor topic
- Őrült tempóban építi gyárait a TSMC
- Blogjában leplezte le a 12V-2x6 tápkonnektor hibáját a Corsair
- Házimozi belépő szinten
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Apple asztali gépek
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Milyen széket vegyek?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
Freddycom
őstag
-
pzstm
titán
-
Freddycom
őstag
-
pzstm
titán
-
blex
senior tag
-
Воланд
titán
-
front3r
őstag
432 000 HUF???
Ez az ár brutális, ha tényleg e körül lesz.
-
Barthezz2
nagyúr
-
front3r
őstag
Ha meg nem, akkor jöhetnek a külföldi ismerősök, vagy esetleg ebay? Na, úgy lesz a húzós beszerezni.
-
Barthezz2
nagyúr
Ez az első tablet, aminek értelmét látom, hogy beruházzak rá, sőt ha nagyon odáig jutok, hogy komolyabb dolgokra(játék is pl) nem kell gép, lehet el is adom, aztán csak maradna a Pro, úgyhogy nagyon remélem, hogy itthon is beszerezhető lesz normálisan..
-
pzstm
titán
-
Barthezz2
nagyúr
-
margithid
veterán
Szerintem amint kijön többi gyártó is a saját win8 RT és pro tableteivel elfelejtitek a microsoftot.
Biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb árakon kell megjeleniük.
Az RT-nek itthon be kell menni 100k alá, a legolcsóbb változatnak, különben nem lesz nagy siker szvsz. Ez pedig 500$-nál alacsonyabb árat kell jelentsen.
Írtam már másik topikban, de nézzük meg nexus 7 táblagépet, 200$, tegra 3mal.
Ehhez adjuk hozzá a win8 RT liszenszet ami legyen megint 100$, kijön 300$-ra, ha még a $-t euróban is váltom, akkor is 90k Ft lenne.
És van egy érzésem, hogy pl nokia olcsóbban fogja kapni a liszenszet mint többi gyártó, kérdés, hogy lesznek-e olcsóbb táblagépeik.
Meg amúgy is, az RT verziónak olcsóbbnak kell lennie a ipadnál, ez mindenben igy van, az apple cuccokat meg kel lfizetni, ha a microsoft hasonló áron jön ki, akkor egyszerűen nehéz lesz nekik felvenni a versenyt az almával, egész egyszerűen azért mert az alma
Nyilván core i5ös teljes verziós tableteket más kategóriába kell venni, azok az ultrabookokkal fogják felvenni a versenyt.
Ha megjelenik a nexus 7 itthon akkor az már adhat valamilyen támpontot, hogy mennyi is az annyi. -
Воланд
titán
-
Blaise
veterán
-
front3r
őstag
Ez így nem fasza. Akkor elég nehezen tudom beszerezni, ha ilyet akarok.

Gyakorlatilag csillagászati árat kell fizetni, mert aki ott megveszi, az az Európaiaknak magasabb áron is el tudja adni. Pl. felrakja Ebayre. -
Воланд
titán
-
front3r
őstag
-
pzstm
titán
-
T.Peter
őstag
-
pzstm
titán
-
front3r
őstag
"Microsoft has included the fewest ports it could get away with"
miért, mit kellett volna még rárakni? hány tableten van usb port? (ez nem feltétlen költői kérdés
de úgy gondolom, hogy nem olyan sokon..)egyébként szerintetek melyik cover az jobb? nem tudom a touch milyen, de így látatlanban a type-ot kicsit merevnek, meg sokkal érzékenyebbnek képzelem.
kíváncsi vagyok, hogy lesz-e lehetőség majd kipróbálni valaholEsetleg a Microsoft Világban? Már ha lesz náluk Surface...
-
blex
senior tag
Jó lenne ha valaki kiemelné a lényeget, vagy akár a teljes cikket lefordítaná! Köszönjük!

"Microsoft has included the fewest ports it could get away with"
miért, mit kellett volna még rárakni? hány tableten van usb port? (ez nem feltétlen költői kérdés
de úgy gondolom, hogy nem olyan sokon..)egyébként szerintetek melyik cover az jobb? nem tudom a touch milyen, de így látatlanban a type-ot kicsit merevnek, meg sokkal érzékenyebbnek képzelem.
kíváncsi vagyok, hogy lesz-e lehetőség majd kipróbálni valahol -
pzstm
titán
-
front3r
őstag
Jó lenne ha valaki kiemelné a lényeget, vagy akár a teljes cikket lefordítaná! Köszönjük!

-
blex
senior tag
Amúgy én egy brutál eszközt sejtek amit eddig az MS ebből mutatott. Valami elképesztő amilyen stílusos, és egyben minőségi hardver lesz.
Azt mondták hogy a WiFi adapter ebben olyan erős lesz, hogy ez lesz talán a legerősebb??
Mert ez nagyon komoly lenne!
Ez a többi alkatrésznél is igen komoly minőséget sejtet...Még az iPad is egy vicc lesz ez mellett. Egy tablet, ami teljeskörű PC is.
És ott lesz az ölemben... nem lesz túl vastag sem. Eddig ez maga az álom. Remélem tényleg ilyen is lesz.
Ez a touch cover is... igazán forradalminak hangzik.
Nem tudok betelni vele. Remélem így tekint rá a többi ember is! Remélem jól elterjed, mert ez must have lesz egy háztartásban, az már biztos!
Már látom, hogy a konyhában erről nézem a receptet, amikor csinálom a kaját!!!Ja, és gondolom olyan reszponzív lesz a kijelzője, hogy észre se vesszük a késleltetést, mikor rányomunk egy gombra.
Nem úgy mint a legtöbb tablet a piacon...Az az igazság, hogyha nem 200k körüli lenne az ára itthon, hanem 3, sőt 400k, még akkor is megérné.
Igaz akkor már nem hiszem, hogy meg tudnám venni, de megérné.én pont attól félek, hogy nagyon tetszik a többi embernek is
nem tudom az ms mennyire van felkészülve a tömeggyárt(tat)ásra.. mondjuk őszig van ideje 
de azért az tök jó, hogy bejelentettek egy (kettő) tabletet mindenféle komolyabb specifikáció nélkül és mégis majdnem mindenki rá van mozdulva, aki nem microsoft-hater. megy ez
-
front3r
őstag
Amúgy én egy brutál eszközt sejtek amit eddig az MS ebből mutatott. Valami elképesztő amilyen stílusos, és egyben minőségi hardver lesz.
Azt mondták hogy a WiFi adapter ebben olyan erős lesz, hogy ez lesz talán a legerősebb??
Mert ez nagyon komoly lenne!
Ez a többi alkatrésznél is igen komoly minőséget sejtet...Még az iPad is egy vicc lesz ez mellett. Egy tablet, ami teljeskörű PC is.
És ott lesz az ölemben... nem lesz túl vastag sem. Eddig ez maga az álom. Remélem tényleg ilyen is lesz.
Ez a touch cover is... igazán forradalminak hangzik.
Nem tudok betelni vele. Remélem így tekint rá a többi ember is! Remélem jól elterjed, mert ez must have lesz egy háztartásban, az már biztos!
Már látom, hogy a konyhában erről nézem a receptet, amikor csinálom a kaját!!!Ja, és gondolom olyan reszponzív lesz a kijelzője, hogy észre se vesszük a késleltetést, mikor rányomunk egy gombra.
Nem úgy mint a legtöbb tablet a piacon...Az az igazság, hogyha nem 200k körüli lenne az ára itthon, hanem 3, sőt 400k, még akkor is megérné.
Igaz akkor már nem hiszem, hogy meg tudnám venni, de megérné. -
Plazmacucci
félisten
-
front3r
őstag
-
pzstm
titán
-
front3r
őstag
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
front3r
őstag
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
max nyitóakcióban tudom elképzelni, hogy a toll és a bill ajándékba legyen hozzá

-
front3r
őstag
Az bizony! Főleg hogy egy fullos PC-t kapsz érte.
De hogy a tollat is ajándékba kapod mellé... must have!!! Már látom szemem előtt hogy jegyzetelek vele egy konferencián, majd stílusosan összecsukom és beteszem a táskába. hmmm.. -
pzstm
titán
-
NGA
addikt
-
pzstm
titán
-
mukibuci
nagyúr
-
NGA
addikt
-
pzstm
titán
-
mukibuci
nagyúr
-
crey
addikt
Az már sok. 1000 EUR kifejezetten drága, akárhonnan nézzük. Annyit én sem vagyok hajlandó adni érte, pedig megfogadtam, hogy megy az iPad a lecsóba, ha megjelenik ez

-
margithid
veterán
Embere válogatja, én biztos nem adnék ennyit egy 10-11"-os kütyüért a kényelem jegyében.
Az androidos tablatek nem tetszenek, de ha jó árban elsz ez a nexus 7 akkor lehet megpróbálom
Sajnos ipadis elég drága, 120 a 2es.
Én azért tikon bízom benne, hogy lesz sima müanyag biritású, midnenféle csilivili dolog nélküli win RT, de úgy vagyok vele, hogy a 70k-s ár szerintem álom marad... Talán ez a nexus 7 lesz e körül, vagy egy tizessel felette. -
pzstm
titán
-
front3r
őstag
Remélem marad a 200k körüli árban és nem a 300 felé fog battyogni!
Mert az nagyon fog fájni.
-
mukibuci
nagyúr
-
T.Peter
őstag
-
Plazmacucci
félisten
-
nrbi001
senior tag
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
madgie
titán
Vótmá?

pzstm: nem flémkeltésnek szántam
(csak egy poén, semmi más) -
Barthezz2
nagyúr
Ez az a pont, hogy nálam is értelmet nyert a tablet, mint olyan. Ebből egy x86-os verzió, ha elérhető áron lesz, bérelt hellyel rendelkezik az asztalomon. Erre várok rég óta

-
pzstm
titán
-
blex
senior tag
-
Воланд
titán
-
blex
senior tag
egyébként amikor kipróbálták az újságírók, elfelejtettek videózni, vagy mi van? egy darab "hands-on" videót láttam, de abban sem történik semmi...
-
T.Peter
őstag
Ha tippelnem kéne, akkor biztos valamelyik 17W-os verzióra voksolnék. Azt viszont sajnálom, hogy nem Trinity-t tettek bele. Vagy legalább jönne azzal is.
-
pzstm
titán
Intel Core i5 (Ivy Bridge) van benne, feltételezem a HD4000-es integrált GPU-val, ami azért a CS-t már vígan elfuttatja... bár mondjuk a spéci hűtése ellenére kíváncsi volnék a melegedésre, hogy ha úgy istenesen meghajtják... azért ilyen hardvert belerámolni egy ilyen vékony gépbe, mérnöki csoda kategória
gondolom nem véletlen a végig körbe szellőzés. Viszont a processzor pontos típusáról és a benne található memóriáról nem volt még szó. Engem az is érdekelne

-
oO7
őstag
Szerintem úgy lesz, ha van egy kis üzleti érzékük, hogy egy ingyen van hozzá, de te választod ki, hogy melyik amikor rendeled és külön csomagolják. A ceruzát adhatnák ingyen és alapból viszont

Én juliusban akartam venni Ivy bridge ULV-s notebookot, lehetséges, hogy kibírom még októberig, addig kiderül, hogy fut-e ezen a CS
Le is veszem a laptopom hirdetését apróról 
Intel Core i5 (Ivy Bridge) van benne, feltételezem a HD4000-es integrált GPU-val, ami azért a CS-t már vígan elfuttatja... bár mondjuk a spéci hűtése ellenére kíváncsi volnék a melegedésre, hogy ha úgy istenesen meghajtják... azért ilyen hardvert belerámolni egy ilyen vékony gépbe, mérnöki csoda kategória
-
ng0ofy
KORREKTOR
Szerintem úgy lesz, ha van egy kis üzleti érzékük, hogy egy ingyen van hozzá, de te választod ki, hogy melyik amikor rendeled és külön csomagolják. A ceruzát adhatnák ingyen és alapból viszont

Én juliusban akartam venni Ivy bridge ULV-s notebookot, lehetséges, hogy kibírom még októberig, addig kiderül, hogy fut-e ezen a CS
-
NGA
addikt
-
pzstm
titán
-
Воланд
titán
na jo, de ketto tuti, hogy nem lesz benne, plusz ott van az is, hogy mi van akkor, ha valakinek nem tetszik a fekete? akkor vesz meg egyet? bar ezt meg lehet oldani ugy, hogy lesznek kulonbozo csomagok.
-
front3r
őstag
Szerintem alapfelszereltség. A toll lesz valószínű az, amit külön meg lehet venni.
Viszont az is mennyire innovatív! Tényleg az igazi felhasználói élmény a cél.woland_y2k: Vagy külön lesznek színenként, vagy vásárláskor kell kiválasztani.
Ez a tippem. -
Воланд
titán
-
blex
senior tag
ez a touch/type cover jár hozzá, vagy külön megvevős?
-
fffeco
tag
Én egy arm-re lehet benevezek ha lesz rá kess

-
front3r
őstag
-
crey
addikt
-
pzstm
titán
-
crey
addikt
-
Polllen
félisten
Pöpec jószág nagyon, kár hogy feladtam a tablet mániám.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
Attól Pro, hogy azt tettek. ARM-es? Attól függ mit csinálsz rajta, ezt tényleg csak te tudhatod. Plussz bármikor belefuthatsz egy programba, aminek kell az x86, nem tudom lesz-e homokozó az RT win8-ban, pzstm-et kérdezd

Mukibuci: Tudom, hogy te kezdted a 700 dolláros árat terjeszteni, nem tudom hol olvastad, de nagyon remélem, hogy igazad/igazuk lesz! Komolyan Viszont fogadni nem mernék rá
Arra igen, hogy az ARM-es RT olcsóbb lesz, mint az ipad bármelyik verziója, "csakazértből" is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az meg csak becsles. en is beleirtam a cikkbe, mert realisnak tunik.
-
sparc
tag
Attól Pro, hogy azt tettek. ARM-es? Attól függ mit csinálsz rajta, ezt tényleg csak te tudhatod. Plussz bármikor belefuthatsz egy programba, aminek kell az x86, nem tudom lesz-e homokozó az RT win8-ban, pzstm-et kérdezd

Mukibuci: Tudom, hogy te kezdted a 700 dolláros árat terjeszteni, nem tudom hol olvastad, de nagyon remélem, hogy igazad/igazuk lesz! Komolyan Viszont fogadni nem mernék rá
Arra igen, hogy az ARM-es RT olcsóbb lesz, mint az ipad bármelyik verziója, "csakazértből" is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen a pro-ba.

Csak ez az ARM verzió, mennyire tudná kiváltani pl. a laptopomat?
-
ng0ofy
KORREKTOR

-
Воланд
titán
-
sparc
tag
Én csak a szoftveres ellátottságra leszek kiváncsi az ARM-es verzió esetében.
Nem lett volna jobb, ha valami ultra alacsony fogyasztású intelt raknak bele?
-
mukibuci
nagyúr
Ennél csak az lenne a jobb, ha felhasználót is váltana
Bár utólag szoftveresen elintézhető 
Ára: Nem tudom hogy honnan van ez a 700 dollár körüli ár, de szerintem inkább 1000 dollár körüli lesz, elvégre azt mondta a srác a keynote-on, hogy az ultrabookokkal egy kategória lesz árban. Gondolom nem a legolcsóbbakra gondolt (: Viszont annyiért is vállalható.
az oké, de a 10 colos i5 procis ne a 12-3-4 colos i7es ultrabookkal legyen már egy árban

tehát szerintem simán becsúszhat bőven 200k alá is az ára

-
ng0ofy
KORREKTOR
Ennél csak az lenne a jobb, ha felhasználót is váltana
Bár utólag szoftveresen elintézhető 
Ára: Nem tudom hogy honnan van ez a 700 dollár körüli ár, de szerintem inkább 1000 dollár körüli lesz, elvégre azt mondta a srác a keynote-on, hogy az ultrabookokkal egy kategória lesz árban. Gondolom nem a legolcsóbbakra gondolt (: Viszont annyiért is vállalható.
-
Воланд
titán
basszus, a start kepernyo hattere felveszi a cover szinet, amikor csatlakoztatja.

-
Plazmacucci
félisten
Adom is el az asztalit azonnal

-
emvy
félisten
Van egy vevojuk.
-
pzstm
titán
hát hipercsúcs asus Zenbook mint Ultrabook 400K körül mozog, igaz 13-14"-os kijelzővel...Szerintem annyit nem fognak ezért elkérni. 700EUR-s európai árért viszont instant GET lenne számomra

-
mukibuci
nagyúr
-
Blaise
veterán
-
front3r
őstag
Az árára vagyok most már kíváncsi.
Remélem nem 400k körül fog mozogni!(Win8Pro változat) Mert az egyik híroldal ilyeneket irkál. :S -
Blaise
veterán
-
mukibuci
nagyúr
Röviden: shut up and take my money

-
pzstm
titán
A Microsoft bejelentette, hogy saját gyártású tablettel lép piacra a Windows 8 megjelenésekor.
Két változat készül a tabletből, egy Windows RT-s változat és egy Windows 8 Proval szerelt kiadás
Mindkét változat 10.6 collos, 16:9 képarányú multitouch kijelzővel rendelkezik, a Windows RT esetében ez HD, az intel processzor alapú esetében pedig full HD felbontást nyújt, valamint Gorilla Glass 2 üveggel szerelik őket.
A tabletek 32, 64 vagy 128 GB-os háttértárral rendelkeznek.
-
Blaise
veterán
A Microsoft bejelentette, hogy saját gyártású tablettel lép piacra a Windows 8 megjelenésekor.
Két változat készül a tabletből, egy Windows RT-s változat és egy Windows 8 Proval szerelt kiadás
Mindkét változat 10.6 collos, 16:9 képarányú multitouch kijelzővel rendelkezik, a Windows RT esetében ez HD, az intel processzor alapú esetében pedig full HD felbontást nyújt, valamint Gorilla Glass 2 üveggel szerelik őket.
A tabletek 32, 64 vagy 128 GB-os háttértárral rendelkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- iPad 10.gen 10.9 2022 256GB WifI+CELLULAR Szürke szinben , Használt, garanciával, üzletből
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de úgy gondolom, hogy nem olyan sokon..)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(csak egy poén, semmi más)