Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garambe
tag
válasz
üzenetére
Hááááát ez igaz. Én csak úgy használt a CAD es programokat, hogy monitorhoz kötöttem. Egyszer anélkül kellett, nagyjából kiégett a szemem olyan kicsi... Bár tény, hogy akár beszólásnak is vehető a hozzászólásom azon része, de tényleg érdekel, hogy ilyen sokan használják, vagy csak valami nagyot akarnak mondani. Fb os photographykból kiindulva.
Ps sose használtam még, de az biztos, hogy renderelni nem mernék rajta nem is csináltam még. Aida tesztet futtattam 15 percig és már 30% volt a throttling.
-
Dave™
nagyúr
válasz
üzenetére
A Surface Pro-n nem RT fut, hanem rendes Windows 8.1, semmi köze az RT-hez. PS-t nem próbáltam, de semmivel sem lassabb érzetre a használata, mint a céges laptopom: Dell, i5-2520M, 8GB, 120GB SSD. Ár/értékben szerintem a sima Pro a jobb, mivel amit eddig láttam legalább 50-60%-kal volt drágább, és szerintem a fentiek fényében ez túl sok. +20%-nál viszont mindenképpen a Pro 2-t válaszd. Minden attól függ, melyik mennyibe kerül. A sebességel mindkettő jól áll, hidd el.
Nem lehet, ARM-en csak az RT fut, x86-on pedig csak a sima 8+.
-
garambe
tag
válasz
üzenetére
Catia és a Solid Edge is teljesen jól fut SP 1 en. Bár az igaz is, hogy nem nyitottam meg több száz alkatrészes assembly t, de ~14 darabosnál teljesen jól futott és nem is pörgött.
Akkuidők nálam több "mérés alapján" a következők:
-netezéssel 3ó40p-4ó
-repülő üzemmód pdf olvasás 6-6,5ó
-külső monitoron Solid Edge vel 4-4,5óraSurface Pro 2 ra, ha van keret, akkor mindenképp azt javaslom.
(Amúgy nem hiszem el, hogy minden surface pro-s dolognál a PS merül fel mint kritérium.) -
Dave™
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem nem, persze attól függ mennyiért vennéd őket.
Amiben jobb a Pro2:
-valamivel erősebb cpu+gpu
-hosszabb akkuidő (kb. mint amennyivel erősebb), 6-7 helyett 8-9 óra a legtakarékosabb esetben, de ha nem minimalizálod a fogyasztást ezek sokkal kisebb értékek lesznek
-kétállású kickstand
-kevésbé melegszik nyugalmi állapotbanEgyébként a méretek, kijelző, funkciók stb. gyakorlatilag ugyanaz mindkettőnél, még a user guide is ugyanaz mindkettőhöz. A teljesítményről annyit, hogy a sima Surface Pro is bőven gyors/erős, tehát önmagábam ez ne tartson vissza tőle. A többi pedig szubjektív, mérlegelj.
-
törölt tag
Sziasztok!
Olvasgatom mar napok ota, hogy melyik verzionak lenne ertelme, de megkerdezem, hogy Surface pro vagy Surface pro 2, gondolom vannak olyanok akik probaltak mindkettot es arra lennek kivancsi, hogy megeri-e van-e akkora kulonbseg a ketto kozott?
-
Gusztáv
addikt
Az UEFI-s biost használó eszközökben már fixen benne van a serial, ha jól tudom. Legalább is én az Acer W700-ra egy sima msdn-es Win 8-at raktam fel, mert a recovery-ből nem lehetett megoldani a Win7/Win8 dualboot-ot. Nem kért semmiféle serialt, vagy aktiválást, még azt is eltalálta, hogy sima Win 8 és nem pro.
-
-
=WiNTeR=
senior tag
Valaki telepített már fel úgy egy tiszta windowst pendrive-ról, hogy legyalult minden recoveryt: kért szériaszámot telepítéskor a win? / ténylegesen be is aktiválta a windows magát?
-
Dave™
nagyúr
válasz
garambe
üzenetére
De, ez menni fog
Ha átrakod pendrivera mindenképpen letörli az sSD-ről, de pont az a lényege a dolognak, hogy felszabadít 8GB helyet, a pendrive-ot meg el tudod tenni a szekrénybe és ha vissza kell állítani, akkor csak bedugod neki és megtalálja rajta a recovery partíciót. Meg gondolom ha már pendrive-on van, akkor oda másolod utána ahova akarod biztonsági másolatként. Keresek leírást! -
garambe
tag
-
garambe
tag
Nálam mondjuk ez a "karbon" fóliázás egy ilyen gépen kb a vicc kategória. Karbon akkor szép ha az az anyaga nem a "festése".
http://www.incipio.com/cases/tablet-cases/microsoft-surface-cases-sleeves/microsoft-surface-pro-cases-pro-pro-2/feather-case-for-microsoft-surface-pro-pro-2.html
Én ilyet használok. Selymes tapintású, nem csúszik és teljes védelmet nyújt.
-
Dave™
nagyúr
Újfent kiderült, hogy érdemes lapozgatni a felhasználói kézikönyvet, ugyanis ebben írták, hogy a touch/type cover hátra is hajtható, így talpként funkcionál. Ez egyrészt azért jó, mert az eslő generációs Surface-ek is stabilak lesznek több helyzetben is, hiába csak egy szögben nyílik a kickstand, másrészt mivel a pro eléggé tud melegedni, "hűtőpadként" is tud funkcionálni. Javaslom mindenkinek, akinek ez szintén újdonság

-
Dave™
nagyúr
válasz
Gusztáv
üzenetére
A leejtés ellen persze nem véd, de a hátlapot és más verziók az éleket is remekül védik. Érdemes rákeresni surface skin formában, sokféle megoldás van. A fekete pro-n ez a carbon fiber pl. simán lehetne gyári dizájn is, csak közvetlen közelről látszik a turpisság, a tapintása is kellemes. Nekem bejött.
-
Dave™
nagyúr
Ha valaki félti a Surface Pro hátulját vagy esetleg már karcos is, akkor itt egy kiváló és ízléses megoldás: http://www.ebay.com/itm/121245693679?var=420218308567&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
-
joebacsi
csendes tag
Emlékszik még valaki valaki az MS Courier-e? Egy koncept volt 2009-ből, amiből nem lett végül semmi.
Szembejött egy blog post, ami a Courier - SP3 analógiáról szó.
Most így belegondolva én is sokszor használom kettévágva az SP1-et. Egyik oldalt full-screen Onenote, másik oldalt minden más (web/pdf/ppt/word/kindle app). Emiatt picit szomorú vagyok, hogy SP3-nál elveszítjük a 16:9-et, de van egy olyan érzésem, hogy ezzel kisebbségben vagyok

Vagy más is szokott így féloldalasan jegyzetelni?
-
WinPho
senior tag
-
garambe
tag
Sziasztok!
Nálatok milyen hőmérsékleten megy a processzor surface pro-n?
Nálam elég szépen ugrál 5 fokokat de nagyjából nyugalomban 50 °C fok körűl van, míg terhelve 80, de akkor már elég nagy a throtling is. Durván 30%.
-
Dave™
nagyúr
Valakinek nincs véletlen egy eredeti Surface Pro recovery image? Az enyémről hiányzik, mivel az előző tulaj törölte.
Köszi!
-
Freddycom
őstag
A hivatalos Surface Pro 3 kézikönyvben számos helyes szerepel a 'Surface Mini' kifejezés. Há' akkor h is van ez?
-
Dave™
nagyúr
Vettem egy Surface Pro-t az apróról, azt kell mondjam brutális az RT után. Eszméletlen gyors és ez a kijelző... ez az ár/érték arány verhetetlen tablet fronton

-
=WiNTeR=
senior tag
Múlt hónapban kipróbáltam a BlueStacks-szet az SP2-n, de eléggé laggos volt, többször nem mentette el a játékállásomat annak ellenére, hogy szabályosan léptem ki az appból és a programból. Na meg az ingyenes módban naponta kénytelen egy BS által választott appot feltelepíteni a kedves user.
Egyébént jó program, de van még mit csiszolni rajta
-
WinPho
senior tag
-
ftb01
tag
Köszönöm mindenkinek a választ

-
BobTail
őstag
Sajnos angolul sem megy, a területi beállítások már alapból Egyesült Királyságon voltak
ez amúgy ilyen USB-stickes net, csak stick nélkül használom, nem tudom hogy egyáltalán meg lehet-e az ilyen előfizetéses neteket osztani, de miért ne lehetne? 
Amúgy múltkor a kamionon a miracasttal sem sikerült összekapcsolni valamiért...
-
ldave
félisten
Bár nekem nem Surface 2 van, hanem Lumia 2520: én az angol John Lewis nevű boltból rendeltem.
-
ftb01
tag
Hello
Azt szeretném kérdezni, hogy ti honnan szereztétek be a surface-t? Erősen gondolkodom egy őszi vásárláson

-
BobTail
őstag
Sziasztok! Arra van ötletetek esetleg, hogy miért nem tudom a mobilnetet megosztani? Esetleg van erre valami alternatíva (alkalmazás a Gépház helyett)?
-
Dave™
nagyúr
Azok az niverzálisak, amik mellett ott van a tablet és a telefon ikon egymáson. A spartan assault ilyen például, igen. Meg a Disney játékok meg egyebek még, egyre sűrűbben látom telefonon ás tableten is. Hogy milyen arányban vannak nem tudom, de mivel nagyon új dologról van szó, nem lehet egyelőre túl nagy számú.
-
WinPho
senior tag
Urak! Eddig mennyi universal vagy ilyen "közös" app van? Halo az az?

-
ldave
félisten
Van olyan megoldás RT-re, hogy külföldi magazinra előfizetés?
Közben találtam ezt a Zinio app-ot, használja ezt valaki? Működik itthonról?
-
pzstm
titán
válasz
ArsenalF
üzenetére
Európában július végére van ígérve, magyar MS-nél sincs házon belül sem egyetlen darab sem, megnyugtathatlak.
Ha minden jól megy, augusztus legelejére fogok szervezni egy találkát, ahol surface2-t, Type Cover2-t és Surface Pro 3-t is tapogatni lehet majd legújabb coverrel

-
ArsenalF
aktív tag
nem lesz mostanában valami rendezvény itthon ahol kézbe lehetne venni egy pro3-at? Nagyon vacilálok. de arra jutottam hogy előbb a kezembe szeretnék egyet venni hogy tényleg lássam megéri lecserélni a pro2-met.
-
=WiNTeR=
senior tag
Gyerekek, a windows 8-as érintős billentyűzet (nem a teljes, hanem a tablet módban használatos) konkrét betűkiosztását hol / hogy lehet átállítani? (a hosszú í-t akarom a helyére átköltöztetni az y-elé).
-
WinPho
senior tag
-
Dave™
nagyúr
A kickstanddel csak egy baj van, hogy nem az Apple találta fel. Ha ők csinálják meg először, akkor ez lenne a referenciapont. Így meg lehet magyarázni mindenkinek, hogy tök mindegy a Surface súlya, mérete, hiszen nem kell kézben tartani. Tökre nem tudják elképzelni a gyakorlatban.
-
WinPho
senior tag
-
Blyan
félisten
Na, valaki? [link]
-
Blyan
félisten
Itthon, kétes forrásból már 360-ért megvehető a 128-as i5-ös.
[link] -
WinPho
senior tag
Fene, reménykedtem, hogy bejelentenek valami ARM-es valamit, ami majd leljebb viszi a S2 árát, de nem.
Nyáron talán meg lenne egy használtra a pénz...
(lehet, diákmunkával menne, de jókor jut eszembe, mikor minden jó helyet elfoglalnak már februárban...
) -
pzstm
titán

-
bendzso
senior tag
Le lehet venni, csak nem tudom, hogy vissza is tehető később?

http://youtu.be/Cme8FZoCT9Q?t=2m13s
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Baldur's Gate 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- reMarkable 2
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)