- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
üzenetére
Nekem sokáig Samsung S sorozatú és iPhone telefonjaim voltak, most lett egy Huawei P30 Pro. Nagyon sokat panorámázok, és eddig nem volt gondom, főként az S9+ képminőségével voltam elégedett. A P30 viszont amilyen kiváló állóképnél, olyan rossz panorámánál (és a fókuszban). Egyszerűen minden panorámaképen van egy foltos átmenet, ahol expozíciót vált, és ha homogén a terület, pl. égbolt, nagyjából használhatatlan a panoráma. Szerintem a Samsung és az iPhone bracketingel, elemez és utólag dönti el, hogy melyik képkockát (oszlopot) használja fel az összefűzésnél, utólagos expozíció-korrekcióval.
Szóval ha minőség kell nem marad más, mint az E-M5 és a Hugin. Viszont tény, hogy egy rohadt nagy TV-n eszméletlen hatást nyújt. Itt még a 8K tévéknek is látnám értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProDesk 600 G2 Mini félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest